Sleepless.

Idag har varit en jättebra dag. Om man bortser från de faktum att jag lyckades slarva bort mitt åkkort. Yey for me! Nästan tre veckor kvar, sånt svider i plånboken. Kvällen spenderades hemma hos ludde & hans flickvän (eller ja fästmö) vars namn jag inte kan stava så jag låter bli. Det grillades, lektes lekar och spelades kort. Kort taxiresa hem o nu ligger jag här, hjärnan går fortfarande på högvarv o jag kan inte somna medan han ligger bredvid o snarkar så sött så.. Nu ska jag messa bästis o kika om hon är hemma än. Love, M.

Födelsedagsfirande 1.


Min.

Sitter på bussen hem från jobbet nu och dör av lycka. Mitt leende sprider sig från öra till öra och det känns som jag snart ska flyga iväg! Samtidigt som mitt hjärta dör lite lätt pga saknad. Men det är bra, efter att ha suttit ihop i två veckor så kan lite distans vara bra o sen är de så fjantigt att det handlar om 15 timmar typ. Nästan så man skäms lite, men vad ska man göra när det är jobbigt att vara utan och man vill inte vara utan. Så passande att ison & fille's låt - jag skrattar idag kom upp på spotify nu. Ibland när livet erbjuder lycka ska man fan inte tacka nej. Det här kommer att få mig att få tillbaka mitt liv. Utöver det är jag stört hungrig, och värdelös på att blogga, men jag känner att jag hellre spenderar min tid med att ligga, sola, äta alldeles för god mat och busa. Men ska göra mackor så fort jag kommer hem, vilket är om ca 20 min. God natt underbara värld, en lycklig Melisa.

Hungrig!

Sitter på jobbet och är skithungrig. Gick med på att jobba ikväll, i nuläget ångrar jag mig lite, känns som att alla pengar i världen inte är värda hungern jag känner nu, tröttheten jag kommer känna om ca 1 timma och mysandet jag kommer missa ikväll pga mitt val att jobba, men antar väl att lyckan kommer infinna sig när jag tjänat ihop några extra hundra till nästnästa lön då. Men just nu vill jag vara med han som kallar mig för "min" och inte här. Redan hunnit läsa ut en bok, förvisso kortaste boken jag läst på länge men ändå jävligt bra! Den är genomärlig. Det är mia skäringers samling av hennes krönikor samt lite ur bloggen. Bra skriven skit. Tänkte kolla när jag får äta o efter maten börja läsa aldrig fucka up, kom aldrig igång med den efter att jag läst ut snabba cash så kan lika gärna börja med den ikväll. Vad ska jag annars hitta på i 2-3 timmar till? (vi hoppas innerligt på att det blir max 2,5 timma till of course) för då får jag kramas lite innan jag totaldäckar. Jag vill lära mig hur man lägger upp bilder såhär via mobilen när man bloggar, för jag vill visa upp min skyddande ängel som jag har runt halsen nu. <3 Nu ska jag gå upp till jens o fråga hur vi gör med maten.. Puss världen!

summerlove!

Idag har jag spenderat två timmar i min ensamhet liggandes på en gräsmatta med musik i öronen.
Det där var en vilostund på riktigt, inget sådär semester men man gör tusen saker för att ha kul, utan verkligen pratade inte med någon, läste ingen bok eller tidning eller något sånt alls. Jag låg där i gräset och lyssnade på musik och låg och blundade, målade naglarna och tånaglarna. Det var så jävla behövligt och så jävla skönt. Ska försöka mig på det där minst en gång i veckan nu så jag får min egna melisa tid.. 
Efter det lämnade jag älsklingshunden (som är saknad för tillfället) , och därefter mötte jag upp Han och sa hej och fick mig en puss och en kram. Så nu sitter jag här med fjärilar i magen och hoppas att tiden ska gå fort. 

Imorgon är det personalfest hela dagen lång, så det ska bli riktigt nice. Innan ska det köpas lite kläder och handlas något som man kan ha på sig. Alltid sista minuten, that's the way we roll. 

Puss.

Melisa 16 år igen.

Här sitter jag sjuk och sliten, i Hans tröja och bara käka chips och dip och dricker cola.
Minns ni när man bodde i deras tröjor? Bara för att sådär. Känner mig lite som 16 igen. 
Eller högstadie-melisa. 
Kan man sakna någon efter 9 timmar, efter att man precis spenderat 48 timmar ihopsittandes?
Den här känslan fyller varenda m.m av min kropp och jag är så nöjd med det. För trots att jag knappt kan andas normalt pga hostan och lungorna är sönder, trots att ögonen kliar och rinner sönder och näsan gör ont efter att den också kliar så intensivt och att huvudet vill sprängas i tusen bitar så är jag så jävla glad.
Längtar gör jag, tills på söndag eller lördagkväll eller vad som helst - jag vet bara att jag längtar.

SJUUK!

Har suttit här och försökt skriva ett inlägg, men jag har inte så mycket att skriva. Jag vet inte hur jag ska formulera lyckan jag lever i i text, och utöver det så är jag antingen sjuk eller världens jävla allergichock - jag tror det är en blandning dock.
Därför ska jag lägga mig på soffan och vila en stund, kika på vad man kan äta för mat - ofta man vill laga någon tråkig mat här hemma nu efter all god mat jag fått i mig de två senaste dagarna. Men för att överleva måste man ju (tydligen) äta o sådär. 


RSS 2.0