Du.

Jag saknar dig.


sexual healing...

Vet ni vad som är väääldigt frustrerande? Det är när man ska skriva en analys på minst 500 och max 700 ord men så får man inte fram mer än typ 300, när man vanligtvis inte har speciellt mycket problem med att skriva mycket - tvärtom man skriver för mycket ibland. Så nu sitter jag här och försöker skriva något hittepå om den här jävla dikten som inte låter för bajsigt för att kunna göra klart denna lilla analys och vara klar med dagens schema innan Babe kommer hem.

För övrigt hade jag jätteskönt sex igår så nu ska jag försöka få mig lite ligga ikväll igen och hoppas på att det är minst lika bra. Ni vet ofta är det jävligt skönt, ibland är det bara för att, men sometimes då smäller det sådär extremt så man bara vill ha mer och mer och mer och mer och mer och mer och mer och ja jag kan fortsätta jättelänge till.

Fast sen vaknade jag vid halv 7 på morgonen av att jag typ kissade på mig? First time ever i vuxenålder.. Alltså inte typ kissade i sängen sådär oj nu blev de blött och en pöl - jag hann vakna och inse vad jag hade kunnat göra om jag inte hade vaknat eftersom jag drömde att jag var jättekissenödig och sen fick kissa. Kan bero på att jag la mig lite sådär på känn att " om jag inte somnar NU så kommer jag så småningom bli kissenödig så jag somnade NU "

Åhh, tänk om det vore såhär enkelt att få skriva sina arbeten och analyser och rapporten och forskningsskitgrejsimojser.

Ajdö,
M.




Multrachilling

Idag är en dag i avslappnadens namn. Har ca 4 serier kvar att kika på innan jag ska göra något vettigt.
Jag fick ett C på mitt arbete jag skrev i måndags, vilket ger mig lite rätt till chillmode halva dagen idag.
Senare ikväll ska jag ta tag i ett annat arbete och kanske skriva klart det också.

Solen skiner ute så man tycker väl att jag borde kanske gå ut, ta mig en promenad, eller åka lite pulka fan vet jag men NÄ.


there'll never be an "in between", so give it up..





Trött som ett as förösker jag plugga. Orken finns inte riktigt till, så jag rättar bara en uppsats sen får det duga för idag. Nattens kassa sömn är alldeles för påtaglig.

Jäääävlar

I helvetet vad gooood maten blev!!
Jag vill äta upp ALLT men ska nog lämna lite till este också.. Eller wiilll I?

Muahahaha

Typ slickade rent tallriken


Maaat!

Nu är jag jättehungrig efter en relativt full dag. Tvätten är klar och ett kort besök på gymmet, jag är nyduschad och going comando - helt redo för de här dvs... Eller?
Hur som helst så hoppas jag att de dyra schampot jag köpte funkar på mitt hår, annars känns de lite sådär. Iofs så gott som de luktar är nästan bara lukten värd pengarna..

Nu får vi hålla tummarna för att maten blir god. Experimentera med recept är sådär när man är hungrig, men är så trött på samma vanliga så lets do this!


26 januari

Jag jinxade min egna sömn igårkväll när jag skrev " inatt sover jag gott ", gjorde verkligen inte det. Bajsjinx. Ska aldrig göras om.
Nu ska jag gå runt här trött som ett spöke och egentligen inte orka göra något idag - men i have to, i have too!!!!!!


hello wallpaper, i love you too

Duktig chey

Idag har jag både zumbat, som för övrigt var skitkul och bästa ever, och skrivit klart en uppsats jag började på år 2010 i sept. Haha fatta sjukaste mikropausen ever.

Så jag är stolt över mig själv som fullföljde hela mitt schema idag.
Imorgon är det nytt schema, och ny uppsats som ska bli klar.
Inatt sover jag gott, trots csn som vill kräva pengar av mig.

Godnatt världen.

För övrigt får den här bilden mig att tänka på min bror....


Gym gym gym.

Efter lite av gårdagens tacorester och massa (läs:lite) plugg så ska jag bege mig mot gymmet. Tänkte att jag skulle prova på Zumba idag, efter allas uppmaningar om hur jävla roligt det ska vara. Får hoppas att det finns plats kvar i gruppen bara.
Det känns bra. Mitt lilla privata sammanbrott inatt och mitt personliga brev till mig själv fick mig att lite reagera och agera. Så nu gör jag det.
Allting kommer inifrån. Utöver mitt nattliga sammanbrott fick jag ett idag på eftermiddagen också. Över hur livet och alla människor runtomkring har förändrats. Jag saknar vissa människor - något så enormt. Jag vill inte förlora dem ur mitt liv, men de bara försvinner och jag förstår inte varför? Måste agera där med..

Det är dags nu.


Jag och mitt lila träningsset.. och snea bild jag inte kan vända.


Bokstavligt talat.

Så passande med de drömmar jag haft.


vill.inte.gå.upp.ur.sängen

Varför är detta världens sköööönaaasteeeee säääng??
Sovrummet behöver städas, köket behöver städas, toaletten behöver städas och vardagsrummet behöver städas. Jag vill inte gå upp. Vill sova mer. Vill sova bort halva dagen men då får jag ångest. Dumma sköna säng!! Och dumma kropp som blir hungrig.
Ohhhhh


En fråga.

Fråga dig själv, och tänk efter noga - när var du på riktigt lycklig senast?

Nu är det ju natt igen och här ligger jag, jävligt vaken.. Funderar på om jag ska läsa bok eller inte. Har en "bordeläsadenbok" eller en som kan vara kul att läsa och velar mellan om jag ska vara duktig eller inte?
Gissa vilket det blev, så svarar jag ärligt imorgon.

Efter alldeles för många timmar spenderade på jobbet i väntan på E kom vi iväg, gjorde lite ärenden och spenderade resten av kvällen med tacos och Grimm. Vi har haft riktiga slackerskvällar de senaste två kvällarna, bara serier och tjockisföda.
Imorgon tränar jag, vare sig jag är frisk eller inte, saknar att svettas lite..

"sometimes you should try n let your guard down, just to see if it's possible for you to be happy again - it probably is"


Ibland är det jobbigt..

Ni vet såna där dagar när man vaknar, tar en dusch osv osv o sen när man typ är klar och ska gå hemifrån så inser man att man är lite för snygg för sitt eget bästa? Helt utan smink också? Så att man inte kan låta bli att fota sig själv?
Meeen så ser man ut som ett förvridet monster på 99.9% av alla bilder man tar? Så blir man förvirrad och undrar om man egentligen är så snygg som man tror eller om man faktiskt ser ut som de förvridna monstret? Can't decide.

Är på väg till jobbe, ska käka lunch där och hoppas de är god mat för jag har ännu inte ätit något. Så nu får tåget gärna skynda sig lite!!


Oduschad men så jävla fräsh!!!

Ligger i sängen och tänker ut tusen nya bättre personliga brev jag kunde skrivit än det jag skrev, skrev ut och häftade ihop med mitt cv. Frågan är om man ska orka spendera förmiddagen med att skriva nytt eller bara låta bli? Jag kan inte riktigt bestämma mig för vilket som är mer värt det... Förmodligen skriva nytt.

En annan sak jag tänker på är varför det oftast är om nätterna alla tankar och ideer smyger sig fram? All den där energin jag skulle älska att få fram dagtid, den där motivationen, ambitionen framför allt, varför är den som en liten blodsugande vampyr och håller sig jävligt gömd i dagsljus?

För övrigt är nog inatt first time ever på kanske minst 8 år som det går över till natt nr tre utan att jag tvättat håret (jo jag tog ett bad idag så allt annat är rent) , vilket är rekord för moi och mitt huvud är så jävla äckligt nu att jag vill spy på det. Men jag måste börja bearbeta håret, måste börja behandla håret fint så det blir fint istället för tunt och tråkigt som nu.

Jaja, ska fortsätta filosofera här bredvid min nakna man. Tänka på livets stora frågor, planera framtiden och allt sånt som kontrollbehovsfreaks gör om nättera..
God natt på Er.


Matigt!

Nu har jag tryckt i mig relativt mycket mat, är måttligt mätt men får nog plats lite godeligodis i magen.
E är och tränar efter några om och men, och jag är shukling igen så får icke göra det, trots jag så gärna vill!

Jag lagade någon skum fylld kyckling med ris, som smakade helt ok. Inge spec, men ätvänligt!
Nu ska jag fortsätta med mitt jobbsökarskitcvochpersonligtbrevhållepå, eller kanske ta ett skönt bad och raka den håriga kroppen... Hmmmm blir nog nummer 2.


bilder..

Här är lite bilder jag inte lagt upp, lite från jul (jag vet i'm so retarded) och lite mysbilder från dagliga tråkaktiviteter.


















Träning.

Hur farligt / dumt är det egentligen att träna när man är sjuk??

Mamma smitta mig efter sin vistelse här så jag är återigen sjuk, hostar, snuva, huvudvärk och ni vet såndär värk i öronen man får när man blir sjuk?
Men ingen feber så det borde väl vara relativt lungt? Eller?


Saknar lillen.

Åhh måste dit snart igen och kramas och klämma lite..


never lie to the girl of your life for the hoe of the night ..

Idag kommer mamma hit. Jag har städat och är typ klar, bara lite dammtorka kvar.
Gjorde mig även snygg-are, iaf än igår.

Ska dock kika på oth nu tills E slutar och är hemma.
Love.


Fotboll.

Sitter och tittar på fotboll med mitt hjärta nu, han kommer få liten smärre hjärtattack eller ångestattack snart, eller bara tappa all livsglädje om inte hans älskade lag steps up a bit nu och gör ännu ett mål.

Vet att de var flera dagar sen jag skrev. Men varit upptagen med att umgås med bästis, träna med hjärtat, städa (mamma kommer imorgon) och bara varit.

Kommer igång förmodligen efter mami åkt hem. Vill vila lite. Varit mkt dator i och med rapporten, trots att jag förvisso oftast uppdaterar från mobilen, men orkade varken med de ena eller andra de senaste dagarna.
Så blir borta någon dag till, sen är vi tillbaka på samma rullning.

With love, M.


the masterrrr

Känner att jag just nu är mästaren av ordbajseri. Har skrivit så otroligt mycket skit på min rapport att det nästan är läskigt. Är uppe i ca 1300 ord just nu, ska vara minst 1800 och jag har bara gjort hälften. Måste dock vara lite försiktig. Den får inte vara mer än 2500 ord.
Men jag är väl ändå lite jävla asgrym som skrivit så mycket redan. Det här är ju betydligt mycket enklare än vad jag tyckte för snart tre år sen när jag precis började plugga.

Ska sitta någon timma till innan det blir läggdags och upp tidigt imorgon för att skriva klart allt! Wish me luck.
Puss på er.


Skiter i , så fort jag har tid och kan ska det bli en sånhär kväll som belöning... (ohhh jag saknar min skjorta)


Den påklädda, trötta sanningen..

Moi with make up aka mascara och solpuder och concealer under the ögon.
Nej, det är inte ögonskugga på mina ögonlock. De är sådär mörka , always. Riktigt frustrerande ibland! Man ser ALLTID trött ut. Och nej inte läppglans bara överdrivet mycket av försvarets hudsalva.




Den nakna trötta sanningen.

Precis exakt såhär ser jag ut , naket = utan smink.
Ni ska få se transformation sen ;)
Men nu ska jag först plugga någon tim.


Paus.

Råkade ta en paus i pluggandet för att baka en kladdkaka.
Nu är den klar, ska bara låta den kallna liten innan jag diggar in i den. Snart kommer även E hem. Då ska vi mysa med kladdkaka, the voice och möjligtvis real steel efteråt.
Har kommit en liten bit in på rapporten. En tredjedel möjligtvis. Men iom att jag är duktigast på att skriva under press lär jag sitta söndag kväll/natt och bli klar med det sista då..
Men jag fortsätter tills E kliver in genom dörren.

lots of love, M.


My girl.

Barndomsminnen.


Att vilja mörda någon.

Fyra fulla påsar med mat, för mycket kläder, för tjock halsduk och för varm vinterjacka innebär en vilja att mörda någon.
Svettades mer än vad jag gör på gymmet. Men nu finns det relativt mycket mat i kylen och skafferiet.

Idag blir det kycklingpasta till middag.


Fredag den 13;e

Gud så spännande va!
Hej, från typ nyvaken Melisa.
Där ute riktigt blåser de oväderssnö. Varför kan det inte en dag falla fin lugn mysig snö, utan det måste blåsa ute? Som att vinden aldrig mer kommer få blåsa - no worries dude du blåser alla årstider om året här i mysiga avlånga svearike.

Idag är jag på läskigt bra humör, inte bara för att jag höll på med snuskerier inatt , utan även för att bra saker har hänt.
Mina två vakande lifeguards up there somewhere (inte troende so to say , och hoppas inte kusin läser detta för då får jag ett långt förklarande att jag är troendw, meen jag tror på typ liv efter död och diverse andra andesaker) verkar ha hjälpt mig lite i min krissituation. Tack pappa & tack E - love you.
Igårkväll satt jag och pratade med min bror om hur jag nästa vecka efter jag är klar med rapporten och inte behöver tänka på den mer, ska ut och leta jobb. Vem ringer då idag halv 8 på morgonen? Mitt "andra" jobb, skolan jag vikarierar på. Like someone answered my needs. Nu är dem säkert på lunch men ska försöka ringa dit igen senare och snacka till mig lite dagar. Förhoppningsvis får jag väl någon dag i januari, and then i'm saved for next month.

Nu har även lönen kommit, alltid något att vara glad över. Ska därför iväg och storhandla hem alla behövligheter. Ska bli riktigt skönt faktiskt. Sen ska jag äta en jättegod frukost!

Puss på er, och sprid kärlek för idag är det kärlekens dag!!


Plugg, oth och diverse annat.

Sitter hemma hos min älskade bror, äntligen fick jag fram rätt kod till hans nätverk. Varför? För jag ska kunna skriva blogg. Nörd.
Vi har ätit lax, tittat på senaste av OTH - som jag längtat , dock blev det en liten besvikelse över första avsnittet.. Vi får se om en vecka hur det fortsätter.
Såg även finalen på biggest looser a.k.a mitt favvoprogram på teven. ÄLSKAR inspirationen man får av dom tjockisarna.

Och nu, fler timmar senare ska vi sätta igång med pluggandet. Dock måste jag åka om typ 2 timmar. Känns halvvärt. Men om jag åtminstone får ner lite på datorn så har jag iaf påbörjat rapporten, istället för att bara ha femtiomiljoner (läs: 4) handskrivna sidor med ideer och tankar om vad som kan diskuteras och analyseras.


kärlek.


Ojsan!

God morgon världen!
Här sitter jag och ska få in mig en provisorisk frukost innan jag beger mig till gymmet, KLOCKAN NIO PÅ MORGONEN. Det har väl då aldrig hänt innan. Vem vet, det här kanske är vändpunkten i mitt liv.

Utöver träningen idag ska jag kanske iväg till mitt sista seminarium, det känns halvonödigt iom att jag inte är klar med rapporten. Men vid halv 5 ska jag till bror och äta, titta på det nyaste oth (vill så gärna ladda ner och tjuvkolla nu i sängen för jag är sååå nyfiken!!) och sen ska vi plugga ihop någon timma.

Jaja, ska äta upp mina kiwisar nu.
Laters, M

.


Ännu en såndär natt..

Ligger i sängen, och kan återigen inte somna. Vilket känns sådär. Min plan är ju att orka mig upp med E imorgon. Gå och träna innan jag beger mig mot morgondagens utflykter.

Känner mig nere, trots trevliga nyheter jag fick, trots att dagen började med ett gott humör.
E frågar om jag är ledsen , självklart säger man nej, fast man är ju det, men helt utan anledning, eller åtminstone ingen som är uppenbar.
Funderar ofta på vad mitt problem är, varför jag inte blir nöjd? Vad som står i vägen för mig? Det finns ju inget - förutom jag själv. Får panik av att tänka att jag inte vet vad jag vill, när jag innerst inne vet exakt vad jag vill. Men det är där jag sätter krokben för mig själv och låter bli att genomföra det jag helst av allt skulle vilja. Kort och gott är jag något korkad just nu.

Han ligger och snarkar och jag önskar jag kunde gräva mig in i hans hjärna för att se vad han drömmer om, tänker på. Läskig tjej - jag vet. Men jag vill bara veta, för ibland så glömmer man, eller kroppen, själen och hjärtat glömmer. Men sen tänker jag (destruktiv som jag är) , tänk om jag skulle hitta något jag inte trivs med?
Hela jag är ju verkligen dum i huvudet.
Snälla, sluta snarka. Snarkningar är jobbiga. Framkallar jobbiga, konstiga barnminnen hos mig, haha! Helt sinnes ju.
Det tar mig alltid tillbaka till järnvägsgatan 4 i kvänum. Det är konstigt det där, hur kroppen och hjärnan funkar. Vad som utlöser vilka minnen.

Innerst inne är jag glad och lycklig. Jag är bara sämst i världen på att ta fram dom känslorna. Enligt K så beror det på att jag har en planet i skorpionens tecken. Min vilja att vara olycklig.

Snälla, sluta snarka nu.. Det skulle vara skönt.
God natt.


Att laga mat.

När man är hungrig o inte orkar gå till affären för att handla mat utan slänger ihop det man har hemma , och det smakar som det gör... So to speak. Vill nästan spy. Lite väl för starkt för min smak.

Jaja, nu ska jag vila magen och sen hoppa ner till tvättstugan.


Städa

Att städa naken! Alltid mycket roligare.


I vårat hushåll.

Här hemma så kan man tydligt se vilka brister både jag och E har. Om man tänker efter. Jag vet mina, frågan är om han vet sina? Han lär ju få reda på det nu i vilket fall som helst..

Min man, även om han är världens finaste man, så älskar han att lägga kläder lite vart som helst. När han tar av sig dom blir de helst liggande där han tog av sig dem, och oftast på golvet.

Bevis;


Här är kläderna från igårkväll när vi hade tränat och skulle duscha, fotot togs nyss.


Här är min morgonrock som han använde efter att han duschat, också igårkväll. Fotot togs nyss.


Här är jeans han tog av sig vid soffan igår och lämnade dom där (också igårkväll), jag plockade upp dom och vek ihop dom. La dom i sovrummet. Fotot togs nyss.


Jag då, hur snygg och charmig jag än må vara, så har jag svårt - väldigt svårt, för att lägga saker på rätt plats. Helst lägger jag dom lite vart som helst. För det tycker jag är lättast , då kommer jag alltid ihåg vart jag lagt dom. Om de ligger där de bör ligga får jag ju panik och tror jag tappat bort dem, tills jag tittar där jag sist skulle lägga dem - på sin plats.

Bevis;


Om man ignorerar alla plastpengar & plastleksaker jag hittat och bara lagt där, kan man även se att det ligger tre st ringar. Alla äkta silver/guld/vitt guld. Ihop med mitt svarta armband. Ihop med min faktura från nelly.


Mitt diadem som jag tog av mig igår innan vi skulle duscha efter träningen. Ligger på en byrå i hallen. (som borde försvinna snart?!) Fotot togs nyss.


Min bodylotion som jag använde i förrgår. Står på byrån i sovrummet.


Min kroppsspray står på våra provisoriska nattduksbord. Den har stått där i ett par dagar nu.

Det absolut bästa med våra fina brister är att vi plockar upp från varandra, inte vårt egna. Jag insåg allt det här igår , strax innan vi skulle iväg och träna. Han slänger av sig jeansen, låter dem ligga på golvet bredvid soffan. Jag dricker min shake ur ett plastglas och vandrar runt i lägenheten. Ställer va mig shaken på den vita byrån i hallen (gud vad den är bra att ha till såna här saker , och den brukar vara full med saker, men nu har jag städat lite där) Från ingenstans står jag och viker jeans medan han går och tar mitt plastglas och ställer det i köket... Ah, we complete each other.

Nu måste jag äta för nu är jag dödshungrig. Har dock inte mycket till frukost hemma , innebär att jag måste gå till affären. Jag vill inte. Det är då saker som pizza lockar.... Får bli ett frågetecken på den.

Maybe baby

Kanske kanske om lönegudarna är snälla i januari så kommer jag se ut såhär, fast i mörkhårig variant, någon gång efter helgen.

Då lovar jag att jag ska vara snygg betydligt mycket oftare.


Träningsvärk!

Men ändå ska jag eller vi snart röra oss mot gymmet. Enda problemet är att jag är hungrig redan nu, och att jag går som att jag bajsat ner mig pga träningsvärken. Men det är chill och jag är nöjd. Väntar bara på att min man ska komma hem.

Idag har jag hittat på nästan en hel englektion som jag ska ha observerat. Jag har skrivit inköpslista inför storhandling som skall ske när lönekontot fylls på nu på fredag - fram tills dess får vi typ leva på potatismos och köttbullar , eller något sånt.
Jag har även sett de nyaste himym avsnittet och insett att om två dagar borde det senaste oth avsnittet ligga ute på nätet.
Har även ätit både pannkakor och hemmagjorda ägg n' bacon mackor.
Jag har även registrerat mig på någon internetsida man kan söka jobb genom och hittat ett butiksjobb jag vill söka, men den vägrar registrera mitt cv?!?!

Väääldigt händelserik dag serru.
Nu är HAN hemma.
Puss serru


Vill göra;

Här är min vill-göra-lista med lätt-uppnåeliga mål.

• tatuera mig
• äga fler par jeans
• klippa mig / hårförlängning
• äga fler par tröjor / koftor / jumprar.
• vara snygg oftare

Det är väl inte så farligt? Ska bara skaffa ett till / ett annat jobb så jag kan uppfylla dessa krav.


Mys!

Här sitter jag och ser allmänt efterbliven ut medan jag försöker plugga lite.. I väntan på att min man ska komma hem så tänkte jag kanske göra lite pannkakor då.

Tidigare ikväll var jag och tränade på det nya gymmet jag köpte kort till förra veckan i torsdags. Är lagom mör i benen nu, eller inte, är i själva verket helt förstörd.
Tänkte köra lite lugnt på löpbandet idag bara och kanske lite styrketräning, men så såg jag att de hade ett gruppass - body pump. Såå efter jag kört på löpbandet ett tag så mördade jag mina ben där också. Till slut skakade dem bara, gick inte mer.
Upptäckte även att förutom solarie och jetsetmassage som ingår, finns även bastu där. Det nya gymmet ska bli min nya bästa vän i år!
Känner att hur jävla trökmelisa jag än låter som just nu, om inte jag börjar ta hand om min kropp så kommer den inte orka med i låt oss säga 60 år till, vilket jag vill att den gör. Så måste röra på mig, måste sova bra och ha rätt rutiner, maten och alla sötsaker den får jag försöka bearbeta lite längre fram. Är fortfarande alldeles för förälskad i mina nutellapannkakor..

Nä, examinationsuppgiften ska vara klar på måndag om en vecka senast 15.00 så måååste verkligen börja nu.

Med kärlek, M.


pics










Jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag..

I år lovar jag mig själv att;

Jag och min man ska åka på åtminstone en kort semester.
Jag ska börja träna oftare , och lova att det ska kännas.
Jag ska försöka mig på det här med körkort.
Jag ska även bli klar med all gammal skit i skolan.
Jag ska vara en rikare människa så att jag kan ge oss allt vi vill ha. (innebär jobba mer)

Så, ska kryssa av när jag slutfört något av mina löften.
Nu saknar jag hans läppar , KOOM HEEEM VI BÖRJAR OOOM IGEN , där ute äre så kaallt.


Om de ändå vore så väl..

Om de ändå vore riktiga pengar man hittade i diverse olika hörn i lgh, och inte tråkiga plast euron. Vad rik man hade varit då!

Detta tillhör då våran egna kassa vi har här hemma, som vi dock mest använder till att prata i högtalaren och trycka på knappen som låter sådär *bliiip*


True


Orkar inte

Jag vet det är ett helt nytt år och yadayadayada.
Men de enda som jag känner just nu är depression depression och återigen depression. Jag är så jävla trött på att varje gång jag ska ha mens så blir jag ledsen, sådär grovt ledsen att det känns som att hela livet är hopplöst och ovärt. Vet ni hur läskigt det är att känna att man skulle vilja svälja en hel karta med sömntabletter och lägga sig sen? Kanske sova bort några dagar, eller helt enkelt inte behöva vakna igen.. Vilket är helt sjuk när jag resterande 27 dagar om månaden är lycklig och älskar mitt liv.
Försöka bearbeta det, men hur? Jag kan ligga på sängen o inte orka röra mig och tårarna bara rinner - utan att jag ens själv förstår varför..

Nu är jag på väg in till stan. Det vankas Alvin & gänget på bio. Innan det ska jag kanske försöka unna mig en mascara, bara för att liksom. Eller för min är spårlöst försvunnen..


RSS 2.0