byebye schweden.

Sitter och mumsar på lite halv gamla mentos, och funderar. ett år är ingen kort tid, och att ständigt försöka men att aldrig komma någonvart känns värdelöst som fan. att bli sviken gång på gång känns också värdelöst som fan. och det känns som att ju mer man försöker desto mer riskerar man, desto mer ger man av sig själv och desto mindre blir man. 

you try your best but you don't succed.
det värsta som finns är när man får höra att man inte gjort tillräckligt fastän man vet att man gjort allting man kan. yousuck. nu måste jag kissa. orkar inte lyfta på rumpan dock. men måste. rumpan, upp, nu.


ibland saknas det fler..

snart är det fredag. tidigt imorgon bitti åker mamma och sefik, tidigt på lördag morgon åker jag och min kära bror. och jag, jag håller på att bli sjuk. nyser som en dåre och börjar bli täppt i näsan. svininfluensan någon?
och jag sitter o tänker på hur skönt det ska bli, den 3e ska jag åka med mamma och sefik ner till kusten vid bosnien i tre dagar och bara vara. läsa mina böcker jag lånat, ligga och sola, bli galet fruktansvärt brun och koppla av. tror ni det behövs? galet mycket faktiskt. kroppen pallar nog inte med så mycket mer än vad den fått utstå den senaste tiden... (låt oss säga de senaste två åren utan att överdriva)
bortsett från det har dagen varit relativt bra. och relativt trevlig. "shoppat" med familjen, aka inte köpt något men provat lite och varit mysigt avis på brorsan som köpt både skjorta och diverse andra trevligheter. kan slutet på augusti månad komma nu så att jag för en gångs skull kan få känna mig lite halv rik? hade varit så himla trevligt det.

hur som helst. vad jag ville fokusera på var den 3-6e augusti när jag ligger på stranden o steker. när jag äter god mat och sover gott och får allting, precis allting helt gratis. jag ska verkligen bara ligga på stranden, titta på fina saker och njuta. tre dagar utan ett ord till någon annan.. eller? kommer bli galen av att inte ha kontakt med någon i omvärlden. och lär väl bli fysiskt utmattad av mammas tjat om hur jävla viktigt det är att jag stressar ner litegrann i mitt liv. men jag trivs. jag trivs faktiskt. ibland saknas en person, ibland två, men jag försöker trivas. så gott det går. det blir vad man gör det till.

where did i go wrong..

sitter och känner mig så fruktansvärt förvirrad, någon konstig saknad faller sakta över mig och jag fattar inte riktigt vad som händer. men nu spelar det ändå ingen roll. det kommer inte heller spela någon roll om en månad.. 
och idag inser jag att man vet vilka som kommer ställa upp när det verkligen behövs. jag inser vilka som kommer finnas där när man verkligen behöver det.
det finns så mycket bättre som jag kan få. och idag har jag insett det. inte ens minsta lilla ansträngning. och det är så du funkar. det är så du lever.


idag kom familjen från lidköping också. så nu sitter jag med dem. rätt så trevligt att träffa mamma och bror och sefik för första gången på kanske en evighet. fett länge sen ivf som helst. så det är lite mysigt. men samtidigt lite jobbigt. hade vart skönt och ha en kväll då jag umgås med karina också. men får ta det på fredagkväll förmodligen.
innan dem kom så var mikael här och umgicks, och så jävla snäll som han är så överraskade han mig med cola och med att vara här tidigare än vad jag väntat mig. halv pinsamt att jag inte ens hann borsta mina tänder. men snällt var det att han gick upp tidigt och kom hit bara för att umgås med mig när jag mådde som jag mådde. eller mår som jag mår.
orkar för tillfället knappt hålla huvudet uppe, men har som tur är inte spytt idag och har lyckats äta mat också. visserligen var det inte förrän vid 8 på kvällen ungefär. fram tills dess hade jag ätit ca 4 kex och lite pommes. bra jobbat där.
well, nu ska jag sova. sjukt ont i halsen också, mysigt med svininfluensan! älska svininfluensan. lovar att jag blivit smittad av någon tysk som vart o köpt käk på jobbet. myyysigt att bli sjuk 2 dagar innan man ska åka. men jag längtar ändå. längtar så galet jävla as mycket. ska bli så jävla bra i bosnien.
och jag ska inte glömma hur det är. hur du är. jag ska tänka på det konstant. det finns saker du inte ger.


weeird feeling,

ligger i soffan och är jävligt seg, vilket i sig inte alls är konstigt. tänkte se om det finns något enkelt som jag kanske kan få i mig. har slutat spy, vilket är riktigt jävla underbart. men allt jag fick i mig igå som jag inte spydde upp var en halv macka ungefär. så jag skulle råda alla som vill gå ner fetingsnabbt till att ta till min metod - bli konstigt sjuk, inte veta vad det är helt rikigt och spy konstant i 11 timmar. Ungefär 2 gånger i halvtimman minst. Sådär jätte mysigt. Knepigt var det iaf. Och de på löwenströmska sjh var ju helt åt helvete " varför åkte du inte till en husläkare i sigtuna?? varför kom du hit för??" jävla äckliga fittor. så bra tar de hand om en. man blir helt fuckad, ville bara åka därifrån. jag sa det till karina framför alla sköterskor, " karina, ring ambulans igen och säg att vi vill ha en från danderyds sjukhus för dom gör inget som kan hjälpa mig här på löwenströmska " och då reagerade horungarna, och gjorde lite prover, fan kunde inte ens kolla blodtrycket för jag inte kunde andas. Och för att jag behövde spy ett par gånger innan de kunde köra igång. Aha, så jag mådde faktiskt lite dåligt på riktigt och försökte inte alls fejka det för att få smärtstillande, jo tack då hade jag säkert legat och vridit mig av smärta i hela kroppen. jag hatar sveriges sjukhus. ingenstans får man bra behandling. amatörer hela jävla skithögen!  och så, nu fick jag ur mig lite sån ilska.
men det var skumt, gick från mensvärk till spya, till kramp i luftvägarna, till spy konstant i två timmar, till tung ångestattack till nästan svimma, till sjukhus, till fortsätta spy i ca 9 timmar resten av dagen.
och pga allt detta kommer familjen en dag tidigare. lite halv jobbigt då lägenheten ser ut som fan och jag hade velat ha lite tid över till att kanske umgås med lite människor och säga hejdå. men istället måste jag städa, fast lucky me har en god vän vid namn mikael som sa han skulle hjälpa mig hinna bli klar med allt innan mamma och dom kommer idag :$ och det var så hemskt, för han o malin var här igår när allt började hända, vi hade festat lite kvällen innan och som alltid sov de över.

På lördag är det bosnien som gäller, och det ska bli underbart. att släppa allting för en liten stund, att slippa tänka på allting, slippa känna allting och bara för en stund få må bra. det ska bli så jävla underbart. har därför bestämt mig för att de numret jag har i bosnien ska ett fåtal personer få. och sen får det räcka. för jag orkar faktiskt inte. vill bara släppa allt en liten stund.
det är även vid såna här tillfällen man ser vem som anstränger sig mest. tack.

if only.

you will never be where i was with you. you will never feel the way i did. you will never do everything i did.
though you say you would do everything i need you to, you would never stay the way i need you to.
you would never love me, the way i need you to.

bemine.

det blir vad man gör det till. det blir vad man gör det till. det blir vad man gör det till. det blir vad man gör det till. det blir vad man gör det till. och nu ska jag fanimej släppa det. nu ska jag släppa  det för ungefär femtilefte gången. det är en sån sak som man släpper om och om och om och om igen men det försvinner aldrig.
if you love something you should let it go, if it comes back it's yours, if it doesn't it never was.
fast nu ska jag dock göra det på riktigt. kanske första gången någonsin bland alla de femtielva gånger jag har försökt.

hänt idag:
blivit utsatt för en nersupen psykiskt instabil man på tåget på väg till jobbet, han skrek och hade sig. bästa citatet var " detta går ju för fan som på räls "
blivit tvingad att ge ut mitt nr till någon ful snubbe som tjatade och tjatade fastän jag sa nej att jag inte ville varav han sen tryckte upp en mobil i ansiktet på mig, och provade tom att ringa bara för att försäkra att jag inte lura honom vilket jag var väldigt nära på att göra.


press delete, please

försöker komma på om det kan finnas någon möjlig deleteknapp vad gäller tankar osv. hade varit fruktansvärt skönt just nu.
för pallar knappt tänka på vad du gör, vem du gör, vilka du gör, eller vad du tänker. klarar inte av o tänka så alls om jag ska vara helt ärlig. blir så fuckad i hjärnan av det att jag funderar på att börja springa bara för o inte tänka på allt så intensivt, och  jag är ingen springare. jag vet fan inte ens hur man springer för helvete. eller jo sprang till bussen idag, men jag kom 10 meter sen dog jag. yes, tack cola, cigg och allt det där som gör att man är grym på att springa.

nu ska jag gå och lägga mig i min sköna säng, med kuddar som luktar andra människor. ska nog bara först dö, det kan vara en skön grej o  göra. fan vad nice egentligen. att dö liksom. inte ha ont, inte tänka eller känna. det är nog min deleteknapp men liksom hur? eh.  iaf....
har åtminstone bosnien att se fram emot. värme, bada, bröllop, alkohol, släkt, pojkar och gud vet vad mer. bosnien har alltid något läskigt att bjuda på. och det kör vi på. som vi alltid säger - det som händer i bosnien, det stannar i bosnien.. like always.

tack,

du är den du alltid varit. tack. alltidsammaskit. startaompånytt? nu? ja tack.

så mycket att det gör ont,

jag saknar din att få dig att skratta,
jag saknar att titta på dig i smyg,
jag saknar hur du luktar,
jag saknar hur du känns,
jag saknar dig.
men som jag alltid säger, allt här i världen är övergående. as much as i am , as much are you.

hungrig,

nu är jag rääätt så jävla hungrig. och trött, och gudvetvadmer. och själv för första gången på en vecka kanske. känns sjukt konstigt.
har precis kommit hem från mitt "andra hem" nyss, mikael och malin, har sovit där såpass många gånger nu att jag fått egna sovkläder. enda som fattas nu är min egna tandborste och handduk så är de klart sen. igår vart det bio på heroncity my bloody valentine i 3d, själva filmen var lite seg men effekterna var så jävla grymma. man kunde se en kula flyga typ 4 cm från ens ansikte, som matrix. Fett coolt. Sen åkte vi hem till viktor på fest, där de startade bra med öl spelet och skulle kunnat bli en rejäl fylla, fram tills viktor sa " melisa ska vi gå och spela mario?" och ja, resten av kvällen satt jag och spelade mario, det blev tom såpass illa att jag satt helt själv i hans rum och spelade med både luigi och mario för att alla andra hann tröttna.. jag är duktig på att festa.
hemma hos micke o malin fortsatte vi med nattkäk samt sämsta filmen ever tills vi däcka. och nu är jag här. och dagen har inte varit till min fördel what so ever.. och upptäckte nyss att det här inte är en bra dag alls. känns skönt o tappa bort en av sina viktigaste ägodelar. känns riktigt bra. vill ju inte alls hoppa från balkongen. vill inte alls döda mig själv för att jag är klantig som ett as. vill inte alls slå ihjäl mig själv. jag fattar bara inte hur jag lyckas.
och jag fattar inte varför i helvete JAG INTE KAN SLÄPPA TANKEN PÅ ALLT! Och varför i helvete det bara inte försvinner, och varför i helvete det inte slutar göra ont, och varför i helvete det inte är lika lätt som det borde vara?
funderar starkt på att stänga in mig i mitt sovrum och stirra upp i taket så länge jag bara kan.

howdidthishappend?

pizza och cola till frukost igen? hm, vi kör på det. Blir nog jätte bra!
det värsta är när allt är så mycket att man inte längre har något kvar o säga, när det blir såpass för mycket.

naket är bra.

idag kom värmen på besök en sväng, lite för varmt. jag däcka totalt på soffan medan johan låg och klia mig på ryggen. det kan man väl ändå få kalla livet? just nu sitter han och sliter med mitt nintendo, en halv underbar syn - halvnaken man som håller på med elektronik. well, det är ju precis den plats en kille ska ha ;) eller något sånt. bortsett från det har vi käkat så mycket gott idag så det är läskigt.
och nu ska jag väl återvända till att umgås, vi ska varva mario den här gången. totalmisslyckades förra gången, well not this time!
och ibland vill jag döda dig, kanske stampa lite på dig och kanske stampa lite på andra männsikor också. be dig eller tja, dom dra åt helvete och suga min kuk som icke existerar så att jag sedan kan andas... meeen ska väl inte säga något å andra sidan. jag är långt ifrån bättre.

" mitt allt o inget "

ännu en jobb dag avklarad. äntligen! snart är jag nära semester. idag är det 13e alltså är det 15 dagar kvar ungefär. ska bli jävligt skönt. och bosnien i 16 dagar ska också bli underbart. ska bli så skönt o träffa familjen. fan vad jag har saknat mina mostrar, och kusiner och vännerna likaså. Och jag kommer bli omringad av gravida människor också känns det som. vilket i sig enligt mig är jävligt jävligt läskigt.
men fram tills dess är det annat bra som händer, ska få fin besök av johän på onsdag, fram tills på lördag:) ska bli så jävla skönt att träffa honom. det var över 2 månader sen. planerna är bio och ta de lugnt! vilket låter något så fruktansvärt as bra.
fick höra att det tydligen redan spekuleras runt diverse olika saker kring jobbet. sjukt jobbigt iaf. jag hatar snack och onödigheter.
och nu hoppas jag på att jag ska somna sött i natt.. en hel natts sömn behöver jag faktiskt. det känns så jävla weird i min mage.. jätte konstigt. sjukt konstigt. sjukt konstig känsla i magen. läskigt.

söndag!

Söndagen idag skulle egentligen bli en jobbdag, men icke sa nicke. Melisa kunde inte somna förrän vid 8 imorses, så hon mådde inte prima skinka när hon vakna, därav en sjukanmälning vilket ledde till att jag sov bort halva dagen och städade sedan andra halvan. Ser lite fint ut här nu. Så sjukt skönt dessutom.. Och senare på kvällen kom mikael och fixade vårt nintendo, så melisa har spelat liiite mario nu också. Lagade galet god kyckling, glodde på en halv ok film på 4an (jag hatar nyheterna mitt i filmen) och sen åkte han hem igen, så färgade jag karinas hår. Och nu sitter jag här. Efter en helt ok dag.
Och nu, ska jag sova. Och imorgon ska jag jobba. Imorgon är det jobbig dag igen. Pallar inte jobba mer. Vill ha semester typ nu. Men snart, riktigt snart blir det en bra semester.
Och nu tar karina sin dator.
Så, God natt.

detgörrättsåontannarsliksom.

signed, sealed and delivered..

är så nöjd när nya bra  människor kommer in i ens liv. Blev en hel natt hos malin och mikael igår igen, vi hade riktigt kul. först  var vi ett lite större gäng, sen försvann alla precis innan karina kom och då blev de lite lugnare. den här gången höll jag mig faktiskt nykter, vilket inte spelade någon roll alls. hade minst lika kul ändå. jag och mikael spexade till det riktigt hårt när vi sjöng carolas fångad av en stormvind och bilderna tyder gärna på att det fanimej blåste inomhus. sen spenderade vi någon timma på balkongen med att prata och prata och prata sen joinade sångfåglarna från andra sidan väggen oss också, och där satt vi till halv 6.. då vi fick för oss att kolla på en film, och tryckte ihop oss alla 4 i soffan under 20 000 kuddar o filtar och somnade sött, och bästa citatet var mikaels " oh, vi fyra är som typ en stor lycklig familj "

nije to sto je nekad bilo, nismo mi sto smo nekad bili.
ps: läskigt att höra från dig. var ju en sisådär 2 månader sen. men skönt. ds.



låter den här bilden stå för hela kvällen... hahaha.


Imali smo al nismo znali..

Well.. this sucks totally.
prestao si mi nedostajat.. dal sam te prebolila il sam te ostavila..

man kanske ska uppdatera lite i sin blogg också? Inte mycket som är på gång om jag ska vara ärlig.. senaste veckan har bestått av jobb och en eller två fyllor. det funkar nu liksom. ett kort besök av j också. men med vissa människor spelar det ingen roll, stannar de en dag eller två månader så kan de fortf. ta med sig så mycket när de går. det handlar sällan om att de går, utan alltid känslan av att de går. såna känslor klarar jag inte av. välkommen till en ickeförnekande värld, jag hatar när någon går, jag hatar när människor försvinner, och jag klarar inte av det.
på andra ställen är det mycket som händer, fastän man bara typ står stilla. galet frustrerande. och imorgonkväll är det vodka redbull igen, fan vad det är bra, riktigt skönt om inget annat. men frågan är vart man somnar?


perhaps we all give the best of our hearts uncritically to those who hardly think about us in return.

hard work work,

nu ska man snart iväg o jobba. 14-21 idag. Men de är lugnt fan, jag har kommit fram till att jag har jävligt underbara arbetskompisar. Liiite nöjd.
Utöver det så funkar de mesta bra. Det mesta känns rätt. Och det mesta är rätt. Imorses vaknade jag till av åska och spöregn vilket i sig var skönt, lite svalt måste vi få ha det. Och nu funderar jag på shorts eller jeans idag? Och jag var snygg igår som leta efter min tröja på jobbet som låg hemma hela tiden. De var starkt jobbat.

When you get to point of no return.. är de bara o fortsätta.
Give me a kiss before you tell me goodbye
Don't you take it so hard now
And please don't take it so bad
I'll still be thinking of you
And the times we had...


Hahah, hittade ett snyggt sparat sms i min mobil " han är inte retard ,han är retard. spara det " från i tisdags. Men mindes hur citatet skulle gå till egentligen - han är inte retard, han är return. Malin är smart den lilla tjejen!

RSS 2.0