Dirty dancing!

Sitter på jobbet, låt ur mim favvofilm spelas i showen just nu och jag tänker att jag längtar till nästa år. Då har E lovat att ta med mig till musikalen. Som jag längtar.

Utöver det hoppade jag in åt sjuklingen Linn idag, ska strax sätta mig och läsa skoltext. Är själv lite sjuk, eller börjar bli. Ni vet huvudvärken och halsonten som skriker "du kommer bli sjuuuuk!!!!" ah precis den har jag just nu.

Igår blev jag och E vänner igen efter att ha spenderat hela måndagen i högsta möjliga tystnad. Kändes sådär, vi låg i varsitt rum och gjorde saker var för sig - händer aldrig om inte jag måste plugga. Tom då kan vi sitta i samma rum ibland.
Men igårkväll kom han hem med choklad till mig (jävligt goda tryfflar) medan jag gjorde middag till oss som enligt mig smakade utsökt. Tzatsiki is the shit. Sen pratade vi om det som vuxna barn istället för att bråka om det som barnsliga barn. Det var skönt. Sen hade vi sex, två gånger.
Sen blev jag sjuk.

Juste, jag blev även mörkhårig och snygg igår.
Nä, nu ska la jag äta min choklad, dricka min cola och läsa lite plugg.

Ni kan få njuta av min skönhet så länge... (längst ner är håret innan transformation)



Långa dagar.

Jag vet att det är en evighet sen jag skrev sist, men den här helgen har varit väldigt lång. Jobbade som sagt både fre och lördag, sen hade vi personalfest på söndagen som höll på i över 12 timmar. Men vi hade kul, började på hamburgebörs med quiz och skitsnack, och fortsatte sedan till wallmans för middag och show och mingel - där fanns alla olika resturanger från koncernen. Sedan fortsatte golden gänget vidare till naglo och därefter till patricia, det blev som sagt en lång kväll och natt.
Nu efter en alldeles för lång måndag sitter jag här och försöker att inte somna för att datorn och internet och bloggen inte alls vill sammarbeta utan allting går alldeles för sakta.

Vet att jag inte är speciellt rolig idag heller,  men tänkte att jag skulle försöka anstränga mig lite för sakens skull. Nu ska jag dricka min andra cola och se om jag orkar läsa något skolplugg.

Lite jävligt försenade västeråsbilder.







nu orkar jag inte mer..

Trötthetens mamma.

Fan vad länge sen det var sen man använde de uttrycket.
Nu är jag hemma från jobbet efter en relativt hektiskt kväll. Inte allt för mycket folk, men alla kom och gick i stora klungor så vid många tillfällen hade vi lite väl mycket att göra. Och kvällen till ära satte jag på mig helt fel skor och tänkte att jag skulle skippa mina easytones iom att man faktiskt har ganska ont i benen och musklerna dagen efter, eftersom man gått i dom i 9 timmar. Så idag tänkte jag köra på converse, väääldigt dumt val. Nu känns det som att en traktor kört över mina ben.
Menmen, nu ska jag läsa i min älskade bok och njuta av tystnaden som faktiskt existerar (vilket man totalt glömmer efter konstant höga ljud i för många timmar)
Dessutom ska jag läsa tills jag somnar med boken i händerna - bara för att jag kan.

God natt hemska värld.


När jag blir stor..

Ska jag inte bara kunna kalla mig själv för utbildad lärare, men även författare. Att skriva är bland det bästa jag vet. Jag önskar bara ibland att jag inte alltid besatt den lathet jag gör, och att jag hade lite mer passion för allt jag tycker är kul. Sen ska jag även kunna , till en viss del, människans utveckling - hur vi lär oss, när vi lär oss, varför vi lär oss? Det här är frågor som jag vet att det finns oändligt många (känns det som) teorier om, men är det inte sjukligt fascinerande hur en människa kan besitta den kunskap den har?
Dock inte speciellt jätteintressant ur en biologisk synvinkel, men ack så intressant ur en psykologisk och didaktisk - och ja den biologiska är svår att utesluta.

Men min bok, ja den kommer när jag väl får världens mest intressanta ide, och när jag tar mig igenom en sån där lära-sig-skriva-intressant kurs. De som för det mesta är rätt flummiga (i guess) men säkerligen något att stå på.

Nu ska jag läsa lite i Asyl, av of course Liza Marklund, efter en helt underbar dag på stan med min man. Vi kom hem med en ny skrivare till oss, nya skor till honom, två böcker till mig, kritor och nalle puhs sagobok till lillen.

Godnatt världen.


Paintball o diverse annat!

Idag har jag first time ever spelat paintball, vilket var SKITKUL! dock var det inomhus men det dög så bra så ändå.
Fram tills någon fick damp och dampade ur totalt på mig och min ilska började koka så det stod mellan slagsmål eller att jag skulle som den tjej jag är börja lipa över situationen. Behövde den bli så onödig? Verkligen inte. Det är synd när "vuxna" människor har beteendesvårigheter och kanske borde käka någon form av ADHD-medicin.

Sen har vi bara myst här hemma. Och vandrat runt i farsta centrum där E införskaffade en ny vinterjacka, och jag suktade efter en träningsunderdel.

Vet att jag är halvt värdelös på att uppdatera some days, men imorgon lär jag ha lite dötid. Träning & plugg är det enda jag ska försöka genomföra.

Nu ligger jag i sängen, börjat läsa en alldeles för värdelös bok som jag definitivt inte tänker lägga ner mer tid på.
Får även söta mess från rummet bredvid.

Godnatt.


Hemma!

Eller tja, sitter på tuben hem åtminstone. Och jag är så jäävla trött. Den här helgen har inneburit alldeles för lite sömn för att jag egentligen ska orka med.
I fredags blev det en rätt soft förfest, därefter plojade vi igenom lite barer, kom i säng vid 5.
Lördag var födelsedagsfest och alla andra skulle gå ut, dock så blev jag plus typ 7 andra kvar och de blev hemmakrök o häng, där vi bjöd på allsång typ. Vilket det tyvärr finns filmbevis på.
Efter lite om o men och ca 10 porttelefonssamtal senare kom vi iväg för käk. Enbart för att efter käket fortsätta dricka igen, jag som inte är lika van jag slutade innan vi gick och åt. Lika bra det. Kom i säng strax efter sex = död.

Summa sumarum så var helgen väldigt rolig och många människor var jävligt trevliga.
Nu ska E möta upp mig och vi ska köpa sushi, sådär hungrig o sådär sugen på just sushi men det funkar. Orkar inte försöka komma på något annat ändå. Sen vill jag spendera resten av dagen i sängen med tvserier och lite för mycket sex.

För övrigt ville jag inte fastna på bild what so ever denna helg så kommer bli sådär många bilder att visa upp.
Puss en JÄVLIGT trött Melisa.


Kalla mig efter, men..

Har inte läst Liza Marklunds bok 'Gömda' förrän nu, började läsa för två dagar sen och är heelt fast i boken, snart läst ut den dessutom. Älskar när en bok fångar mig såhär, dock är den jävligt hemsk och bara tanken på att det är en sann berättelse gav mig mardrömmar inatt. Jättekonstiga mardrömmar.

Hur som haver, sitter på tåget mot västerås nu. Halvtaggad. Det vänder nog till hel så fort jag är framme. Jag har inte träffat bästis på 5-6 veckor. Så det ska bli fruktansvärt skönt att få umgås. Hela helgen ska jag spendera i västerås. Ska även dricka alkohol för första gången på typ 6 veckor. Får se hur det går, haha.
Har även blivit värsta människoskygg så är halvnojig och nervös inför att bli introducerad in i bästis nya liv, läskigt.

Nu ska jag fortsätta läsa min bok.

Ps: kameran är också laddad, för första gången på en evighet det också. Ska bli skönt att få fota lite igen.


Biodags.

Det blev träning till slut!
Är dock helt jäävla slutkörd nu, inte för att jag tog i så mycket idag men nu var de så himla länge sen jag var och tränade att kroppen är helt ovan och öm. Men det är samtidigt en underbar känsla! Dessutom byter jag gym i Jan, vilket innebär att jag då kommer kunna vara med på gruppträningar. Fyfan vad gött de ska bli!
Då ska E också börja träna där, så då kommer vi bli svettiga ihop på andra ställen också!

Nä nu måste byxorna på, ska åka strax.

En egentligen utslagen Melisa, men så lycklig idag!


Min kock.

Älskar att leva med en kock, jag har varit i plugget halva förmiddagen - kommer hem och lunchen är i ugnen. Han var förvisso tvungen att åka till jobbet, men nu är det bara för mig att sätta mig tillbaka och avnjuta en jävligt god lunch.
Frågan är bara vad jag ska hitta på efteråt, dra fram all litteratur jag behöver fram tills nästa v. på tors eller dra och träna? Igår var jag och tränade med bror och s och det var så jävla gött och jag saknar att träna frenetiskt flera gånger i veckan, just därför lutar det åt träningen, men får inte faila mer skola och just därför lutar det åt plugg.
Ikväll ska jag, E och bror på bio. Och japp pinsamt nog ska vi se den nya twilight filmen. Min bror är världens största fan av filmerna (speciellt Edward - no gay), medan jag tycker böckerna är betydligt mycket bättre - filmerna lite halvlama men kul att titta på och nu har vi dragit in älskade E i det hela. Innan kanske vi drar på en drink på mitt älskade jobb. Kan väl ändå inte sitta helt fel? En förbannat jävla god hallonmojito? (Hoppas Thomas jobbar)

Men nu ska jag gräva fram kurslitteratur, sen sätta på teven och avnjuta min goda lunch.


min fina kock ♥

Hah!

Igårkväll kom han o la sig inte allt för långt efter jag uppdaterat, vilket innebar att jag till slut fick mig några timmars sömn. Enligt mig alldeles för få, jag förstår inte varför skolsaker oftast ska vara tidigt på morgonen. Kan de inte ha det vid 11 åtminstone? Då får man sova lite mer, och gud så skönt det vore..

Sitter på tuben till universitetet nu, en bra bit kvar. Gud vad jag skulle älska att bo nära till precis allt - man kanske borde bo i en småstad? Idag börjar min kurs jag redan gjort en gång, eller tja jag gick dit men gjorde inte mycket mer än så tyvärr. Gud vad jag ångrar min lathet och mina fruktansvärda prioriteringar från förr.

Hoppas de inte sitter kvar lika intensivt längre iaf!
Nu ska jag ägna mig åt powernaping. Puss


Oj.

Ligger o fiser i sängen, älskling lär få sig en överraskning när han kliver in genom dörren....
Han spelar battlefield 3, som han så glatt fick av mig och i de här läget undrar jag om det var ett misstag från min sida, speciellt om det ska innebära sömnlösa nätter för min del, då jag behöver tjugo miljoner timmar för att somna om han inte är med. Typiskt det där.


Ska väl ändå försöka göra mitt bästa.
Godnatt från ensam flickvän.


Goo Boosna Gooo!

Mitt hjärta håller på och dör lite smått här borta. Bosnien MÅSTE vinna ikväll (eller spela lika), och jag är ständigt nervös för de ska faila. Orkar inte! Måste äta också för jag är så jävla nervös.

Så kom igen nu, ETT mål till mina små älsklingar så lovar jag att följa varje litet steg ni tar i EM.
Håller både tummar o tår, gör det ni också är ni snälla....


Jag har aldrig....

Spytt av att äta för mycket muffins..
Elleeer jo. Fyfan vad illa jag mår. Men det är bra, då kanske min hang-up på att baka muffins går över och jag slutar baka muffins som smakar liiite för konstigt.
Nu ska jag istället laga mat och hoppas på att den smakar liite bättre.
Ikväll är det desperate housewifes och fotbollsdags! Ikväll skrivs de förhoppningsvis historia när vårt lilla älskade Bosnien slår Portugal på deras hemmaplan. Som jag önskar och verkligen hoppas på att de gör det.

Sen ska jag nog även försöka göra det så fint som möjligt så att min älskade man blir ännu lyckligare av att vara tillsammans med en så perfekt flickvän som mig!

Detta föreställer hälften av alla muffins jag ätit.


FAAAN!

Enormt hat för blogg.se just nu. så jag skiter i det här. världens längsta o bästa inlägg, försvann IGEN.
så nu ska jag äta äckliga hemmalagade muffins och dricka cola och titta på serier.
Blogg.se GÅ OCH DÖ!


Barnkalas.

Nu sitter jag på tåget ut mot vällingby, eller redan suttit här 30 min, nu är det bara 25 kvar.
Ska ut till en arb. kollega vars pojkar fyller år, ska bli jättekul att få umgås med (mina gamla iofs) arbetskollegorna, träffas inte jätteofta längre.
Är sjukt trött men det går nog över så fort jag fått i mig lite mat.
Resan hem igår var jävligt rolig, var ju några som skulle slåss och de var tom lite äldre, så var de en jävla ung liten grabb som skulle stå på den ena killens sida , när de skulle gå lägger han fram denna "a men mannen jag är fotbollshuligan, jag har slagits mycket" då dog jag av garv.

För övrigt fick jag en jättefin ros av min älskling igår. Mummma!

 


Schlut!

Nu sitter jag och väntar på tåget, enligt tidtabellen ska den komma om 4 min, enligt skylten här - om 10 min.
Ikväll var så som många andra fredagar, dräggarnas kväll. Jag insåg även att när folk blir fulla börjar deras beteende likna en neandertalares, sänkt kroppshållning, armarna bara hänger där, halvöppen mun och de ser ut som att de är på jakt efter något.

Nu kom mina vänner :)
God natt


Lite funderingar.

När man jobbar på ett sånt ställe som jag gör, som delvis är känt för sitt schlagerdansgolv, sin coola 80-tals bar och även för sin undebara åldergräns där alla barnfamiljer tar ledigt från allt som heter ansvar för en kväll och släpper lös hämningarna, kan citera en gäst "det är alltid vinst på golden hits", men nu för att komma till min tanke med allt detta nonsens - är detta en anledning till varför vissa människor ska klä sig så djävulskt hemskt? Röda strumbyxor till en riktigt ful blommig klänning?

För övrigt hatar jag att sitta i gard. där uppe, vissa låtar ska då alltid jävlas med hjärnan..

Det är bra att grabbarna längst ner på bilden jobbar. Söta små gossar, eller de är ganska stora...


Skitskola, skittenta, skitallting.

Är tillbaka i sängen nu. Önskar att E inte hade behövt vara på jobbet just nu utan faktiskt kunde komma hem NU och bara kramas. För just nu är det mesta tungt.
Jag är så less på den där tentan, har gjort den alldeles för många gånger nu och misslyckas lika intensivt varje gång. De kräver för mycket på EN tenta. Kl 14 bestäms mitt öde. Känns sådär.
Dessutom bestämmer sig någon idiot för att spela jättehög musik just nu när jag lagt mig.
Sen ska jag få min mens nu i veckan och mina bröst har bestämt sig för att växa X antal storlekar så dom gör mest bara allmänt ont hela tiden.. Roligt men smärtsamt.

Ska gå o hämta öronproppar nu. Det känns som att allt rinner ur händerna på mig atm.. Måste plockas upp innan det är försent..


D.ö.d!

Alltså jag orkar inte. Jag är så trött nu att de är läskigt. Hungrig som fan också. Ska köpa macka så fort jag kommer till skolan.
Inatt vaknade jag ungefär en gång i timman innan kl ringde. Så nu vill jag bra dö. Sagt till bror att jag ska följa med han och köpa nya glasögon men vet inte om jag kommer palla. Måste ta en powernap om jag ska orka jobba ikväll.

Hoppas att mina hjärnceller vaknar till liv efter lite mat, vatten och redbull. I will need u now guys! Vi måste samarbeta och klara av den här tentan idag.
Tack på förhand. Puss


Justnotright.

Behöver mer än så.


Dör.

Dör lite smått av trötthet. Vet inte riktigt hur jag ska lösa situationen, men de ska nog gå bra. Lite nervös också.
Idag ska jag agera lärare hela dagen. Det var nog över ett år sen som jag stod framför en klass. Undra hur det här ska gå?

Nu dör jag egentligen av nervositet. Längtar hem till tryggheten där jag inte behöver oroa mig för o faila. Hatar att vara en sån riktig fegis.


ÄNTLIGEN!

Har äntligen gått igenom alla elva kapitel. Vilket har inneburit ca 33 handskrivna a4 sidor! Min högra hand är helt paj o likaså min tumme - gör ont att skriva det här bara.
Därför ska jag nu njuta framför DH och något gott att äta, för nu är jag hungrig. Sen är det läggdags direkt, för imorgon ringer klockan strax efter halv 6 = smärta.
Imorgon är en stor dag!

Hääärrååå.


Smartast.

Det vore ju att gå upp när jag ändå är vaken, men de känns så ängsligt att gå upp såhär tidigt.
Äta frukost i alldeles för stor tystnad och sen starta med plugg kl 8 på morgonen? Alldeles för olikt mig så jag tar och unnar mig 1-2 timmar till av sömn och väntar tills världen vaknat.

Tänkte bara jag skulle jävlas lite med alla som är tvugna att gå upp nu.
God natt igen då.
Pussss


Paus.

Visst att jag inte suttit och skrivit så länge just nu, men iom att jag skrivit ganska mycket mer den här senaste veckan än vad jag gjort de senaste halvåret så värker höger underarm ganska rejält just nu. Så jag pausar lite från plugget.
Så fort jag är klar och lillfisen somnat blir det gottigheter och THE WALKING DEAD! Som jag har längtat.

Om ni inte sett den än, börja. Ge den en liten chans, i början är den lite svårsmält men efter några avsnitt är man totalfast! Men ja, även den har sina lama lines och scener som är lite over the top - men utöver det är den beroendeframkallande. Det äckliga med zombies släpper dessutom efter ett tag.

Nä, nu borde jag återvända till the study of language, där jag just nu bearbetar semantics - mindre kul än syntax och grammatiken som jag skrev om imorses.

Förresten har vi idag införskaffat världens bästa apelsinsaft/juice(?)


Så mycket bättre.

Dagen igår slutade så mycket bättre än vad den började. Saknaden efter min familj avtog lite lätt efter att Hans familj kom hit. Det var så skönt. Det är så skönt att känna sig som en del.

Idag är jag på sjukligt bra humör. Dock vaknade jag alldeles för sent så har inte hunnit med så mycket plugg som jag borde hunnit med, men nu har jag åtminstone plockat undan lite, diskat och tänt sån där rökelse grej som luktar så himla gott.
Snart är han klar med jobbet, då ska jag möta honom sen har han lillgrabben den här veckan, vilket jag nu knappt kan bärga mig till.
För övrigt är det väldigt skönt och väldigt lättpluggat när man förstår, och när man kan. Gör allting tusen gånger roligare också. Kanske skulle göra såhär med alla mina tentor - göra om dom 4 gånger så jag förstår till slut? Vore ju ganska bra om det alltid blev så.
Nej, men äntligen förstår jag och bearbetade ett kapitel på jävligt kort tid. Förstår ni att jag äntligen äntligen äntligen börjar lära mig riktig grammatik och hur den faktiskt fungerar - efter 14 år i skolan så förstår jag äntligen.

Men nu ska jag gå och platta håret och hoppas han är klar snart.
 
Puss.


bilden har ingenting med texten att göra, men kan säga att alla andra bilder jag faktiskt tog till just det här inlägget blev så djävulskt ofotogeniska att jag inte ens skulle vilja dela dom med mig själv..

Saknar.

Det som är hennes. Saknar hela hela hela sin familj samlad vid ett bord. Saknar Erdin. Saknar Elma. Saknar Marie. Saknar Karina. Saknar sitt.
Idag bara saknar jag och det är orättvist att allt är tusen miljoner meter bort.


JOBB!

Hoppas vi ses på Golden Hits människor, för dit ska jag nu och spendera resten av kvällen och halva natten genom att förmodligen hänga in och hänga ut era förbaskade jackor. Sen ska jag även stå där och hora dricks - därav sminket och snyggmelisa in tha house.

Dock blir det inge läppstift på jobbet, det var mer för skojs skull och för bildernas skull. Men puss på er!





puss.


Lördag!

Och ikväll ska jag jobba :-) så gött, efter lite tjat hos chefen lyckas man alltid ;-)
Innan det ska jag dock hinna plugga någon tim tänkte jag. Hann bara med ett kap igår innan baby kom hem, då är det ju bara 10 kvar. Retard.

Hade även tänkt göra lite mammamat (fyllda paprikor) idag, men jag ger nog upp det.. Hur kul är det att laga mat när man är helt själv? Min bror dissar mig för annat - snäll kille det där.

Skitsamma, måste komma igång med den här dagen nu.
Puss


Töntigerier.

Förlåt, men måste bara få skryta lite om hur fint jag och Han tar hand om varandra, även om många skulle se på det här som en väldigt extremt töntig sak så gör den mig lika glad varje gång.
I 90% av våra samtal, ofta via mess, så använder vi alltid smeknamn på vårann, såna där puttinuttiga äckliga smeknamn som alla andra hatar. Hjärtat, älskling, min fina, etc etc. Kan garantera att det här är något som är så bra för ett oss att det är läskigt. Småsaker i vardagen som alltid sätter ett leende på dina läppar. Vem älskar inte att få höra sånt från den man känner precis exakt likadant för?

Njut njut njut säger jag till mig själv varje gång, och sluta aldrig sätta de där leendet på hans läppar.

Massa kärlek till er!


pluggmys!

Nu ska jag strax sätta mig och skriva lite och läsa lite inför nästa veckas tenta. Vet att kl är ganska mycket, men hinner nog med en hel del på 2 timmar innan baby är hemma. Och det får duga för idag.
Eftersom jag varit duktig och lagat mat också, och duschat (för oss som är till hälften arbetslösa är det en ganska stor bedrift faktiskt) så unnar jag mig godis och choklad till pluggandet. Och bara det faktum att jag sätter mig och pluggar behöver ju belönas, så då gör det de.

Så nu är det jag, mina sötsaker, the study of language och parni valjak (bosniskt band).
Wish me luck! Puss




Sämst.

Idag skulle jag komma upp ur sängen vid 9, var planen. Den gick sådär. Meningen att jag skulle orka ta mig ut till gymmet, men nä orkar faktiskt inte åka. Fast jag borde. Vi får se hur dagen fortskrider.

Vad jag dock är helt hundra på det är att jag ska gå och köpa lösgodis sen, i en av mina drömmar från imorses (alla relativt positiva) så köpte jag och baby godis för 2000. Vi skulle på resa, och bussresan dit skulle ta lång tid så vi tänkte vi bunkrar upp, och jävlar vad mycket godis det råkade bli - hälften av mina insparade fickpengar till resan (fan inte ens i drömmarna får man vara rik), "då är det du som betalar för resten" var min enda kommentar.
Sen vakna jag, så nu måste jag ha lösgodis. Men först - frukost! Vad blir det idag?


Yesss!

Märks det väldigt väl när jag har dagar då jag inte har speciellt mycket att göra och när jag gör överdrivet mycket - massa inlägg vs noll inlägg.

Snart är Han hemma, jag sitter och tittar på gladiator, min mob vill dö så ska sluta skriva och leta upp en laddare.
Sen ska jag ligga.

God natt och puss!

Svarta anslagstavlan i köket ser ut såhär, fin va? :)


hungrig torsdag.

Kan en dag verkligen gå så sakta som den här dagen har gjort?
Blir dum i huvudet av att läsa mina gamla anteckningar från när jag gjorde lingvistiktentan sist, fattar inte hälften av det jag skrivit.
Blir dum i huvudet av min låga diciplin - vill orka lägga ner mer energi på det men efter tre dagars slöande är jag inte mer än en slöfock i hjärnan.
Blir även dum i huvudet av att inte riktigt veta vad jag vill laga för mat, eller av att ha en så smal kunskap ang. matlagning - var så förbannat jävla sugen på någon kycklinggryta men är alldeles för hungrig och feg för att våga experimentera så blir bara vanliga tråkiga kycklingfiléer.

Väldigt dum i huvudet idag, men va fan. Nu ska jag fuskdefrosta mina kycklingfiléer, smida ihop en relativt god marinad ooooch laga mat och mysa framför teven eller något annat tidsfördrivande.
Vem vill skriva till mig att jag borde plugga och stänga av min el?

Puss.

Torsdag!

Och babys sjukskrivning är över, han är tillbaka på jobbet och jag är måttligt road. Sitter just nu och slötittar på tv. Ska dock fixa käk och äta något för tredje(!!) gången idag. Klockan är bara 13, men jag vaknade vid 9 jäättehungrig.
Sen tänkte jag vara både slö och duktig, lite plugg, lite städ, lite gossip girl och lite himym.

Utöver det längtar jag tills jag slutar äta penicillin så jag kan börja träna igen. Vill verkligen inte ha ont på insida lår / ljumskar av mer sex än vanligt. Vadå bara för läkaren säger att vi inte får kyssas, betyder inte det att vi inte utnyttjar sängläge situationen - utan kyssar (fast där ljuger jag igen , går inte direkt att låta bli)

Nu blir det äggröra, champinjoner o kanske lite bacon bara för jag älskar bacon.


All you need is love

Lycka.


Tankar.

Igår tänkte jag skriva något som jag inte alls tänker eller känner idag, inte på de sättet som igår.
Underligt det här med känslor, tycker inte ni?


Jag sitter och bajsar just nu förresten, de där pannkakorna med choko duo (bättre version av nutella) gick rakt genom kan jag säga. Ska nog ta en dusch samtidigt o göra mig len i think!


RSS 2.0