julafton 2009 vs julafton 2010.

2009


2010
Man kan ju definitivt säga att mycket hinner ändras på ett år! Vad annorlunda man själv är. Kan även informera om att juldagen 2009 var det inte kul att behöva vakna, en allt för plågsam morgon.
Nu ska jag lägga mig och sova för jag är dödstrött.
Godnatt, Love M. God jul på er också!

Ps: jag är medveten om att granen är väldigt naken! Men den är söt ändå:)

Bästa vän.

Idag har jag träffat bästa vän för första gången på nästan två månader, vilket var helt asunderbart! Utöver det kunde min dag varit bättre. God natt.

Jullunch!

Idag var en av de mysigaste söndagarna på länge. Började dagen med jullunch med några kollegor på jobbet, vilket var sjukt roligt och mysigt! Sen gick det väl bara utför, försökt sova ett tag nu - det går sådär. Men antar att det inte blir lättare att somna om jag håller på med mobilen. Så ska somna nu. God natt världen!

designercola ;-)

Nu är jag hemma från jobbet.
Vart på skapligt humör hela dagen, men när jag slutade så kändes det verkligen som att all energi sögs ur min kropp typ.
Kan det bero på att det är fredag och jag är medveten om att jag får sova i natt, och inte alls jobba, eller kan det bero på att min hals gör ont och jag nyser? Hej hopp förkylningsdags - eller? Ska orka mig iväg till affären sen tänkte jag och inhandla två st citroner till mig själv så det går över.
Sen tänkte jag o j baka lite ikväll, men när man är dryg de andra man gör via tel så kanske planerna ändras. Svårt det ska vara för vissa människor att uttrycka sig trevligt.
Hur som helst, idag OCH igår har Tina varit väldigt söt! Igår fick jag en halvbitter design på min colaburk, och idag fick jag en glad. Dum som jag var glömde jag fota gårdagens, men inte dagens! :)
Ne, nu ska jag sätta på teven och glo lite på den.
Love, M.

wow

Jag har sminkat mig och fixat håret idag!
Det är sånt här man orkar göra när man inte jobbar varje dag.
Nu ska jag även sätta på mig snygga kläder och visa upp mig för omvärlden.
Tudiloo!

I'm sorry, I know I suck.

Okej, nu har det gått en hel vecka sen jag bloggade sist, och J frågar ofta varför jag inte bloggar längre. Tråkigt nog så har jag varit för lat för att lämna in min sladd på lagning och få igång min älskade lilla dator. Måste göra det ganska så omgående dock. Tråkigt dagar som dessa när jag suttit hemma hela dagen pga sjukdom och inte haft något att göra. Tittat på dålig tv för jag inte orkat ställa mig upp och byta kanal, eftersom våran tvdosa gick sönder för två dagar sen också.
Blir hemma imorgon också tyvärr. Så jävla tråkigt men tror det blir bättre så. Ska vakna tidigt imorgon och kolla hur jag mår, om jag mår bättre ikväll och imorgon bitti så åker jag nog till jobbet ändå. Bara låta bli att lyfta tungt så blir det bra. Ja, smarta jag har fått en muskelinflammation i ryggen. Visste att det skulle gå åt helvete snart, med tanke på hur ont jag haft det på sistone.

however, ska snart lägga mig och glo på GG, tydligen ska de nya avsnittet vara cpbra. Så, can't wait!
Tråkigt utan J här, men han måste få umgås med sina vänner ibland haha.
Utöver det så leker livet ganska så mycket. Allt rullar på som det ska och jag är lycklig. Förutom att bästa vän sitter fast i ryssland i vem vet hur länge?!
Jag som inte gillar julen, eller firar den för övrigt, vill julpynta, julbaka och hela faderuttan. Tönt-Melisa har gått och blivit helt ställd av mysiga julkänslorna man får när man går inne i stan med all fin julbelysning. Måste bara hitta tid för julpynt och julbak! Äta halva pepparkaksdegen och göra resten, göra knäck också.

Längtar även lite till jul då vi ska hem till både min mor & sefik och j's föräldrar. Fira jul hos dom, och mamis födelsedag den 25e. Ska bli jävligt mys faktiskt.
Nu är GG klart och jag ska spendera resten av kvällen i sängen. Förlåt för tråkigt inlägg, men allt är så bra så finns inte så mycket att uppdatera om. Det jobbas, det sovs, det äts, och det sprids lycka i min kropp.

Love, M.

RSS 2.0