nu händer det grejer,

Min se kändisar-lista börjar bli nästan lång nu ju.
Bäst hittills har varit iprenmannen, han var på jobbet igår och han är ju helcool, fast sjukt vad liten han är egentligen.
Nu hoppas jag på att jag inte behöver jobba förrän på tex lördag eller liknande, för nu skulle det vara skönt med lite normala sovrutiner, den här veckan som har varit har jag sovit ensam alldeles för mycket och somnat alldeles för tidigt på morgonen. Tråkigt nog kan man inte köra en all nighter och lägga sig dagen efter på kvällen eftersom att man alltid åker till jobbet kvällen efter.
Fan klockan är 20 i 3, jag orkar inte röra på mig. Behöver ta mig till banken och betala en räkning, och kolla vart pengarna jag satte in igår tog vägen? Men jag känner mig för seg och för lat, och jag hoppas på att älskling varnar mig innan han kommer hem, iom att jag ligger i linne och trosor och är stört seg och inte orkar göra något vettigt än... Tror jag ska lata mig åtminstone en timma till. Lägga mig och läsa lite.
Utöver det har jag och bästis failat två dagar i rad nu när vi skulle upp tidigt och bada och sola innan hon skulle till jobbet. Men på något sätt lyckas vi alltid sova till kl 1, vilket är sådär smart då det tar tid att åka dit.

Nu blir det twilight och sen fixa innan baby kommer. Kärlek.


vid katrinebergsklipporna, fredhällsbadet(?) för två dagar sen, jag tvingade mig på J för att han inte ville bada.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0