<3

I start to forget
How my heart gets torn
When that hurt gets thrown
Feeling like you can't go on

If you love me got to know for sure
Cos it takes something more this time
Than sweet sweet lies
Before I open up my arms and fall
Losing all control

So whose to worry
If our hearts get torn
When that hurt gets thrown
Don't you know this life goes on
And won't you kiss me
On that midnight street
Sweep me off my feet

wherever you are.

to sto si ti meni nekad bio, ja tebi necu nikad bit..  hur mycket jag än skulle vilja, eller inte vilja.

dont wanna beee


fuck alltså,

min familj är som en hög med apor. fucking retarded människor hela högen. allvarligt talat, deras iq nivå är fan lägre än en treårings, tillsammans. något så simpelt klarar inte två vuxna människor av o göra. jag menar, allvarligt talat? fuck no måste vara gött jävla adopterad alltså.

super fucking awesome,

wosh nu är helgen slut. typ as snabbt. hann knappt blinka. varit både bra och dåligt.
kul skit, min väska blev stulen - jävla tattarbarn jag hatar er och era kukföräldrar som inte lärde er bättre hyfs. Man tar inte okända människor saker, speciellt inte väskor som innehåller värdefulla saker. jag hatar er.
Lördagen å andra sidan var sjukt jävla as bra. Girl talk var galet jävla as grym. Han gick från påklädd till underkläder på så kort tid så man knappt han blinka. Visserligen alldeles för mycket folk uppe på scenen så jag och karina veklingar som vi är gick ner ett flertal gånger för o kunna få andas lite. Men kul var det, och full var jag. Som stryk dessutom. Skämde ut mig gjorde jag också. Skrattade lite för högt också. Men jävligt kul kväll. Vi dansa, vi skrek, vi hoppa, vi jävlades, vi kramades och vi umgicks. En utmärkt utgång med andra ord. Natten avslutades med super mario och ibumetin. Eller jag och karina iaf. L pallade inte trycket och begav sig mot sängen vid 6. Mario i onyktert tillstånd är definitivt inget o leka med, kom till värld 5 och fick game over, kom till värld 2 och fick game over fan.

Söndagen så vaknade vi halv 2 i panik och insåg att fuck måste dra om 1 timma om L ska hinna med sitt tåg. På vägen hem mötte jag upp min älskade bror som är världens bästa bror och sen hem igen. Var på läskigt bra humör. Gick och sjöng på vägen hem, log för mig själv och mådde allmänt jävla as bra.
Nu kallar dock sängen, jävligt mycket dessutom. Upp och hoppa kl halv 7 imorgon bitti. Fan vad illa. Skola halva dagen och därefter springa på stan med min älskade storebror.
 
du är min bästa vän.


en underbar bild som får stå för lördagsnatten.

like a rainbow round my heart..

if i used to love you baby, it ain't nothing like i love you now..

"i have all these illnessess"

Tror ni det skulle hjälpa om jag typ åkte in till stockholm central och shoppade? Skulle jag inte må betydligt mycket bättre då? Visst skulle jag det. Om det ändå vore så väl. Men jag har lovat att jag ska ligga hemma och kurera mig, jag får inte vara såhär sjuk på lördag. På lördag måste jag orka hela natten.

Idag ska jag istället spendera dagen framför disken, letandes efter våran tvättnyckel så jag kommer in i tvättstugan - fattar inte hur i helvete den ALLTID försvinner? Det är nummer två nu, och tänker inte punga ut extra 200 kr till för en tredje. Ska inte ge mig. Fast min förkylning kommer göra så att jag ger mig.
En annan grej min förkylning orsakar är kass musik smak, tex bsb eller vackraste jag vet, eller annan lam popmusik som bs , hur kommer man undan det? Plus det faktum att jag blir ett barn på 4 år som vill ha mamma. Det värsta är att jag inte ens kan ringa den kvinnan nu och be henne pyssla om mig lite puttenuttigt via telefon heller.


världens bästa onsdag,

Gud nu är jag så jävla trött. huvudvärk, hosta och möjligtvis en smygande feber på G här borta.
Annars så mår jag riktigt jävla utmärkt, och är riktigt jävla nöjd. Bjöd på en underbart god middag här ikväll, blev bra och sjukt trevligt sällskap och blev en lyckad kväll. Fast det blev lite för mycket diskussioner och debatter som höll på att döda stämningen lite, men vi lyckades undvika det på något sätt ändå - vilket alltid självklart är jätte bra. Dock kom grannen och klagade på att vi pratade för högt. Innan klockan 10, men som den respekt jag har för mina grannar så bad jag alla prata lite tystare, which we of course did.
hur som helst så var det en jävligt bra kväll. som jag är riktigt nöjd med. och jag är nöjd med tillvaron, måste påpeka det lite för ofta nu känns de som. Men man måste det. Är det bra, så är det bra. That's it liksom. Fast det var tråkigt att all glass blev uppäten. Hade ju varit förbannat jävla gott med lite glass nu måste jag erkänna. Men jag har riesen, så det ska jag äta. Tack pam & tack mullvis.


Snart är det helg. Och helg innebär en jävla underbar utgång på lördagen. Girl talk är ju faktiskt sjukt jävla as bra.


världens bästa hemmafru,

de enda som fattas är mannen i huset.
fan vad duktig jag är idag, dammsuger allt som går att dammsuga. diskar allt som går att diska, och tvättar allt som går att tvätta. 
ska även ställa mig och laga middag för 6 pers om några timmar. Och innan dess ska lägenheten alltså skina, jag ska ha hunnit vara i affären och köpa mat samt lite andra tillbehör man behöver. Och så ska jag även duscha och bli snygg. Det är fan en plåga att bjuda folk på middag, men det ska bli kul.
På menyn står lax, som alltid vid middagsbjudningar hos mig ;p, potatis och hela de jävla köret. Fan vad gott det ska bli. Glasen kommer fyllas med le redavere merlot eller något sånt. vette fan vad vinfanskapet heter, men gott är de! Säger en som egentligen hatar vin, då måste det alltså vara gott.
Fan vad nice.

Imorgon är det dock tillbaka till de tråkiga, skola samt jobb. Jag och älskade sambo satt o diskutera lite vad egentligen livet är. Och hur vi känner i dagsläget ang. allt. Bra skit det där. Och vi kom fram till att det blir fan london år 2014 när jag är färdig utbildad så ska Karina förmodligen gå sin utbildning där och jag ska bara leva, bo där och kanske vem vet kanske jobba som lärare i England. Det hade inte varit illa måste jag erkänna. Nu ska man väl bara hoppas på att livet ser ut som det gör om 5 år också. Annars kanske det blir lite svårt om tex en av oss har typ man och barn. hahah, tillåt mig att skratta. de hade varit komik på hög nivå.
Nej, men livet är.

Ps: annars kan mobilen funka på fredag, om inte fredag så bör den funka på måndag. får man säga äntligen?

hosta,

Hej jag heter Melisa och jag hostar hela jävla tiden typ. dessutom har jag jävligt ont i arlset! Har suttit ner på rumpan alldeles för mycket idag. Ändå varit fullkomligt jävla upptagen. Och det var så sjukt jävla skönt att komma hem och få i sig lite mat, äntligen. Efter en jävla massa jobbig irritation vid pendeltåget , fram tills jag kom fram och insåg att jag visst han med bussen. Det var dagens lycka.
Andra dagens lycka var något helt annat. Och tredje dagens lycka är att jag strax ska lägga mig på bäddsoffa ihop med vovsingen och mysa.

Och imorgon blir en bra dag. Jätte bra dag.
God natt. Det lukta dig idag.

bra skit,

Riktigt bra skit.
Pam är världens sötaste vän som åkte hit och fick igång mig med mina observation tasks. nu har jag åtminstone kommit igång med skiten, och det är jag måttligt nöjd med. Bra va?
Nu ska vi sova. Upp och hoppa klockan 10 imorgon bitti, mindre mysigt men skolan kallar.

Ps; hej mullvis:) Vet att du läser detta.. haha. Du ska se min snygga results jag gjorde till Feedback grejen. Sjukt jävla as nice! ds.


Och vi är så snygga. så s n y g g a !

sanna ord,

What do you do when someone you love fucks you over? You stop loving them.

"jag vet att jag verkligen älskar henne eftersom jag älskar att se henne le"

that's true. and that's cute.
snart ska melisa somna, hon väntar på sin sambo som kliver in genom dörren om ca 5 minuter kan jag tänka mig. Tar de lång tid o gå från svalängen hit eller inte är frågan?
Annars har melisa varit lite halvt produktiv ikväll, inte jätte speciellt. men det hade sina orsaker. du är underbar. och nu stänger jag ner datorn och fortsätter vänta på fredagen. och hoppas på att jag inte drömmer lika hemskt som imorses.

Always on top of the world,

Det går bra nu.
Jaop det gör de verkligen. Idag är en bra dag. Jag står här i body och strumpbyxor (tänk 80-tal) och lagar mat! Är galet jävla hungrig.
Innan jag äter ska jag dock ut med vovven och samtidigt köpa en cola!

Arbetsintervjun gick skit bra, och ska tillbaka dit på tisdag för utbildning, så än så länge ser det lovande ut. Och att han som intervjua mig var snygg är bara ett stort pluspoäng. Haha , och att dom hade ett Wii där är också ett stort pluspoäng.
Så nu är de slut på att leva som fattig student, jag får numera (förhoppningsvis) leva som rik student. yey for me! Observera dock att rik student innebär fortfarande fattig, dock bara mindre fattig än vad jag är idag, vilket jag tycker är jätte bra.
Nu ska jag bara vänta på att det ska bli fredag.


typ såhär ser jag ut. speciellt i huvudet, klippte ju mig igår! Blev precis exakt sådär.


speeeeeeerm,


haha ,så jävla roligt brännmärke. helt sjukt galet vad jag är konstnärlig och kan få till en spermie när jag sprutar (haha, jagärsåjävlarolig) olja överallt.
Now i'm off, Wish me luck!


bajspådigkarina.

sambo sucks:(

för trött.

För tillfället är jag inget annat än för trött för mitt eget bästa. Jag vill sova, och jag vill somna. Jag vet dock inte när min sambo kommer hem, och det känns som en sån kväll då man vill lägga huvudet på hennes axel och bara få ligga så en liten stund. För o slippa allt runtomkring.
Min arm ser ut o vara emo hardcore, min motivation för studierna känns som bortblåst och jag känner mig allmänt jävla efterbliven. Försöker se hur fan man kommer ut från det, men just nu är hjärnan inte kapabel till speciellt mycket.
Därför tänkte jag sätta på teven, om det inte går någon bra film kanske ja drar till med Detroit rock city som karina har på rummet i ett litet dvd-fodral. För min hjärna orkar inte mer än så just nu. Och så kan jag börja med att gå upp kl 9 imorgon istället. Och hålla tummarna för att motivationen är tillbaka då istället. Nu har den gömt sig under en sten, och likaså mina pengar.
Det värsta av allt är att just nu hade kvällen varit lite bättre om jag bara hade en jävla nikotinpinne i min hand som får hjärnan att lugna ner sig med sina tankar och allt annat.
Åh, sambo är hemma! Lycka.

a note..

".... det värsta med det här inte att vårat s.k förhållande tog slut, tydligen var det ändå inte värt så mycket. Det värsta är att jag förlorade min bästa vän jag haft i ett halvår. Ska jag vara helt ärlig så tvivlar jag inte på att jag kommer bli kär igen, det kommer jag. Dock så tvivlar jag på om jag kommer träffa någon som jag kommer att komma så bra överens med igen, om jag någonsin kommer att ha en så bra relation till någon igen. För helt ärligt, så var du min bästa vän, du var min värld och du var min nummer ett. Det hade räckt i en evighet för mig.
Det som gör mest ont idag är att vi aldrig kommer att få tillbaka det någonsin. Vi har förstört det snäppet för mycket. Det var synd att du gjorde som du gjorde, och det är synd att jag gjorde som jag gjorde. Men när man kommer till point of no return är det bara att vandra vidare. Jag slutade vara kär i dig för länge sen, jag har bara varit ledsen över att ha förlorat min bästa vän. För under 5 månader stod du mig närmare än någon annan gjort på länge. Anledningen till att jag inte släpper in dig nu är inte för att jag hatar dig. Det beror bara på att du ljög något så sjukt jävla mycket, men som sagt point of no return, det är bara att vandra vidare... "

peoplealwaysleave.


Ensamt,

hahah jag, pamela och mullva sitter här och är jävligt ensamma. mullva satte på camen nyss till mig och pamela som sitter precis bredvid henne. vi är så kära, och vi svävar på små rosa moln - jag älskar dig bengt.

nu ska jag bädda i bäddsoffan för mina två små änglar så de kan sova, ska även trycka i pamela lite piller så hon slutar prata om bussar och taxiresor utan somnar riktigt riktigt snabbt.
det har varit en produktiv kväll, och vi har varit väldigt effektiva. Med allt.
Prutt.

varför coca cola är bra,

man spiller på soffan, man tar en handduk och gnuggar lite, ber en tyst bön till alla gudar där ute, lägger handduken över för o låtsas som att det inte finns, går och lägger sig och dagen efter när man vaknar och tar bort handduken - poff så är de borta! tack alla gudar där ute. och tack coca cola för att du är så bra, bara för det ska jag dricka extra mycket av dig idag.

JAGSAKNARDIG.

                          
Jag känner en Johan, som faktiskt är världens bästa Johan. Det var ett tag sen vi var så goda vänner. Det var i princip 3 år sedan. Och det är en underbar känsla att titta tillbaka på alla bilder vi brukade ta. Han var min bästa vän just då. Världens bästa Johan.

to write, or not to write..

När jag antingen är ledsen, glad, arg eller vad som helst så brukar jag skriva. Eller när jag ibland bara tänker lite för mycket.
Jag skriver tills jag inser vad jag tycker, tänker och känner. Man döljer lätt saker för sig själv och därför är det skönt o göra så ibland, sometimes a light just pops up.
Idag har jag verkligen inte spenderat dagen på något speciellt sätt alls.. sovit. Ja, legat i soffan och halvsovit. Får man erkänna att det har varit veckans mest lyckade dag? haha. Äntligen så skönt att kunna få slumra till en liten stund framför teven.
Nu sitter jag är, med sebben halvt över mina ben, och ska skriva på mina observation reports. Som borde i princip vara klara imorgon. Good luck with that.
Annars är jag sjukt jävla glad över att praktiken är slut. Att slippa använda bandage varje dag (haha), att slippa gå upp klockan 6 på morgonen i princip varje dag, att slippa leka vuxen. Det är som två världar, på praktiken dricker jag kaffe och läser DN samtidigt som jag diskuterar med de andra "kollegorna" om olika elever, och problem som vi har i världen idag, hemma sitter jag framför dator / tv / nintendot och svär mer än en 12 årig grabb som tror han är sjukt jävla galet cool bara för att han använder könsord som kuk och fitta. Gud så mogen jag är. Tänk om min mentor hade hört mig när jag är hemma, hade hon tänt eld på hela skolfanskapet. Och sytt igen min mun och bett mig att aldrig återvända till skolan. Men nu fick jag en hejdå kram och hoppas du kommer tillbaka nästa år:) Haha sug på den Barbro!

sjukt onice.

ja, det är verkligen sjukt jävla onice. så nu ska jag förmodligen gå och gräva ner mig på bakgården här, tror oscar också är på?
shitbra.


ifuckingdidit.

Huh melisa klarade av värld 8! Hela värld 8. Så jävla bäst. Nu är jag nöjd, riktigt jävla genomnöjd. Och nu kan jag börja om från början och köra igenom hela spelet utan fusket. När jag lärt mig det ska jag vara ännu stoltare över mig själv.
Annars ska jag börja med o vara stolt över mig själv redan nu, fick i princip enbart beröm idag av min handledare, när vi gick igenom hur hon tyckt det har gått osv, fick tvinga fram lite kritik, som hon sen typ påpekade inte spelade någon större roll ändå så. Underbar känsla det där.
Och en till sak jag ska vara stolt över är det faktum att jag faktiskt ska gå och lägga mig nu. Japp, klockan är strax halv 11. Och en sak till jag kan vara stolt över är den goda maten jag lagade idag, ungstekt kyckling och potatis. Fasiken vad gott det var!
Jag kommer bli en duktig hemmafru.
Men nu blir det sova, fan vad skönt det ska bli. People håll tummarna för att jag för en gångs skull ska somna någorlunda i tid.
God natt.

höjden av loneliness,

" Melisa, du är det vackraste som finns. Din skönhet är bländande och ditt leende gör mig lycklig "
Man kan ju bara gissa vem som skrev det smset till mig? Fann jag i min inkorg i min gamla mobil.

Nu har jag försökt plugga, det har gått sådär. Har mestadels suttit här med en filt runt mig, lyssnat på musik, varit jävligt trött, fisit en eller två gånger och även ätit för mycket sura bilar samt kinderägg. Kom på att jag har en hel timmas sovmorgon imorgon. Score!
Och NU tänkte jag köra igång med lite av mitt skrivande, lite av min kladd. Har ingen aning om hur det ska se ut. Som någon form av analys? Have no clues. Känns mindre bra att inte ha hittat papprena heller. En sak till jag måste erkänna är att fastän praktiken vart bland de roligaste jag gjort på länge så ska det bli så jävla förbannat skönt att slippa gå upp kl 6 på morgonen från och med fredag. Det ska bli den lyckligaste dagen i mitt liv (på länge) när jag får sova ut. När jag börjar klockan 13.00! High five for that one.
Sen hittade jag även andra väldigt väldigt gamla sms i min inkorg på den gamla mobilen. Alla var lite mindre kul o läsa, men du vet bra som jag är så trycker man bara på radera alla lästa, så är det poff borta.
Annars var dagen bra, en egyptier ville försöka kommunicera med mig, gick mindre bra "du komma fram?" hörde jag, men han sa " du kommer från? " och sen när han insåg jag bara var 20 skämdes han lite, dock inte tillräckligt för att inte stirra när han gick av bussen.

dudelicious, nu blir det bedilicious. sen blir det praktik en dag, sen blir det plugg och tvätt. Imorgon måste jag plugga. Sen blir det bedilicious och sen blir det praktik en till dag, och sen är det slut på skiten. Go time go!
ps: tack för sången, uppskattas alltid! ds.

" Zaljubljeni vjeruju u lazi "

Nu ska det spelas Eva Cassidy på hög volym (dock inte för högt, vill inte få klagomål igen) och rätta uppsatser. Det borde inte ta allt för lång tid. Fast Eva Cassidy och jag är inte värsta bundisar, men det skiter jag i. tydligen trivs jag med o plåga mig själv idag.
hur som haver. Kom precis hem från min älskade bror som bjöd på en riktigt god middag, film och jag stod för colan. Mumsigt värre. Han hade försökt göra chokladpudding, men misslyckades totalt genom o bränna mjölken, så chokladpuddingen smakade långt från gott! så jag fick trycka i mig kex istället. Alltid hittar Melisa något, don't you worry about that!

För att referera till min rubrik som få människor vet vad den betyder, så är den sjukt jävla sant. Jag har gjort det där så många gånger så det blir lite skadligt för hjärnan i slutändan. Men jag antar väl att man åtminstone kan försöka lära sig av sina misstag. Fast om man gör det, så kanske man blir som ett nojigt as nästa gång? ah, det tåls att tänkas på en liten smula iaf! Dock inte just nu. Just nu är det verkligen inte dags för sådana tankar. nu ska jag återvända till Teldrassils skogar, mobbade självmordsbenägna ungdomar, Franz Jägermeister och lite Finntroll. Dagens högstadieelever är galet fantasifulla!

God natt kära befolkning.

depression på hög nivå,

fett onice dag idag! orkar inte förklara varför, orkar inte något. Låt oss säga att det är bäst om jag ligger kvar här i sängen, tittar argt på datorskärmen och trycker i mig mitt kinderägg, mina 3 st daim och mina 3 st mentos paket, och min cola.  Det blir bäst så. Fram tills jag orkar mig upp för o möjligtvis rätta lite uppsatser, och möjligtvis kanske tom plugga lite - det kan ju inte skada någon.
Blir bjuden på middag idag dessutom, så jag behöver inte oroa mig för det! De ska bli gott. Blev bjuden på middag igår också, jävla god kyckling det där. min leksak i kinderägget är ful som stryk. en bil med en gul flagga. hur snyggt är det på en skala från 1 till 10? HA! jag kom på ett svar till frågan längre ner " säg något som ingen vet om dig " , förut så samlade jag på kinderägg-leksaker.. Det var när jag gick på högstadiet. haha.
När jag satt i bilen på väg till solna station igår, så spelade de helt fel låt. Satt där och försökte förtränga allt som kom upp i mitt huvud då. Hade vart mindre snyggt o bara börja storböla framför Frank, barnen, Olga (hahah) och Karina. Och måste även påpeka att comviq är ett gäng idioter dom med, de gör inte saken bättre när de skickar ett sms som börjar med "Hej! Ditt saldo börjar bli väldigt lågt" Nähe!? Jag visste inte det. Idiot.

nu ska jag glo på lite fotcc.. who likes to rock the party, i like to rock the party.

marie, be aldrig mig göra om det här ;p

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det?
".. till tals och att på så sätt alla elever kan bidra .. "
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
åt vänster så nuddar jag min pläd.
3. Vad såg du senast på TV?
någon film i natt som jag inte kan namnet på.
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är?
14.00
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
min tv,
6. När du senast var ute, vad gjorde du då?
Gick hem från bussen i natt,
7. Vad tittade du på innan du började med denna undersökningen?
Min äggröra jag gjorde och åt upp.
8. Vad har du på dig?
Mjukisar, linne, L's röda tröja och fula strumpor.
9. Drömde du något inatt?
Det gjorde jag nog, dock minns jag inte vad.
10. När skrattade du senast?
Igårkväll tror jag det var.
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
4 tavlor och en såndär fan heter det som man viftar med när det är varmt..(?)
12. Har du sett något konstigt på sista tiden? 
Kommer inte på något .
13. Vad tycker du om den här utmaningen? 
att jag vill slå marie som ville jag skulle göra den.
14. Vilken var den senaste Biofilmen du såg?
 Kan det ha varit sex and the city filmen förra året? Minns inte om jag vart på bio sens dess.
15. Om du blev mulitmiljonär, vad skulle du köpa då?
mat, cola, choklad. Speciellt choklad.
16. Berätta något om dig själv som folk inte vet om:
men folk vet allt om mig tydligen
17. George Bush?..
Har säkert en hårig buske
19-20.Vad ska dina barn heta, pojke respektive flicka?
Erdin & Elma.
21.Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Under något år möjligtvis.
22. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Waaaaazzzzuuuuuup typ,
23. Vilka fyra personer vill du ska svara på dessa frågor?
Absolut ingen människa över huvud taget ska behöva stå ut med något såhär tråkigt, marie ;p

hej lördag,

nu snart ska melisa hem till pamela och umgås., antingen blir de tjejkväll fylld med diverse olika roligheter eller så ska vi sitta o snacka tjejsnack och sitta barnvakt, vilket är skönt det med. ska bli skönt att få ventilera lite.
får se om jag sover där eller åker hem i natt. melisa trivs, riktigt bra dessutom.

jag vill skriva saker jag inte borde skriva, jag ska inte skriva dom. jag vill, men ska inte.

någonformavlek,duärbra.

är

Lite för bra.
perfekt


Melisa har fått igång sitt nintendo, tror ni hon är lite glad för det? jag hade tydligen glömt någon kabel 8-) haha. Well, do not call me teknisk när de gäller till koppla in massa skit.
Snart ska jag sätta mig och spela sönder super mario, dock är bilden svartvit, but it's cool.
Och så ska jag hoppas på att jag slutar känna mig sjuk. På att huvudvärken försvinner, på att kroppen slutar kännas 30 kg tyngre än vad den är. Ni vet, precis så som det känns när en förkyldning ska brista ut? Precis så känns det. Lite små feber känslor ibland, speciellt imorses. dö vad kallt det var.
Annars var praktiken idag underbar, 
någon form av frustration kanske? ja kanske.

men nu - mario. this is gonna make my day!

m e l i s a


   a s i l e m

  Sve sto je srcu drago daleko je..                                        -                                        "me gustas tu"

galet jävla besviken,

på vårt nya nintendo som vägrar funka. Jävla L som ger oss ett som inte funkar.. för det är ju hans fel. Inte nintendots, utan hans. säger vi. om de ändå vore så väl man kunde klaga på någon annan ;p tänk vad enkelt allt hade varit då.
Jag ville verkligen vara mario och vinna några fler banor än igårkväll då tröttheten tog över alldeles för mycket och jag höll på att somna framför spelet.
Får väl dra på benjamin button på datorn och göra lite dip för att därefter sjunka ner i världens absolut skönaste säng (minminmin). Mår dessutom bara värre o värre hela tiden, huvudvärk, halsont och illamående. börjar man bli sjuk på riktigt kanske? hade ju varit typiskt om de vore så.
annars är jag faktiskt väldigt nöjd. lite för nöjd. en rätt så bra tillvaro. en riktigt bra tillvaro. jag sken som en sol när jag gick hem från praktiken idag. jag längtar tills jag är färdigutbildad och får arbeta som lärare. Utan att ens vara i närheten av klar så älskar jag jobbet. Jag älskar att hjälpa eleverna på lektionerna, jag älskar att ge dem instruktioner på hur dem ska göra en uppgift, älskar att lyssna på dem när de redovisar, älskar allt med läraryrket. Jag satt där framför mitt bord och skrev en planering på mina två lektioner som jag ska hålla i på torsdagen och bara njöt. Jag rånjöt. Jag tyckte det var lite för kul o skriva en kort liten planering. Lite stödord, lite hjälp inför torsdagen. Det känns så läskigt bra. Det känns så äckligt jävla bra. Och det känns som att jag verkligen gjort rätt val. Jag älskar det här. Hur jobbigt de än kan vara att gå upp 6 på morgonen, och hur ofta man tänker "fuck it! inget är värt de här, jag vill sova!" så är det alltid så jävla värt det när man är på väg hem därifrån. Och när jag tänker på att det är något jag ska syssla med i framtiden så uppstår en känsla av välbehag inom mig, och jag trivs. this is it - and i love it.

if you only knew..

söndag,

idag är det söndag, eller söndagen är helt klar nu.
det har varit en bra fredag lördag och söndag. En jävligt bra helg helt enkelt. Fredagen spenderades med god middag och fight club samt massa snack. Och lördagen spenderades inne i sthlm och även med inflyttningsfest på kvällen, jävligt lyckad inflyttningsfest. Söndagen spenderades med att dega, stressa inne i sthlm och säga hejdå till L. Bra helg som sagt.
Imorgon återvänder man till praktiken, dock har jag tappat rösten. Hur är man en lärare utan röst? Vi får se imorgon. Lovar att berätta hur bra det gick. Jag ska egentligen hålla i en lektion imorgon.. lite mindre lätt utan röst.

God natt.

   

hej marie,

bara för hon bad mig skriva lite oftare tänkte jag hälsa medan jag ändå höll på. :-)
Annars har jag haft en så jävla underbar kväll. Slut på två vinare och en halv likör och grenadin. Vi hade riktigt riktigt roligt. Blev enorma diskussioner om diverse olika saker, och jag skratta så mycket att jag låg ner på golvet och inte kunde riktigt andas.
Och så gjorde jag riktigt riktigt god mat, laxfilé, kokt potatis, spenat och dillsås. Ihop med keso och majs! Jag är en jävla bra kock.
Och nu sitter jag här med världens jävla magvärk, den låter och bullrar hur mycket som helst typ.. stackars lilla mig.

Imorgon är det fredag, vilket innebär helg. Vilket innebär inflyttningfest och annat. bra annat. det får bli en del rosa pantrar då med. imorgon ska jag äta vegetariansk mat för första gången, haha tycker jag är lite spännande. undra hur de kommer smaka.. Bra hoppas jag?
Nu ska vi umgås ( jag och min sambo ) och sen blir det sövaaaa.


15.50.


with a look like that..

huh, nu har melisa tänt lite ljus i hela lägenheten.. Ska släcka ner lite lätt, och så ska jag börja plocka lite här o var. Egentligen borde man ju vila när man tänder ljus och har sig. Men jag tände lite i förväg. Ska lägga mig vid 10. Så jag vill ha lite mysigt innan det!
Vika kläder är sjukt jävla o-kul. men jag har en bra dag. en riktigt bra dag. bra dag på praktiken (jag älskar mitt framtida jobb) och bra dag efter praktiken.

Flick your cigarette then kiss me
Flick your eyes at mine so briefly.

Praktik,

Melisa vill sova, väldigt gärna. Hon har sovit ca 7 timmar på 2 dygn. Vilket är väldigt väldigt lite, alldeles för lite.
hur som, det viktigaste nu är praktiken. Jag har börjat. Känns jävligt bra, min handledare som är världens typ sötaste tant är jätte snäll. Fastän hon är trippelt så gammal som jag så har vi något att prata om.
Och fastän de var första dagen fick jag hjälpa till i klassrummet. Kändes jävligt nervös och fick halv blackout och kunde inte komma på hur man skriver vacation på engelska. Lite halv pinsamt, men skit samma.
Och första dagen fick man hantera fnittrande 15 åriga pojkar, roligaste på länge... Det är så sjukt att se alla högstadie elever. Man känner verkligen hur man som 15åring egentligen var galet liten, bara att man trodde man var störst i världen.
15 år, vad är det liksom? Ingen ålder alls. Det braiga med mig är väl att det inte alls var länge sen jag var där, så jag fattar hur dem tänker.
Nu gäller det att börja gå upp vid 5 på morgonen nästan varje morgon.. fyfan vilket helvete. Jag kommer hinna ta livet av mig innan praktiken är slut. Men är helt ledig nästa fredag, längtar redan dit. Och till den här helgen, så jag får sooova. .


Blev ingen träning igår, var för trött och idag hinner jag inte.. hur ska man hinna med liksom? jag vill ju. Men om de stänger 9 och jag kommer hem kl 6, måste äta och diverse olika saker och det tar en 20 minuter att åka in till märsta. Omöjligt att jag hinner då. Tråkskit.
Om ungefär en timma kommer min älskade sambo hem. Då sätter jag mig med henne och packar upp resten av sakerna. Så vi hinner umgås lite innan jag måste sova.. Måste orka hålla mig vaken bara. Imorgon åker bussen 06.56 härifrån. Mys.


hej ny lägenhet.

Nu sitter jag i min nya soffa, (inte den jag trodde jag skulle ha yey) med ett täcke runt mig och fryser häcken av mig + håller på o kissar på mig.
egentligen ville jag bara påpeka att lägenheten är sjukt jävla underbar. har allt här.

Funderar på vad jag ska göra ikväll, träna eller inte träna? Träna eller lägga sig jävligt tidigt bara? Typ städa upp lite här, packa upp de sista och göra i ordning de sista.. eller åtminstone moppa golvet. Och sätta upp tavlor.. Mina underbara fina tavlor i köket.
fast nu måste jag kissa. Bilder på den nya lyan kommer så fort allt är klart.

RSS 2.0