Nu är det dags för jobb!

Nu har det gått två veckor sen jag jobbade sist, så det är ett tag sen. Känns jävligt skönt att komma iväg och tjäna lite pengar istället för att bara slösa dem. Vilket jag gjort de senaste 4-5 dagarna.
Först shoppade jag och älskling, sen vart det lyckad utgång med tjejorna! Vilket jag verkligen behövde märkte jag. Full som ett ägg blev jag, självklart, som alltid när vi 4 tjejer samlas och går ut. alltid lite för mycket alkohol. men det var ändå riktigt roligt faktiskt. Dansade tills jag svettades som en gris, och det snurrade tills jag fick sätta mig ner på marken. Vilket inte var lika kul som dansandet, men det var nice. Bartendern fick fotsvett på pengarna då jag varken hade väska eller bh att lägga dem i, fick de ligga i min vänstra sko. Det var mysigt.
Nu sitter jag här med bästa vovven (sebben) och myser, ska sätta på mig kläder, ta en promenix och sen dra mig till jobbet faktiskt. Vi ska vara hundvakter ett par veckor nu, ska bli skitkul - enligt mig. Jag som är helt besatt av hundar är nöjd till max. Och i okt kanske jag blir en hundägare själv. En sötnöt bäbis vid namn Bella. Vi får se, ska hålla tummarna lite faktiskt.
Sen avundas jag bästis som åkte till sitt hemland i natt någon gång, oroar mig också dock för hon svarar inte på sms vilket gör mig orolig. Tänk om något hänt? Då dör väl jag ganska så mycket. Så magen är en fet klump för tillfället.
Sen finns det en till fråga som går runt och runt i skallen på mig idag, och vägrar släppa. Den har varit där sen igårnatt, och det är väldigt opassande att bästis är borta för jag behöver ventilera! Får tänka lite mer... och sen får vi se. Jag behöver något mer..
En skittråkig grej är att datorn fick virus och damp, och jag hade fixat alla men min vän B klanta sig lite och ALLA mina bilder jag hade på datorn är borta. Det krossar mitt hjärta lite, men bara lite. Nr 1 var ju att datorn överlevde och likaså mina skolarbeten - vilket de gjorde.
Hoppas på mycket dricks ikväll!

En ganska så vanlig dag,

Såhär ser mitt (vårat) liv ut nu för tiden. Man vaknar, man är glad, man skrattar, man blir gnällig, grinig och tjaffsar, man blir glad, äter lite mackor, kollar lite tv, kollar lite dator, drar sig upp ur sängen. Duschar, skrattar, pussas och pratar, man säger en sak fel, man står och slänger tandborstar på varandra och skriker mer än någonsin innan, man springer ut från toan, sparkar på dörren, drar en cigg och försöker lugna ner sig, vilket går sådär, man fortsätter tjaffsa, man smäller igen balkongdörrar, man går in, man fortsätter tjaffsa, man lugna ner sig, man förklarar, man fattar, och man skrattar. Sen vart de bra. Sen åker man och börjar fixa ärenden, och man börjar bråka, men man kommer hem med ett nytt vitt Xbox som jag ska måla med svart målarfärg när J är och jobbar någon dag och jag inte har så mycket till liv.
Sen lämnar man av det och fortsätter till stan, där man slösar pengar på diverse olika saker som tröjor och skor och har rätt trevligt, dock inget omklädningssex idag - får bli det en annan dag. Det är för varmt, så man gnäller lite, men så är det. Man står i affären innan man ska ta tåget hem, man är hungrig, man gnäller, man spänner ögonen för mycket och det blir tjaffs. Sen blir man glad igen, man spelar spel på tåget och någon blir ägd på fotbollsspelet.
Man kommer hem, visar upp sina fina kläder (igen), och man kopplar in spelet. Man börjar tjaffsa om bordet, för det är ju så farligt man lyfter det fel. Eller så tjaffsar man om soffan för det är jobbigt att fixa den så allt blir enklare att koppla in.
Man är försiktig som fan när man kopplar in så man inte börjar tjaffsa igen, man blir klar och man är glad. Man är numera lycklig och förhoppningsvis färdig med att tjaffsa.
Nu sitter J och spelar Skate 3, och jag sitter här och bloggar. Precis så funkar vårat liv. Det är lite eget, och man förstår inte alltid hur man orkar med det där med tandborstar och sparkar på dörrar, men det är så det är. Man orkar inte i två sekunder, sen går det över.
Nu ska han få spela ett tag till, och jag , jag ska antingen sitter och dö lite vid datorn, eller så ska jag kanske tom läsa lite, antingen skolsaker eller boken "odjuret", hur som helst ska jag ta ett djupt andetag och andas in mitt (vårat) liv en liten stund innan, för det är faktiskt precis såhär det ska vara.

Såhär är det,

Jag är jättehungrig, dum som jag är började jag laga mat alldeles för sent iom att jag ska åka in till stan för att möta upp baby och köpa mig den fjärde boken så jag kan fortsätta läsa om vampyr och varulvskärlek. Inte för att jag inte alls är trött på att läsa om bara kärlek. Trodde fan hon skulle bli biten i någon av de tre böckerna, lite trött på att vänta på det. OM det inte händer i den fjärde boken, ja då vet jag faktiskt inte vad jag gör. Då kommer jag bränna böckerna, sen även skriva ett mejl till författaren. Hon vill ha sex med vampyren, men vampyren har inget hjärta, hur får han då stånd om han inte har blod som pumpar till penisen? Hon författaren kan inte ha tänkt riktigt på allting som behöver ske under ett samlag. Vilket innebär att hon säkert har ett tråkigt sexliv. Jobbigt läge liksom.
Idag drömde jag om en jättestor kyckling som jag glömt i ugnen, därför får jag verkligen inte glömma kycklingen som ligger i ugnen just nu. Jag var hungrig redan då, men vägrade vakna förrän jag kommit hem, lägenheten hade inte hunnit brinna ner, men jag fick en rejäl utskällning av mami.
Min bosniska del i mig skriker efter att få åka med mamma och sefik till bosnien, och jag har nästan funderat starkt på att göra det, men sen kom jag på att jag lovat o vara hundvakt den tiden karina är i ukraine , så den planen gick lite åt helvete.. Men kroppen skriker efter atmosfären. Jag trodde verkligen inte att jag skulle känna såhär när sommaren kom, tom slutet mot sommaren är här, och ändå vill jag verkligen åka. Men jag får inte och jag kan inte.
Tror min kropp skulle spricka av saknad efter J, och det är iofs inte helt friskt. Men just nu är jag där. Där det är jobbigt efter några få timmar och kroppen skriker efter hans hud. Psychomelisa på hög nivå. Men vad fan ska man göra? Det funkar inte.
Nu måste jag verkligen sätta in potatisarna i ugnen, och kanske göra mig någorlunda trevlig att titta på innan jag beger mig mot stan.


älskling o jag, vi är goda vänner,

fastän mycket olika, vi tycker om olika saker, han är hjulbent jag är kobent tralalalalaa. Något sånt.
De senaste dagarna sen sist har spenderats på lite olika sätt, mycket har hunnit ske på vissa fronter, och absolut ingenting på andra också viktiga fronter. Att plugga är något som finns bortom min kapacitet nu för tiden tydligen och jag funderar starkt på att ta uppehåll ett halvår och jobba istället och ta igen allt som jag borde vara klar med, för att sen fortsätta med allting? Tråkiga är bara att isf missar jag mina nuvarande klasskamrater, vilket jag inte vill. Så det är faktiskt ett svårt beslut att ta för tillfället. Och jag vet inte riktigt vad jag ska göra.. jag vet ju vad jag vill, och jag vill plugga. Men min motivation till att göra det är verkligen som bortblåst.

Nu över till något roligare, igår var dem varmaste dagen på länge, var och bada en kort stund med bästis, och solen  brände verkligen. Nätterna är en pina för man kan knappt sova för det är så varmt, vi sover med öppen balkong men de hjälper inte, och använder inget än ett lakan som täcke, men de hjälper inte heller. Vaknar svettig varje morgon, och lägger sig svettig varje natt.
Idag ska vi dra och bada, tills dess måste jag fixa lite här hemma samt få med mig något sorts käk ut idag eftersom vi är råfattiga. Eller egentligen är vi inte alls råfattiga, joakims bank är bara dum i huvudet och pengarna som finns där är för tillfället otillgängliga. Bögbank.
På tal om bögar fick jag jättefina rosor av en bög som är på victoria på måndagar :-) och i måndags var det rätt nice att jobba trots värmen. Kom fram massa folk o pratade, och hade kul med vakterna, lite dirtydancing och lite findans.

Aja, dags o sätta igång lite nu. Tänkte jag skulle dra förbi banken i huddinge och kolla vart mina pengar jag satte in för över en vecka sen har tagit vägen?
Ps; åker tydligen till holland den 15e okt. Oväntat.

Världens bästa tips!

Skaffa inte pojkvän med en hobby, tar honom ca 30 sekunder att dumpa dig för att göra det han tycker är så fruktansvärt jävla kul. Och nej, jag är inte alls bitter. Hoppas han bryter tån.
När han dumpa mig så lagade jag middag, till mig själv, kollade på criminal minds - med mig själv. Och nu ska jag klä på mig och platta håret, med mig själv, innan jag åker iväg till jobbet ett par timmar. Är inte alls lockande att komma hem kl halv 5 på morgonen men får väl bli så. Jag börjar bli mer o mer trött på det, trots dricksen och trots de korta tiderna. Jag är trött på att jobba flera dagar i veckan och komma hem så sent. Så får jag väl också tillägga att nattbuss, hur bra den än kan vara ibland, är jävligt tröttsamt i längden alltså. Man blir sådär otaggad på att gå ut och kröka när man åkt nattbuss 15 gånger inom loppet av tre dagar... Inte alls överdrivet.
Tänker dessutom lämna lägenheten stökig så att min hobbyintresserade pojkvän kommer hem till en skitig lägenhet som han sen får fixa till. HA! Sug på den du J, hur känns det nu då?

Å andra sidan har vi suttit ihop sen i måndags eftermiddag fram tills idag. Spenderat varenda vaken och sovande minut ihop med varandra. Varför tröttnar man inte? Varför tänker man inte ut olika sätt man kan råka döda den här personen så man slipper den? När kommer dom tankarna? Snart?
Andra bra saker är att det är den 9e juli ikväll, vilket innebär att om exakt två veckor kommer lönen, och om exakt två veckor är jag nog även hos mami och sefik igen och solar och njuter. Det är åtminstone vad planen är.
För övrigt så funderar jag på när jag ska få min mens igen, jag borde ta o börja hålla koll på det här nu. Men jag har symptomen, de absolut bästa är ju gigantotuttarna, åtminstone den högra - den är enorm! Haha ju mer jag tittar på dem och tar på dem, desto mer märker jag skillnaden och fan vilken stor skillnad det är. Den högra, nästan två händer, den vänstra EN hand! Jag vet att alla brudar har olika stl på brösten, men är skillnaden såhär märkbar för de flesta?

Oj, nu måste jag skynda lite. Tänkte faktiskt ta med soporna ut och hinna köpa en dricka innan.. Om jagkommer ihåg allt detta.
Önska mig massa dricks!

nu händer det grejer,

Min se kändisar-lista börjar bli nästan lång nu ju.
Bäst hittills har varit iprenmannen, han var på jobbet igår och han är ju helcool, fast sjukt vad liten han är egentligen.
Nu hoppas jag på att jag inte behöver jobba förrän på tex lördag eller liknande, för nu skulle det vara skönt med lite normala sovrutiner, den här veckan som har varit har jag sovit ensam alldeles för mycket och somnat alldeles för tidigt på morgonen. Tråkigt nog kan man inte köra en all nighter och lägga sig dagen efter på kvällen eftersom att man alltid åker till jobbet kvällen efter.
Fan klockan är 20 i 3, jag orkar inte röra på mig. Behöver ta mig till banken och betala en räkning, och kolla vart pengarna jag satte in igår tog vägen? Men jag känner mig för seg och för lat, och jag hoppas på att älskling varnar mig innan han kommer hem, iom att jag ligger i linne och trosor och är stört seg och inte orkar göra något vettigt än... Tror jag ska lata mig åtminstone en timma till. Lägga mig och läsa lite.
Utöver det har jag och bästis failat två dagar i rad nu när vi skulle upp tidigt och bada och sola innan hon skulle till jobbet. Men på något sätt lyckas vi alltid sova till kl 1, vilket är sådär smart då det tar tid att åka dit.

Nu blir det twilight och sen fixa innan baby kommer. Kärlek.


vid katrinebergsklipporna, fredhällsbadet(?) för två dagar sen, jag tvingade mig på J för att han inte ville bada.

woh tagga!

okej, nu är jag nyduschad, muttan är rakad och likaså benen, de var även väldigt blodiga, muschen är plockad och jag har börjat klistra på mitt ansikte. Det ser ut att bli en bra kväll, så länge jag inte böjer mig ner helt för då visar jag nog rumpan för halva dansgolvet iom att mitt linne/min klänning är väldigt kort. men de blir fan klack ikväll, minns inte sist jag hade det på en utekväll, vart ett tag sen, converse har varit min hjälte i nöd varenda jävla kväll , men på sistone har jag varit väldigt underdressed så nu kör vi på overdressed. Och massa jävla smink!
Nu väntar jag bara på att min kompanjon ska komma så vi kan sätta igång med drickat på riktigt. Hurry up dude! Hon ska nog även få leka med mitt hår lite tänkte jag. Så jag kan ha luggen på "rätt håll" som jag fick höra var åt vänster igår, har alltid haft den åt höger men uppenbarligen vart de snyggare åt vänster, enligt vissa beundrare.

Nu kör vi tjejkväll <3
once a good girl goes bad, we're gone forever..

"kvart i tre ragg"

Eller närmare bestämt kvart i 4 ragg. Den här veckan som varit har de blivit nattbuss tre gånger redan för mig, sådär kul, åtminstone när man åker den helt själv. Men det börjar bli lite rutin på det, och ändå lite mysigt att åka buss samtidigt som solen går upp. Lite sådär lugnande. Och i natt kör vi fjärde gången den här veckan.
Men jag har aldrig förr blivit så raggad på som den här veckan. Och det är först nu jag märker hur många människor kan vara patetiska efter att få med sig ett nummer hem, eller bruden hem, efter en utekväll. Men samtidigt inser jag hur effektivt "jag har pojkvän" är. Visst, snubben igår som pratade med mig och jag inte fattade någonting ville fortsätta prata med mig i en evighet även efter jag sa jag har pojkvän, det är det man har vänner till som är uppe om nätterna som man kan ringa till - Tack M. Det jag tänkte på är, känner inte dom också hur patetiska dom är när dom raggar såpass sent? Okej, nu fan ska jag få med mig den här bruden, eller ett nr eller vad som helst när dom står o väntar på bussen eller liknande?

Hur som helst, ska ta mitt deprimerade arsle ur sängen, käka lite mackor, dricka lite cola och röka en cigg och börja tagga till inför ikväll. Ska bli lite nice faktiskt! DANSA! Full ska jag nog också bli. DET ska bli en av de bästa sakerna ikväll.

Fan,

nu har jag legat i sängen precis exakt hela dagen. Visst kunde jag inte somna förrän vid halv 7, och visst har jag sovit alldeles för lite i natt för att egentligen orka jobba natt ikväll, men gött ska det bli med lite pengar. visserligen kommer jag behöva en hel del pengar just nu verkar det som, närmare bestämt ca 4000 kr. det känns sådär, men på något sätt bör jag lyckas med det..
kollade på alice in wonderland förut också, den var sådär. Eller den var rätt trevlig på sitt sätt liksom, och nu kollade jag även halva public enemies, visserligen såg jag den för något år sen i bosnien, men då var det usel kvalité. Och nu ska jag laga mat till mig själv, kanske dags att få i sig någon form av mat, klockan är ändå 5 nu.
Fast först o främst blir det nog en cigg tror jag. Det känns jävligt lockande det med. Känns som att det kanske kan bli en jävligt tråkig och lång men kanske skön kväll ändå. Ska köpa mig en bra bok och läsa på jobbet idag, blir längre pass än vanligtvis. 19.30-03.00, sådär mysigt!

Vad fan kan man laga för mat då? Jag har kyckling hemma, väldigt ovanligt. Oj, nu måste jag dessutom kissa, får ta o göra det först av allt.


detta var jävligt oväntat,

sitter på nattbussen hem, helt själv självklart för det är alltid samma jävla visa som gäller. Hur länge man pallar får man se, förstår inte varför man ska behöva stå ut med det? antingen vara eller inte vara, det är det de handlar om.
Helt plötsligt pang bom slagsmål, melisa stencool mitt i försöker som alltid lugna ner varenda jävel, sparkar och knytnävar åt alla håll.
Det hela slutar med att man sitter (står) i förhör med polisen kl 4 på morgonen, och Björn snäll som han var stod kvar med mig så jag slapp stå där helt ensam. Sen fick man ta nattbussen hem. Allt gick bra, lämnade vittnesmål med namn, nummer & personnummer, sen får vi se hur de går. Fan de vart ju ändå rätt trevliga människor på bussen som man träffa, hoppas de åker fler gånger samtidigt som mig.

nu ska jag gå och lägga mig under täcket och hoppas på att jag kan somna trots att det är superduperljust ute och trots allt annat.
för övrigt är du skitdålig.

RSS 2.0