copenhagen!

Åh, måste allting hända i maj månad? Älskade underbara moster fyller stora 50 och alla ska dit och överraska och tjoheja! Självklart kommer jag vara där också, enda jobbiga i mitt hjärta är att det krockar med våran andra branschkväll med jobbet - som denna gång kommer kosta en del pengar. Men jag sitter och tittar på biljetter där (och förundras över hur i helvete det är möjligt att bilj. till köpenhamn kan vara billigare än bilj. till trollhättan?! hur tänker SJ där? åhh) det ändå ser ut och kunna klaffa ihop med hela den helgen. Enda problemet är att hotellen är svindyra, iom att jag inte kan ta ut så mycket i förskott så kan man inte dela upp priset på två direkt. Så det känns som att jag måste välja där igen. Jag hatar det där med att behöva välja saker, vill inte behöva välja, vill kunna ha allting jag vill ha i mitt liv. Det går tom ihop med vad jag vill just nu nu nu. Men det kommer jag inte heller få. Bajs! 

Utöver det har jag varit så trött idag så det inte varit normalt, somnade i soffan lite tidigare och vaknade för 40 minuter sen. Så vad gör jag nu då? Som är lite piggare än vad jag var vid den här tidpunkten igår. 
Sitter och kikar på lyxfällan och de visade upp världens smartaste drag på hur man kan hålla koll på sin ekonomi lite bättre. Jag ska försöka att göra precis samma sak nästa månad. Så får vi se hur bra det går för mig. Med tanke på att jag har en tendens att suga på att ha kvar en större summa pengar sista veckan i månaden. 

Nej, nu ska jag gå runt och hoppas och längta



Mys mitt i veckan!

Idag är det onsdag och det betyder bara att detta är en bra dag. Varit riktigt bra dag på jobbet den sista timman, vi hade skitkul. Många skratt blev det! Därefter träffade jag upp världens bästa B och åt lite mat i kistagallerian. Svängde även förbi söta golan och sa hej! Bestämde att vi ska ses nästa vecka. Så det är riktigt jättebra. Nu ska jag dock göra mackor, bädda sängen och städa undan all annan skit här i lgh. Mys!

världens bästa mami.

Nu har mamma gjort det igen, inte nog med att hon har skickat med världens finaste sak med min bror har jag ävet fått en sjukt cool tvättkorg! 
Hon är allt bra hon den där mamman
Utöver det har min dag varit både upp och ner, jobbet vart ok men min hjärna har utsatt mig för konstiga påfrestningar de senaste två dagarna att jag inte riktigt vet vad jag ska ta mig till. Och jag som tror på konstiga vibbar från universum tar självklart allt på största allvar, och sen att mami också mått konstigt de senaste två dagarna och har sovit lika dåligt som jag har gör inte hela situationen enklare. Så nu ska jag bara sitta här och vänta på att något dåligt ska hända, för det vet jag att det kommer det att göra - tyvärr. Återstår att se vad bara! 

Men nu blir det en tidig kväll ikväll. Ska se färdigt på DH därefter hoppa ner i sängen och lägga mig och läsa min bok för att förhoppningsvis somna i tid i natt, iom att imorgon blir en väldigt lång och aktiv dag. Vad bra det ska bli dessutom! 


Världens finaste mamma ♥
jag saknar dig

God morgon!

Ja, eller det skulle jag inte vilja påstå helt att det är. Sovit skitdåligt inatt igen. Här har vi största nackdelen med att bo ensam. För andra natten i rad vaknade jag upp mitt i natten, det var på precis exakt samma klockslag som igårnatt och det gjorde självklart mig livrädd. Dessutom så sover jag riktigt oroligt. Hur som helst när jag vaknade 04.42 imorses så kände jag hur fel något var, och med tanke på hur psykiskt instabil jag är så fick ju jag panik, självklart fanns det väldigt dålig energi i rummet också. Blir helt psykad av sånt här, och nästan så illa att jag sover hos min älskade bror inatt för att slippa detta.. Därför är jag återigen väldigt seg i hela kroppen och hjärnan. Som igår. Känner på mig att det kommer bli många korkade misstag idag. Som tur är så hade vi stängt igår så det mesta är redan förberett inför idag = awesomeness! Och imorgon är det äntligen onsdag!

Inte bra!

Det är inte bra för mig att vara själv för lång tid, jag gör korkade och onödiga saker av ren tristesse (som jag tror jag ångrar nu?). Måste hitta mig själv en hobby! Något tidskrävande och distraherande nog för att inte låta min hjärna vandra iväg... Jag ska skriva en bok! Så, nu vart det bestämt. Bra hobby tror jag! God natt

tiden läker alla sår, sägs det..

Men varför i helvete går tiden så jävla sakta just dom dagarna man vill att den ska gå någorlunda fort? Gå tid gå! 

Nu har jag ett val, dammsuga och vika kläder eller springa till gymmet? 
Btw, är det någon som vet hur jag kan tjäna lättförtjänta pengar - dvs fixa fram cash fram tills på fredag? Går det? Är det fullt möjligt? Säg ja! 

Det droppar vatten från min kökskran, det måste sluta för det kan inte båda gott. Sluta rinn, nu! 
Nej, nu blir det bästa möjliga tidsfördriv så tiden bara går fortare. Måste få slut på de närmsta dagarna. 


Love, M.

Nu har jag lekt färdigt.

Åh, jag som skulle städa, laga mat och sen gå och träna fastnade framför bloggdesignen. Jag hatar den och jag förstår ingenting. Jag ändrar genom att chansa mig fram. Det blev ok. Orkade inte chansa mig fram mer, och magen kurrar ihjäl. Ska defrosta falukorven och diska disken samtidigt.
Sen blir det ju massa disk igen efter att jag diskat iom att jag ska laga mat. Gud vad jag älskar det här med att laga mat - eller inte. Längtar tills vi renoverar köket och jag installerar en diskmaskin. Ja, något jävla vänster så ska jag installera en jävla diskmaskin! Ska klura på den ett tag. 

Fast nu ska jag till o börja med skjuta mig själv. Eller köpa en triss-lott i affären sen och hoppas att gud skonar mig från detta helvete som krossar mitt hjärta just nu. Och hoppas på att jag var en god människa / ett bra djur i mitt förra liv. Karma where the F are you? 
Det känns som att jag gjort mycket rätt i mitt liv, har jag inte det? Alla människor jag någonsin skadat (med vilja) I am so sorry! Nu då? Kommer jag vinna på triss nu? 

skjut mig. 
förlåt underbara älskade vän, syster, soulmate, du vet vem du är. jag önskar det inte var såhär


bachelorette sverige!

åh jag sitter och tittar på bachelorette sverige och skäms i princip. Vissa killar är så jäkla pinsamma att jag inte vet vad jag ska ta mig till! Och det absolut roligaste är väl att jag vet vem den ena killen är. Fast förvisso försvann han i första avsnittet, men blev lite ställd av att se en kille man känner igen där! 
Utöver det trycker jag i mig snäppet för mycket chips, köpte party seize! Mår lite illa nu av all chips och dip. Men ska lägga mig i sängen och läsa lite innan det blir dags att krama kudden. 

Imorgon är en kort dag på jobbet, och därför gillar jag måndagar! Då tar skiten slut fortare än de andra dagarna. 
Nej, nu blir det sängdags och hjärtat i halsgropen. 
God natt. Love, M. 


världens gladaste melisa?

högvarv!

Hjärnan och hjärtat går på högvarv. Jag gör allt i min makt för att distrahera mig själv. Men det stör mig, något så fruktansvärt. 
Har spenderat kvällen med att göra våfflor - dock inte äta dem? Åt 2 små hjärtan and that was that. Ville inte ha när de väl var färdiga. Så jag poppade popcorn. Åt en halv skål av ren stress, det var inte heller gott. Och nu sitter jag här, nervositeten släpper aldrig taget om min kropp och den äter upp mig inifrån sakta men säkert. 
Kan dock inte sätta fingret på varför det här händer. Jag hänger inte alls med i svängarna här i livet. Men men, man kan inte göra så mycket mer än att njuta av allt som sker här runtomkring! 

Nu ska jag ta mig en cigg och fortsätta tänka på varför det här händer. Analysera, sådär som jag egentligen hade slutat göra. Men inte överanalysera. Utan mer tänka på frågan varför

För övrigt kan jag erkänna att mat och disk är ganska så ok distraheringsredskap. Prova själva!


Japps, har blivit skogstokig i små söta och fina barn! Speciellt Elias. (No pedofile)

Underbara fredagkväll!

Fredag kväll i korta drag - hemmagjord sushi med trevligt sällskap, jägergroggar och därefter mer alkohol på wallmans. Efter häng på wallmans blev det dans på golden med nya människor! Så jävla bra kväll. 
Idag vart också bra och nu sitter jag hemma nöjd med livet, tv-bänken är såld och jag gjorde sjukt god mat och nu ska jag diska och fortsätta le för mig själv. 
Värdelös som jag är har jag ingen bild från igår men det togs två tre bilder igår, någon kanske kommer upp någon gång i livet. 

Nu ska jag sitta här och längta till något. 



Norway!

Vet att jag inte skrivit ett ord om norge, och vad som hände där. Men som man oftast säger när man varit utomlands - what happens in oschlo stays in oschlo
Men nu efter att andrea lagt upp lite fina bilder på oss tänkte jag dela med mig av några ord om denna underbara resa som kan ha kommit att förändra mitt liv. Det vet vi inte än på några månader, men man kan ju alltid hoppas! 

Men allt började med en ganska så lång resa dit med både godis, mat och alkohol inblandat. Oschlo var konstigt, kontrasternas stad. Ena sidan var sliten och såg ut som en förort medan andra sidan hade hightech byggnader. 
Vi arrivade till wallmans vid 6 tiden, självklart lite senare än väntat men så går det när 20 pers ska ta sig till en o samma plats samtidigt - omöjligheternas omöjlighet. Middagen och showen var helt fantastisk och sinnessjuk - de flög i taken och de sjöng hur många olika låtar som helst, det var mer av en musikal än en show och det var massa massa gästartister också som var sjukt duktiga, och sen fanns den nakna mannen. Han var speciell. 
Bästa var dock resten av kvällen, bästa var sista halvtimman innan sömnen tog tag i en. Bäst var bananen. Bäst var regnet, bäst var att promenera utan vetskapen om vart i helvete man var. 
Sen upp och hoppa för att inse att en person av oss var totalt försvunnen. Ingen visste vart hon var, så vi kan säga att gaby ägde måndagen! Men det var sol och det var cigg i trapporna och det var djupa underbara andetag som gav hjärtat små galopphopp. Mys, sen vart det prat och så mycket skratt som bara går på en ganska så mysig bar. 
För att sen bege oss mot ännu en lång hemresa, som inte var den roligaste för mig - mådde dåligt och inte bakfull dåligt utan feber och illamående och frysa dåligt. 2,5 timmas sömn är inte nyttigt! Väntan på pendeltåget var bra. 
Sen kom man hem nöjd och belåten med livet och däckade en timma senare. 
Dagen därefter förändrades allting igen. 

Nu ska jag bjuda på lite bilder från Oschlo!



















Varsågod för bildregnet! Nu ska jag diska och läsa min bok. Den är så bra ♥

dance like no one is watching u.

happyness on a note




Trött, mat, träna, sova?

Såhär är situationen. Jag är hungrig, ska snart äta - tur att det blev över mat från igår. Ska jag då lägga mig efter maten och powernapa eller ska jag lyfta på arslet och gå och träna? Var en evighet sen jag tränade, men å andra sidan införskaffade jag precis vad som verkar vara en riktigt bra bok. Fick förslaget att titta på filmen, men såg boken och tänkte att det är nog bättre att läsa den. Så kan välja att läsa en bok istället för att träna... Inte bra att jag är så lat och inte tränar, men vet inte riktigt varför det blivit så. Jag älskar att träna jag behöver bara orka mig dit. 
Men jag är dock i stort behov av en powernap. 

Utöver det inte mycket som händer, galna tanten som bor under mig fick ett utbrott precis när jag kom hem så nu vet jag med säkerhet vem det är som är galna tanten. Stod precis utanför hennes dörr när hon började banka, skrika, svära och ha sig. 
Fick hem papper från skatteverket idag, rätt ok ca 6000 kr. Inte illa pinkat! Ska se till att få dem nu i Juni så jag har lite pengar. Funderar fortfarande på hur jag ska lyckas ta mig genom sommaren med räkningar och typ ingen inkomst? Får bli en kluring på den du! 

Mitt hjärta dör just nu. För som det verkar nu, så vill inte min ekonomi gå ihop med min resa till thn. Vilket gör ont i hjärtat. För min älskade underbara marie fyller år och jag vill kunna vara där. Men den här jävla ekonomin och skitlönen ingenting går ihop som det ska. Allting ska kosta 500 milj. kronor och jag orkar inte längre. Måste hitta mig ett till jobb. Typ pronto


Längtar.. 



Thats the way i want it.

Had a little love but I spread it thin
Falling in her arms and out again
Made a bad name for my game round town
Tore out my heart and shut it down
Nothing to do, nowhere to be
A simple little a kind of free
Nothing to do, no one but me
That's is all I need
I'm perfectly lonely I'm perfectly lonely
I'm perfectly lonely, yeah
Cause I don't belong to anyone
Nobody belongs to me
I see my friends around from time to time
When their ladies let em slip away
And when they ask me how I'm doing with mine
This is always what I say ...
Nothing to do, nowhere to be
A simple little kind of free
Nothing to do, no one to be Is it really hard to see?
I'm perfectly lonely I'm perfectly lonely I'm perfectly lonely, yeah
Cause I don't belong to anyone
Nobody belongs to me
And this is not to say
There never comes a day I'll take my chances and start again
And when I look behind
On all my younger times I'll have to thank the wrongs
That led me to a love so strong
I'm perfectly lonely I'm perfectly lonely I'm perfectly lonely, yeah Cause
I don't belong to anyone And nobody belongs --
That's the way, that's the way
That's the way that I want it

awesomeness!


happy people dagen efter!

John mayer and I!

Har spenderat hela förmiddagen och eftermiddagen med att njuta av livet och lyssna på john mayer, vi är ett bra par han o jag. Njuter riktigt bra i sällskap av hans röst, sen är han inte speciellt ful att titta på heller för den delen. Vaknade halv 7 imorses men tvingade mig själv att fortsätta sova åtminstone en liten stund till så gick upp vid halv 9 och har varit och handlat lite, både nödvändiga och onödiga saker! Passade även på att sola en kvart, allt för att slippa för mycket smink! Nu sitter jag på tåget hem till älskade bästis mamma, där vi ska umgås lite innan vi åker tillbaka till mig för att förbereda oss lite inför kvällens bravader och lägga en bra grund till kvällens väldigt trevliga fylla! Hoppas att alla andra människor runtom i världen är på minst lika bra humör som jag. Njuut av allt som livet ger! Big time love, M.

Helg!

Hah, det är äntligen helg mina vänner! Och jag är så trött så jag vill dö. Råkade precis somna till ett avsnitt av oth och powernapade 30 min. Gött som fan!
Ska göra mackor med nutella på. Alldeles för lat för att laga mat till mig själv just nu. Utöver det ska jag spendera kvällen med min smutstvätt och rentvätt (försöka luska ut ur alla underkläder ska få plats i garderoben, blir en liten utmaning). 
Ska även göra rent det sista i lägenheten, slutade efter halva mattan from hell. Orkade inte mer helt enkelt, den är för pain in the ass. Så har resten kvar idag. Sen är det finfint här. Enbart för att efter imorgon bli stökstökigt igen.

Så håller vi även tummarna för att tjejen som vill köpa min tv-bänk kommer nu till helgen så hon förser mig med min utgång imorgon! Lovely. 
Jobbet idag var ok. Lugnt för att fara fredag, enligt mig. 


Ska skåla med hallonmojitos på Golden imorgon tror jag, och bli lika plakat som sist jag var där! 
All in va fan. 


a smile.

Det finns små saker som dagligen sätter ett leende på mina läppar och jag kan inte riktigt förklara känslan av att andas utan problem. 

Idag så städar jag, faktiskt! Äntligen tar jag tag i den skiten. Har rengjort badrummet så finfint nu, stod där och sjöng högt (läs: skrek) till rihannas låtar och dansade och var nöjd med livet i 6 minuter. 
Nu har jag dammsugit rummet och låter dammsugaren vila lite inför mötet med mattan from hell! Därefter blir det disk och sen en tidig kväll med förhoppningsvis lite mer sömn den här natten. Vägrade somna igår. Att det ska vara så svårt. 
Helgen ser dessutom ut o bli riktigt bra helg, lördag vankas utgång verkar det som. Ska bli nice och jag ska dansa och dricka hallonmojitos. Gott ska det bli! Sen ska jag le också, hela jävla kvällen. 

Förresten, vart flyger tiden iväg? Jag kan inte riktigt förstå att det redan är fredag imorgon, men okej jag får väl acceptera det. 
Idag har jag bjudit bror på mat och gått på stan en liten stund. Var ett tag sen jag träffade honom så det var skönt att få umgås och prata i mun på varandra, älskar att se honom så nöjd med livet och jag tror han älskar att se mig så nöjd med livet också. Det är bra tider för syskonen demir nu. Dock lite avis på honom, han har fått jobb på en skola. Vilket jag också vill. Han kanske kan fixa, ska hålla tummarna för det till hösten. Vore riktigt nice att kunna jobba som vikarie då och då. 

Nu ska jag fortsätta skrika rihannas låtar (höll på skriva johannas?) och dammsuga mattan from hell. 

With love, M.


Jag och bästis på väg hem från Lobby för två helger sen. <3

is madly in love..

with her new jacket! Åh, kan man älska något mer än min jacka? Nej jag skulle inte kunna tänka mig att det är fysiskt eller psykiskt möjligt. Är så jävla nöjd som en människa bara kan bli!

Inte nog med det så är jag idag sjukligt nöjd med mitt liv, vaknade upp trots alldeles för lite sömn på ett strålande humör och medan jag vänta på andrea utanför hötorget sjöng jag på 'var nöjd med allt som livet ger och allting som du kring dig ser' och log mot världen för idag log världen mot mig.
Just nu ligger jag i sängen och försöker att inte somna, måste städa undan här hemma idag. Drar verkligen ut på det för jag är för trött och för lat varje dag. 

Iom att jag inte hade min mobil på  mig under oslokvällen så har inte jag några bilder alls, det kommer att komma bilder men från alla andras kameror, så länge kan jag bjuda på lite bajsbilder från min mobil. 

Lots of love, M






Det finns en såå bra historia bakom den här muggen, hahaha. What happens in Oschlo stays in Oschlo!

och så min underbara jacka <3



Värdelös på det här!

Alltså jag älskar hur man märker att jag har mina perioder med bloggandet, vissa dagar kan jag blogga flera gånger dagligen flera dagar i rad, medan jag andra dagar inte bloggar alls. Som det varit den här veckan. Men den här veckan har varit lite intensiv, med diverse olika situationer. Därav kass bloggning. Jag är en så lättpåverkad person, fast jag egentligen försöker att inte låta mig påverkas av allt som sker. Så fort något händer så blir jag genast mer instängd, trött och ganska så seg av mig, även väldigt avståndstagande och gillar mitt egna space lite väl för mkt. Men när jag väl blir gladare och mer till freds så delar jag med mig av mig själv till er älskade underbara fåtal läsare som älskar att slaviskt följa mig (en som slaviskt följer ha ha). 


Igår jobbade jag dubbelpass och första passet var så irriterande att jag höll på att spricka. Är så trött på att bli behandlad som att man ständigt klantar sig, att behöva ta ansvar för skit som inte är min skit - det borde väl finnas en chef för det? Apparently not. Så jag vart irriterad och väl hemma ville jag lägga mig och gråta i 45 minuter innan jag skulle återvända tillbaka för att stå där 8 timmar till. Kan lätt säga utan att överdriva att jag var slut när jag kom hem, ändå kan man inte somna direkt. Hjärtat slår i 180 för att det var så mycket människor och så mycket intryck av allt under hela kvällen och dagen för den delen, man hör en dov stämma av musik i huvudet och huvudvärken finns där lite lätt och påminner en om att hög musik inte är allt för bra för en! Så, efter ett bbt-avsnitt och lite snurrande i sängen somnade jag. 

Har därför varit väldigt virrig idag. Satte igång alarmet på JC för jag gick ut med en tröja i handen, utan att ens märka att jag höll i tröjan, insåg vad som hänt när jag väl tittade ner på mig själv. Glömt köpa toapapper trots jag varit i en ica två gånger idag. Får hoppas att jag inte behöver skita innan jag åker imorgon. Glömmer allt jag är i behov av när jag gör saker, irrar runt och så har jag spenderat ca 4 timmar i sängen framför datorn med säsong ett av one tree hill - lycka på hög nivå! Tyckte det var dags att få tillbaka min kärlek till Chad Michael Murray - eller ja Lucas Scott aka the man of my dreams

Nu svider ögonen så efter denna långa text ska jag ta och fixa det sista inför imorgon då vi reser mot Oslo med jobbet och sen lägga mig i sängen med ännu ett avsnitt av oth. 
Imorgonbitti ringer kl 6.20 - Blöhh!

Godnatt Lovers, M. 

Vill tillbaka..

Onsdag kväll!

Är faktiskt ganska nöjd med livet ikväll. Trots min magknip. Ska bajsa nu så blir det säkert bättre sen. Tänkte även lägga mig i sängen och titta på filmen "the fighter". Uppenbarligen en bra film!
Utöver det var jag och tränade ikväll, jag som skulle ta det lugnt första gången efter sjukdom råkade vara kvar i två timmar. I princip exakt två timmar efter att jag ställt mig på crosstrainern första gången stretchade jag färdigt.
Riktigt nöjd faktiskt. 

Måste somna i tid i natt då jag ska upp vid sex imorgon bitti, blir två tuffa dagar framför mig nu. Eller ja, fyra tuffa dagar om jag ska titta på det stort sett. Fredag är det dubbelpass. På söndagmorgon 8.29 åker vi från t-centralen med tåget mot oslo för att i princip kröka i 12 timmar. Med mina arbetskollegor lär det bli kalas, speciellt om de i nyktert tillstånd är tillräckligt jävliga redan. Men som sagt, iom mitt fina dubbelpass på fredagen lär jag vara riktigt seg, men så är det.

Nej, nu skriker magen för mycket. Och jag måste krypa ner i sängen!
Lots of love, M.

Nytt nytt gammalt gammalt!

Gillar sin nya garderob trots för lite plats! Gillar inte lögner som sägs, när sanning alltid är så mycket mer värdigare, trots kanske smärtsammare! Men ändå. Gillar att hon rensat ut en stor säck med kläder sen hela den här nya möbler i lgh började. Gillar inte att allt ändå inte kan få plats. Gillar att det är oslo om 5 dagar. Gillar inte att det är dubbelpass på fredag. Gillar att dubbelpass innebär massa jävla stålar. Gillar inte att galna tanten precis började skrika. Gillar att jag ska jobba imorgon och inte ha ånges av att sitta hemma. Gillar inte att det är internationella kvinnodagen och man inte blivit uppvaktad på samma sätt som vanligtvis! Gillar att hon är trött och förhoppningsvis kommer somna i tid inatt och må bra inatt!

död.se

Oj vad jag är trött idag! Trots att jag knappt fick i mig någon alkohol igår så känns det som att jag är helt sönder. Kan iofs bero på att jag nyligen varit sjuk och kanske inte smartaste att gå ut då. Men vi dansade bara. I 2 timmar i princip. Sen åkte vi hem. Börjar bli lite smått gamla, det räckte. Klubben stängde inte förrän 5 men vi kände oss tillräckligt urdansade och tillräckligt trötta för att kunna åka hem. Så vid halv tre hämtade vi jackorna och åkte hemåt.
Bästa med kvällen var att jag fick med mig en galge hem! En sån som jag behöver till min klädstång. Hah! Och han i garderoben trodde inte jag skulle kunna komma ut med den, pfft där fick han. Stoppa in den i min tjocka jacka och gick min väg. Nu har jag en galge extra. Lätt värt det. Ska jag pröjsa 30 kr för att hänga in jackan kan jag lika gärna få med mig galgen hem, med andra ord köpte jag mig en galge igår! Smart Melisa.
Utöver det var kvällen riktigt nice. Musiken helt ok, ett av dansgolven var helt stört ljus man blir helt dum i huvudet och det andra var världens minsta men med riktigt skön musik. 
En sak jag blev besviken på var mänskligheten. Alltså visst jag förstår vi lever inte på 40-talet längre men seriously, vart är respekten för tjejer? Blir så jäkla ledsen om man står och snackar med någon och sen helt plötsligt kommer sex-antydningarna och jag vill inget annat än skjuta mig själv och gå därifrån. Varför i helvete kan man inte börja prata med någon utan att nämna ämnet sex? Visst jag förstår - vad ska man förvänta sig när man är på en nattklubb, alla är väl där för att få ligga. Men om man inte är det då? Nä där sa det stop för mig och det var dags att gå hem. Synd att det gått så långt!
Jaja, innerst inne är jag väl en obotlig romantiker, what to do what to do. 

Nu ska jag diska och göra burgare. Iom att så fort två tjejer är i en lgh tillsammans så innebär det kaos och storstädning dagen efter. 
Lagt i första tvätten så nu ska man vara lite duktig. Dessutom kanske det blir en kladdkaka bakad här ikväll , vi får se hur sugen jag är på det. 
Insåg tidigare idag att på två veckor har jag nästan käkat upp 2kg mjöl... Jävla ustipke! 


Ps; Bild bjuder jag på sen, måste anstränga mig med att överföra osvosv - jobbigt!

Oj!

Nu ska jag tydligen ut och dansa!
Det var inte planerat. Puss & Hej från mig & bästis.
Lots of love, M & K




I väntan på bästis...

Jag tänkte ju att jag skulle vara snygg idag, och sen kom jag fram till att det är så mycket roligare med bekväm. Och saker som man kan hitta på med bekväm! Se här bara.
Vad ser detta ut som? Rätt gissat, motsatsen till KKK! It's BPC. Black Power Clan.
Fast egentligen var det bara jag och min hand....
Fast egentligen så var det bara jag. Som lekte lite i min ensamhet.. Vad ska jag laga för mat?

Lördag!

Det är sol ute, jag är ledig och ska spendera dagen ihop med bästis - om hon vaknar någon jävla gång!
Har nyss käkat världens godaste frulle (enligt mig) och dammsugit vardagsrummet.
Hittade även J på spotify vilket innebär att jag har tillgång till min lista. Spotify i all ära men hur orkar man leta massa låtar och sen göra sig en lista? Alldeles för mycket jobb. 

Nu ska jag duscha och göra mig snygg.
Laters


It's hard to get by just upon a smile..

ha ha

Såg på blogg.se's framsida att för att man ska fixa en "framgångsrik/känd/intressant/bra" blogg då ska man fatta sig kort. Which in other words mean - this blog sucks! Faan också nu kommer jag aldrig få en intressant blogg. Fast se här, de här inlägget blev jäävligt kortfattat, och hur bra blev det? Va va va? Ne, jag borde verkligen sova nu. Och hoppas att jag vaknar jättefrisk för imorgon ska de tränas! God Natt, M. Ps; har någon konstig tanke om att jag skulle vilja kissa ner mig i sömnen inatt, är de normalt? Alltså att ha den tanken.. Finns de fler som skulle vilja göra det? Sådär i vuxen ålder för o typ känna hur de känns att kissa i sömnen? Undra omde är lika skönt som irl?

Fredag kväll, redan?

Den här veckan har gått olagligt fort.
Det har redan hunnit bli fredag kväll och återigen spenderar jag den ensam. Den här gången läskigt ensam. Med tanke på att jag precis varit sjuk har jag inte direkt kunnat träna eller göra något annat tidsfördrivande. Förvisso var jag hos min bror och åt mat och tittade på film. Kom hem för en timma sen!
Läskigt att jag inte varit hemma på hela dagen, och helt plötsligt börjar ensamheten krypa sig in under skinnet på mig. Efter bara en timma? Hur kunde det kännas så mycket bättre förra veckan? Jag förstår inte.
Nu ska jag försöka att gå igenom lite skolmaterial och sen kanske tom somna. Eller.. jag vet inte.
Jag vill ha en anledning att försvinna under jorden bara för ikväll. För imorgon får jag träffa bästis. Jag vet inte riktigt exakt vad vi ska hitta på, vad jag vet är att vi ska spendera nästan hela dagen ihop och mysa. Hon sa något om ett jättegott vin? Vad det innebär vet jag inte riktigt än..
Vet bara att jag behöver umgås med henne. 


Sen var jag faktiskt snygg idag. Lite ovanligt för o vara jag. Med snygg menar jag alltså jag hade kavaj och tom lite smink på mig. Se på faan. Och hade försökt göra något med håret.. dock gick det åt helvete med håret till slut. 


En annan sak som hände idag var helt sjuk. En kille kom fram till mig och sofia när vi stod utanför jobbet och delade en cigg och en del av sakerna han sa var "du ser ut som en riktig bitch, fast du är inte det" , "du är den dominanta av er" , "är det ditt riktiga hår? det ser så tjockt ut att det inte ser ut som ditt" . Kan ju säga att konversationen vi hade vart bortom den normalaste konversation jag någonsin haft i hela mitt liv. Läskig kille

Nu ska ångesten och jag kramas en liten stund, Love. 


Alldeles för mycket mat!

Så nu har jag spenderat kvällen med min älskade bror, vi tryckte i oss alldeles för mycket våfflor och sen självklart chips på det och nästan 2 liter cola tillsammans. Usch. Självklart spenderae jag alldeles för många minuter på toan efter det. Kände som 15 men var nog typ sju. Vanligtvis brukar jag hinna klart på ganska kort tid, så det var lång tid för att vara jag. 
Under den tiden hann jag tyvärr tänka en del, en del på vad jag vill ha. Och jag har kommit fram att jag är fruktansvärt sugen på ett par såna där skinnbyxor från jofama by kenza, olagligt snygga verkar de vara. Sen har jag dessutom hittat ringar och armband som jag också vill ha..
Plus att jag nu hittat Märy's födelsedagspresent. Ska se till att lyckas få hem den innan jag åker dit! Vad jag längtar till första april, och vad jag längtar till 13 mars.


Någon annan förutom jag som känner att tiden går lite för fort? Det är redan mars månad, och jag har så mycket att hinna med allt jag behöver göra inom bara några få månader. Om jag inte gör det jag tänkt på idag... men det ska vi inte ta upp ikväll!
Nu ska jag lägga mig och försöka drömma sött och hoppas på att jag sover gott, och vaknar pigg o kry imorgonbitti halv sju på morgonen (god bless me).

God natt, love - M.

Mina vill ha just nu!

Det känns som söndag..

Iom att jag legat hemma sjuk, och sovit största delen av tiden, de två senaste dagarna känns det som söndag idag.
Jag vaknade och mådde mycket bättre än igår, om vi bortser från lite höft + ryggont - japp nu låter jag som en gammal tant och det gäller inte bara på rösten.
Det har inte blivit mycket av uppdateringar iom att jag varit upptagen med att vara sjuk, så inte riktigt orkat.
Igår tänkte jag ta hit min studievän , men efter en promenad till affären så kände jag hur jag inte ens orkade sitta ner utan ville bara dö. Så jag la mig, och sov lite istället. Man har ju hört att vila ska vara det bästa receptet för sjukdom.
Idag mår jag dock bättre, både psykiskt och fysiskt. Igår kom ångesten krypandes och jag ville dö, men den är inte lika jobbig idag. Jag kan andas nu åtminstone. Så ska jag hålla tummarna för att min lilla idé om att lösa mitt för tillfället största problem, på fredag ska gå vägen. Då slipper jag ångesten och jag kan återigen andas normalt. 


Trots att mycket saker faller isär försöker jag på något sätt ändå hålla ihop mig själv. I alla lägen är det inte lätt, och då, men bara då, är det ok att bra ihop lite. Som igårkväll. Men sen kommer en ny dag, och nya möjligheter att vända på steken och må lite bättre. Solen skiner idag också.
Ska försöka lägga upp fina bilder på mina gamla möbler på blocket idag också och se om någon är villig att lägga en billig slant på skiten så jag får iväg den. Det vore det ultimata.
Nu ska jag dock städa undan här, för snart kommer min älskade bror hit. Vi ska umgås en sväng, äta mat och titta på Hachiko A Dog's Story - vad jag hört ska den vara bra.
Igår tittade jag på Black Swan, relativt gripande film. Om de hade gjort den lite mindre svårförstådd och gjort en lite mer självklar avslutning på den så hade jag tyckt den vart bättre. Visst, jag gillar filmer där man får tänka efter lite, men för guds skull igår blev jag mer förvirrad än att tänka efter.. Den var så konstig. Men bra. Jag tror den skulle vara omtyckt av folk som älskar underliga filmer.
Nu ska jag städa och njuta av min fina lägeheten.
Lot's of snorigt love, M.


Jag & SötElias. Läskig känsla att jag melisa demir som vart livrädd för barn, börjar få en mindre kärlek för barn.

självklart!

Självklart skulle min hosta utveckla sig till en förbannad jävla förkylning.
Och idag somnade jag på soffan i 1,5 timma och vaknade helt genomsvettig, det var faktiskt sådär mysigt.
Så nu ligger jag här, fortfarande trött, hostig, snuvig och jävligt irriterad.
Irriterad för att allt bara är irriterande när man är sjuk, och irriterad för att jag ena sekunden mår någorlunda ok och andra sekunden vill dö eller spy och därför kan jag inte urskilja hur sjuk jag är.
Irriterad för jag inte vet vad jag ska göra imorgon hemma helt ensam och uttråkad en hel dag? Vad ska jag göra?!
Kanske ta hit min studievän och gå igenom allt plugg som behöver göras. Iom att jag ändå inte kan träna nu när jag är sjuk så kan jag lika gärna spendera dagarna med att plugga lite.
Nu känner jag att det här var väldigt tråkigt att läsa så nu ska jag lämna er till era lite mer intressanta liv.
God natt, M.

RSS 2.0