august rush

Gud imorgon är det redan första augusti, vilket innebär att hösten börjar sakta men säkert komma tillbaka, vilket även innebär att min ångest sakta men säkert börjar komma tillbaka. Vad händer om 30 dagar? Har ingen jävla aning, och det är en ganska läskig tanke. Måste göra något åt situationen NU.
Hur som helst, har jobbat nu i helgen och imorgon börjar min sista månad på goldens lunchpass. Känns jävligt weird iom att jag spenderat senaste 8 månaderna med att jobba där dagtid - men ändå väldigt väldigt skön känsla för jag var lite trött på det också!
Sådär lite trött på det att jag behöver få ledig tis-ons redan och det skulle bli så jävla bra om jag fick det, och jag vill jag vill jag vill. Så imorgon ska jag göra allt jag kan för att fixa det.

Idag har jag spenderat dagen med baby, vakna efter kanske sisådär 3-4 timmars sömn efter en relativt jobbig natt. Där jag kände mig som en idiot och insåg hur korkat jag betett mig, ångrade mig kanske gånger 1000 över en sån liten skitsak. En sån liten skitsak ska inte kunna förstöra. För bra för det.
Vi spelade fotboll, åt  korv och jävligt goda biffar därefter.
Och nu ska jag lägga mig ensam i min lilla säng och försöka mitt yttersta för att kunna somna. Känns som att det kommer gå sådär. Var länge sen det var så ensamt.

Konstigt det känns att behöva ställa kl på 06.15 - var ju 6 veckor sen jag gjorde det. wow!


Livsmål!

Träffa John Mayer (helst när jag är snygg o ung, men i värsta fall kan jag vänta om de skulle behövas). Så om någon känner någon villig själ som vill bidra med pengar till min pursuit of john mayer är det bara att hojta! Sen har vi ju det där med poolen som jag skrev om för någon vecka sen. Sen ska jag helt enkelt aldrig nöja mig. Jag kan alltid få mer, klara bättre. Men nu ska jag spendera dagen på bästa jävla möjliga sätt. Bli full mitt på dagen, sola o bada o snacka skit med världens bästa människa. Bästis n' I rockar ihop!

gymmet och jag,

blev vänner idag igen, efter x antal månader.




snaaart

är du här igen och jag blir glad och lycklig och ska få ligga lite. gött mos!
Idag lagade jag sjukt god mat, till mig själv, och åt upp precis exakt allting själv - vilket var ganska mkt faktiskt.. men sån är jag nu för tiden - en äkta tjockis!
Sen var planen att jag skulle göra kladdkaka, hade köpt allt till kladdkaka men fastnade alldeles för mycket framför teven och sen försvann tiden.
Nu ska jag äta en macka för snart är du la här.

Puss livet.

back to sthlm!

Blev en dag mindre på besök, lika bra det. Sitter på tåget nu, måttligt road.. Lyssnat på musik, legat o halvsovit och äcklat mig av en asfet brud som var sjukt vidrig och skulle röka varenda jävla stopp vi gjorde med tåget, trots att vi bara stanna i två minuter 90% av alla stoppen, så satt hon där och dunkade foten i takt med sin musik, och var bara allmänt äcklig typ. Snäll jag är va? Men hon var äcklig..
Hur som helst, har suttit här och sysselsatt mig med att sätta över bilder till datorn så jag kan visa er lite bilder från dagarna som varit så kanske ni nästan blir lite avis för jag haft de jävligt gött de två sista dagarna. Trots lidköping är som de är så var de lite mysigt att ta en promenad igårkväll och äntligen få träffa elma. Vi skulle ju ut ikväll, men nu blir de inte så, kanske bra det med iom att jag är luspank och hade väl slösat massa pengar från sparkontot vilket jag inte får göra egentligen.
Men ångrar litegrann att jag åkte just nu. Känns smått onödigt, speciellt om jag inte får sålt min bilj.
Juste, idag fick jag träffa Johan en stund också, det gjorde mig glad för det var så galet länge sen jag såg honom sist så jag är nöjd. Han är bra han, min söta johan.

However, här se o njut!















mys

idag myser vi garanterat inomhus resten av kvällen. det har regnat ganska kontinuerligt de senaste 2-3 timmarna,  vilket är jävligt tråkigt men vad fan ska man göra. jag somnade på soffan, förstår inte varför jag sover så jävla mkt här borta. enda jag gör känns det som..
idag lyckades jag även fucka up deras överdrag till poolen, sjukt konstigt fattar inte hur och sefik förstår inte heller hur jag lyckades rulla in den så åt helvete fel.

imorgon är det lördag vilket är nice, då ska jag få umgås med min underbara märy i ett dygn, det ska bli jävligt mysigt. sen är det inte många dagar kvar..
igår var en konstig dag för mig.
hälsade på kusin för första gången på minst ett år i think, det var tufft och tårarna kunde inte sluta rinna.. saknaden är fortf. lika stor, den försvinner aldrig men blir bara mer påtaglig när man står där vid gravstenen och läser hans namn. Att såhär många år senare fortf. inte kunna förstå att det hänt är sjukt, kommer nog aldrig förstå och saknade kommer nog aldrig försvinna. Det finns så himla mycket som han missar, som jag vill att han ska ta en del av..

Nu blev det här inlägget lite mer känsligt än vad jag hade planerat. så nu ska jag gå ner till mami och sefik, äta lite mer för tydligen är jag hungrig - igen. Bara små portioner nu dock, efter att ha pratat med bästis imorgon är jag livrädd att magsäcken är stor  som en basketboll (fysiskt omöjligt med min kropp i know but still) , sen ska vi nog basta lite ikväll. Awesome!


Strax innan vi åkte till Sverige.. Ni är mitt allt här i livet älskade familj.

njåååter!

Som kineserna typ säger.
Har ikväll gjort mer än vad jag gjort på länge, haha. Började visiten hos mami med att komma hem till att sefik stod och lagade mat, något som är lite av en favorit hos mig. Kyckling i pitabröd med mozzarella och färsk koriander - score!
Därefter blev det en liten simtur i poolen, årets första dopp. Drog några varv, och lekte lite, sen blev de lite häng med cigg o whiskey o skitsnack, fram tills jag tvingade mami att klippa av lite av håret, så det har numera blivit typ 1-2 cm kortare , dock syns de skillnad för nu är allt nästan jämnlångt, sen drog jag med mig mami ut på en powerwalk strax efter 10.. Det blev 5 km på ca 40 minuter så jag är rätt nöjd, tror hon är det också. Lovat mami att hon ska gå ner två kg de 4 dagarna jag är här. Ska tvinga ut henne på denna 5 km's promenad någon mer gång de här kommande dagarna, redan imorgon ska vi börja dagen med antingen några längder i poolen eller promenixen. Och en måttlig frukost efter det! Iom att jag inte har någon våg hemma (tur de) såg jag inte att jag också lyckats dra på mig några extra kilon sen sist jag var här, eller ja vi kan väl säga de senaste två veckorna bara.. Och känner lite att det inte borde fortsätta riktigt i den farten som det gått i. Därför behöver jag också återgå till min träning!

Utöver det är jag cptrött, skrivit lite på min uppsats här och hängt på nätet. Ska lägga mig och läsa lite och sniffa på babys tröja som jag snodde med mig - hur ska jag annars lyckas somna?


Precis innan jag hoppade i..
( Har dessutom skaffat mig ännu ett livsmål, när jag är 30 ska jag ha antingen villa med pool eller stuga vid stranden / stuga med pool )

att vara ett med iphone.

Sitter för tillfället på tåget heem mot mami, eller ja till herrljunga där hon ska hämta upp mig. Insåg efter 2 timmars åkande att man kan ha internet på dator via iphone. Insåg även då hur mycket enklare livet blir med en iphone... som att leva i en fantasivärld där allt går att ordna med några enkla klick på mobilen.
Är som sagt på väg hem till mami, inte träffat dem sen slutet på maj så det ska bli skönt att träffa familjen igen. Måste dock erkänna att det inte känns som det var så "länge" sen,  kanske för tiden gått så oerhört fort eller för att 1,5 månad inte är så lång tid om man jämför med hur lång tid som brukar gå vanligtvis? Kanske kanske.

Bästa melesch var snäll nog att låna ut sin dator till mig, förvisso för att jag skulle kunna plugga men det här är bra det också. Försökte plugga lite, men det gick inte så bra.. Fastnade bara så jag försöker senare ikväll eller imorgonkväll.
Utöver det är jag jättehungrig och hoppas på att det finns någon god mat klar hemma hos mami, brukar oftast finnas men iom att hon förmodligen åker hit direkt efter jobbet blir det kanske inte så lätt att ha någon mat klar..
Ska väl försöka blogga lite nu när jag inte sitter ihop med hjärtat och har annat för mig. Kanske händer något kul  under den här vistelsen i lilla emtunga/vara/lischöping/trollhättan. Ska ändå få träffa märy på lördag och elma på måndag, och tydligen ska vi bli fulla på måndag! Med  alla andra äckliga människor i lilla lisch. Mys! Inte alls nostalgi på hög nivå..

Ska även göra mitt bästa för att klara av sex dagar utan mitt hjärtaa. Det värker redan, konstigt nog. Att vara medveten om att inte få vara nära på sex dagar. Längtar redan tills på tisdag, men det behöver vi inte säga högt för då blir min familj ledsen kanske.. Oj, nu är vi framme i skövde, usch halvångest hoppas ingen jag känner sätter sig på tåget, är så jävla äcklig idag oduschad och luktar snusk - valfritt att tolkas hur man nu vill!




Bilden har absolut ingenting med inlägget att göra men tyckte om den så ville visa upp den då, nu är det bara en halvtimma kvar av resan.. finally!

love.












De senaste dagarna har innehållit galet mycket lycka för min del. Spenderat nästan varje vaken sekund med baby, fram tills han började jobba igår. Vilket jag tycker är väldigt tråkigt, men det är ju något man tyvärr måste göra. Ikväll jobbar jag själv så det kommer bli en lång och tråkig helg iom att jag sover själv i min säng då.
Utöver det så spenderade jag några timmar i stan med bästiskarina igår och det var hur mysigt som helst, vi delade en snackbox från donken och pratade skit i flera timmar. Som jag saknar att ha henne här varje dag! Men att få träffas såhär ibland renar själen lite, som balsam för själen.
Men nu ska jag kika över mitt cv för på måndag ska jag försöka vara duktig och gå o söka butiksjobb!

RSS 2.0