bilder

Lite fina bilder från förra veckan :) änglebarnen. Massa kärlek i dom små kropparna.


underbara söndag

Idag har jag haft en så bra dag. Allt började med mys och världens finaste pv sprang runt med mig på stan och missade sin match bara för att jag skulle leta byxor på stan.

Sen kom bror och hans flickvän, vi bjöd på middag, vin och sällskapsspel. En perfekt söndagskväll. Sex timmar flög förbi utan att jag ens märkte det. Så idag är jag lycklig, jävligt trött eftersom jag fick väldigt lite sömn men SÅ JÄVLA LYCKLIG!


magi

Ska vi se om jag kan skapa lika mycket magi i köket som Este kan? I hope so.






observera gärna att jag har en penis med stånd på bilden högst upp..


Ett tips.



det är inte alltid lätt, men kämpa för att få göra det du vill göra här i livet.. man måste inte bli något stort, alla är vi olika. vissa av oss ska göra stora saker här i livet, vissa av oss ska tjäna miljoner, vissa av oss ska förändra världen, vissa av oss ska vara "outsiders" och inte alls vilja ha allt det där som alla andra vill ha utan vill leva enkelt utan några som helst måste och vissa av oss är bara helt "lagom" och vill leva enkelt och bli lyckliga av det lilla enkla i livet - som fina människor i ens omgivning. Alla är vi olika.


Lördag "morgon"

Jaja , idag gav jag mig själv en rejäl sovmorgon. Om jag ska vara ärlig ligger jag fortfarande kvar i sängen och drar mig.
Älsklingen har redan åkt iväg till jobbet, men hann pussa på mig lite innan han gick upp. Jag ääälskar att vakna så. När han bara pussar lite lätt på mig, åh rysningar i kroppen någon!

Idag ska jag försöka dra mig iväg till gymmet en stund (om jag orkar) och så ska jag städa innan jag sent ikväll åker iväg till jobbet.
Sååå tråkigt att behöva börja 22 nu för tiden.
Dessutom ska jag även göra fetaostfärsbiffar med potatis och tzatziki! Detta var rätten som E fick mig på fall med - löjligt nog. Hahah men jag älskar fetaost och jag älskar tzatziki.

Kanske dags att gå upp ur sängen nu.
Magen kurrar så åta heeelveteee.


the voice sverige.

Alltså, jag har inget emot tjocka människor. Och förlåt om någon blir upprörd nu men jag måste bara säga att hon den feta, mulliga, överviktiga, tjocka eller whatever folk skulle välja o kalla henne, tjejen bara inte passar in med resten av dansarna där bak. Störde på mig henne jättemycket under de uppträdanden hon var med på.
Sen ska alla hela tiden hålla på och kommentera och referera till den nyfödda prinsessan. S.t.ö.r.a.n.d.e

Kände mig lite ensam och uttråkad så sprang och köpte godis och så innan affär'n stängde. Måste verkligen hitta mig ett till jobb, börjar bli lite smått paranoid här hemma hela dagarna långa. Dessutom blir jag väldigt mycket gnällmelisa när jag bara sitter här hemma. Helt utan vänner och utan människor att prata med eftersom mina vänner bestämt sig för att resa iväg eller ha annat för sig just nu.

Jaja, nu kommer la E hem snart. Hoppas han vill umgås och kanske inte alls spela tvspel ikväll.. *håller tummarna*


Vänta.

Jag hatar att vänta. Vare sig de gäller sega vänner eller mat som ALDRIG blir klar.
Hungrar ihjäl i väntan på att maten ska bli klar. Sen att inte veta om de blir gott eller inte gör inte hela situationen lättare. Blöh.

SNÄLLA SNÄLLA MAT BLI KLAR NU!


kläder

Liite underkläder jag har att vika. Kill me.


mumma.

Antar väl att det är dags att göra något halvvettigt resten av kvällen. E slutar väl jobbet om 1-2 timmar så jag har fortfarande lite tid att döda.
Har precis ätit, gjorde en ganska så god pasta - faktiskt. Idag gick träningen definitivt mycket bättre än innan. Vilket kändes jätteskönt. Körde ben, rumpa & mage - samt kondition som jag tränar varje gång. Måste förbättra min kondition något enormt. Andra steget blir väl att skippa ciggen totalt. Vilket inte borde bli speciellt jobbigt med tanke på att jag röker max två cigg om dagen - om ens det, nu för tiden.

                       

åhh nu börja jag sakna sommaren när jag såg den här bilden.. och längta till våran resa vi ska på i maj..


mina fina fina man.

Åh, vet att jag skryter mycket om E, och det kanske blir lite tjatigt i längen, men så svårt att låta bli när han ständigt gör så fina saker för mig.
Igårkväll när båda kom  hem med ca 3 minuters mellanrum så skickade han ut mig ur köket och sa att jag inte fick gå in där förrän han var klar. Här är det gött att leva med en kock!
På typ uberkort tid hann han laga två rätters med så jävla god förrät och kött med potatis till huvudrätt (jag ÄÄÄLSKAR kött), sen dukade han upp fint med ljus och vinglas och så serverade han maten fint till mig också. Sådär helt perfekt av perfekt. Går inte att förklara.
Jag hatar mig själv ibland för att jag lever så perfekt. Att här går jag runt och är skitarg och skitledsen och skittråkig och han får ju självklart stå ut med det. Istället för att tappa det och inte orka mer (vilket typ 90% av alla andra människor förmodligen hade gjort) så gör han såhär.
Eftersom jag inte är en riktig bloggerska glömde jag fota.



Idag är jag på bättre humör och känner mig lite positivare inför framtiden. Vilket är rätt skönt. Precis vad jag behöver göra nu. Inspiration och motivation.
Nu ska jag söka lite jobb och därefter gå och träna i think.

                     


Barnvakt.

Är på väg mot fina henriksdalsberget där sötaste ungarna ever väntar på mig. Ikväll är jag barnvakt och därefter ska jag till jobbet och vänta in min man tills han slutar.

Idag känner jag mig fortfarande lite tom. Har klurat lite på det. Bara en aning. Tror jag saknar mina vänner ihop med allt annat bajs som är lite smått i vägen. Eller något sånt. Har ingen aning.
Sen beror det även på att jag själv väljer att inte göra något åt allt istället för att göra något åt allt. I det här sammanhanget är allt just nu skolan, för det mesta andra försöker jag lite smått att lösa.

Jaja, tur att man är relativt snygg iaf.
Och om någon kan de här med bloggdesigngrejset får ni gärna hjälpa mig, jag har en vision men inga färdigheter.

Idag är det inte speciellt kallt, vilket innebär converse , me so happy(!)


Melisas vill ha..


Bedtime stories..

Snart är det dags för sängen, men kommer väl förmodligen inte kunna sova inatt igen utan bara lyssna på när mästaren av sovsmackandet kör sitt solo igen! Känns bra.

Vet inte vad mitt problem är. Kan inte vara pms ska inte ha min mens än. Kan dock vara nya p-piller. Men är så frustrerad nästan exakt hela tiden. Och känslig. Vill bara bråka känns det som. Känns som att något ÄR fel när något inte alls är fel. Vill bara få bort alla alla alla. Vill ligga och gråta tills det inte längre är fysiskt möjligt att gråta.
Jag hoppas de här känslorna går över snart så jag kan återgå till att vara mitt normala jag.. jag hatar mitt arga jag..

Här var jag lycklig melisa.


ungstekt lax ..

Sitter och väntar på att maten ska bli klar. Och iom att jag är sämst i världen på att koka pasta o sådär, så använder jag mig av äggklockan. Roliga är bara att jag inte fatta hur man stängde av den när den tjöt förut, så jag slog lite på den.. Nu typ piper den ett litet pip then and then - förlåt älskling? Men våld löser ju faktiskt det mesta...

Idag var jag och Linnsan på en myspromenix. Därefter åkte jag hem, kolla sista greys och stack sen till gymmet. Idag gick det ju direkt värdelöst och jag orkade inte. Blev mer på sämre än på bättre humör. Så ska äta min mat och typ glo på tv eller läsa min bok. Orkar inte fokusera.

Har ni någonsin haft tankarna så långt bort att ni inte ens vet vad ni tänker på? Känna känslan av att något är fel men inte kunna sätta fingret på exakt VAD som är fel? Och här finns ingen bästis att ventilera med.. För det brukar hjälpa, att ventilera. Att hon ställer sina följdfrågor och jag bara babblar... men ne.

image description
jag och linn en jävligt bra kväll på ..

God morgon världen

Här sitter jag och ska äta gröt till frukost. Tror ni det har hänt någon gång innan? Nope aldrig.
Utöver det började E lite senare idag så det var jätteskönt att ligga o dra sig tillsammans i sängen.

Nu funderar jag på om jag ska åka in till jobbet och överraska min kusin med någon rolig liten present eller bara ligga här hemma och chilla och titta på greys anatomy.

Igårkväll såg vi sista avsnitten av CHUCK och jag kan ha bölat mer än någonsin i mitt liv. Hur som helst, mer än vad E någonsin sett mig gråta. Haha. Det var helt sjukt. Men jag kände med honom så mycket och ville bara dö. Hur ONT de gjorde på honom.. (jag vet jag är en sån jävla TÖNT och lever mig in i serier snäppet för mkt..)
Så nu känns livet lite tomt. Jaja.. Får försöka ägna mig åt annat.

Nu blir gröten kall!


PAIN.


Inatt låg jag vaken ett tag och kunde inte somna. Var inte trött. Efter ett tag så tog saknaden över. Och den där hemska smärtan i bröstkorgen som uppstår när man saknar någon så intensivt att man inte vet vart man ska ta vägen.

Skitliv.

Bara för de gick så bra förra helgen i kassan så gick det åt helvete idag. Och det absolut värsta är när man är medveten om att man inte gjort en enda miss, för oftast så blir man fundersam på om man gjorde rätt eller inte när man missar. Men idag flöt det på skitbra. Dock så växlades det fel(!) och roger hade slagit in en för mycket som jag inte vet om de ens hade rättat eller inte. Så där är i princip diffen.
Men jag får ångest, ansvaret blir i princip liggandes på mig , trots att jag inte står helt ensam i kassan, så jag bölade till Danne. Underbara kollega som trösta o sa att ansvaret inte ska ligga på mig för vi är fler där. Och att han ska pika hovis ang det, så de tackar vi för. Det lättade mitt hjärta en liten gnutta.
Jaja, man kan glädjas åt de flera komplimanger man fick idag! Älskar o få komplimanger man blir så glad. Speciellt såna där som den ena gubben (alla är la medelålders män där men lika glad för de - så länge slisket inte är påtagligt) som sa "OJ vad vacker du var!" när han såg mig sitta där i min lilla kassabur. Då blev lilla jag glad! Så snällt så.

Nu ska jag tröstäta godis och läsa kepler. Inte klar än. Denna är inte lika fängslande som 1an & 3an, men bra är den ändå.
Sover ensam inatt, så saknar min fina man. Men imorgon har vi mysdag inplanerad.

Med kärlek, M.


17 feb.

Igår så fyllde min underbara kusin 29 år. Vad konstigt det hade varit om han faktiskt hade varit här och 29 nu. Kan inte se mig honom som något annat än 23. Lika gammal som jag blir i år. Vilken konstig tanke. Lite obehaglig också.
Saknaden försvinner faktiskt aldrig och än idag önskar jag att han kunde vara här, umgås, skratta, prata och bara va. Jag saknar hela min familj. Innan allt så var vi alla stabila som ett berg, vi var ett tillsammans, nu är ingen med någon längre.
Det här kan fortf döda mig vissa dagar. Önskan om att du fanns där.

Hur som helst grattis kusin <3


Friday friday!

Idag är det fredag, vilket för de flesta skulle betyda helg och woop woop. För mig innebar de att jag vaknade extra tidigt och har spenderat förmiddagen med att spela bandy, bygga koja och titta på disney junior.
Underbara pojkar vad roligt de haft!
Nu tror jag dock tröttheten tagit över dem lite, vilket är lite förståeligt efter den tokköriga förmiddagen fullspäckad med lek.
Ibland är det frustrerande hur barn kan så lätt tröttna på en sak och vilja göra något annat.

Jaja, jag ska börja med lunchen strax.
Pyss


Alla stjärtars dag.

För ni vet väl att ett hjärta som vi ritar egentligen bara är en kvinnostjärt vänd upp o ner? Precis.

Hur som helst så spenderade vi måndagen med att ägna oss åt varandra istället och gav varandra små söta presenter. Vi var iväg och åkte gocart fast det i själva verket var driftcars. Jag var, som förväntat, livrädd eftersom jag tycker sånt är mer läskigt än kul. Någon form av dödsångest när man svänger snabbt när man sitter i ett billilknande föremål. Undra om den rädslan någonsin kommer försvinna?

Hur som helst beställde vi hem sushi och bara umgicks sen. Dock så fick vi leka spioner som chuck & sarah sent in på natten eftersom att svärföräldrarna var spårlöst försvunna och inge svar på mobilen. Efter lite spionarbete så fick vi fram information om vart de var.

Och igår så hämtade vi lillisen o så åt vi vaniljhjärtan och hjärtgodis och E fick en ros av mig.


vår alldeles egna alla hjärtans dag..

Idag ska jag och älskling fira alla hjärtans dag, eftersom att imorgon ska vi hämta lillfisen på dagis så kan vi ägna oss åt varandra bättre idag.
Blir kanske lite gocart och sen typisk melisa & esteban kväll med mat och serier. Alltså vi må vara tråkiga, men jag älskar känslan som infinner sig när man ligger i soffan - huvud mot huvud och bara under en halv millisekund känner man det där genom hela kroppen. Ni vet det där som är väldigt svårt att egentligen beskriva? Man bara känner en befrielsekänsla som gör att man ryser genom hela kroppen men samtidigt bara blir helt avslappnad. I guess thats what they call love..

Ska iväg till duschen och stan strax för att fixa E's present. Måste få i mig lite food innan bara.

with love.




Skön kväll.

Åh vad jag inte har något emot att sitta i kassan på jobbet. Speciellt såna kvällar när det blir på pricken rätt i kassan. Är så nöjd med hur kvällen gått.
Sitter nu på tuben hem och mår lite illa. Ångrar ciggen jag tog på väg till tuben, säkert dens fel.

Ska komma hem och bara va ett litet tag. Sitta på toa och njuta i typ 10 minuter.
Ikväll var peter jihde på jobbet och det absolut bästa var ju att jag inte kom på vem han var när han skulle betala i kassan. Jag kände igen honom, och fick för mig att jag kände honom privat från någonstans. Bra där melisa.

Jaja. Hoppas mitt hjärta är vaken när jag kommer hem så man kan kramas lite. Annars får jag bara krypa ner hos han o lukta lite på han.
Och ja, ska skriva om hur musikalen var. Typ imorgon , om jag orkar.

Dålig bild på fina familjen Demir. Som jag älskar er min underbara perfekta familj.


Blöh

Vill ha lika lätt för att somna som han har..
Ligger mest och är nervös inför imorgonkväll. Dejtkväll. Dock är jag nervös över att musikalen inte ska vara lika bra som jag hoppas på och att den ska förstöra filmen för mig. Världens absoolut bäästa film!

Utöver det har dagen varit ok, lite påfrestande under vissa tillfällen men man tog sig förbi det.
För övrigt är det inte alltid lätt att vara så medveten om hur hatad man är , men i jämförelse är det inget än en fis i vinden.

Nu ska det försöka sovas här. Cirkeln är fulländad.


Meh

De känns ju sådär kul att jag faktiskt skrev ett relativt långt inlägg till föregående bild men den texten inte kom med??

Jaja, inte har jag orken att skriva om allt.. Föregående rubrik får tala för sig själv utan underrubriker denna gång!

Godnatt. Hoppas jag kan somna nu trots att jag vakna vid lunchtid idag.


Nöjd tjaj x10


I heart myself.

Idag sov jag kanske lite för länge så är helt seg, sovit för länge. Kanske beror på att jag sov så kasst inatt, mardröm - igen.
E måste tro att jag är helt sjuk och psykiskt instabilt, tre gånger har jag väckt honom mitt i natten de senaste tre fyra månderna. En natt grät jag så jävla våldsamt så det var läskigt.

Men återigen kommer dessa konturer in i mitt liv. Inatt drömde jag att någon höll fast mig o skulle bland annat mörda mig, och imorse efter att E & lillfisen gått och jag somnade om drömde jag att folk ringde mig bara för att säga att jag är snygg hahaha. Egenkär på hög nivå.

Idag är jag dock inte lika snygg..


Älska konturerna

Tidigare ikväll så stod jag och hängde med i tempot på Sh'bam (som nog kan vara de pinsammaste namnet på ett dansgruppass) och svettades som en glad gris och tränade kroppen och satsar på miss sweden 2012 när de kommer till kroppen, säger vi, sen kommer jag hem och hetsäter både de ena o de andra - dock mest choklad.

Fyfan vilken konstig verklighet det kan bli ibland. Att bara hoppa så långt på så kort tid.

Nä, nu ska jag väl fortsätta njuta av min cola som världens bästa man gick och köpte till mig förut. Tusen kg kärlek till honom.
Och fira att bilj är bokade. Hoho, vart vi ska kan jag berätta en annan gång.


Dirty dancing!

Nu på torsdag ska jag och E på förhandsvisning av Dirty Dancing musikalen. För mig kommer det vara 2,5 timme av himmelriket. För E vet jag inte riktigt..  Men jag är så glad över att få gå på förmodligen årets bästa dejt - eller något sånt.

Nu däremot ska jag försöka klä på mig och börja fundera på dagens middag. Ikväll kanske det är lite träning som gäller. Sen ska jag även försöka klura ut varför kontrollen till boxen inte funkar. Det är lite irriterande när man bara kan titta på EN kanal, trots att man har massa fler. Speciellt när det är real housewifes of new jersey på tv.




'cause i've had the time of my life, and i owe it all to you..


Frustrerad

Vet ni hur frustrerande det är att söka jobb efter jobb efter jobb efter jobb? Okej kanske inte så jättemånga. Men nu var jag och lämnade CV igår - first time ever jag går till ett ställe och lämnar CV.
Funderar på att skriva ut några fler så att jag kan lämna några någonstans imorgon inne i stan också. Men har spenderat lite tid nu på förmiddagen med att lägga upp mitt CV på olika siter på nätet och så kikar man på olika ställen vart de söker och så söker de i princip INGENSTANS.

Dagens höjdpunk blir ZUMBA ikväll. Frigöra lite endorfiner och svettas lite som en gris. Mysigt det där.
Nu ska jag dock gå och diska och byta om till vanliga kläder och vänta in resterande familjemedlemmar.


Frukost.

Den är jättegod, i promise!


Wow

Ska strax somna om igen men tänkte bara påpeka att det nu gått lite mer än 8 mån sen jag och E blev tillsammans. 8 mån är inte lång tid tillsammans, men det har gått så fort att jag inte ens märkt att det ändå hunnit gå 8 månader.

Kärlek <3
En ganska klar beskrivning på oss tillsammans, han 28 och jag 8?


RSS 2.0