Sådäså!

Lyckades relativt bra med två st pannkakor som jag åt. Vilket är bättre än jag någonsin lyckats med! Dock är jag fortfarande lite hungrig, men vad gör det.. Lite chips på det så blir det jättebra.
Badet var bland det bästa som hänt på länge, dock är min hals inte mycket bättre trots både te och glass, och den jävla hostan sitter fortfarande i.
Det värsta ikväll är dock att jag ska försöka sova i sovrummet, vilket ger mig lite ångest och jag drar mig för att göra det. Men har inte så mycket mer till val.
Nu är snart top model slut, då får det bli sovadags, läsa något litet kanske och sen hoppas jag mitt lilla lyckopiller hjälper mig.
God natt lovers, M.
Måttligt road Melisa.

dumma hosta :(

Jag som skulle iväg och träna idag får ligga hemma. Hela dagen har jag låtit som en kille i 14 års åldern som precis kommit i målbrottet , och det har inte varit jättekul iom att vi har en del gäster och jag pratar en del under en dag. Så min hals vill mörda mig och typ skära upp mig inifrån eller något.
Men jaja, såg precis Allan i two and a half men täckt med badskum så ni kan väl tänka er vad jag fick för idé? Ska ha lite tjejkväll med mig själv, tända ljus, göra te, och köra hemmagjord ansiktsmask och raka mina ben och ligga i badet och slappna av och pilla med mig själv, tänkte jag nästan skriva, menar mer ta hand om mig själv. Och vila efter en öh hård helg? Nej jag vet inte. Men vila kroppen och ge den lite lugn och ro. Jag har kommit fram till att den behöver detta.
Och fan vad skönt det ska bli också! Så kommer jag göra pannkakor sen, eller ge det ett försök till pannkakor när jag är uppe ur badet sen.. Får se om jag lyckas, det är ju en av mina mål jag behöver lyckas med nu som ensam.
Dock är jag hungrig redan nu, så mitt bad krockar lite med min mages planer, men vi får se lite hur jag löser det.
Trycka i mig lite chips funkar alltid!
Så ja, utöver det hade vi en rätt nice dag på jobbe idag. Lugnt och skönt som alla andra måndagar, efteråt var det en promenix i stan med tjejerna, sen satt jag och tinis och pratade på donken och åt lite. Vad jag suktade efter donkenmat, fick suget igårkväll redan när jag såg donkenreklam på tv.
Iom att jag ska försöka sova i sovrummet ikväll blir det en tidig kväll ikväll.
Så, so long lovers, M.
Jag och söttina inne på tjejernas på vårat älsklingsställe, haha not.

welcome!

Nu är lgh efter många om och men klar, eller ja om vi bortser från att de nya garderoberna inte är uppe, och inte heller hyllor och inte heller hatthyllan. Men allt annat är färdigt och ser sjukt bra ut. Eller iofs, en nya matta ska jag ha också. Sen är jag finito. Eller ja, ska ju självklart måla om, men det blir vid något annat tillfälle. Hursomhelst, hittills är jag superdupernöjd.
Och glad att efter så jävla mycket kämpande med möbler och skadade fötter och läskiga källare , så är jag gladare än igårkväll, så gladast i världen x2.
Ville gärna hinna träna idag också, men det får bli imorgon. Så från och med imorgon, så blir det hårdträning 2-3 månader framöver. Då fan kommer det synas resultat. Och då fan kommer jag vara så stolt över mig själv, och tusen gånger mer nöjd med mig själv. MEN bara för att försäkra, jag kommer vara mest nöjd med den psykiska styrkan som växer för varje träningspass, och varje tillfälle man tar i mer.
Nu ska ni få se lite skillnader på hur de såg ut innan och hur mitt hem ser ut nu för tiden.
Vardagsrum + mullva Before the makeover.


vardagsrum + lonelyness after the makeover.
where the actions happens (tillåt mig att skratta, minns inte sist någon action hände där) + muu after the makeover


Gladast i världen!

Nu har vi installerat in lite av de nya möblerna till lägenheten, och trots att de är långt från klart är jag så nöjd som en människa bara kan va för tillfället. Det kommer bli så bra när precis exakt allting är klart. Det enda jag inte har, vilket är ganska så roligt iom att det var de absolut fulaste i lägenheten, är nya lampor. Men mami har uppenbarligen en av min brors gamla lampor hemma som jag får nästa gång de åker upp eller jag åker ner till dom. Så nu är jag gladast i världen. Och har babblat så mycket ikväll att mina käkar börjar värka.. Tecken på ensamheten som slog in och ja bara ville prata o prata o prata av rädsla för att imorgon eftermiddag inte längre ha dom här att prata med. I början av dagen var jag deprimerad och önskade bara att jag kunde få ligga kvar i sängen o vilja ta livet av mig, men är glad attjag ryckte upp mig för har haft en riktigt bra kväll nu tack vare det. Nu ska jag sova, eller montera färdigt nya hatthyllan? Får se.. Fått i mig lite lugnande/sömn-tabletter så den borde kicka igång när som. God natt, with love - M.

Fredag kväll and it's partey!

Party in my pants , som jag en natt skrek på londons gator... Eller några gator? Minns inte riktigt vart, eller när, minns bara att jag skrikit party in my pants på fyllan. Mh, mys.
I wish kan jag bara säga då. De resterande tre veckorna kommer innehålla träning, ustipke och möjligtvis något gott då och då, iom att jag är så fattig som jag aldrig någonsin varit. Och ustipke är nog bland det billigaste man kan äta - if you ask me.
Hur som helst har jag spenderat 1,5 timma på gymmet ikväll. Och när jag satt där och höll på med mina situps insåg jag att så bra som jag mår när jag tränar har jag aldrig mått. Går inte att förklara känslan, man känner sig så fri och samtidigt starkare än någonsin, inte fysiskt men psykiskt. Man pressar sig själv mer och mer för varje gång och känner ständigt hur ens egna psykiska styrka växer och växer. Så jävla skön känsla!
Så, därför har jag bestämt mig för att nu ska jag träna minst 4 gånger i veckan två månader framåt, för att uppnå resultat jag söker, därefter blir det kanske 2-3 gånger i veckan för att upprätthålla mina resultat.
Någonstans där emellan ska jag försöka bli så lycklig som möjligt.
Utöver det finns det saker jag måste bli bättre på nu när jag är ensam.
* Knäcka ägg.
* Sluta tända överallt så fort jag kommer in i lägenheten.
* Sova om nätterna.
* Göra pannkakor (går lite ihop med knäcka ägg där..)
Nu ska jag dock trycka i mig chips, dipp o lite cola.
God natt lovers, M.
Fått höra att jag ser så lycklig ut här, och det var jag. <3

and it hurts with every heartbeat.

Maybe we could make it all right

We could make it better sometime

Maybe we could make it happen baby

We could keep trying

but things will never change

So I don’t look back

Still I’m dying with every step I take

But I don’t look back

Just a little, little bit better

Good enough to waste some time



I need help!

Är det någon som vet vart man skulle kunna köpa en såndär kroppskudde som Lilly har i HIMYM? I am in stort need of it. Vore ju trevligt att kunna somna någorlunda i tid en natt åtminstone. Dock så planerar inte jag att klä min, mest lägga den bredvid mig så kan jag sen låtsas att det är en annan människa.. Eller tänk om det finns såna människor till uthyrning? Ja, de skulle ju sålt sjukt bra! Tänk så många skiljsmässor som sker i sverige, varenda kvinna/tjej skulle älska att kunna hyra en man för övernattning enbart. Ja det finns ju självklart manshoror, men nu pratar vi inte snusk, utan mer så man kan sova så man dagen efter fungerar som en normal människa o kan klara sitt jobb utan att vilja dö, eller driva med gästerna. Nu ska jag återvända till mitt sms:ande. Love, M.

OMG!

Jag har bott ihop med någon / flertalet människor de senaste två åren.. Nu sitter jag här, i min sjuka totala ensamhet och tystnad. Har inte pratat på jättelänge, och bara det känns konstigt. Jag sitter och lutar huvudet mot handen, som jag lutar mot mitt knä OCH stirrar på datorskärmen. Förvisso tvättar jag och småstädar. Är alldeles för seg och trött för att köra hårdstädning en kväll. Lika bra det, då har jag något att göra imorgonkväll nu... Roligt sätt att spendera fredagskvällen på, städa och träna.. ENSAM!
Livet som ensam är inte lika kul som jag minns det från förr i tiden (aka 3 år tillbaka).
Nu ska jag återgå till städningen, dammsuga vardagsrummet, kaaan nog behövas.
Får från och med nu göra såhär mot den kassa webcamen på brors dator... Fin va?

Valentines day <3

Titta precis färdigt på oth. Och inser att jag inte hatar par som kan klara av att uppehålla ett lyckligt förhållande. Ett som inte innebär lycka i två månaders intervaller och därefter ilska lika länge. Jag avundas de par som är starka nog att förstå vad och hur allt ska prioriteras. Jag hatar dom inte längre, jag önskar jag bara visste svaret också. Godnatt.

Eller inte.

Idag skulle jag förklara vad föregående rubrik stod för, vi skippar det. Det är numera inte väsentligt längre.
För tillfället håller jag på och överför bilder från iphone till min brors minimini dator, som jag inte förstår till 100%. Vägrade ladda ner skype så blev ingen pratstund med mami ikväll. Får se till att komma ihåg att skicka iväg min laddare till min dator på lagning så jag kan börja använda min älskling igen. Men det är så frustrerande när försäkringen försvinner när man väl använder sig utav den.
Annars så packar jag en väska också. Vart ska jag då, tänker man? JAG ska faktiskt ingenstans. Mer än så säger jag inte. Trots att det finns en hel del jag skulle vilja säga.
Idag har jag ännu en gång varit duktig och tränat, vilket var fruktansvärt skönt. Blev lite mer kondition idag än igår. Måste börja jobba på min kondition om jag ska orka börja jogga ute i sommar! Oväntat att höra från mig? Öhh jaaa.
Och jag köpte inte bara massa onyttigheter, utan även världens bästa blandning, avokado, räkor och kesoo. Mumma! Morgondagens före-middagen rätt (aka mellanmål? eller?)
Sådär nu kommer natt nr 2 and every other natt också , så nu ska jag schlafen.
Bjuder på lite konstverk jag gör när jag är måttligt uttråkad på pendeltågen.
Lots of love, M.
Enjoy enjoy!

Natt nr 1.

Vi ska återkomma till rubriken senare i eftermiddag när jag är hemma från jobb och liggpillersjakt. Dendu! Nu ville jag mest uppdatera om min vad, att igårkväll när jag hade tränat kunde man urskilja vadmuskeln från resten av kroppen. Vilket är lite coolt, iom att man inte kunnat urskilja några muskler alls på min hittills muskel-lösa kropp. Höhö! Sen vill jag även skriva av mig om killen bredvid mig som lyssnar på den konstigaste arabiska musiken ever.. Det lät som typ arabisk pop? Jag vet inte, jag skämdes för hans skull! Utöver det kan ni fram tills senare i eftermiddag/kväll fundera på vad natt nr 1 står för! Lots of love, M.

sunday mornin..

Eller ja eftermiddag/kväll är det. För min del så har det varit morgon precis exakt hela dagen iom att jag ständigt somnar framför teven. Är så jävla slut efter den här underbara jävla helgen. Jobbat och dansat och druckit på golden hits hela helgen.
Fredagen var bortom rolig, vi dansa och drack konstant, alltid en drink i handen och alltid på dansgolvet. Vi skrattade så mycket att våra liv förlängdes x antal år. Det var så underbart att ha en så bra kväll och jag var  så nöjd med mitt liv just då och där, och det berodde bara på mina underbara tjejer!
Möjligtvis skämde jag ut mig lite på jobbet, men jag bad om ursäkt till den som blev mest utsatt haha! Så nu är allt lungt. Har även hittat min absoluta favoritdrink, och det gör nästan ont i mig att säga det här - men den är nästan godare än cola. Därför blev det många såna, väldigt många såna.
Snart är det dags igen, i Oslo den 13e mars kör vi igen, dock utan tinis den gången - tyvärr.
Sen spenderade jag lördagsnatten på golden hits igen, men denna gång jobbade jag. Och det var påfrestande efter alldeles för lite sömn för att orka jobba nästan 10 timmar. Men det gick bra och vi hade kul. Skönt att jobba med dom gamla igen och vad jag hade saknat dom, att jobba med dom.
Hittills har jag spenderat söndagen med att sova, som jag redan nämnt. Men det är så stört hur trött jag är, konstant gäspande, bara däckar till i soffan och vaknar upp 20 min senare. Dreglar gör jag även, drömmer alldeles för konstiga drömmar under mina korta powernaps.
Mår lite förjävligt också. Så kanske håller på att bli sjuk? Får dock inte bli sjuk nu så jag dricker 10 liter vatten idag för halsen bränner sönder!
Ska se om jag orkar dra mig till gymmet efter att jag fått i mig käk. Blir korvstroganoff nu.

Lots of love, M.

Och jag bjuder på bild från i fredags!


Vad är konstigt med bilden?

<3

Happy B-day kusin! <3 83.02.17 - 06.04.15
I'll miss u forever and ever and ever.

Ska logga in på skype nu och försöka hitta min moster o hennes man, säga hej och visa mitt lite kortare hår.
Utöver det har jag bara jobbat idag.
Haft en relativt bra och skön dag, bra med sovmorgon trots jag tom försov mig lite på den. Illa.
Mycket o göra på jobbet, men lite skönt bara. Inte sista halvtimman dock då jag sprang som en galning och sen kände mig som superman för jag serverade mat och dricka till alla och gjorde det ganska så fort dessutom, så jag vart nöjd med mig själv!
Nu ska jag snart gå och träna och det ska bli så jävla skönt.
Fick mig en trevlig överraskning när jag kom hem, roligaste jag läst på länge. Blev jag glad. Satt och läste när jag bajsa så det kan låtit konstigt hos grannarna att någon asgarvar från lgh bredvid från toan (?) Men det var roligt och skönt att få läsa lite sånt!
Sen är jag jävligt trött också men ska bli gött med träning och jävligt god mat efteråt!

Nu ska jag röra på mig.
Imorgon är det dans med tjejerna från jobbet, och det ska bli skitkul, faktiskt!
Lots of Love, M.

Bra helg!

I fredags hade jag min första fylla på kanske 4 månader? Jag minns inte när det var sist, vet bara att det var länge sen. Och sist var jag inte riktigt så illamående vad jag minns, hade självklart skitkul hela kvällen. Men det där illamåendet hade jag lätt kunnat skippa, att det ska bli så när man är full, har jag inget minne av. Kvällen börjar hos B där vi två dricker oss fnittriga o snackar skit, han leker klädesråd o har spray hemma konstigt nog. Folk på tunnelbanan hatar oss, och jag spricker nästan av kissenödighet på t-centralen. Väl framme kommer vi in efter några om o men, dyraste inträder ever men de kände väl för att rippa off sina gäster sista kvällen. Men de var lite sak samma, det var jävligt soft där inne, och vi dansa o de vart allsång. Roligaste ever var väl att trots klubben var proppad var de väl ca 4 svenskar där inne. Vad jag såg. Sjukt roligt. Efter massa dans o fyllehicka blev de donken, lika roligt det med. Bussen hem var sådär, guppandet grabbade tag om min mage o jag ville kräkas. But i didnt! Ikväll har det jobbats, allmänt jobbiga människor o blåsta människor. Är på bussen hem nu, snart framme dödstrött o genomsvettig. Ska ta mig en dusch när jag kommer fram. Inte alls kul att åka buss inatt heller. Så mycket snö på vägen att de ständigt känns som vi ska välta! Aja, nästa station är min. Finally! Lots of love, M.

onsdagsmys!

Nu är snart onsdagen förbi och jag är så förbannat skönt trött.
Har spenderat största delen av dagen på jobbet, självklart och därefter två timmar på gymmet. Därför är jag så trött nu, hela kroppen är öm men fan vad skönt det är. Kommer somna som ett litet barn om en timma känns det som. Vilket är precis vad jag är i behov av.
Imorgon väntar en ganska kaotisk dag på jobbet, och likaså är det på fredag.
Det enda som känns smått jobbigt är mitt shoppingbegär. Satt mittemot en skylt där det stod "Sale 70%" när jag vek servetter sista 45 minuterna på jobbet. Intressant jobb va? Och ville bara gå in där, men nej plånboken - eller ja mitt kort - skriker NEJ med jättestora bokstäver.
Fredag kan bli en liten utgång med bästis om hon lyckas ta sig till sthlm. Det vore jävligt nice! Var så länge sen man var ute och skakade på rumpan och jag är i stort behov av det. Dessutom är de sista kvällen på en nattklubb jag velat gå till i flera månader men aldrig kunnat.. Därför håller jag tummarna.
Och måndag kommer älskade underbara lönen till mitt konto och fan vad jag komme bli nöjd med livet då. Detta innebär självklart att lönespec kommer på fredag.
Utöver det har jag ingen aning om vart jag står. Det finns en skön känsla i min kropp samtidigt som en ständig oro vakar över min hjärna också. Och jag kan inte ta ett riktigt beslut. Kan förvisso även bero på att jag inte är tillåten att ta ett beslut.
Hur som helst, snart kommer J genom dörren och vardagsrummet ser helt kaotiskt ut. Måste plocka lite.
Har även tagit hand om muschen idag, som såg förjävlig ut. Men nu är jag lite lenare i ansiktet igen.
Saknar min vän Märy dessutom , hon är snart hemma. Om 16 dagar.
Love, M.

Home sweet home.

Nu är jag hemma igen efter en lång natt på jobbet. Ganska ok med folk, både trevliga och otrevliga, som alltid. Blev inget rumpskakande på solli efteråt.. Humöret sjönk som en sten efter några timmar och jag ville försvinna under jorden. Hjärnan går på högvarv och jag undrar vilka nyheter jag får höra imorgon, eller redan inatt.. Mest orkar jag inte bry mig men kan inte helt låta bli. Fast jag klarar det här. Trots att jag inte alls vet hur jag ska leva mitt liv nu.. Vad ska jag göra om dagarna nu? Hur kommer det se ut? Allt det här är så förvirrande och egentligen vill jag ha en anledning att fly landet.. Men vart då är ju frågan? Godnatt. Ska lägga mig o hålla tummarna att någon kan leverera en bil till mig imorgon. Vore riktigt bra faktiskt! Love, M.

Work work.

På väg till jobbet och hoppas att det kommer göra så tiden går lite fortare, och hjärnan slutar gå på högvarv. Och hoppas på att sofia orkar gå vidare efter jobbet ikväll. Känner hur jag verkligen behöver det.. Kanske blir lite enklare att andas. För fram tills min powernap gick det bra, det är bara nu kroppen strejkar. Men ignoremode är väl ändå guds gåva till människan? Or as i used to say.. Sve je prolazno, remember that.

Remember this.

Du är inte stark om du stannar kvar och hoppas och tror och kämpar för det bästa, och ständigt lever i en kamp om lyckan. Du är stark när du vänder ryggen till, går därifrån och faktiskt blir lycklig. Med det säger jag god natt, igen. Love, M.

RSS 2.0