Världens bästa tips!

Skaffa inte pojkvän med en hobby, tar honom ca 30 sekunder att dumpa dig för att göra det han tycker är så fruktansvärt jävla kul. Och nej, jag är inte alls bitter. Hoppas han bryter tån.
När han dumpa mig så lagade jag middag, till mig själv, kollade på criminal minds - med mig själv. Och nu ska jag klä på mig och platta håret, med mig själv, innan jag åker iväg till jobbet ett par timmar. Är inte alls lockande att komma hem kl halv 5 på morgonen men får väl bli så. Jag börjar bli mer o mer trött på det, trots dricksen och trots de korta tiderna. Jag är trött på att jobba flera dagar i veckan och komma hem så sent. Så får jag väl också tillägga att nattbuss, hur bra den än kan vara ibland, är jävligt tröttsamt i längden alltså. Man blir sådär otaggad på att gå ut och kröka när man åkt nattbuss 15 gånger inom loppet av tre dagar... Inte alls överdrivet.
Tänker dessutom lämna lägenheten stökig så att min hobbyintresserade pojkvän kommer hem till en skitig lägenhet som han sen får fixa till. HA! Sug på den du J, hur känns det nu då?

Å andra sidan har vi suttit ihop sen i måndags eftermiddag fram tills idag. Spenderat varenda vaken och sovande minut ihop med varandra. Varför tröttnar man inte? Varför tänker man inte ut olika sätt man kan råka döda den här personen så man slipper den? När kommer dom tankarna? Snart?
Andra bra saker är att det är den 9e juli ikväll, vilket innebär att om exakt två veckor kommer lönen, och om exakt två veckor är jag nog även hos mami och sefik igen och solar och njuter. Det är åtminstone vad planen är.
För övrigt så funderar jag på när jag ska få min mens igen, jag borde ta o börja hålla koll på det här nu. Men jag har symptomen, de absolut bästa är ju gigantotuttarna, åtminstone den högra - den är enorm! Haha ju mer jag tittar på dem och tar på dem, desto mer märker jag skillnaden och fan vilken stor skillnad det är. Den högra, nästan två händer, den vänstra EN hand! Jag vet att alla brudar har olika stl på brösten, men är skillnaden såhär märkbar för de flesta?

Oj, nu måste jag skynda lite. Tänkte faktiskt ta med soporna ut och hinna köpa en dricka innan.. Om jagkommer ihåg allt detta.
Önska mig massa dricks!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0