jag borde ju äta..

Nu har jag varit vaken ett tag, och borde faktiskt äta för jag håller på och dör av hunger. Men idag är en tråkig dag då jag inte orkar röra på mig, orkar varken tvätta eller göra något intressant. Och helst av allt skulle jag vilja äta något gott som någon annan lagat åt mig, men det lär ju inte hända. Åka hemifrån kan jag inte heller göra, köpa något gott kan jag inte heller göra iom att baby tog mitt kort så jag sitter fast här hemma och mitt enda alternativ är mackor och att tvätta kläder. Trevligt det här, min man vet hur man ska göra för att tvinga mig göra vettiga saker. Dvs - ta mitt åkkort och mina pengar.

Jag funderar på en sak med de här med förhållanden, vi är som nykära varenda dag - fram tills på kvällen. Vi är för bekväma för att kunna sova ihop, haha så vi sover i varsinn säng. Hur illa är det för förhållandet? Iofs så sover J alltid under bäddmadrassen ändå, eller åtminstone med halva kroppen, så det är inte riktigt som att vi sovit ihop någonsin.. I natt när jag kom hem från jobbet låg han under både den stora och den lilla sängens bäddmadrass. Förstår inte hur han lyckas med det när han ligger och sover?

underbara underbara midsommar helg,

Gud, jag känner mig som en fruktansvärt tråkig person. Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om längre.. Hur kan vissa saker kännas spännande om de inte är det? Tex hur vi ska göra om lägeheten lite, tex vad vi gjort i helgen, va fan det är inte ens intressant.. Vem bryr sig vad någon annan okänd människa gjort? Hur kan bloggar bli så stora som de är? Hur kan människor se upp till vissa bloggare som enbart bloggar och inte gjort något annat fantastiskt? Fattar inte hur det går till..

Nu ska jag ta en cigg och njuta av att det är sol utomhus, kanske städa lite tom och äta något behöver jag också göra.


finns det något finare?

god morgon livet

Idag älskar jag dig, trots att jag jobbat natt, trots att jag kom hem till en stökig lägenhet och det första jag gör är städar lite och trots att min blivande (nuvarande?) sambo slängt sina kalsonger mitt på vardagsrumsgolvet sådär jättefint. Han tror nog att lägenheten är självstädande ibland, eller?
Nu ska jag plocka undan här och sen gå och lägga mig bredvid han, idag är det fint väder ute, får då inte sova bort precis exakt hela dagen.

God natt.


jävlar i helvete,

bättre hemmafru får man fan leta efter!
Här har det städats, tvättats, diskats, dammsugits och dammtorkats för fulla muggar! Snart är jag klar med tvätten, då blir det en dusch och sen till affären för att inhandla något att äta, en grillad kyckling är jag lite sugen på. Sen kommer bästis, ikväll blir nog bara en promenix i stan!
Rensade ut garderoben lite också, måste fortfarande köpa en byrå om både mina och babys kläder ska få plats. Jag räknade till att jag hade 51 par trosor(!) och fortfarande sitter suget i att köpa tusenmiljoner par till. Man inser hur jävla mycket kläder man har när man rensar och viker kläder, och ändå känns det alltid som att man inte har tillräckligt med kläder, varför är det alltid så? Varför fattas det alltid någon klänning eller någon tröja, byxor eller whatever? Vi människor är rätt åpna av oss. Sådär kul.
Jag satt på balkongen nyss och tog en cigg och tänkte på hur snabbt man kan gå från att vara ungdom till att vara vuxen. Och det är läskigt. Att vara ansvarsfull, att göra saker som är bra för ens framtid, som är bra för en idag och som bara får en att utvecklas på alla möjliga plan. När fan kom man dit? Hur fan hände det? Jag hann inte ens förstå att jag är där. Och varannan dag ungefär så vill jag smita, så vill jag inte behöva ha alla saker att tänka på, så vill jag återvända till de stadiet där mamma fick ta hand om allting. Men så minns jag hur jag satt då och var trött på att behöva vara där, hur tröttsamt det var att inte tycka allt som alla andra tyckte var skitkul. När ska jag tycka allt sånt är skitkul? Eller har jag tyckt det varit skitkul vid några få tillfällen och sen kommit över det? Jag har faktiskt ingen aning. Jag hoppas bara på att jag inte går för fort fram med någonting.
Förutom nu när jag måste skynda ner till tvättstugan!

Vilken sjukt bra dag,

Igår, den här dagen har ju precis börjat vad fan finns det att vara perfekt med den? Bortsett från att jag vaknade bra. 
Med tanke på att jag har min sista vecka på donken nu, så är jag lite dålig med att sköta mitt jobb, efter 2,5 timma gick jag igår. Orkade inte mer och det räckte gott o väl. Att ha två jobb är inte alltid bland det roligaste, speciellt inte om man bara väntar på att tiden på de andra ska gå. Och nu när jag har min sista vecka har min chef uppenbarligen tänkt jävlas lite med mig. Sätta mig på såna tider att jag inte kan komma hem, sätta mig på såna tider som är emot reglerna, och bara vara allmänt jävla asjobbig. Trevlig som han är svarar han inte heller när man ringer, woho!
Hur som helst, efter jobbet igår drog jag iväg till kista, där fanns en hel del trevliga människor och nate & nils som jag inte träffat på flera hundra år, inte nate iaf, var där. Var där o hängde, hår klipptes, älskling ser förjävlig ut i huvudet nu. Han och hans jävla nu ska jag se annorlunda ut infall. Sen när de andra drog vidare ut åkte vi o handla mat, åkte hem, lagade mat och sov. Så fort tv'n stängdes av däckade jag. Har nog aldrig i hela mitt liv somnat fortare än då, jag har varit så jävla trött pga dålig sömn vissa nätter, sen att jag jobbade natt i måndags gjorde nog susen också.
Men det var så bra, att åka hem ihop, att somna ihop, att äta ihop, att vakna ihop, att göra allt ihop. Och töntig som jag är längtar jag redan till ikväll. Men det är mycket som sker innan dess, jag har massor att tvätta, diska och äta! Äta först o främst. Sen ska jag träffa bästis också, ska bli jävligt nice. Var ett jävla tag sen. Och vi tänkte gå ut o dansa, men blir nog inte så. Får se vad som händer istället. Skitsnack och kaffe är jag jävligt sugen på också!
Nu är jag tyvärr för hungrig för att orka tänka klart, skriva bra eller intressant för den delen.

Precis så som det ska vara,

trots att magen är lite knasig och jag fiser hejvilt så mår jag fruktansvärt bra just nu. vet dock inte varför jag inte somnat än, men de kommer la snart.
J ligger bredvid och andas lika högljutt som alltid, något jag kommer få vänja mig vid i fortsättningen. Är det inte trevligt när allt efter tusen om och men till slut blir så som man tänkt sig? Så som man för ett halvår sen inte ens vågade tänka, vill man mer än gärna ha idag, så som man för ett år sen kämpade mot, kämpar man för idag. Det är sjukt hur saker o ting kan förändras, hur man till slut kan inse att alla andra kommer och går, med väldigt mycket mindre betydelse än just det här. För trots allting är det här jag är i slutändan. Och jag trivs, fastän han svettas som en gris när han sover.

Nu ska jag smyga ut o röka, och ställa in colan i kylen. Imorgon bitti är vi lediga och får sova i evigheters evighet. <3

gahh,

helt seriöst beroendeframkallande.

http://www.helicoptergame.net/   jag ligger på 1709. och försöker slå det. de här är vad jag gjort den senaste timman, känns sådär vettigt.
nu ska jag faktiskt ta en cigg, hämta en flaska vatten och dricka en halvliter så mitt piss inte luktar cola blandat med apelsinjuice, för de är den enda vätskan jag fått i mig idag, smart nog.
för övrigt är jag jävligt trött, världens snyggaste felskrivning på sms nyss "dude jag sommar smärtfritt" översättning; dude, jag somnar snart. i väntan på nattligt telefonsamtal.
En till rolig sak är att jag sålde min gamla lur till min kusin, och för någon dag sen överförde jag alla gamla bilder till datorn. bästa som finns!


vissa vänner kanske möjligtvis skulle döda mig, men jag funderar på att bli korthårig igen.. Inte för att jag är speciellt långhårig nu, men det passade mig.. Tråkigt nog bor min frisör i Lidköping, och jag har inga tankar på att åka dit den närmsta tiden igen, kanske får dra förbi några dagar igen bara för att klippa mig. För övrigt var det här samma dag som jag gick på min arbetsintervju på donken. Lite mer än ett år sen. Sjukt.


enda egobilden jag har från innan näsan blev fuckad, de här hände nog samma kväll dessutom. som om jag visste någon skulle gå åt helvete så jag tog kort från väldigt nära håll och fick med min näsa väldigt bra på bild. Titta på den vad slät o fin den är här.

Och jag letade ny bild där man kan se mitt fina ärr jag har numera, men hittade ingen och orkade inte leta mer. nu ska jag göra det jag skrev att jag skulle göra där uppe!
puss

så duktig är jag,

jag insåg att jag inte bloggat på nästan en vecka, och förstår då varför siffran ligger nere på en läsare, vilket innebär att jag är den enda som läser min blogg just nu, inte alls egenkär.
men det har varit ett par trevliga dagar de sista, det har tittats på skejting, det har kollats på oändligt många filmer (känns de som iaf) och det har umgåtts med människor, och idag jobbade jag även några timmar.
Det kändes skönt att vara tillbaka på jobbet igen efter ett bra jävla uppehåll, dock är det här min sista vecka innan jag blir arbetslös. Vad fan som händer då får vi se? Kanske spendera Julimånad med att bara ta hand om mig själv, umgås med nära o kära, leva lite och ta igen plugget som jag så fint missat den här terminen, trots många timmars slit med att plugga och med att försöka räckte det inte till för mig själv längre. Det ville bara inte. Och hur mycket jag än ville kunde jag inte tvinga mig själv. Vad fan händer när viljan försvinner liksom? Iom alla jävla förändringar som sker runt mig precis exakt hela tiden hinner jag inte hänga med i mitt egna liv känns det som.
När jag var hos min älskade moster och pratade ut lite så klargjorde hon en hel del saker för mig, som tog bort världens största sten från mitt hjärta, som lättade en hel del på min ångest. Därför älskar jag henne så mycket, min älskade lilla moster är nog världens bästa moster.
Dessutom har jag ständigt haft sällskap och det är en smula osocialt att sitta o blogga när man umgås med någon. Och nu är jag själv, helt ensam i lägenheten och sover ensam i natt. Det är lite av en bitterljuv känsla att vara själv. Fruktansvärt tråkigt, men samtidigt lite skönt att kunna breda ut sig över hela sängen och inte behöva ta hänsyn till någon annan i lägenheten. Gå runt naken när jag vaknar, och innan jag somnar.
De två senaste dagarna har varit lite av ett helvete tankesmässigt, en bild vägrar försvinna ur min skalle, men under jobbet idag så hade jag varken tid eller vilja att tänka på det, och det var skönt. Körde på i 6 timmar utan att tänka en enda ond tanke, vet ni vilket mirakel det är?
Nu ska jag sätta mig o spela lite helikopterspel och sen vakna när jag känner för det imorgon, så länge det är innan halv 2.
Förutom allt annat jag gjort så fick jag i mig apelsinjuice idag på tåget hem, fan vad det har varit efterlängtat. Gott som fan var det också. Vatten är jag också sugen på nu, men lite för lat för o hämta. Imorgonbitti. Eller vi får se.
Jag längtar dessutom till vissa saker, längtar till slutet på den här månaden, längtar tills dom där marinblåa höga med låg sula konversen sitter på mina fötter och gör dem extra fina (villhavillhavillhavillha) och jag längtar tills jag målar om lägenheten i julimånad, och inreder den med lite nya saker. Det ska bli mysigt.

kärlek.

det är så jävla kul att vara sjuk!!

Okej, halva dagen har spenderats ute i solen, och det är galet jävla asskönt. Och jag har blivit brun som en brun fågel (?), och sen har jag även druckit lökte, och ätit tre gånger idag. Och nu är jag hungrig igen. Klockan är bara 7. Jag vill fortsätta sitta ute och njuta av kvällssolen, men det gör ont. Varenda cm i min kropp gör så jävla ont för att jag är för sjuk för mitt eget bästa, för sjuk för att sitta ute i solen, huvudet dunkar, det gör ont i bröstkorgen varenda gång jag hostar och det känns som att jag är nära döden när allt kommer på en o samma gång - sådär trevligt.
Imorgon är förhoppningsvis sista dagen hos mami och sefik. Inte för att jag inte älskar o vara med mami, men jag klarar inte av de här lugna livet allt för länge. I flera dagar har jag gjort absolut ingenting alls i princip. Jag borde ha pluggat, men just nu är inget som det ska. Och därför har det inte blivit av.. Ångest på hög nivå.





mysig hosta.

Jag har inte alls mycket o säga idag, trots att jag spenderade halva dagen hos älskade märy där vi pratade ut som fan och trots att jag spenderade någon timma med att prata ut med min älskade moster. Vad har jag gjort för att förtjäna en så underbar moster är min enda tanke?
Nu är jag för utmattad för mitt eget bästa, blir så efter 4 timmars sömn tråkigt nog. Nu ska jag trycka i mig kött. Det ska bli gott som fan.


"Ett av världens sanningar bara. Vatten är vått, himlen är blå och du sinnessjukt vacker"

RSS 2.0