hej och hå..

Nu var det väldigt länge sedan jag skrev, nästan rekord på hur länge man inte kan skriva i sin blogg (typ).
Sitter hemma just nu och skriver en av tre rapporter. Är hungrig och lite uttråkad. Är nästan halvvägs. Detta tar en evighet känns det som. Men ska försöka skriva färdigt första utkastet idag i alla fall. Får jobba vidare med den imorgon. Har ca 3 dagar på mig att slutföra alla tre rapporter. Jag började självklart idag. Framförhållning när den är som bäst.
Ikväll ska vi på bio med bror, berättelsen om PI. Which will be awesome. Det var länge sen vi var på bio så det ska bli jätteroligt faktiskt. Om jag hinner och orkar ska jag kanske ta en kaffe med Karina innan bion, we will see what happens.
 
Vad som hänt än så länge är väl julafton och födelsedagsfirande. Förra veckan i torsdags åkte jag hem till min älskade mamma och hennes sambo för att fira deras födelsedagar. Mamma fyllde igår och han fyllde 12. Så vi brukar köra någonstans däremellan och slå två flugor i en smäll. Det var en helt underbar långhelg. Vi åkte till jul på liseberg som var jättemysigt, men skulle säkert varit ännu mysigare om det inte hade varit så in i helvetes kallt just då. Synd att någon (min bror) inte satt på sig tillräckligt med kläder och vi inte riktigt kunde njuta av kvällen för frustrationen steg bara i tid med att vi inte hitta något fik där vi kunde ta en kopp kaffe eller vad som helst. Jag hade hellre velat stanna en stund till och verkligen njutit av kvällen. Men nä. När vi kom hem tog jag en skön avkopplingsstund i bastun och njöt. Älskar att basta hemma hos dom. Men får alltid så intensiv hjärtklappning när jag ligger där? Jättekonstigt. Men varmt och gött.
Lördagkväll kom hela familjen och vi avnjöt en god middag och massa snack. Sent på natten när de flesta åkt spelade vi julklappsleken och skrattade en hel del. Jag fick ett usb-minne och tictac haha.
Sen kom söndag och då skulle det faras hemåt till sthlm för att där fira julafton med familjen Villarroel/Mateluna. Barnen var överlyckliga, hade tydligen varit snälla och fick en jävla massa julklappar (det var sinnessjukt) och även så vi vuxna.
Älskling gjorde jättegod oxfile med potatis och julskinka, köttbullar och prinskorvar och det fanns pebre - vilket numera är det viktigaste som finns vid matbordet (typ).
 
Därefter flöt veckan på som vanligt fram tills idag. Nu ska jag fortsätta skriva på min rapport. Fan vad tiden går fort när man inte vill det.
 
Adjö och god fortsättning!
Och eftersom jag är möjligtvis sämst i världen på att lägga in bilder på dator så får ni en bild på en elefant som Elias målat på min dator. En rosa elefant. Hans största önskan att få hem. I riktig storlek också. Fast en bebiselefant för han förstår att en vanlig stor INTE får plats i lgh. Underbara barn.
 

better days...

återigen längtar jag till dagar då jag mår bättre.. både fysiskt och psykiskt.
När ska kluvna Melisa sluta göra comeback? Måste sova nu.. imorgon väntar en lång dag med alldeles för många människor I dont give a shit about..

God natt.





En vecka senare,

typ.
Tur att en bloggar veckovis åtminstone. Nä, men denna vecka har faktiskt flugit förbi. Varit sjuk halva tiden än så länge. Haft praktik andra halvan, typ. Haft två av tre lektioner. Imorgon vill läraren gärna att jag ska presentera en del av uppgiften. Jag vill  helst stanna hemma och vila upp mig inför sista veckan på praktiken. Men måste nog åka dit. Kul det ska bli att gå upp halv 6. Lär skita i det om inte tågen går som dom ska när jag behöver ta mig till praktiken. Lär inte gå upp 4 på morgonen för att för säkerhetsskull åka lite tidigare.
Nu ska jag strax gå och väcka E, för han somnar alltid när han lägger lillgrabben. Har laddat ner ca fyra filmer, hoppas han tycker en av dem är bra åtminstone.
Idag har vi annars haft en väldigt mysig dag, byggt pepparkakshus, badat badkar, och dom två har vart ute och åkt pulka (jag höll mig så mkt inomhus som det gick), sen åt vi tacos till middag och lillen åt mer än mig(?)
Å andra sidan så är min aptit lite halvdan när jag är sjuk, vilket kanske är tur.
Igår överraskade E oss med adventspresenter (? all this christmassy stuff is so weird) så jag fick en asgrym tröja (om man ska citera Elias) och Elias fick söta tofflor..
För övrigt är jag möjligtvis sämst i världen på allt som har med julafton att göra, vi sitter på tunnelbanan och jag brister ut "elias, vetu vad jag och pappa har redan köpt alla dina julklappar, dom är hemma" och este räddar situationen genom att säga att jag mena att tomten varit och lämnat dom hemma.. Jag bara "just ja, tomten har lämnat alla dina julklappar" Feeling a bit stupid. Men jag som inte firar jul, inte firade jul som barn känner inte den känslan av att "tomten kommer med dina julklappar", fattar inte grejen med det? Visst är det mysigt med julpynt och så, våran julgran är sjukt mysig att ha framme, men resten av grejen förstår jag mig inte på.. Sen är jag ju inte alltför inställd på religion heller så.
 
Hur som haver, så ska vi glo på film så fort tonåringen här hemma har spelat färdigt för dagen.
Mvh,
morsa till 15-åringen och melisa till 4-åringen. "Melisa, eh vart är Isabelles Melisa?"  - Elias, 3 år.
 
 
 

pigg tjej

Pigg tjej som åker tunnelbana. Jag är helt förstörd efter gårdagen. Inte i benämningen av bakfull, utan mer fysiskt slut efter allt dansande. Vi stannade på fasching hela kvällen, första gången där men definitivt inte sista. Dansade i ca 4 timmar utan paus typ. Så när vi skulle gå därifrån hade tantmelisa så ont i knäna att promenaden till tuben var nästintill omöjlig.
Sov till typ halv 2 idag. Ändå helt förstörd. Nu väntar 10 timmars arbetpass. Jävla tur att jag har godis från igår.
Nu ska jag svara på min älsklings sms. Adjö!




RSS 2.0