HUNGRIG LÖRDAGSKVÄLL.

Nu sitter jag och bara lite väntar på att tiden ska gå så att jag kan börja laga mat, älskling ska få sig en god middag (förhoppningsvis) när han kommer hem från jobbet. Saknar semester lite. Lite saltvatten och lite strand vore gott att avnjuta imorgon, då man är helt ledig egentligen.
 

Huvudvärk x2000

nu ligger jag i soffan och dör, har haft så mycket huvudvärk att jag vill hugga av mig huvudet, men de funkar inte riktigt. Förmodar att kroppen vill ha kaffe efter min bosniensemester där dagarna var fyllda med kaffe, typ kanske överdriver LITE.
Synn bara att vårt kaffe smakar pyton. Kanske inte finns något annat val än dricka äckelkaffe? Någon som känner sig manad att göra kaffe till mig då jag INTE orkar?

Me atm = död


Friday!

Idag är det väl helg för de flesta. Jag ska ta helg ett par timmar innan mitt goldenpass ikväll. Ska kanske bli roligt faktiskt. Konstigt nog.

Igårkväll hade jag en skjuts trevlig kväll med en "long lost friend" eller vad man nu ska kalla det? Haha var hur som helst jättetrevligt med Nina, och min mojito smakade gott och var behövlig efter gårdagens arbetspass på AON. Nu ska jag duscha och sen försöka åka in till stan för att slösa lite pengar på något roligt till mig! ttjohoo!
(förlåt älskling, men jag har rabbatt på HM-älskar dig)

Igår såg jag ut som att jag var direkt tagen från 80-talet, men det blir lite så när man försöker sig på en frisyr som failar och man måste sätta upp håret för att inte se ut som en pudel i håret... Utan att överdriva.


vill ha tröja.nu

åh, perfekta melisa-tröjan jag någonsin sett. blev väl typ KÄR? måste fundera ut hur mycket jag egentligen kan köpa för denna månad.. men kanske belöna mig själv, eller ja födelsedagspresent till mig själv? mmh, kanske det....
 
kanske att jag blev kär i tjejen också...

Monday morning!

Och jag har redan megaångest inför att gå till jobbet idag. Enligt mitt schema så skulle jag vara ledig, men när jag messa Kristian igårkväll bad han mig komma in och jobba ändå, så nu blir det lite ångest på det hela.
Ligger dock i sängen med min frukost o funderar på om jag ska träna på gymmet eller ut o springa. Känns som att gymmet kan bli lite tight med tid, men det vore riktigt skönt att dra ett gympass ändå! Har lovat mig själv att jag måste komma igång med träningen på riktigt nu, därför måste jag verkligen anstränga mig nu också. Inga lama ursäkter.

Igårkväll var trevligt! Vi firade E's pappa, och ca två timmar efter vi kommit hem totaldäckade jag. Vet inte riktigt varför, men ända sens jag kommit hem från Bosnien har jag varit megatrött, mest hela tiden.. Somnar alltid vid 11-12 om kvällarna, sådär rolig flickvän. Måste kompensera för detta känner jag. Vet bara inte riktigt hur, men på något sätt så.

Nu rinner tiden iväg. Det får bli en löprunda!
Adjökens.


Fredag? Torsdag? Lördag?

Ni vet känslan när man varken har koll på dagar eller datum under semestern, så är det just nu. Ingen aning vilket datum det är, hade jag inte vetat att det var lördag imorgonbitti hade jag förmodligen inte varit medveten om att det är fredag idag.
Just nu borde jag gå o städa upp i köket (kom nästan så långt men ändå inte riktigt sist) , och därefter spendera resten av kvällen med att läsa min bok , det gick inte heller som planerat tidigare idag.
Idag slog jag nog världsrekord i lägga-unge, lillfisen somnade på max sju minuter efter vi släckt lampan och sagt våra godnatt, utan nappen också att tillägga,. Förstår inte riktigt varför eller hur det skedde, men i did it! Möjligtvis att det var den mentala förberedelsen inför att efter andra boken var läst så skulle vi sova. Stolt Melisa. Men nu ska jag äta en till muffins som vi bakade igår och diska samtidigt och sen måste jag läsa.


Vid tidigare läsförsök idag.


Bosnien 2012.

Haft en bra resa till Bosnien, väldigt stressad så skulle inte vilja kalla det för semester. Men det var absolut roligt att träffa familjen. En av de bästa dagarna var när vi besökte en gammal borg i Srebrenik, då kändes det som semester. Därefter grillade vi och spelade kort. Så, det var en bra kväll. Finns tusen bilder att visa (bokstavligt talat finns det 1067 bilder från bosnien) men det får jag ta en annan gång, nu väntar lgh på att bli färdigstädad. Det bästa är att hur mycket jag än städar, desto mer tar lillgrabben med sig in av sina leksaker till resterande rum i lägenheten.. Dessutom blev maten majorfailad idag. Så måste laga mat snart igen..
 

RSS 2.0