woop woop!

Nu har det gått x antal år sens jag var rökfri såhär länge. Jag är så jävla stolt över mig själv, kan inte riktigt förklara hur glad jag är över att jag håller mig till mitt egna löfte den här gången. För som jag har kämpat med det här, försökt att sluta så många gånger innan men jag bara klarade inte av det. Viljan fanns inte där.
Nu tror jag att jag var så jävla trött på att aldrig slutföra något så jag bara behövde något jag klarar av. För att bevisa för mig själv att jag faktiskt kan, bara jag vill.

Nu är det "bara" resten av mitt liv jag har att ordna upp. Men till mitt försvar så är jag på väg att ordna resten av livet. Jag sitter nu inte i ovisshetens värld angående min skola, vilket är en ganska så stor lättnad - tråkigt bara att nyheterna inte var lika positiva som jag önskar de vore.
Jag behöver hitta mig ett jobb, som ger mig relativt bra betalt ihop med få timmar - finns det? Anyone? Hoho?

Om en vecka är mami här och då får jag prata med henne, fråga henne om råd och be henne om hjälp ang. hur jag ska lösa resten av mitt liv.  För allting kommer och ska lösa sig.
Nu ska jag dock fortsätta surfa på nätet efter inredning, samt billiga utomlandsresor (som inte kan bli av pga typ tusen olika anledningar, men man får väl ändå drömma) och vänta på att hjärtat ska komma hem och ge honom en stor puss bara för att han är han.


Sluta röka mission day one.

Så nu ska jag försöka sluta röka igen för femtielfte gången. Hoppas jag lyckas bättre denna gång. Tog min sista cigg vid halv 4 idag och är nu relativt röksugen. En colaburk hade inte heller suttit fel men jag har påbörjat mitt lite nyttigare liv nu. Inte bara trycka i mig 10 kg socker varje dag. Och till råga på allt har en del av mig försvunnit, min älskade tungpiercing är ute. Positiva är att jag äntligen kan räcka ut tungan som man ska! Nu ska jag försöka få min älsklings uppmärksamhet. Om han vill stoppa in den i mitt hål borde de väl inte vara mer än rättvist om jag får stoppa in den i hans hål???

hjärnvågor.

För tillfället är det till största delen kaos i hjärnan.
Jag vet inte vart jag ska placera tankarna, men försöker placera dem på de simplaste jag har - pengar till tatuering eller pengar till utomlandsresa? Jag vill båda så intensivt att jag inte riktigt vet vad jag ska välja!
Utöver det har jag idag annars bara legat hemma framför teven, länge sedan jag hade en sån dag (efter jobbet dvs) och nu tänkte jag att jag antingen ska ta o städa undan de sista från när jag städade lgh sist eller om jag bara ska ta och försöka göra något produktivt med mina skolarbeten. Men som sagt, hjärnan är egentligen på en helt annan plats och jag behöver något som distraherar mig relativt mycket, så känns inte som att jag kommer att komma någonvart med plugget.

det löser sig, det gör det alltid.

BILDBOMB!

Ah men åtminstone så mkt som jag orkar, från häng med bästis och furuvik. De bästa bilderna finns dock inte hos mig, utan hos Paola så ska försöka sno till mig dem så snart som möjligt!

Dagen i furuvik igår var helt jävla perfekt. Så mysigt att bara spendera hela dagen i parken, med massa skratt, massa roligheter och massa djur! Hur coolt som helst - ja jag gillar djur, gillar att mata djuren och titta på djuren och tycker det är roligt med sånt. Önskar bara jag hade haft med mig min riktiga kamera, men den ligger hemma hos han och det orkades inte åka dit innan, vilket jag självklart ångrar idag. Borde gjort det! Men här är lite bilder, och eftersom att jag och E verkligen misslyckas på bild tillsammans blev de bara en fixad bild på oss - haha. Men längtar tills jag får "Titanic" bilden och "Vuxentitanic" bilden haha.
Nu funderar jag på att skaffa mig en sköldpadda, fastnade lite för sköldpaddorna - har typ 7 bilder på sköldpaddor... Sköldpaddan och jag, melisa har en sköldpadda - hej jag heter melisa, jo jag har en sköldpadda som husdjur.. Ja det skulle väl passa mig?

RSS 2.0