oh shit,

enbart för att jag la upp länken till nelly's bikinitävling på min msn är det numera flera som vet min bloggadress, och jag hoppas verkligen att inte alla reagerar och kollar. och jag vågar inte promota den längre. varför la jag upp min bloggadress? dumma mig. jag trivs med o vara hemlig. med o kunna skriva i princip vad som helst utan att folk behöver veta. det gör mig glad, då kan jag ha mina hemligheter.
just nu sitter jag under täcket med alla kläderna på och halvsvettas lite. väldigt varmt med alla kläder på, ska gå ner och hämta min internetdosa samt dra några bloss på en cigg. det har gått 24 timmar nu utan cigg alls och jag vet att detta skulle kunna vara min chans att sluta men jag har inte lika stor vilja att sluta längre. att fortsätta röka är lite mer lockande, tråkigt nog.
Annars händer inte så mycket mer. jag har fått världens babyfeber och kommer inte vilja lämna skitungen på söndagmorgon. det kommer göra så jävla ont och jag kommer vara deprimerad när jag väl är hemma igen.
idag diskuterades även framtid och yrken och diverse annat här, och jag insåg att vi bosnier verkligen har en tendens att inte kunna diskutera - alla skriker i mun på varandra, alla säger sitt och vi måste be varandra hålla käft på allvar för att vi ska lyssna på vad en av oss har o säga. och det absolut bästa är att vi inte kommer fram till något alls. inte det minsta lilla. den ena hoppar på den andra och den andra biter tillbaka och så står dom där som två idioter och tjaffsar om sina barn. wtf, vad är poängen med den här diskussionen? jag förstår inte.
mer som sker är att mami är jättesjuk så hon bajsar och spyr med jämna mellanrum, äter inget vettigt fastän hon vill. sitter och tittar på oss när vi trycker i oss olika sorters mat och massa jävla sötsaker. tårta har vi ätit två dagar i rad nu och nej vi firar absolut ingenting, vi tycker bara det är fruktansvärt kul att slösa pengar på tårta.
Nu har jag dessutom skrivit så fruktansvärt mycket onödig skit att det räcker för ikväll tror jag. Imorgon kanske jag får slösa lite mer pengar än 10 euro. det är allt jag slösat sen vi landa i fredagskväll. Ingen låter mig betala.
Och på torsdag ska jag slösa, kommer nog få tvinga amir att ta pengarna för allt vi ska hitta på.
Fan om jag också blir sjuk nu, började precis fisa som en gud vet vad.. fast å andra sidan kan det bero på allt jag tryckt i mig för att ersätta den orala biten av rökning.

Godnatt bloggläsare, mina små slavar....


här ska jag byta blöja. kan man låta bli att älska den här ungen? NEJ! och inte heller mitt fina ruffs..

yes jag är en tönt,

men fatta vad coolt OM jag nu skulle vinna. hej jag får en bikini plus en resa på köpet. ignorera de faktum att jag redan är utomlands och på resa. jag vill ha råd med solresa och semesterresa i sommar. vad bra det skulle bli. så ni 4 pers som läser kan väl rösta? :-)
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


jag vill stanna kvar,

om det är såhär livet skulle funka här sås kulle det inte vara helt fel.
jävligt trevligt sällskap. lite full. har ni ställt fram kl btw? den är strax halv 6 och nu ska jag somna. imorgon kommer amir och plockar upp sen blir det till att kolla på fotboll för hela slanten.
jag och bästaste kusin dansade lite för mycket, andra kusinens fru snodde med sig andra flaskan vodka. det käkades kakor här hemma fram tills för en kvart sen.
jag njuter. och den där jävla blicken dödar alltså.

här kommr några få bilder. bäbis-sami ska ni äntligen få se. världens finaste unge. funderar på kidnappning.

titta vilken cool unge det är, älskar blicken alltså haha så bra. vi är bästisar nu jag och han.

och sååå bilder från kvällen som varit;


och så kvällens absolut bästa bild

födelsedagsbarnet fyllde 29, det märks INTE:D god natt!

kväll nr 1,

så då var första kvällen i holland avklarad. hur skönt som helst att träffa alla, och min kusins unge är sjukt söt. imorgon ska jag ta tusenmiljoner bilder så ska jag visa hur söt den ungen är, inte alls ful som jag trodde han skulle vara. kanske bara var ful när han var nyfödd , och ja spädbarn KAN vara fula också. men nu vart han världens sötaste. man får nästan lite babyfeber. längtar redan tills imorgon då han är pigg och pratig och skrattig så man kan leka med honom.
det tråkigaste är dock att jag är den som är yngst av sällskapet och borde vara piggast, men självklart är jag den enda som gått och lagt mig. alla andra sitter där nere och pratar och dricker. förstår inte hur jag konstant kan vara så trött? varför jag blir trött såpass tidigt på kvällen? vid 12 kunde jag mer än gärna gått och lagt mig och somnat sött här. är som en snygg sjuttioåring, en tajt sjuttioåring. väldigt sexigt det där!
för övrigt ska vi på födelsedagsfest imorgon, elvis (ja han heter så hoho) fyller hela 29 år. det ska bli asnice. undra hur många som jag känner till från i somras som ska dit? eller om det bara är släkten + amir som jag kommer att känna? we'll see. jag gör mig mer än gärna förstådd på eng bland alla holländare. sen har vi inte så mycket mer inplanerat än så länge, bara ha en jävligt skön semester med inte alls för mycket skit o göra. jag vill bara vila och vara med familjen. andas. andas på riktigt. och inte bry mig, inte bry mig om något eller något.

en fråga som gnager i mig är varför det alltid är lättast att skada dem man älskar? varför vissa människor har såna problem med att känna av gränser för vad som är ok och vad som inte är ok, varför vissa människor har så lätt att bryta förtroenden? hur funkar man då?
ps; självklart hittade jag deras trådlösa nätverk här, så uppdateringar kommer att finnas. när jag väl orkar. oftast sena kvällar då jag förmodligen är ensam och inte har umgänge runt mig. nu ska jag somna. det är en ny dag imorgon som väntar.
puss

hihi,

taggar till med amir på msn , nu blir det en bra vecka där. en skön avslappnad vecka blandat med fest och umgänge som är bra. positiva människor som inte slukar all ens energi, människor som ger och inte bara tar, människor som inte förstör och förgör, människor som får en o skratta oftare än vad dem får en att gråta. Bra människor. Hoppas jag inte fastnar för mycket så jag inte känner att jag vill stanna ännu längre. I somras spenderade jag och amir timmar i bassängen med en cigg och en kopp kaffe i handen pratandes bort halva dagar. Ska bli samma sak nu igen. Och det ska bli underbart. Han är den smartaste människan jag någonsin träffat.
Utöver alla dom samtalen ska jag få sitta med min älskade tjejkusin och hennes fula nyfödda unge, det ska bli kul att höra fult barnskratt och leka med han och kittla han och mysa. Sitta och prata med henne. Fick höra rykten om att vi skulle åka och bada i äventyrsbadhus, vilket innebär att jag behöver införskaffa mig en bikini. Antingen där eller i Vara imorgon.
Jag längtar, jag längtar bort från allt här, jag längtar bort från människor här och jag längtar bort från livet här. Hur illa det än låter, hur mycket jag än har och äger och bör vara glad över finns det alltid någon som alltid ska trampa på en, som alltid ska förstöra en. Jag må vara naiv, men jag vet ändå hur jag bör bli behandlad.
Ska använda den här semestern till att se hur livet kan vara utan vissa människor och se om jag njuter mer då, om jag ler och skrattar mer då. För det är mitt mål nu, att le och skratta mer än vad jag gör idag.


Ljeto. Malo si me s nogu oborijo.

Nu drar jag!

Wosh, enligt min checklista är det mesta färdigpackat. Tåget går om 35 minuter och jag ska gå ner till station om ca 20 min. Örebro city står först på listan, de ska bli asnice. Sjukt mysigt att träffa Elma, det var mer än tre månader sen jag träffade henne så det ska bli jättebra ikväll! Choklad och cola tror jag står på menyn. Blir alltid så ihop med mig och henne.
Därefter är det dags för att åka hemåt till lilla lisch och hälsa på moster och hennes man, därefter hem till min mami. Som jag har saknat dom. Galet, det gör lite ont i mig nästan.
Det kommer dock vara ett helvete att vara borta från baby nu  i två veckor. Det gör redan ont i magen på mig och jag känner redan av hur ont det kommer att göra om 3-4 dagar. Speciellt nu när vi är vana med att konstant vara med varandra.
Fan för att kärlek ska vara så jävla starkt. Kan det inte vara lika enkelt som precis allt annat också är?
Nu ska jag gå och kissa, packa ner datorn klä på mig och andas in de faktum att jag åker iväg nu. Att tiden gått så fort. Lite nervös är jag också. Ska bli kul att träffa alla. Amir bjöd med mig på födelsedagsfest på lördag redan dessutom. Så det ska bli kul :-)
Men nu kör vi. All in.

Puss.

kärlek

Åka kommunalt.

Folk som sitter och pratar för högt för att man ska kunna njuta av sin egna musik och folk som sitter och stirrar. Jag har svårt för att inte stirra tillbaka när jag känner hur mycket jag har ett par ögon på mig. Fan också. Det är som att ständigt sitta och bara vilja släppa en fis så folk inte vill gå nära en. Varför går det aldrig när man själv vill? Bra dag på jobbet för övrigt.

i win i win i win,

Okej, jag vann min mushroum cup på mariokart den här gången. Så nu är jag bäst.
För övrigt har det varit en del tysta dagar på sistone, vart jobb och en trevlig helg med blandade saker. Först i fredags vart de jobb, därefter lite småfest och jag suger på att dricka vin - ett glas på hela kvällen? Hela lördagen spenderade jag och baby i soffan framför film efter film. Plus lägenhetsvisning. Hej snyggaste lägenheten jag någonsin sett.
Och idag blev det återigen jobb. Och jobb och massa jävla jobb hela jävla tiden. Och det blev snöstorm idag. Mysigt för mig som hade min nya vårjacka på mig, den är ungefär lika tjock som en tjock kavaj. Så jag lånade världens fulaste donkentröja från jobbet som jag hade över alla mina lager av kläder, som jag kan garantera er var lager av kläder. Tror jag hade på mig ca 5 tröjor!
Sen så hämtade kära kusin mig snäll som han var så jag slapp kommunaltrafiken i detta fina väder.
Men nu ringde Elma, så nu ska jag vara elak mot bloggen igen. Imorgon är det jobb och annat som sker återigen.

Åker btw på fredag. Skönt, men insåg precis hur mycket jag kommer sakna J...

God morgon världen,

Idag är första morgonen utan baby på en evighet och kommer fortsätta vara såhär ett bra tag framöver. Numera har min kära kusin flyttat in till mitt vardagsrum, så jag har två st inneboenden på 37 kvadratmeter. Sweet! Ni förstår hur mycket fritid jag går va? det är så jävla bra. Största problemet för tillfället är att jag har varit kissenödig rätt länge nnu men inte orkat gå upp, men nu duschar kusin. så frågan är vad man gör? Kissar i diskhon? är det o ta i eller?
vad jag vet att jag ska göra är gå upp och ta ett smygbloss på min cigg lalala eftersom hela min familj tror att jag har slutat är det omöjligt för mig att röka framför dom. vilket också innebär att jag måste sluta innan holland. de ska bli en utmaning då jag åker om 7 dagar.
Utöver de blir de en föreläsning idag och sen gå och träffa baby en snabbis. Kanske äta lunch om han bjudeeeeeerrrr då mina sista pengar gick till kusinens parkering igår. Sen känner jag för o vara lite duktig idag också så de blir nog lite plugg på kvällen i think.


Nu är han färdigduschad och  jag ska få kissa. awesome!


ångest.

Jävla klump i magen som ska komma då och då. Jag hatar den här situationen.
När förtroendet för en annan människa sviktar snäppet för mycket, när förtroendet har blivit brutet en gång är det så galet svårt att komma till den punkt då det är bra igen. Det är en så jävla jobbig period att ta sig igenom varenda jävla tjaffs, varenda jävla åsikt, varenda jävla sammanbrott och varenda liten ångestattack som vill säga stopp.
Frågan är hur man tar sig förbi det? Jag önskar jag visste svaret på den frågan. Men jag antar att när man kommer dit man är på väg så är det värt allt det som varit innan. Jag vill bara ta mig dit dock, utan att behöva gå igenom "perioden".
Nu ska jag försöka, försöka så hårt som jag bara kan med hjälp av hemlagad mat och halvstädad lägenhet. Kanske möjligtivs försöka vara så extra gullig som det bara går. Men det är svårt, det är svårt för ofta kan det ta emot bara utav ren rädsla. Livrädd för hela situationen samtidigt som känslorna överträffar allt annat som finns.
Jag vill bara ta steget ut och inte stå med ena foten på ena sidan av linjen och andra foten på andra sidan av linjen. Jag vill kunna känna att säkerheten slår mig som en rak höger. Jag behöver känna det. Känna den säkerheten, att den finns mellan oss privat och mellan oss officiellt bland människor också. Säkerheten är också fruktansvärd för att jag har svårt för att ta emot den. Säkerheten bara viker. För vissa dagar visar du mig och hela omvärlden att den finns där, andra dagar så känns det inte lika starkt. Beror såna saker på mig enbart? Är det jag som har svårt för att ta in den? Hur hård har jag egentligen blivit? Hur oemottaglig har jag egentligen blivit?
Allt det här skrämmer mig. Och jag vill dra täcket över huvudet och gömma mig.

Men jag försöker.

Lonely,

Sitter ensam i lägenheten och försöker sno min pojkväns uppmärksamhet från allt och tvinga honom att ge mig uppmärksamhet via sms, men nej. absolut ingen uppmärksamhet alls. kul det känns - or not. Så jag ska försöka fixa uppmärksamhet på annat håll, men inte heller svarar mikael. Vill inte sitta själv i lägenheten och döda tid här. Måste hitta umgänge, åtminstone för ett par timmar. Orkar inte sitta här med min egna hjärna som vill börja sätta spöken i skallen på mig. Så , vad fan gör man då?
Elma svarar inte heller. Skit också. Nu ska jag sätta upp en annons på internet för efterfrågan av umgänge, undra om bara äckelgubbar svarar?
Här då? Vem vill vara med mig? Vem vill umgååås. Kanskeee ta en promenad i solen, kanskeee spela tvspel, kanskee bara sitta och prata. Ska kolla vad bästis gör.

jag har kommit fram till

att sova är oftast en god idé, och faktiskt inte alls illa att göra under en hel natt kanske. får se hur den här dagen går.
men nu en eller två banor på mariokart. har ändå lite bråttom då jag ska åka om ca en timma. och fan vad jag inte orkar med per idag. inte just nu. tur att det bara är två timmar. sen åker jag hem och sover fram tills älskling ska komma.
är det överlamt att sakna någon efter bara 24 timmar utan den personen?

alltså dude,



hej glasögonorm.
idag är min pojkvän bög igen. fattar inte varför han måste hålla på med dessa bögerier? Jo för att hans vännina (ja, är man så gay som hans "kompis" är då blir man fan kallad för vännina istället) inte klarar av o vara ensam om kvällarna, hon (ja, han blir en hon också per automatik då) är lite för rädd för det låter lite, och för att hon varit ensam så många kvällar redan. Gahh, grow a pair dude! jag vill ju ligga lite ikväll. kul kille liksom.
Istället ska jag ägna min kväll åt att prata med elma. titta lite på henne också på datorskärmen, det var ett tag sen! Och handtvätta en jobbskjorta. Jobb imorgonkväll. Ska bli mys att träffa bästis. Insåg idag att 'until death do us apart' är nog sant på hög nivå. kärlek.

jag måste bara visa upp,

mina nya två skjortor.     den som inte visste om det så kan man KLICKA på bilderna.

jag går alltid runt halvnaken hemma ja.

och jag har alltid lika mycket problem med att se seriös ut på kort.
fattar inte hur modebloggerskorna kan pull it off. Pose efter pose efter pose och sätta ett litet fejkleende på läpparna enbart för att fota sin outfit. Jag ser mer ut sådär. Eller som den bilden som kommer nu som är så fruktansvärt ful så det gör ont i mig, så ful att jag är illa tvungen att visa upp den. Plus att där ansträngde jag mig verkligen hårt för att sätta ett leende på mina läppar.


för övrigt, så nej det där är inte knullruffs. Min pojkvän är bög och sover hellre ihop med sin "killkompis" än med mig. jag har fått orsaka det där helt ensam på egen hand.. ihop med min hårfön.
Nu ska jag återvända till mitt te och till den viktorianska tiden och läsa lite om diverse olika författare och hoppas på magen slutar krampa som en dåre. Cola är jag också sugen på. Det kommer snart.

blöhh.

Vad gör man när ens pv väljer att sova ihop med sin polare som är 25 i år och "inte vill" (aka inte vågar) sova ensam i den stora stora lägenheten? Och då får jag, lilla jag, på ynka 20 år vara den som vågar sova själv. Jag fattar inte.
I vilken ålder är det killar växer upp exakt? Har inte förstått det där riktigt än...

hej mina kycklingar!

Nu sitter jag i soffan i min ensamhet, skönt, och njuter av mina nya kläder och av mina fisar som luktar så trevligt så. Dagen har spenderats i skolan, inhalerats alldeles för mycket kaffe för att min mage ska må bra - hej laktosmage, så därför fiser jag nu. Därefter spred jag och golibelle runt lite pengar här o var i stan. Mycket trevligt. Och jag har inhandlat nya skjortor, linnen och ett par trosor. Var alldeles för länge sen jag köpte trosor känns de som! Det var dags nu helt enkelt.
Och nu sitter jag här i ett av linnen och den nya jeansskjortan som sitter som handsken på handen på mig. höhö. Det är trevligt att spendera pengaar man inte har på kläder. Utöver det är jag på pissigt humör. Varför vet jag inte riktigt. Och det ska bli nice att spendera kvällen i min ensamhet.
Tänkte vara en smula duktig och städa upp i sovrummet innan jag är flera smulor duktig och pluggar på om den viktorianska tidens författare och noveller. För det är sådant jag ska presentera på torsdag morgon vettu. Trevligt, trevligt!
Funderar på middag, men är alldeles för stressad och för mycket o göra för att hinna laga middag så mina alternativ är chips, mackor eller absolut ingenting? Vet inte vilket som lockar mest. Just nu lockar sängen absolut mest faktiskt, att somna och inte behöva vara med i omvärlden för tillfället. Mobilen är visserligen avstängd och snart stänger jag ner onödiga internet sidor och loggar ut från älskade MSN. Omvärlden u can suck my penis! Ooh oh oh oh, ikväll börjar cougartown plus säsongspremiär av dh. Fan vad bra det ska bli. Måste sätta igång nu! Ska bara ringa min älsklingsmami först och pussa lite på henne via tel. den 26e mars åker vi. AWESOME!


för övrigt skickade världens sötaste mikael en dikt till mig i natt, haha som inte alls rimmade "Roser är röda, violer är blå. Men va fan spelar de någon roll när du är finare än båda " det fattas ett "två" för att det ska rimma åtminstone lite. men tanken var söt! jag har världens finaste vänner. Och visst är jag finare än båda två? titta bara bilden nedan. jag är så snygg. så det nästan gör ont i mig.


RSS 2.0