bortskämd.se ?

Efter en alldeles för lång och jobbig kväll på jobbet kom jag hem och möttes av detta ♥ , inte nog med det så var även lägenheten fint iordninggjord och städad efter veckans alla bravader samt fredagens klädeskomplikationer inför utgången haha. Allting i hela lägenheten var så perfekt gjort och jag dog lite. Kom hem och gick ut med hunden först, upptäckte inte detta förrän jag egentligen tänkte tvätta honom. Så med andra ord, det enda jag behövde göra var att lägga mig i badet och sen sängdags. Inte nog med det, så har ingen någonsin gjort något så fint för mig innan - gjort något bara för min skull, bara för mig. När jag frågade varför - för att du förtjänar det.
För att jag faktiskt gör det. Idag är jag så jävla lycklig av mig att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. 


'You make me happy'

Tid tid tid!

Måste tiden gå åt helvetes jävla assakta när man bara vill komma hem? Nu har jag väntat i fem hela timmar på att få komma hem men kommer aldrig fram känns det som. Till råga på allt är jag helt cptrött och vill dö. Plus att det varit helt cpmkt folk ikväll på jobbet så jag är helt genomsvettig och äcklig vilket innebär att jag inte får lägga mig så fort jag varit ute med sebben utan måste dra en dusch också. SEN får jag äntligen kramas.

lär sig spanska!

Idag har jag lärt mig nya meningar på spanska, duktig som jag är. Har kommit fram till att jag måste lära mig kommunicera med vissa av mina arbetskollegor så jag och abraham kommunicerar på spanska och så fint som jag döpt det till - spenska.
Nu ligger jag i soffan, smått död och vilar inför kvällens bravader. Det ska dansas till reagge och dancehall - fett nice! Ett gäng från jobbet + lite mer folk. Så ska upp o hoppa o göra mig snygg strax. Borde dessutom göra en macka och äta, blev bara illamående när jag skulle försöka äta pastan emina gjorde, tyvärr.
Utöver det har jag haft sjukt bra vecka, kan inte riktigt förklara den med ord. Hänger inte riktigt med i svängarna om vad som händer, men jag vet bara att jag njuter till fullo och jag trivs verkligen med det som håller på och händer. Igårkväll var det bio - baksmällan del II och den var skitrolig, självklart slår den inte ettan men alla garvade i princip 80% av filmen så den är med andra ord bra.
Nej nu ska mitt trötta arsle röra på sig, trots att magen krånglar som åta helvete och den inte alls vill att jag ska vara med ikväll , men antar att jag inte har så mkt mer till val just nu.
<-- orginal

Half of my heart.

Half of my heart has got grip on the situation , half of my heart takes time. Är lycklig idag och slutar aldrig le! "du gör mig så glad"

Honesty.

Att vara ärlig är bland det läskigaste som finns. Att vänta på ett svar efter att ha varit rakt igenom ärlig är fruktansvärt. Men det är ändå i längden så mycket mer värt det. Många säger att oftast är man ärlig av själviska anledningar, man lättar på sitt egna samvete. Men bortser man från de faktum så innebär det även att man kan rädda vilken relation som helst genom att bara välja att vara ärlig direkt. Eller så kan man självklart fucka upp vilken relation som helst med hjälp av den här ärligheten. Man får väl hålla tummarna att det i lägen då man väljer att vara ärlig om diverse olika jobbiga saker är det förstnämnda som händer. After all, in the end i choose you.

Stress is my middle name.

Blööhh vilken sönderstressad dag! Men äntligen fixat present till tetka, blev lite mer än väntat men skitsamma får prioritera bort något annat istället. Nu sitter jag på bussen på väg mot middag och något som får mig att slappna av till max. Att det blir tzatziki till gör ju hela kvällen ännu bättre. Vitlök <3

Half of my heart.

Huvudvärk och alldeles för sent för att jag ska vara vaken. Men vad gör det när man haft en så bra dag som jag haft? Att omringa sig med människor som gör en lycklig är det bästa som finns. nu ska jag sova och hoppas att filmen vi såg på inte motverkar mitt nya goda te jag fick som tydligen innehåller ett ämne som får mig att tagga ner o sova bättre o lugnare och utan mardrömmar! Omtänksamma jävla människa. God natt världen!

Dumt.

Nu kan jag inte somna, dock beror det inte på att jag somnade på soffan. Hjärnan går på högvarv och vet inte riktgt hur jag ska hitta en utväg från alla mina kommande problem. Ångesten tar sakta men säkert över och det blir för mycket så jag vet inte riktigt vart jag ska börja, i vilket hörn. Så därför är jag dum nog att bara ignorera problemen och göra allt annat jag kan för att fly från att ta tag i dem. Vilket i sig också är ett val, möjligtvis ett halvt oaktivt val men ändå något jag väljer att göra istället för att ta tag i problemen.. Men jag känner att det på hög nivå börjar bli dags för att ta tag i allting nu, för jag vet inte annars vad jag ska göra, hur jag ska klara mig ur det? Inte nog med det så äter mitt samvete upp mig pga mitt i-landsproblem och där gör jag inte heller något aktivt val. Vilket ger mig ännu mer för det gör så jag får ännu mer ångest för vad jag gör, vilket jag på något sätt kanske inte borde ha, men pga att jag tyvärr har världens största samvete så mår jag dåligt över det. Kan någon välja att slå mig? Nu ska jag fortsätta lyssna på guds gåva till mänskligheten (john mayer) och förhoppningsvis somna så småningom!

suddigt!

Sötnöten Linn. ( med thomas & este i bakgrunden )

Fettoarmen? Måste nog börja träna snart igen...
Blev några sådana. 


På tal om inte jeansen så min nya röda jeans som jag är nöjd med :-) Fick lite komplimang för dom idag också! 
Nu ska jag betala räkningar och sen sova igen. Imorgon är de upp tidigt och ska dessutom (tydligen) till globen first time ever! Finns så mkt som jag borde gjort här i sthlm som jag aldrig gjort..

love.



Mitt hjärta dör för dessa två. 
Trots allt det som hänt så kan jag lätt erkänna att kärlek fan är den största känslan som existerar. Och det enda jag som "nybliven" singel saknar, är att ha den känslan för någon. Eller inte för någon vem som helst någon, utan att ha någon att känna så för. Vantrivs verkligen inte med att vara singel - MEN att känna så starkt för någon är bortom verkligt och bland det bästa som existerar... Så det handlar om att "välja" rätt person att känna så för, annars kan det enkelt bli pannkaka. 

Idag har jag spenderat söndagen med att ta igen helgens förlorade sömn. Eller ja, varit inne i stan också, umgåtts med bra människor och hör och häpna varit på casting/presentation för uppföljaren till snabba cash. Haha, först var jag där som mentalt stöd till min älskade bror & så var det en vän till som skulle dit, men på något sätt lyckades min bror övertala mig att göra det själv. Skulle se det som en rolig grej. Efter det gick jag och bror och åt i stan, trots att jag redan ätit två gånger. Sen kom jag hem vid sju, och somnade på soffan och sov fram till 10 ungefär. Som tur är så är jag inte pigg för tillfället. Så ska koka upp lite asgod soppa (det enda jag lever på här hemma) och sen lägga mig igen. Upp tidigt imorgon igen, dock ledig från jobbet! 

Skickar med lite bilder från helgen i nästa inlägg..

beyond trötthet!

Okej mitt liv i ett nötskal. Jag har sovit ungefär 3 timmar och jag ska jobba i natt igen. Varför jag gör såhär mot mig själv vet jag inte riktigt.. Men ska försöka mig på lite mer sömn strax. Körde långpanna igår och därefter blev det självklart utgång. Först white (första gången ever, det var helt ok, ganska folktomt inne förvisso) därefter sthlms bästa bar "el diablo" , aka målvägen ("du vet som ett fotbollsmål") solna stockholm fram till en sisådär 7 på morgonen. När taxichauffören bromsade in på vägen dit flög jag bokstavligt talat över till andra sidan sätena (blev en minibusstaxi iom mängden folk) och flög rakt in i Thomas. Men där hängde vi, snackade skit, shottade och umgicks. Fram tills kl blev för mycket. Väl hemma blev det en tre timmars lång konversation om så mycket här i livet.. Fan vad skönt det var! 
Sömn blev det inte förrän efter 10 någon gång, tror jag vaknade vid halv 12 för att det plingade på dörren - men vet ej om det var en dröm eller om det hände på riktigt , alldeles för trött för att skilja på dröm och verklighet i de stadiet. 

Igår införskaffade jag mig en ny blus (för att ersätta den stulna) och ett par röda jeans. Hot or not? Kan inte riktigt bestämma mig, men tror jag ska behålla dem iaf.. Får se om jag vågar på mig dom idag.. 
Nu är jag dödshungrig och ska koka lite soppa till mig själv! Sen powernapa förhoppningsvis. 


Puss! 
(bilder kommer imorgon, laddare + annat glömdes på jobbet)

mat, choklad, film och längtan och nyfikenhet!

Nu har jag tryckt i mig världshistoriens största entrecoté, som var jävligt god! Samt lite för mkt choklad så fes mig genom halva filmen (laktosintolerant).
Hur som helst är det dags att försöka sova, iom att jag jobbar dubbelpass imorgon så är det en hel del jobb som ska göra och orkas med. Men kul ska det bli! Imorgon kommer även lönen. Frågan är då om jag ska jobba eller gå och shoppa lite under tiden som jag är "ledig" mina två timmar? 
Kanske gå och fixa en present till en vän som jag tror vännen skulle bli väldigt glad av, jag skulle åtminstone bli väldigt glad av den. Hoppas det går att ordna snabbt och enkelt. Ska kika på det imorgon. 
Idag har jag även insett att barn älskar mig, världens sötaste lilla flicka kom fram och i princip hoppade upp i mitt knä när jag satt och vänta på min mat. Hon började krama mig trots att jag vart helt främmande för henne. Sötunge! Dock fick jag inte bjuda på choklad.. 

Nu mina vänner ska jag docka hoppa i säng och fortsätta sörja min förlorade tröja. Den arga lappen får åka upp en annan dag. För det ska jag bannemig sätta upp, en riktigt arg lapp som får tjuven att skämmas. 

Godnatt kära 8 st läsare, who ever u are. Puss!

(melisa asgarvar - väldigt sexigt och sensuellt....)

så så så dum!

Jag tvättade ju igår, och vad insåg jag NYSS - att jag glömde alla mina tröjor i torkskåpet! haha ok om jag hade kommit på det igårkväll och försökt komma in dit imorses, eller vad som helst. men nej - jag insåg nu att jag hade glömt massa kläder igår.
Iom att jag inte kan komma in i tvättstugan ska jag ner dit vid 7 och försöka fånga personen som ska tvätta och förklara att jag glömde massa kläder där igårkväll. Så snyggt jobbat av mig. Jag hoppas bara alla mina kläder är kvar, annars får jag galet mycket ångest för det är i princip alla mina favorittröjor som jag använder hela tiden..
Såå liite ångest. 

Tänkte även träna idag, men blir nog inte av. Eller? Känns som de blir sent om jag måste vänta på min tvätt, fast det kanske bara är en dålig ursäkt? Iom att det var så länge sen.. Hjälp - minns inte ens. 
Var på en jättekonstig oplanerad arbetsintervju, vi får se vad som händer med det jobbet. Han verkade lite skum, men soft att jobba med en gammal kompis så det hade varit roligt. 

Utöver det hoppas jag att de kommande dagarna går förbi fort fort fort. 
Puss.

Underbar dag!

Förlåt!

Men de senaste dagarna har varit extremt fullspäckade. Allt från grönan, till fotboll och grillning och chillkväll till uteservering och parkhäng och eurovision semifinal del 1. 
Har faktiskt inte ens satt på datorn sen ja 3 dagar tillbaka? Vet inte själv. Kände dock idag hur mycket skit min krop fått ta de senaste två veckorna och började må riktigt dåligt på jobbet idag och åkte därför hem för att vara själv och få vila. Så nu har jag legat hemma sen kl 3 idag och tagit det lugnt, förvisso tvättat lite kläder också men inget överansträngande. Somnade på soffan i typ 10 minuter när jag låg och läste cosmo, min kropp orkar inte så mycket mer känner jag. Men efter inatt kommer jag vara utvilad och orka med kommande dagar. Iom att helgen är fullspäckad med jobb - igen. 
Men istället för att tjata massor ska jag visa MASSA bilder från de föregående dagarna. 

Puss! 




Nu är alla bilder lite huller om buller, men det här är några. Och jag har väldigt bra dagar,
speciellt måndagen var bra! Underbara människor. <3

THE Dress!



Är så överlycklig över att klänningen satt så fint (excuse the slitna ansikte). Nu ska jag duscha och göra mig snygg för ännu ett kvällsskift på Golden. Wish me luck!

Om sanningen ska fram

Årets sommarplåga lätt, samtidigt som texten är så sann som den bara kan bli.

Ps;

Vet ni hur vackert sthlm är när man åker genom på motorcykel?! Lovely! Helt Plötsligt känns det som att man är i ett sagoland när man åker förbi allt vatten som omringar sthlm! Nu ska jag jobba! 15 timmars pass idag, yes work-o-holic! Puss

Godis mitt i veckan.

Typ! 
Halvligger i soffan, uppblåst mage (tack så mkt mensen) så jag ser gravid ut, med tightsen uppdragna långt över naveln - väldigt sexigt. Är hungrig, men sitter fastklistrad i soffan. 
Försov mig imorses igen, alarmet ringde aldrig och som tur var så vaknade jag självmant 08.09 - ibland är det tur att kroppen börjat vänja sig vid tidiga mornar. På med kläder, upp med håret i en ful toffs och skynda iväg till tåget ( ja, jo jag hann borsta tänderna också ) Lukta illa iom att jag låg i soffan hela dagen igår och inte hann duscha imorses eller orkade igårkväll. Trevlig arbetsdag idag med andra ord. Tur var kom Robban in halv 3 och körde igång. Väldigt nice för mig. 
Nu ska jag försöka mig på det här med matlagning - var ett par dagar (Läs: veckor) sen jag lagade mat på riktigt. Blir köttfärssås och spaghetti och mumma vad gott det ska bli. Ska även skicka iväg ett sms på italienska. Nu ska vi se hur jag kommer lyckas med detta. 
Imorgon blir det godis mitt i veckan! 


Jag fick bilder från måndagskvällen. Vissa är inte ok att visa upp. Men resten visar vi upp. ( alla är suddiga ) 

Jag och världens finaste Shirin.

Saft saft, mera saft? 

Kramkalas.

Jag är.

En slampa. Ett vider. En hora. Äcklig. Falsk. Elak. En råtta. Ett svek - många stora ord.
I dina ögon.

Inte ok.

Alltså någon behöver skaka om mig och bara tagga ner lite nu Melisa, du kan gå ut utan att bli skitfull. Förstår inte riktigt vad som hände igår. Min plan var att bara dricka lite och sen åka hem. Gjorde varken det ena eller det andra. 
Kom till vickan och där var alla gamla arbetskollegor på en och samma plats, även de som inte jobbar kvar och tom slutade strax innan mig. Vi hade skitkul och det blev väldigt mycket alkohol som flödade. Så länge sen jag drack vodka så det slutade ju sådär bra alltså haha - med ett väldigt skadat högeröga , fan vad det svider. Hur kan man missa så stort med tandborsten?! Att missa munnen såpass mkt att man petar sig själv i ögat? Idag skrattar jag självklart åt det men just då kunde jag inte se ett skit.
Jag var tvungen att gå upp alldeles för tidigt idag för att vara på jobbet i tid, var dock inte i tid men en kvart var inte så farligt. Jobbet idag var bortom ok och alla kollegor som var med en stund igår (iom att vi firade deras vinst på fotbollsmatchen vi totalmissade och började på hard rock tillsammans) , skrattade ihjäl sig idag och fick fram "aw" när de såg mig. Uppenbarligen var det bara jag som körde all in igårkväll.

Kan bjuda på två bilder , varav den ena är värdelös haha. Men älskade finis Shirin har massa bilder haha som tydligen bara är suddiga. 


d.ö.d!

Dagen har bokstavligt talat spenderats i soffan. Vi gick upp, köpte pizza, kebabtallrik, cola, chips och dipp och la oss i soffan igen. Satte på scream 4 som jag är så glad över att jag inte såg på bio! Haha vad den var värdelös och där låg vi helt avdäckade. 
Nu tänkte jag sysselsätta mig själv genom att diska så att jag inte somnar sittandes i soffan pronto utan avvaktar till åtminstone halv 10 innan jag försöker lägga mig.
Imorgon blir ännu en alldeles för tidig arbetsdag, men jag får tänka positivt och tänka att det ger mig pengar. Så därför måste jag komma i säng jättetidigt. 

Utöver det har min underbara klänning kommit, idag är jag dock alldeles för lat för att fota den på mig men den är perfekt och helt jävla asunderbar. 
Annars är det enda jag har att säga om föregående natt - no comments. Fattar inte vad det var som hände där och hur allt det där gick till. Att från att vara på ett ställe sluta upp där vi slutade upp. Allt gick så fort. Berns , sen spybar sen svarttaxi sen åt helvete. 


älskade underbara sommarstockholm
Nu ska jag vara äcklig och äta mackor med nutella på.. Mumma!

Inte ok.

Wtf hände egentligen?? Min plan var att, iom min trötthet, hooka up med tjejer, ta något att dricka och sen hem. Men kom inte hem förrän kvart i sju?! Ska skeda med min sovkamrat nu som däcka så fort huvudet landa på kudden. Men har lärt mig en sak ikväll, jag är nog den tråkigaste efterfestaren någonsin, and this shit är inte helt min grej. Nu ska jag också försöka somna, iom alla intryck från kvällen/natten så är jag tyvärr inte jättetrött men hoppas de går bra ändå. Godnatt/godmorgon önskar Er Melisa. Puss!

RSS 2.0