någon som känner sig manad till att kanske möjligtvis DÖDA mig?

jag vill inte klaga, för jag njuter, men - jag har sovit ca 13 timmar på tre nätter, har i princip pratat och läst på engelska 70% av tiden som gått förbi de senaste 3 dygnen, förstår fortfarande inte hur jag ska lyckas med min tenta på fredag, visst att jag pluggar till den och så men jag är livrädd för att den ska vara svårare än vad den verkar vara, så jag vet inte. kommer att halshugga mig själv om jag failar. jag har blivit uppskriven på att jobba imorgon 15.00-00.30 när jag egentligen borde spendera hela kvällen med att plugga på orden men kan jag det? Nej det kan jag inte (jag har dessutom skola till 16.00, hur ska det gå ihop? Inte alls är mitt svar). Och sen har jag mystiskt nog fått någon form av förlust av mitt kortminne på sistone, så jag lyckades glömma av tentan och skrev upp mig på en arbetstid som ligger på 14-21 på fredag men döh tentan är mellan 13-15 på fredag - hur hade jag tänkt o lyckas med detta? Jo genom att en sjukt bra vän till mig ställer upp och skippar lite av sin skola för att jag ska lyckas göra min tenta, tack älskade underbara vän. Och efter tentan ska jag direkt åka till jobbet och jobba 17.00-23.00 och kommer inte att vara hemma förrän runt halv 1 eller 1 på natten, sen på lördag måste jag åka in till stan för att köpa någon form av piratutkläddnad för på lördag ska jag vara pirat på en fest, och jag har funderat på att möjligtvis supa mig relativt jävla as packad och halvdö den kvällen, för att sen vakna upp förhoppningsvis hemma hos Carro och åka till jobbet. Stabilt. De kommande 4 dagarna av mitt liv. Mycket? nejnej, inte alls. Stress? Jotack i flera lager också tack flera gånger om också tack, knulla mig baklänges också tack.
Tänk om man kunde klona sig själv, förstår ni hur enkelt det hade varit i sånna fall? Då hade jag väldigt enkelt kunnat dyka upp på alla dessa platser och göra alla dessa olika saker med mina olika kloner, och tom kanske ha vilopauser för vissa kloner. Funderar på att hoppa av lärarutbildningen och börja forska om kloning och sånt bajs, you never know, ingenting är omöjligt..
Juste ja, egentligen borde jag även läsa 230 datorskriva sidor också tills imorgon, för imorgon har min grupp en presentation om lite olika koncept. Men min underbara klasskamrat har skrivit plots' till dessa så jag behöver bara läsa 4 sidor. Vad gör man när man har bra vänner? Så nu ska jag läsa min sista plot, kolla på one tree hill och gossip girl och sen sova. Och i natt känner jag, eller ikväll känner jag att det absolut bästa bästa hade varit att inte somna ensam. Men vad gör jag? Jag somnar ensam. Jag skulle även vilja uppfinna en mänsklig robot som inte är som en robot alls, utan är precis som en riktig människa som jag kan kalla på då och då, de dagar/kvällar/nätter jag behöver den. Alltså, mina idéer börjar kännas fruktansvärt smarta, så jag ska nog spinna vidare på dessa..
Men som jag sa i början, jag njuter ändå. Det är nog det här som är livet. När man har lite för mycket att hinna med och är alldeles för oerfaren för ett hektiskt liv för att kunna planera det snyggt, men det är bara något nytt jag behöver (och ska) lära mig.
Nu har jag skrivit en fruktansvärt kort novell. God natt.


god natt.

ska somna nu efter en sjukt effektiv och jävligt bra dag, med världens längsta och skönaste promenad. hoppas bara jag kan somna med en person som snarkar?! Annars blir det mord på hög nivå.

förtroende

Ett förtroende kommer genom att man utan att lova något kan hålla sitt ord ändå.


förtroende.

förtroende, det är något man förtjänar hos en annan person - inget man får serverat på silverfat. lär dig det. för det är sällan personen som inte har svårt för o ha förtroende för någon annan som mår dåligt, utan det är tyvärr omvänt.
nu har jag läst. och nu somnar jag. ögonen faller ihop.

snygg


jag måste erkänna att kjolen och korsetten ändå blev jävligt snyggt ihop ju. och jag med, om man bortser från min fina hållning där.
och jag fick en befallning att skriva om en viss sötnöt. vill bara säga att den sötnöten är världens underbaraste sötnöt. vi ses snart ljubavi <3

jag vill göra något,

melisa börjar bli trött på vardag. jag börjar bli riktigt trött på för mycket strikta rutiner, fastän jag vet att dom är fruktansvärt viktiga för tillfället så vill jag slippa dom nu. jag vill vinna på  lott och dra någonstan i två tre dagar, bara för att jag kan. jag vill inte vakna imorgon i min säng och duscha, försöka trycka i mig någon form av mat och sen springa till bussen, dvs precis samma jävla visa som jag i princip gör nästan varenda vardagsmorgon.
jag vill vakna upp halv 4 på morgonen på ett hotell i höör efter att ha spenderat natten med alldeles för mycket sex för att hinna med ett tåg från malmö som går halv 5 hem till stockholm. jag vill bada bubbelpool utomhus, jag vill stå på bänkar med flertal vänner och sjunga för full hals kl 3 på natten, jag vill smyghålla handen under bord, jag vill ligga på en blöt handduk med solen stekandes på rygg och huvud, jag vill ta ett morgondopp kl 5 på morgonen med massa halvokända människor som jag precis spenderat kvällen med genom fest och firande,  jag vill inte vakna upp imorgon och ha flera måsten. men det har jag. jag har det. jag måste gå på min föreläsning så jag hänger med i skolan, jag måste prata med engelska institutet för att se om det finns någon möjlighet att jag gör min tenta på fredag ändå, jag måste läsa the great gatsby samt disgrace eller vad fan den nu heter för jag ska redovisa olika koncept utifrån dom två böckerna på torsdag, jag måste åka och handla mat för jag har ingen mat hemma över huvud taget i princip.
och nu måste jag sova eftersom jag ska upp kl 7 imorgon bitti.  haha , fast jag har de rätt trevligt här ändå, precis nyss kom bästis in med cosmo-tidning med artikeln "hur han lagar sitt krossade hjärta" uppslagen och sa "det här är bra skit för dig, läs" så nu ska jag göra det, sen somna.


kom heeeeeeeeem vi börjar om igeeen,

cola och tårta till frukost?
hm, ja cola & tårta till frukost. jag vaknade as snuvig, mysigt. hoppas jag blir jätte förkyld så har vi två sjuklingar liggandes hemma i sthlm. kan ingen ta hand om någon, så vi dör ihop. yeey! eller inte.
hoppas jag inte blir sjuk, jag har skolaskolaskola och försöka jobbajobbajobba. fast det är visserligen inte för imorgon.
därför firar vi med tårta & cola till frukost! nu måste jag skynda. ska ju hinna med massor på 4 timmar.

nu har jag kissat,

nu är jag nöjd också. fast är dock fortfarande helt cp trött och orkar knappt hålla ögonen öppna. och så är jag hungrig också. och jag luktar till. men orkar inte gå och duscha. det är väldigt krävande. jag vill att någon annan ska duscha mig. och köpa amigo  kebabtallrik till mig och massera mig och ta hand om mig. det hade varit så bra nu.
jag tror mamma misshandlar kött inne i köket, vilket innebär kött och potatis som jag älskar vilket innebär god middag för melisa, och tårta till efterrätt. fan vad nice.
och mamma köpte rosor till mig också, 20 st.. i lite sen födelsedagspresent så att säga. hon bara "jag antar att det inte var någon som köpte blommor till dig på din födelsedag?" och ack så rätt hon hade. jag ska börja spendera mina födelsedagar hos mamma, man blir mest bortskämd där. och jag älskar att bli bortskämd, jag behöver det big time haha. ;-) menar, det var ju inte som så att jag aldrig fick något när jag var liten....


men nu, god natt. eller så får jag önska er ett trevligt liv om jag nu skulle råka dö. och till råga på all skit så vann jag inget på min trisslott heller. skitliv. 7

 ps: <-- titta blåmärket.. inte vackert och fram tills i onsdags såg de ännu värre ut.

måste big time kissa!!!

och såhär ser jag ut när jag är kissenödig...


eller?

såhär ligger det till..

f o r t f a r a n d e   t r ö t t.
eh och jag skulle komma i säng innan kl 3 idag? Eller inte. Det är lugnt, imorgon får jag sova ut lite åtminstone. Ska försöka komma upp vid halv 12 så jag hinner göra mig lax till frukost. Läskigt o bli sugen på sånt mitt i natten, ingen ork till att laga mat då direkt.
ska istället bege mig till sängen - som btw fortfarande är obäddad utan lakan och allt sånt där som man behöver i en säng som den även varit i ett par dagar nu. är man lat då? det där tar ca 5 minuter. orkarfaninte!
Sitter och filar på vad jag ska ha för stil på min tatuering, det måsta kännas helt rätt. Men hittar ingen bra perfekt stil som jag klickar med. Men visst är det så.. sve je prolazno, och jag har trott på den meningen i två år nu. det är den som får mig att stå upp, mer än vad jag oftast orkar. det är den som får mig att stå ut med känslor som en människa egentligen inte ska behöva känna. någonsin. enligt mig. men jag tror att alla i världen kommer att gå igenom en sådan period i sitt liv. sen finns de dem som klarar det, och dem som inte klarar det.
jag tror på att det i slutändan blir bra, jag tror på att det i slutändan blir en rosa bubbla som man svävar runt i. vissa dagar är den lite tyngre än andra. men långt ifrån pesimist är jag. en gång var jag det, pesimistens mamma nästan. men idag är jag så långt därifrån som man bara kan vara.
Idag är jag där man njuter av få andas.
Fast, det är en kväll som denna som man saknar någon att andas med. någon som orkar dra en till sängen och bädda sängen till o börja med, och någon som somnar där bredvid.
Godnatt.

såhärstårdettill.

T R Ö T T.
Nu måste jag skicka iväg lite mejl och sen ska jag sätta mig och läsa lite glosor så jag lär mig dem någon jävla gång. Och ikväll ska jag lägga mig innan klockan blir 3, bra va?


let it be.

pfft, försöker att ignorera det , men kan vara lite sådär svårt när det återigen är upptryckt i ansiktet på mig. well, what the hell can you do. let it be.
hursvårtdetänärattseförbidetsåfinnsdetingetannatmankangöraänlevamedhelvetet.
mankanintekrävautanogeocheftersomjagmerängärnaintevillhanågrakravpåmigsjälv
såfårmantrivasmedsituationen.
docksåinnebärdessakänslornågotjaghelstintevillinsesåjagförsökerväldigtstarktattförnekavissasaker
ochoftastgårdetfaktisktväldigtväldigtbraattförnekadettatyvärrintealltid.
jagärlångtfrånbättresjälvdetärdetendajagintefårglömma.

utöver det så var gossip girl helt sjukt, omvända roller någon?? hänger inte med. wtf? går inte ihop.
och fuck vad snygg nate är, man hade ju definitivt inte bangat där alltså.. längtar liiite tills nästa avsnitt.
och jag längtar även lite till nästa vecka, tatuera mig igen - fan vad skönt det ska bli och fan vad ont det ska göra, men fan vad underbart.

i'm asking for my chance now..

it's much easier to get mad at people you trust..
- just because you know they love you enough not to let you go.

080809.


min fina kusin som ringde för o önska mig glad bajram igår, och jag. <3

regn,

nu kan man nog starkt påstå att det regnar massor. och jag är hungrig, dumt nog åt jag inte efter jag slutat idag. men mamma har skickat med mat med min bror, fast orkar inte gå upp o värma. får man skylla sig själv i ett sånt läge?
bortsett från det är jag fruktansvärt tom på ord. tom på tankar, tom på rätt mycket om jag ska vara helt ärlig. det enda som snurrar runt i min huvud för tillfället är att nu vet du hur det känns.. men det är inget jag vill känna, eller tänka. det blir fel. men antar att det är så jag skyddar mig mot allt som blev sagt.
saker blir så jävla sällan som man tror. saker kan förändras på två sekunder. känslor kan på en sekund gå från bra till dåliga.
frågan är vad man gör nu... funderar på att ladda ner gossip girl och glo på det, men jag borde verkligen läsa. imorgon ska jag ha läst färdigt novellerna helt. men gossip girl är nostalgiframkallande på hög nivå, och jag vet inte vad jag riktigt behöver för tillfället. är det någon idé att läsa om man inte förstår vad man läser? eller memorerar vad man läser?

everything comes to an end..
from lovers to friends.
from friends to enemies.
from enemies to haters,
from haters to an end?

ibland får man vara stark nog att stå ut med det värsta som kan hända en, ibland är det värsta som kan hända en även det bästa. för ibland så är det värsta som får en o ändra sig, ibland är det värsta det bästa för man lär sig.


it's all because of you.

ibland så gör man saker man inte borde gjort. och nu ska jag ta mig en cigg och fundera på vart jag går härifrån.

hello sunday,

well nu är lördagen över, och jag sitter här och är fruktansvärt pigg. har rockat rockring och dansat på soffa och gjort gud vet vad mer bara för o bli kvitt energin, men de hjälpte fan inte så mycket. skit samma, får sitta här o stirra på väggen tills jag blir trött.
annars har lördagen varit bra, började jätte bra med att jag mötte upp andreas i stan. och det var as skönt o träffa honom igen efter nästan 1,5 år. sist vi träffades var ju inte mitt ljusaste tillfälle, min bal och jag var riktigt riktigt läskigt onykter.
hur som helst, medan vi leta fik så hamnade vi uppe vid djurgårn typ. eller det var ett berg, det var riktigt as fint och hade utsikt över grönan + vattnet. hur jävla as fint som helst var det där uppe, och det bästa var att solen brändes. galet varmt hela dagen. efter att ha suttit där uppe och gått våran promenad runt vattnet gick vi på subway jakt. och satte oss sen ner igen vid vattnet närmare centralen och åt. sen vart jag tvungen o åka. och då blev det mat med mikael på valles, okej jag är tjock. först halv subwaymacka, sen halv pizza 1,5 tim senare. mat är bäst. och sen följde mikael med hem, och skulle chilla hemma hos oss ett tag. det slutade med att han ligger avdäckad i mitt rum nu.

dagen har vart bra. kvällen kunde varit psykiskt bättre. men det är så det funkar, ibland går det bra och ibland inte. det som jag dock upptäckt är att det där inte har blivit oftare nu på sistone. kan det bero på en viss sak? ja det kan det. kan detta innebära att melisa ska återgå till det gamla och ha bra kvällar och dagar konstant? för när det är något som inte känns bra, så gör vi människor saker som inte är bra.
in a game like this, someone's gotta be the loser..
nu ska jag dock också dra mig till sängs, ska försöka komma upp vid 10 tiden så att jag kan diska och dammsuga innan jag åker till jobbet!
when it comes to me, it's never ok to stop trying.. och när man trycker upp fel saker i ansiktet på mig, ja då brukar det oftast vända till det negativa. which is never good. negativa saker är negativa av en enkel anledning.


sova kanske?

nu ska melisa strax lägga sig. måste fan gå upp vid halv 10 imorgon. ska åka in till stan kl 11.00 och måste äta frukost innan det imorgon.
nu skriker sebben som en stucken gris. antar att polisen kommer snart och klagar på att det hörs igen. vi är omtyckta av polisen här borta tydligen!
bortsett från det har dagen varit bra, sov ut as länge - as skönt och sen sprang jag till bussen - igen. inget ovanligt dvs!
jobbade bara 5 timmar idag, skön arbetsdag? jotack det var det. dock blev jag pmsig och åt allt som kom i min väg i princip. några skedar choklad & cola topping också. mumma.

well, idag var det här lagom meningslöst, men är lite nöjd med min nya sida så ville kladda lite här ändå. och anledningen till varför det är som det är, beror på att jag är lite smått äcklad. tankar på gamla saker som får en o vilja spy femton miljoner gånger om gör att man blir lite off. lättast så. jag menar, när jag brutit cirkeln varför i helvete skulle jag ta tillbaka den? onda cirklar är det sämsta som finns.
nu går jag och lägger mig, adjökens! och god natt också kanske.

jag borde definitivt sova nu..

men har istället spenderat kvällen med att gå igenom lite gamla inlägg. den här bloggen är inte speciellt gammal. men fan vad mycket jag skrev förut. fan vad känslor det fanns i varenda litet ord. är det så, att när man mår som sämst, så känner man som mest? det är oftast då folk alltid säger - jag vet att jag lever när jag lider.
jag gjorde detta dock för att få ihop diverse olika citat, tankar etc etc som jag har tänkt om dig, om allting mellan oss och om hur jag mådde. jag vill veta, och jag vill tänka tillbaka på hur jag mådde. och jag vill veta vad det var som fick mig att gå. och jag vill veta vad för sorts känslor jag kände då. för idag är saker såpass mycket mer annorlunda, att jag inte har dom här längre. jag känner dom inte varje dag, varje minut, eller i varje andetag jag tar.
och det är en skön känsla.. att tänka tillbaka på allting, och inse att fan, även om man vid ett tillfälle i livet står still, så kommer man så småningon att flytta på sig.

nu måste jag verkligen somna. sover i min brors säng i natt igen. den är väldigt skön faktiskt. hoppas han inte läser de här och får reda på det.
God natt.

people always leave.

okej, min bästa vän kanske kan haft en smula rätt när hon senast idag sa 
                  'du vet att det inte kommer bli annorlunda den här gången'
med vissa människor har man vissa känslor.
och där är ett ställe jag helst inte vill vara på. vantrivs rätt rejält där. men sen är andra saken, vem fan vet vad som händer. tid är en mäktig sak. och tid förändrar allt, och kanske tom alla.

jag hatar när alla omkring ser allt man själv aldrig ser, jag hatar när alla omkring talar sanning när man själv trivs fruktansvärt bra i lögnen, och jag hatar när alla omkring får en o känna att dem har rätt
 vilket de oftast har, när man själv känner att dom har fel, fast man vet att dom inte har det. 
                                         förstår du vad jag menar? de funkar liksom inte längre


soon soon soon,

sitter och laddar ner, ja laddar ner ooh farligt värre, det senaste oth avsnittet. hur kunde jag glömma av att ladda ner det i måndags? kvällen ska spenderades i sängen framför oth lite senare. ska först kolla färdigt på criminal  minds, och även läsa lite av den skiten jag skulle läsa av.. och stänga av lite saker som finns där i omvärlden.
annars spenderades dagen inne i sthlm central, där vi åt på mitt favoritställe - men viktigaste personen som jobbar där är fortfarande i grekland på obestämd tid, obestämd tid är väl typ max 2 månader? hur länge kan obestämd tid egentligen vara? helt insaine! hur som haver, karina bokade in sin londonresa (fanvadbradetskabli)
och nu bestämdes en fika med andreas, var typ 5 år sen jag träffa honom. sjukt läskigt. ska bli jävligt trevligt att träffa honom dock :-)

usch, it's hurts when some people never change.
'dead girls don't say no'.

ska nog börja slåss på heltid!


bruises fit me.


glädje, tårar, sorg, lycka

och allt det där i en salig blandning. kvällen har bestått av tusentals starka känslor. jag har gråtit och blivit tröstad av världens sötaste hund som torkade bort tårarna bättre än någon annan människa på jorden, och nyss fick jag en stor klump i magen som utstrålar inget mer än lycka. fast lite klantighets känslor över mig också. har fått svar från en av mina skolor i london, och insåg att klockan är lite för mycket för tillfället för att jag ska kunna svara, men skickar iväg mitt mejl imorgon så fort jag bara kan. och sen ska jag hålla tummarna. för om det funkar med den här skolan, så blir jag överlycklig. då har jag mitt på det klara.

du skulle kunna ge mig allt jag vill ha, men det är inget jag vill ha nu. tid min vän. det är det enda som räknas idag. tid är allt man behöver för att överleva.

saken är den att...

time will tell if she'll break him again..

nisam tvoja, al nisam ni njegova..

sto me sada pitas kome pripadam..

nu har jag slängt i en tvätt och även torkning, orkar inte tvätta mer än så idag.. för trött. ska lägga mig i  min säng, krama nallen och sova en liten sväng till. fast är dock jävligt hungrig. kanske äta innan?
bättre än såhär blir det tyvärr inte. saknar mamma.. :-(


"  En dotter

Ett barn är ett mirakel
väl värt att vänta på.
Det största och det bästa
en mor och far kan få.

En dotter kan förtjusa
från början med sin charm.
Och gärna blir hon buren
av någon villig arm.

Men snart hon börjar tröttna
på att bara vara rar.
Och livet har så mycket
som lockar och drar.

Den tiden går så fort
från liten tjej till stor.
Dock är hon alltid älskad
långt mera än hon tror. "

Tack mami<3

välkommen,

melisa fyller 20 om ca 31 minuter.
orkar inte. vill hem och lägga mig i mammas famn och låtsas vara liten. ikväll är ingen okej kväll. förstår bara inte varför. Borde vara en underbar kväll. det allra bästa ikväll är dock att jag har min bror här.
världens bästa bror dessutom. han är min nummer ett här i livet och finns ingen bättre människa än han. hur många gånger vi än skriker och diskuterar och hatar, så älskar vi alltid snäppet mer.... hur gay det där sista än lät.

och så passar jag på att slänga iväg ett grattis även till honom också som fyller 25 imorgon. han blir galet vuxen <3

kan inte vara mer än nöjd,

dagen har varit bra. trots tusen olika funderingar på tusen olika saker.
att höra din röst ibland, i just de tonläget som passar mig perfekt gör att jag ger mig själv tusen olika funderingar. men helt i onödan, för jag vet bäst vart jag står.
hur som haver.
dagen spenderades med att städa mitt rum, jo faktiskt - jag har ett rum. helt sjukt att inse att fan det är inte så jävla fult. dock så insåg jag även att jag vill ha en ny matta. fast inte bestämt än vilken färg helt riktigt. brun möjligtvis. inget i mitt rum går ihop. allt är helt olika. sängöverkastet är i en färg, gardiner i en helt annan, bord i en tredje och det man kan kalla för nästan byrå i en fjärde. och egentligen gäller samma sak vårat vardagsrum. förstår inte hur jag inte får ihop det... allt ser ut som saker slängda in i ett rum bara för att det ska likna ett rum, nästan iaf.
och sen spenderade jag ett par timmar inne i stockholm. där min bror köpte födelsedagspresent nummer två, vilket var en översnygg väska från adidas som jag kan använda som skolväska. tror ni jag är lite nöjd? eh nej rätt så jävla as nöjd. är as kär i väskan och funderar på att börja använda den i princip konstant. kanske ta den till jobbet imorgon bara för att få skryta litegrann.
och så köpte han mig en hatt.. så nu på lördag. så kommer jag förhoppningsvis vara väldigt snygg. klänning, klackar och hatt? det låter bra? låter väldigt utmärkt tycker jag.
nu ska jag röra mig mot sängen. och fan vad skönt det ska bli att sova i en säng som är bäddad, och städad. och skönt det ska bli att inte behöva trampa på massa olika saker på väg till min säng.

Nej, nu ropar den och jag ropar väldigt högt tillbaka! Väckning kl 09.00 imorgon, på riktigt den här gången dessutom.
God natt.

i'm walking too far ahead.

caught up in circles confusion
is nothing new
Flashback
warm nights
almost left behind
suitcases of memories

after my picture fades and darkness has
turned to gray
watching through windows--you're wondering
if I'm OK
secrets stolen from deep inside
the drum beats out of time

är fruktansvärt trött,

jag har funderat på när jag faktiskt på riktigt ska ta tag i mitt rum och städa det. jag borde verkligen fota underverket jag skapat där inne, och lägga upp det på diverse olika internetsajter, alla jag kommer åt bättre sagt. för det har aldrig förut sett ut sådär. men lucky me att jag har en så klipsk mor som alltid väljer att skicka med skumma saker när det färdas upp med bil till sthlm! som när min bror var här förra veckan tyckte hon väl att det inte räckte med de 15 handdukar jag redan har så hon skickade med några fler, hon skickade med 10 kartor huvudvärkstabletter (aka, happy pills), förvaringsboxar från ikea och sist men inte minst en papperskorg till toaletten! vem kommer på den kombinationen av saker om inte min moder?
hon är en sån typisk riktig invandrar mamma. som så fort jag sa priset på hotell inklusive flyg och allt i london sa - vi ska kolla lite här på internet så finns de säkert billigare. medan alla andras i princip skrek " boka boka boka! " fastän även de är invandrar mammor. men , min går alltid snäppet för långt när det gäller vissa saker. så i ungefär 4 dagar konstant tjatade hon på mig tills hon äntligen släppte det och insåg att för 9000 spänn bor jag läskigt centralt i London i 16 nätter och flyger fram och tillbaka på mänskliga tider på dygnet och har egen lägenhet med tre andra tjejer. nej mamma, det är faktiskt inte så förbannat jävla dyrt!
hur som haver, för att återgå till mitt rum funderar jag på att ta tag i det tidigt imorgon bitti istället. det plus disken, plus försöka dammsuga med våran mindre samarbetsvilliga dammsugare. det känns som en väldigt ambitiös idé. Vi får se om jag lyckas genomföra den också, måste även iväg och plugga efter det. Och ska vara inne i stan kl 5 för o möta upp min broder. Som kanske bjuder på middag och vem vet köper en söt liten klänning eller en behövlig väska till mig? Egentligen är jag smart nog att förstå vilket som är det viktiga - väskan, men en klänning som jag hittade var så vacker. Och jag vet att den skulle sitta så snyggt på mig. Så vi får se vem det är som får bestämma imorgon, ängeln eller djävulen som sitter på mina axlar.
Well, nu räcker det för ikväll. Jag har bestämt mig för att sluta skriva om andra förvirrande känslor och bara låta dem vara. De får ligga där och bli ignorerade fram tills ja, man kommer till den punkten då de behöver hanteras. Dessutom så är det enbart förvirrade av en enda anledning. att jag dag in och dag ut funderar på - vad är det jag verkligen verkligen vill? Fast man innerst inne redan vet svaret på den frågan..
Nu går jag och lägger mig. God natt.

somepeoplejusthaveit.

det finns vissa människor som på något vänster lyckas få en le. satt o prata med en av världens snällaste människor nyss, och den här personen är så intelligent på en så hög nivå att det ibland är läskigt. förvisso är han ett par år äldre, men det är så enkelt att prata med han. och jag är på ruskigt dåligt humör, får inte fram något till min uppsats och klockan är halv 1. vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. och då drar han mig tillbaka till bra minnen i bosnien, haha melisa gör allt för lite cola, alla konversationer man hade, att en person kan tillföra så mycket i ens liv på såpass kort tid.

"mrvice

yeyforme.

har nog fått urinvägsinfektion igen. yey! fan vad bra. och hur botar man urinvägsinfektion? med pills pills pills. och hur får man tag på pills? man ringer runt lite folk. nej, man ringer vårdcentralen. yey, och slösar 300:- kr till för att de ska upptäcka att man har urinvägsinfektion. yey! och sen får man punga ut några hundra till på pills pills pills. fan vad bra alltså. läskigt bra.
fast jag tror jag super bort urinvägsinfektionen med sprit på lördag istället. kan det inte vara som med bakterier i kroppen, ren sprit tar nog kål på rätt mycket sån skit. tänk om de ändå funka lika bra på urinvägsinfektion.
jag ska testa, sen kan jag återkomma. nu känns den här veckan extremlång bara för att jag längtar till helgen. längtar läskigt mycket. dels för att få vila på lördagen, och dels för att få supa på lördagen, och dels för att slippa gå till skolan och bli grävd under 20 kilo arbeten. fan vad kul det är! fan vad bra det är. och jag är inte alls bitter ikväll. och min mamma ringde inte alls och började prata om helt fel ämnen ikväll så jag kan väldigt enkelt plugga ikväll. nej kanske inte direkt.
varför tar folk alltid upp saker som river upp gamla gamla äckliga horiga fitt äckliga känslor? kan dom inte bara låta dem vara ifred, och långt bort från mig - där de belong. vad fan heter det ordet på svenska? kan inte ens prata svenska längre. har inget ordförråd i varken svenska eller engelska känns det som. rätt värdelöst.
jämför dagens inlägg med nattens inlägg. mycket kan hända på ett par få timmar.


 sexy.

tick tack,

typ så låter klockan. och jag inser att den är alldeles alldeles för mycket för att jag ska ligga här och blogga. men nu blev det så. och jag har väntat halva dagen på att få sitta och skriva av mig, och behövde någorlunda lugn och ro när jag väl gjorde det.
vissa saker känns väldigt läskiga, känns väldigt ovanliga men ändå så känns dem fruktansvärt rätt. idag har också varit en bra dag, och på sistone är majoriteten av mina dagar bra dagar. många gånger sitter jag och funderar på om jag kanske bara lurar mig själv. men det är inte möjligt. det är inte möjligt att känna en sån lättnad, att känna sig så lätt som jag tom är i min egna vikt! och det finns tusen anledningar till det. men min absolut största anledning är, att jag melisa demir äntligen för en gångs skull i mitt liv ansvarar för mina egna val, och enbart mina egna val. att jag är den enda som råkar ut för skiten om jag gör något korkat, att jag är den som får hela lyckan om jag lyckas med något. att jag själv har allting både positivt och negativt på mina egna axlar. självklart har vi alla vänner, familj och diverse olika saker som vi alltid under hela våra liv kommer att slänga våra problem, eller våra glada nyheter på när de väl kommer. men när man är själv på det sättet som jag tänker på nu, så är det man själv som får kämpa med det. jag har inget jag måste dela med mig av till någon annan.
jag har kul. jag har roligt. jag pluggar med världens underbaraste människor, så roliga att man är nära på att kissa på sig, jag jobbar med skönaste människorna ever och utöver jobb och skola så har jag världens bästa vänner & familj. och det absolut bästa är, att jag delar min vardag med den människan som vet varenda liten grej om mig. men en människa som jag inte behöver kräva uppmärksamhet från, med en människa som jag inte behöver kräva åtanke från, och med en människa som inte behöver kräva något från mig - med en människa där inget någonsin är ett måste. Förutom att vi börjar städa minst en gång i veckan och försöker hålla det någorlunda rent hela tiden. med min allra bästa vän. som inte ens är i närheten av lik mig. många tycks tycka det är skumt och frågar sig hur fan vi kan bo ihop. men ni vet känslan av att bara vara sig själv, och bara komma hem till någon och vilja berätta tusen miljoner hundratusen saker? och känna att man vill, och att det är skönt. det är en sån människa man ska spendera sin tid med.
och en sak till som är väldigt skön o veta är vad man vill och med vem man vill. kanske inte idag, och kanske inte imorgon. men en dag. någon dag. det finns människor som kommer och går i ens liv, människor som man tillfälligt tror att de föralltid kommer att finnas, och människor som alltid finns på ett eller annat sätt, men sen finns de såna människor som alltid kommer att finnas där. och du är en sån människa. inte idag, och inte imorgon. men någon dag.
idag bokade vi resan till london. så nu är allt färdigt. det enda som behöver göras är betala ca 7000 till senast den 1a november. vilket är riktigt skönt. och det ska bli så jävla bra. 16 nätter i London kommer att bli ett minne för livet. Gud vet vad jag kommer att hitta där borta. vad är det jag sagt att jag behöver göra, vara själv, vara min egna person. där. det känns så rätt. och det känns som att jag äntligen ska göra något som jag själv förväntade mig att jag skulle göra vid den här åldern. äntligen.
men nu måste jag verkligen sova. insåg att jag ska upp om ca 4 timmar eftersom jag måste laga mat innan skolan imorgon. vilket är ett riktigt helvete. men så går det när man är fattig. och det är så omysigt med sjukt lite sömn igen. sov ca 5 timmar igår. och idag 4. förra veckan i repris, någon?
God natt. idag är livet som det ska vara.

lamt,

här sitter jag och dricker vin o käkar choklad, har skrivit 1 mening och 2 ord på min uppsats, och har suttit med den i typ 2 timmar. de känns stabilt. men måste erkänna att det ändå vart jävligt skönt att bara umgås med min lilla sötnöt. vi har diskuterat skolsaker, människor och diverse andra saker hela kvällen. läskigt avslappnat, samtidigt som det inte bara är som så att jag bara snyltar på vin och mat. ;-) sen att jag är mest avis på hennes och milans förhållande är bara gulligt, det finns inget sötare par än dom två. en dag i livet, kanske när jag också är 25 ska jag fanimej också ha det så. en ful (ne , den är söt) liten tvåa och en katt, fast jag kör med hund då och världens kanske till synes åtminstone mest okomplicerade förhållande som finns.
Egentligen borde jag definitivt sitta och skriva på uppsatsen, speciellt eftersom den bara ska vara på en sida. men det är lite svårt att skriva om något som man inte läst om. med tanke på min smarthet tidigare idag så hann jag inte läsa innan jag anlände till sötnötens lya.
well, nu ska jag fortsätta här borta. måste fylla på glaset, äta upp chokladen och godiset.

Puss,
ps: idag var en bra dag... ds.

ibland blir det inte bättre än såhär,

har ännu en gång haft en bra dag. och jag börjar trivas med att ha bra dagar. det är lite mer min grej än det där ständiga må illandet.
nu är vi klara med translation nr 6, och även våra brev och hittat skolor som vi ska kontakta. så det är typ multraaskönt. och imorgon är det bara en föreläsning som gäller och sen jobb och därefter får vi se. tror jag skulle träffa mickey mouse!
sen har jag "bara" mitt examensarbete som ska vara klart på onsdag, och juste en uppsats också. fyfan vad skolan är mysig. fyfan vad den är underbar. jag ska nog gifta mig med den. meeen jag kan inte låta bli att njuta av att jag faktiskt har två veckor i skolan som jag kommer njuta av mer än något annat i mitt liv. ska bli bra. det ska bli as bra.

och nu ska jag och sötnöten bredvid mig sova. kanske tom ihop ;-) grr. nu blir det nattinatt nikotinintag och sen dö.
god natt!

good day, good day.

idag mina vänner har det varit en bra dag. bortsett från det faktum att jag fick springa ända från dörren till bussen. annars var det bra, skönt seminarie och skön föreläsning. och sen skön tripp på stan med tjejor från klassen! världens sötaste tjejor. och resan till london är snart bokad. ska bli så underbart, södra sidan av hyde park en lägenhet 4 tjejer = galet!
Igårkväll var en läskig kväll. blev helt tom på ord, tankar och känslor. kändes bara som att någont tömde mig totalt. visste inte vad jag skulle säga eller göra. så jag la mig i sängen och stirrade upp i taket i två timmar innan jag till slut somnade. vissa saker sköljer över en starkare än något annat.
Läskiga känslor är bland det värsta som finns. Starka känslor är läskiga känslor. Nu ska jag sova igen.


fattar noll.

det gick ju bra att komma upp i tid idag, drömde om hamburgare och kyckling imorses så kom till skolan när lektionen var slut. det viktiga var att jag åmtinstone var där och fixade det viktigaste som behövdes göra utöver lektion.
sen vart det till väsby, möta upp mikael och skulle egentligen hem direkt efteråt men följde med o skulle käka hos han. Slutade med att melisa mästerkocken bjöd familjen jansson på spaghetti och köttfärssås! bra jobbat sades det.
Seeeen skulle jag vila lite där , och vaknade upp efter ett bra tag. starkt jobbat med tanke på att jag skulle plugga idag!
Och nu sitter jag här, fruktansvärt ensam och funderar på om jag ska fixa en sats till vattenpipan eller inte. Eller om jag ska sätta på teven eller inte bara för att slippa sitta här när det är läskigt tyst?
vet inte riktigt vad jag ska göra.. förutom att jag ska somna före kl 5 idag! skulle vara bra o göra det.
med tanke på att det är lång dag imorgon i skolan också. föreläsning och seminarie. faast imorgon ska vi fixa inför londonresan också. det kommer nog vara bland de bästa två veckorna i mitt liv. ska shoppa, festa och vara sesam open så mycket som jag bara orkar med.
det ska bli bra två veckor. bland de bästa i mitt liv. nu är min dator fett skum. finns en bild till höger på mig och j och hans bror. som jag inte riktigt vet varför den kom dit? frågan är hur man byter bort den mot en annan bild?

skit samma. oviktiga saker är oviktiga saker. nu ska jag pissa och försöka öppna filen mullva skicka.  om inte. så blir det god natt. om jag icke lyckas övertala en liten nisse att ge mig sällskap så jag slipper känna mig ensaaaaaaam.

det känns som söööndag idag.

Nu är melisa hemma igen, åkte in till sthlm med min bror och träffa märy & erica :) as skönt att få träffa sötnöten igen. Sist var på hennes student 5e juni. Vilket var väldigt många månder sen. Snart tre. As bra. Satt o tjöta skit, tog en cider och käka på kungshallen, haha där jag blev uppragad av en söt Emiliano (fatta coolt namn) som helt skakis kom fram till oss fyra och bara " hej, jag tyckte du var så söt så jag ville ge dig mitt nr, och hoppas vi kan gå ut någon gång " och hans hand bara råskaka när han lämna fram servetten.
Annars spenderades dagen med att ligga i soffan, fixa käk till mig och mickey mouse aka mikael! medan han städade - as gulligt.
Skulle till skolan, men blev inte så varenda cm i min lilla kropp värkte när jag vaknade, och kunde knappt stå upp, hade ingen röst kvar what so ever den var helt borta så när jag ringde mullva var det mysigt att försöka säga något. Sen fortsatte jag att sova och vaknade nästan upp som en ny människa, om man bortser från nacksmärtorna (som antingen mikales kudde eller mitt slängande med huvudet i lördags orsakade) jag fortfarande har så är allt relativt okej.
Och nu är älskade bror på toa och bajsar så honom lär jag inte träffa förrän om en halvtimma eller så, och jag sitter här på vardagsrumsgolvet. Varför just golvet vet jag inte riktigt.. det bara blev så. Funderar på om jag ska fixa en sats till vattenpipa, och sen gå och lägga mig. Ska ju upp halv 8 imorgon så det kan vara en bra grej.
Imorgon skola, plugg, sen väsby. Måste fixa simkort. Och melisa verkar ha mobil från och med imorgon också. Dock ruggigt jobbig mobil som vägrar samarbeta lika mycket som jag vill att den ska. Men den får duga ändå.
Nu värker rumpan lite för mycket, och jag är lite för trött. Vattenpipa får vänta tills imorgonkväll.

God natt och puss.

    
haha , vi var ändå rätt snygga i lördags, karinas stalker fick jag råskrika neeeej åt och påpeka 15 gånger att hon var min flickvän, malin hade rätt roligt med en snubbe som försökte sig på lite för mycket, natta ryckte i mig 15 gånger om för att någon försökte få tag i henne också, och jag smidig som jag är lyckades slingra mig ur alla danser, men blev utbjuden på dejt på slutet av kvällen dock.


RSS 2.0