lördagströttheten äro närvarande på hög nivå

idag är jag ruskigt trött, har sovit ca 4 timmar inatt så det är förståeligt. Tröttheten kommer och går lite titt som tätt.
Vi har gjort chokladkakor och bara kikat på film. Nu ska jag typ laga mat lite fort och därefter ska vi käka chokladboll och sen ska jag försöka få vila lite innan jobb inatt igen. Vet inte helt säkert hur jag ska klara av att jobba inatt men det blir ett senare bekymmer tänker jag just nu.

Nä nu är det dags att göra något åt denna svinstia till lägenhet, MEN JAG ORKAR INTEEE!
Dagens citat är för övrigt; "åh titta söt unge, som jag!" gött med självförtroende när man är 3,5 år gammal.

tenta

Okej, nu har fyra veckor av stress och press gått. Båda tentorna är gjorda, resultatet är definitivt mycket bättre än föregående gånger, men jag vet inte om det kommer räcka till.
Ca 10 min in på tentan idag så kräktes jag, just nu ligger jag i sängen och är heeeelt slut. Ska vila mig en stund för all energi gick ur mig när jag blev klar. Tänk er att bära världens tyngsta sten i flera veckor för att sen slänga iväg den, så känns det just nu.
Men jag vet att så fort powernapen är över lär jag bära massa tyngd tills jag vet exakt hur det gick.
14 dagar dröjer det, på ett ungefär. 336 timmar, kommer vara en evighet för mig.
Nu vill jag somna en sväng. Godnatt! Eller ja, god powernap.


chillmode

Sitter i soffan med lite musik spelandes från mobilen och spotify och läser och pluggar lite. Ska gå igenom kapitlena på detta sätt innan jag ikväll läser igen mitt egetskrivna kompendium. Det borde kunna gå på max en tim om jag fokuserar.
Sen så spenderar jag typ 5 timmar på biblioteket imorgon för att försäkra mig att jag enbart fokuserar på plugget. Skulle göra det idag också, men hade så svårt att komma upp ur sängen idag, blev en såndär dålig start på dagen som jag konstant hade för ett tag sen där jag inte ville göra annat än bråka.

Allt det här visar mig hur otroligt påverkad jag är av mina känslor, det är inte bra att få en känslomässig rubbning. Allt går åt helvete för mig då.
Måste alltid vara lycklig. Dumma pojkvän som ska vara jobbig (ja du var jobbig and u know it) utan anledning och döda mitt hjärta tusen gånger om pga ingenting.
Vet ni hur ONT det gör att ha EN dålig dag med någon som man aldrig vill ha några dåliga dagar med?

Nu kom min älsklingsångest låt så ska njuta av den och läsa om 'pragmatics'.
Sköt om er!


något äckligt..

Du och jag under täcket, baby
Det har gått flera veckor, baby
Sen vi låg där hos dig och du frågade mig,
Ska vi göra något äckligt, baby
Jag blev tagen på sängen, baby
Jag låg där naken och ängslig, baby
Men det kändes okej, när du visade mig
Hur man gör nånting äckligt, baby

Fastnad för den låten just idag. Väldigt frustrerande.


sol

Bor man högt upp får man uppleva mycket sol, solstrålar och solnedgångar perfekt för mig som älskar att ta kort på fina saker (mig inkluderat)


Big brother a la melisas place.

Jag tror att om man gjorde min lgh till ett big brother hus och satte in kameror här och där skulle man slutligen slänga in mig på dårhus, orsak; humörsvängningar eller personlighetsförändringar - kalla det vad du vill.
Ena sekunden så ligger man och "pillar sig i naveln" vilket för min del oftast innebär lite mer söderut, inte sådär snuskigt eller hett men tänk Al Bundy stilen, de är ju så jävla gött o sitta med handen så.
För att i nästa sekund läsa ur mitt litteraturkompendium högt med någon form av förvrängd röst, som jag sen avslutar med ett oralt musiknummer som lyder typ: pomporompom pompompom pomporompomporompom pomporompompooooom ihop med ett dansmove i liggläge där jag mestadels gungar mittenparten av min kropp.
För att tre sekunder senare sluta med det jag gör, för om någon skulle se mig skulle de tro att jag var psykiskt instabil och så kan man inte gå runt och bete sig....
Sen en halv minut senare, skriver jag om det i min blogg. För att så småningom göra om samma sak igen.

Mvh Den stabila delen av melisa den demir.


Fint läppstift sa han

Igår fick jag la hyndra kronor av en man i dricks för att han tyckte att färgen på mitt läppstift var fint.
Tack tänkte jag! Tur att de kosta mindre än vad jag får av dig, win win for me.

Sen att 97% där inne igår var män och kanske 90% byggare gjorde det inte dåligt för mig och min ekonomi och mitt sparande till vår resa.
Nu är det bara 1,5 månad kvar till förhoppningsvis 5 dagar av ren lycka!

Hit ska vi:)


sommar

Visste ni förresten att det är nästan sommar idag? Ingen halsduk på mig, min tunna vårjacka och en inte allt för tjock tröja under med en tuunn tshirt.

Livet är nästan helt perfekt. Jag är hungrig förstår ni.


möjligtvis bäst i världen..

på att bli sämst på bild. skitliv.Nu åker jag till jobbet. puss

god morgon

Såhär började jag min morgon, hur började ni er?
Observera även att de här är första gången jag ever gör morgonkaffe till mig själv. Blir både jobb och intensivplugg idag. Sen ska jag även tvätta håret för första gången sen 5 nätter tillbaka - min process att göra mitt hår till sverigest, självutnämnda, vackraste hår funkar bra. Ibland är det jobbigt, men eftersom jag så sällan visar mig utomhus är det bara jag som får lida..


maten smakar

SKIT.
Får typ slänga 70% av den. Bara den kokta potatisen som blev god, och vitlökssåsen från pizzakäkandet i fredags.
Varför måste de fylla kycklingen med så mycket vatten och skit, så att kycklingen smakar piss hur mycket man än kryddar och smaksätter. Spyr på hela skiten.
Nu ska jag fortsätta läsa, när fan blev klockan 21 liksom?!?!


Det skulle man aldrig kunna tänka sig..

Att jag Melisa Demir skulle vara innovativ med mitt matlagande, ibland får man bara lite motivation. Så nu väntar jag på min baconrullade, mozzarellafyllda ungstekta kycklingfileer ihop med mina kokta potäter, samtidigt som jag högläser ur mitt egetskrivna litteraturkompendium på ca 27 handskrivna sidor. Tror ni jag varit envisare än envisast denna gång? Hoppas bara det hjälper.

Det var ett par dagar sen, i know.
Men varit heltidsplugg de två senaste dagarna. Igår duschade/badade jag för första gången sen fredagkväll - äckligt? Jatack. Men fokuserat på plugget bara. Och så ska jag fortsätta de kommande dagarna. Tills bästa märy kommer, då tar jag ledigt till helgen.

Med kärlek, M.


fördelar & nackdelar

Det finns ju fördelar och nackdelar med det mesta här i livet, just nu tänkte jag ta upp de här med att sova ensam.
Fördelar : jag får ALLA kuddar, vilket är bra eftersom jag älskar kuddar, istället för att behöva nöja mig med en bara, i princip. Jag får 1.60 bred säng att utnyttja som jag vill. Ingen snarkar eller smackar(?). Ingen som väcker mig imorgon, vilket leder till att jag får sova hur länge jag vill. Mycket göttit.
Nackdelar : finns inga armar som kramas, inga ben som trasslas, läskigt att vara ensam. Och ingen god morgon puss som får hela hjärtat att slå kullerbyttor.

Ni får gissa vilken sida som vinner. Tills dess säger jag god natt, nu ska jag 9gag:a tills ögonen faller ihop.


kontrollbehov.

Fan fan fan jag har så grova problem med mitt kontrollbehov. När jag har fått för mig en sak, när jag bestämt mig för en sak så har jag så otroligt svårt för att släppa det och ändra den saken. Jag stör mig. Eller det stör mig något så otroligt när man inte lever utifrån hur man besämt att man ska och jag tänker att om alla bara lyssnade på mig och följde mina riktlinjer så skulle allt bara bli så bra. Jag förstår att jag är helt störd som tror att alla borde följa mig, men jag vet inte vad jag ska göra för att låta bli att störa mig, för att lägga kontrollbehovet åt sidan och bara låta de vara, världen går faktiskt inte under om man gör på ett annat sätt någon gång. Jag bara gillar när det är "som det ska vara" .. Hm visst borde jag kanske söka hjälp för mitt kontrollbehov? Lite kbtterapi innan det går till överstyr, för jag känner att när det kommer till vissa situationer som kommer uppstå i framtiden så kommer jag vara ett rent helvete..
Det här älskade underbara beteende har jag fått ifrån min älskade mor, hon är precis exakt likadan. Fan också.

Men sen är jag så sjuk att jag faktiskt verkligen tror på att världen hade varit en bättre plats om alla bara lyssnade på mig och gjorde som jag tyckte. Typiskt att alla människor ska vara olika och unika, onödigt det där alltså...

Hjälp.


choklad

Jag åt lite choklad förut när jag pluggade, trodde jag tappa en bit men såg den ingenstans så antog att den kom med i munnen utan att jag ens märkte något , vilket är fullkomligt möjligt eftersom min mun är enorm. Men fick mig en liten överraskning när jag tog av mig tjocktröjan lite senare.
Gott tänkte jag!


ångest

Såhär intensiv ångest har jag inte haft på så sjukt länge.
Psykiskt sammanbrott. Är stressad över femtusen saker samtidigt och finns egentligen inget jag kan göra åt situationerna just NU så grämer mig över problem som inte riktigt är här än.
Men kan inte låta bli. Jag är en sån oroande människa av mig att jag blir psykiskt instabil.
Tårarna bara rinner och jag kan inte andas. Orkar inte.

Hjärnan är så jävla utmattad och jag har knappt sovit. Fuck.


STRESSHJÄRNA.

Sitter här och kan inte sluta tänka på att min litteraturtenta är om en vecka och att min lingvistik tenta är om två veckor. Dom här tentorna är så otroligt jävla viktiga just nu, man skulle kunna säga att halva min framtid hänger på dessa två tentor. Det gör så att jag vill skjuta mig själv. För jag får inte ihop tiden. Får inte ihop allting. Jag vill kunna fokusera 150 miljoner procent på bara plugg på tentorna, men det är omöjligt när man inte bara har sig själv att fokusera på.
För jag vet att om jag inte klarar åtminstone den sista tentan den här gången, så ger jag upp. Vet att jag man aldrig ska ge upp. Nu har jag gjort den där tentan så många gånger, och ändå inte klarat den. Då vill jag ge upp. Vill inte mer i såna fall. För om jag inte klarar den så försvinner ändå mitt självförtroende ner åt helvete där det inte existerar och då kan jag likagärna göra något annat, något som är lite roligare för tillfället åtminstone. Vad vet jag. Hitta en ny dröm som är bättre. Eller lättare att uppnå. Typ som förskolelärare. Haha, nej nu var jag elak men dom behöver inte fokusera på lingvistik och sån bullshit.

Jag älskar att bo med E , men i det här läget hade jag behövt ett litet rum på 20 kvadrat och inget förutom en kyl och mat och en dator att använda. Så behöver man inte tänka på att städa, på att vara social och försöka engagera sig. För det är, för mig, helt omöjligt att inte engagera mig, att inte leka, att inte prata, att inte umgås, att inte städa lite, att inte hjälpa alls. Då får jag dåligt samvete. Ibland hade det varit bra om man var utan ett samvete.

Aja, ska ta tag i disken och byta om och så för att sen gå och handla. För att sen fortsätta med pluggandet. Måste göra färdigt en viss del idag.
såhär känner jag mig just nu..

God morgon från sängen!!

Idag tog jag mig en extra powernap när E och lillfisen gick till dagis. Kände att om jag ska orka jobba måste jag sova mer.
Sen kom E tillbaka så då fick jag sova så jävla gott i hans armar. Sådär lycka på hög nivå.
Problemet är ju bara att jag drömde om hallonpaj och glass med chokladtopping från mc donalds så nu måste jag ha det. Får bli en sväng förbi donken innan jobbet idag.

Sen för en liten stund sen så ringer telefonen, dolt nr. Jag tänker yess de kan ju vara jobb relaterat. Nej det var faktiskt "modell för en dag" som ringde. Då har en av mina fina vänner tipsat om mig, och tyckt att jag borde prova detta. Älskade underbara fina vän som tycker att jag skulle kunna bli modell, kanske inte catwalk med tanke på min längd (sa hon själv tom hahaha) men definitivt foto. SnyggAnna the fd modell som snackar om det här ganska ofta. Och väldigt sjukt att hon kom tänka på mig och ber dom ringa mig. Fina vänner man har som tycker man är snygg. Jag kommer liite gå runt med ett uppblåst självförtroende idag och tro jag är snyggast i världen.

Nu ska jag påbörja den här dagen med ägg o bacon - gött som faan.
Puss, M.


Barnvaktspluggning.

Sitter hemma hos "svärsyster" och passar barnen. De ligge självklart och sover nu så då passar jag på att läsa lite lingvistik och slurpa i mig lite cöla samtidigt. Ett lyckat recept för plugg är coca cola faktiskt!
Men jag är så himla rastlös att jag var tredje stycke pillar på mobilen. Som nu, när jag skriver detta helt meningslösa inlägg. Gör det mestadels för att jag lagade min mobil idag, så nu är den hel och fin och jag har planerat att den ska förbli sån också.

Jaja, 5 minuters pausen är över. Ett halvt kapitel kvar att läsa. De kommande 5 dagarna kommer för övrigt vara fyllda med plugg. Ska klara det den här gången, no matter what.


träning.

Klockan är bara 10.20 och jag har redan varit iväg och tränat. Suger i mig någon recoverydryck just nu men är ändå jättehungrig så ska äta den äckliga spaghetti&köttfärssåsen jag gjorde i förrgår.

Utöver det ska jag försöka plugga lite, städa lite och senare idag iväg o sitta barnvakt igen.

Puss på er.


Nellytävling ftw

http://nelly.com/se/ayearofshoes/?utm_source=finest&utm_medium=banner&utm_campaign=finest120309


Man kan vinna ett par skor i månaden i ett helt år. JOBBIGT? öh nej!


tisdag kväll!

Nu har det ännu en gång varit full rulle i två dagar. Jag förstår inte hur de stora bloggerskorna ens orkar försöka hinna blogga, varför inte spendera mer tid på att typ leva livet? No offence - jag själv har inte så mycket till liv. Men jag förstår inte hur man orkar anstränga sig för att få några random människor där ute nöjet att få läsa om ens liv, om ens vardag och allt det där. Hur hinner ni med?
Idag har vi vaknat, ätit frukost, segat ner oss i soffan, hälsat på på jobbet och ätit gratismat för att sen bege oss mot leklandet och därefter avsluta dagen på donken. NU är vi hemma, jag är helt slut efter att ha vaknat vid 5-6 imorses och vill bara lägga mig och dö. Istället ska jag ge min man lite uppmärksamhet och kramas och pussas.
Men de som gör tusen saker mer än mig, hur hinner ni blogga? Vart hittar ni tiden? För jag är ändå relativt snabb över tangenterna, tror inte det går att vara betydligt mycket snabbare..
Eller så handlar det väl mer om att det inte är något så betydligt för mig som för de som faktiskt livnär sig på bloggen - hade väl varit skönt om man hade den inkomsten åtminstone. Men nä.

Jaja, och hade jag varit en bra bloggerska så hade jag tom kunnat erbjuda bilder från dagen som gått ,men nä det har jag inte heller. Fick jättemånga komplimanger för mina nya byxor idag och att jag var snygg (okej den sistnämnda kom från E när vi kom hem från alla dagens roligheter).

Istället bjuder jag på en fin bild på lillgrabben som jag tog igår. Fina älsklingshjärtat. Vad vi har haft mysigt både igår och idag.


whooo säger vi här.. 

it's overload.

Idag är jag inte villig att göra något extra what so ever. Är på väg in mot stan ska köpa lite saker innan jag beger mig mot jobbet för att försöka äta lite.
Valde dessutom att ignorera hur sjukt stökigt det såg ut där hemma, får ta tag i det imorgon. Idag är jag inte alls på humör för stök. Dessutom är magen fortf lite konstig. Typ som att den krampar. Det måste gå över snart.
Sitter på en överfull tub, vilket ger mig lite panik - tänk om jag spyr typ NU?!? hjälp.

Gnällmelisa på hög nivå idag.


Jobb

Är på väg mot jobbet nu. Magen mår relativt bra. Känner mig hungrig men illamående samtidigt.
Idag har mitt matintag bestått av ca 5 st knäckebröd med smör samt lite cornflakes med valio.
Ska försöka äta något mer på jobbet innan jag börjar.

En sak jag funderar på, rumpa i all ära, MEN de tjejer som går runt med tights som byxor, alltså inte tröjor som åtminstone täcker halva rumpan - inser inte dom att man kan se hela härligheten? Oftast är tights inte så jättetjocka och oftast så är de extra uttöjda över rumpan vilket gör dem något genomskinliga, förstår inte tjejer det? VILL dom visa hela rumpan och "hej idag har jag svarta string på mig, titta så får du se"
Såg nyss en jävligt saftig rumpa på tuben, hon flashade verkligen ALLT typ och den tjejen hade verkligen rumpa och ibland önskar jag att jag själv vägde några kilon mer och att jag hade lår och rumpa som den här tjejen hade..
Istället blir jag dålig i magen och kan inte äta, utan det bara sprutar ur mig (mysig info va) och så tappar jag kilon. Jävla typiskt va.

Jaja snart framme. Gött!


tjugoandra maj tvåtusentolv

vet ni vad som händer då? då släpps john mayers nya album! Och jag får lära mig nya låtar och nästan alla texter där också.
Älskar hans musik. Hans röst är såååååååååååååååååååå bekväm att lyssna på , och han är inte tråkigt bekväm att titta på heller.

Hur som helst, nu ska jag höja och börja städa undan lite här hemma. Ni kan få njuta så länge...
           
        
     

                        
en av mina favoriter..

kroppens bästa vän.

åååååh ni vet kroppens bästa vän magen, han/hon är arg igen.  Och jag orkar inte mer. Det var kanske 3 år sen jag sist hade såhär mycket problem med min bästa vän. Jag är glad i det här läget att E jobbar 12 timmar om dagen, då får jag gå runt och fisa hur mycket som helst och bara släppa ut det i de vilda (lägenheten dvs), men nu är det så illa att tom jag tycker det börjar bli för jobbigt.
Sen att jag är en sucker för choklad och gör det tusen gånger värre är inte en höjdare. Massa choklad här hemma och trots att så fort jag ätit en ruta så får jag ont så kan jag inte låta bli. Någon som är duktig på träna självdiciplinen? Kom gärna med förslag i såna fall!

Nu ska jag fortsätta låtsasplugga en stund till innan jag gör något annat minst lika ointressant.ps; inte min mage... skulle aldrig klara av att underhålla mina naglar så bra.

 


Medicinering

Vet ni vad som hjälper mot konstig magsjukdom? Valio sommarbär, sova jättelänge och en orgasm. Då får man helt plötsligt mycket mer energi. Just nu är magen fortfarande lite i uppror så jag är lite försiktig med den, äter bara cornflakes med världens bästa valio. Speciellt med tanke på att jag sa att jag kunde jobba ikväll och kan inte riktigt sitta i mitt lilla bås och fisa för då kommer ingen komma in.

Nu ska jag bara övertala mig själv att plugga lite innan jag åker iväg till jobbet.

Härom kvällen gjorde jag en batman pannkaka! Na na na na na BATMAN!


8 mars.

Idag är internationella kvinnodagen, och dagar som dessa får man sakna sin mor och resten av familjen. Speciellt när vi vanligtvis firar detta ganska stort "hemma". Men tycker vi ska hyllas för att vi har något som som männen inte har och är därför bättre. Utan oss hade inte människan kunnat finnas för att vara exakt.

Jag hatar dagar som dessa, då ingenting känns värt eller nödvändigt och man bara längtar bort till när det blir bättre och när man kommer dit man vill vara i livet, där man har allt man vill ha i livet. Jag vet jag vet det är väldigt viktigt att njuta utav nuet eftersom nuet bara finns här och NU - men om nuet inte är speciellt givande för mig då? Utan bara är en övergångsperiod där allting står still, som det känns iaf.För övrigt, angående mitt föregående inlägg LÄS DET HÄR! http://thatneedstogo.tumblr.com/post/18907388408/kony-2012-causing-more-harm-than-good VÄLDIGT VIKTIGT!

the machine gun preacher.

Förra veckan så såg jag och E en väldigt väldigt väldigt intressant och bra film. Som är ganska aktuellt just nu ihop med allt skriveri om Joseph Kony.
Det är så svårt det där, de skickar runt en video som visar vem han är - vilket jag självklart tycker är viktigt och att alla bör veta. Filmen machine gun preacher handlar om just det här. Men hur ska man veta vad eller vilka man ska stödja? Nu menar inte jag antingen LRA eller SLA. Utan kan man verkligen stödja invisible children till 100% när det har lyfts fram fakta om att de stödjer SLA som "bekämpar" Joseph Kony och LRA med samma sorts våld som de utsatts för?
Jag tycker deras idé om att göra Joseph Kony till en känd man är genialisk, viktig och jävligt bra. Få fram DEN. Men att försöka låta bli att stödja dem finansiellt när de väljer att stödja SLA och hjälpa dem i att få tag på Joseph Kony, för det är som att man i princip lägger nya vapen i handen på dem (på SLA dvs). Vet inte. Att bekämpa våld med våld är väldigt mycket dubbelmoral.
I filmen the machine gun preacher handlar det om Sam Childers - som hjälper på sitt sätt. Genom att bygga upp hem för de hemlösa barnen. En organisation som bara ser ut efter de skadade och de ensamma. Lyft dom. Gör dom kända, framställ varenda liten organisation som finns där ute och sprid de budskapet ihop, så kanske dom också får hjälp och får mer stöd och KAN göra mer i de läget.
För just i det här läget så förespråkar Invisible Children för fred men de stödjer våld? Krockar ganska hårt där.


http://4.bp.blogspot.com/_-PnDZmngAhM/Sa_KBGNySiI/AAAAAAAAAJY/uBOfiAysghs/s1600/IMG_2941.JPGjobbiga dagar, månader, år.

Jag tror att de flesta människor, någon gång i livet, går genom en ganska så tuff period. Tider där ingenting verkar hjälpa, tider där man tappar bort sig själv, tider där orken är långt långt borta. Det värsta med allt det här är att det faktiskt inte finns något specifikt botemedel. Tiden läker alla sår sägs det - men varför i helvete måste det ta så lång jävla tid innan såren är läkta? Innan man är normal igen? Innan man hittar tillbaka dit man vill vara? Det handlar inte om att tiden läker alla sår. Men man måste hinna bearbeta allting som händer, man måste hinna bearbeta sina stenar på axlarna, annars är det helt omöjligt att läka.
Sen som trissreklamen säger - plötsligt händer det. Så står man där, och bara kan andas.
Ibland kanske man är så långt inne i skiten att man inte ens inser att man är helt borttappad, man bara känner att någonting är fel men inget man kan ordna själv - tror man.
Det som hjälper mest i ett hjälplöst läge är faktiskt, att ändra sin livssituation. Man måste ge sig själv det man förtjänar, även om det innebär stora förluster, stora ändringar och en del sorg i sitt liv så förtjänar man faktiskt att kunna andas.

Det finns ingenting som någon kan göra eller säga för att ändra ditt liv åt dig. Det kommer alltid en dag när man känner att nu räcker det, och det är i det läget som man går ifrån det som skadar dig, det som äter upp dig inifrån.
Det tar tid. För att vara exakt kan det ta fem år innan man kan andas normalt igen. Innan man tillåter sig själv att vara lycklig.
Inte förrän man är lycklig så inser man hur länge man låtit sig själv tryckas ner, gång på gång igen. Det måste inte vara att någon alltid fysiskt eller psykiskt trycker ner dig, utan man själv väljer att sätta sig i en sådan situation där man utsätter sig själv för någon slags misshandel dag in och dag ut - för att det är det enda man känner till. Trots att det gör så ont, trots att man mår illa varenda dag så vet man inget annat, helt plötsligt blir det din trygga plats.. när det i själva verket inte är något annat än det som förgör dig som mest. 

När du vågar, då kommer du släppa taget. Jag lovar dig det.  / tillägnad L.


De latas hem.

Idag skulle vi upp o träna runt 8 imorse, hände det? Svar nej! Istället klev vi upp vid kvart över 9 och käkade frulle o sen åkte E iväg till jobbet. Jag myste ner mig i soffan med min kopp med te och tänkte att jag ändå skulle gå iväg och träna.. Istället råkade jag somna om i en halvtimme. VARFÖR är jag trött exakt hela tiden nu? Så fort jag kopplar av eller är i liggläge så blir jag trött och somnar, alla tider förutom då på natten när jag väl går och lägger mig. Kanske därför jag är trött. För jag ligger och vrider mig i en sisådär 2 timmar innan jag lyckas somna?

Måste orka vara vaken!! Ska börja hälla i mig kaffe på morgonen.

För övrigt är jag arg som fan för jag glömde mina shampon på badhuset, ni vet de som kostar lite mer? Ah och nu har jag inga pengar för att köpa nya så nu kliar hela hårbotten av att få besök av gamla dåliga vänner. JOBBIGT!

Trött tjaj efter powernap.


Dagens lycka.

Åh idag har vi skrattat så mycket här hemma. Vi har bara hängt och snackat skit, det har verkligen varit mysigt.

Lämnade lillen på dagis, vakna vid halv sju - sådär roligt men ganska mysigt. E somnade vid frukosten haha. Lillen bara babblade på och sjöng och han somna ändå. Sen somnade vi om en stund bara för att vi kunde liksom. Åt lunch, handla mat och myste rätt rejält, bada badkar osv osv. En såndär underbar dag.
Älskar hur bekväma vi är med varandra, dagens konversationer har handlat om allt mellan bajs och fisklukt. Vi är mer än ett par just nu, vi är bästa vänner på hög nivå och älskar att vara det.
Ibland kan man önska att det "sexiga" kunde finnas kvar lite, men när man är i situationen där och ska ha sexytime så säger någon något roligt och istället slutar allting med ett gapflabb där allt det sexiga och snuskiga försvinner. Men ändå är lyckan man känner i det där gapflabbet bättre än något annat. Åh, jag älskar det här och att vara här och känna såhär.

Med det säger jag god natt, med mycket kärlek.


Helgen.

Nu var det några dagar sen jag skrev sist. Men har verkligen haft fullt upp fre, lör och söndag. Har varit en helt underbar helg och jag har varit på riktigt bra humör precis exakt hela tiden, fram tills nu. Antagligen för man varit på topp nu i flera dagar kommer de lite att man måste krascha, plus de faktum att jag somnade vid halv sex och vaknade halv 11 idag och ungefär desamma igår. Har gått på "lånad" energi hela helgen.

Jobbigt bara att jag alltid lyckas krascha ganska rejält. Ligger och bara saknar just nu. Saknar min mamma och hennes sköna kramar, saknar lite det som är mitt typ min lgh och sådär, å andra sidan så längtar jag mer till att kunna bygga något helt nytt från grunden med E. Såna däringa små mysiga saker som lägenhetsvisningar, renovering och inredning. Visst har vi inrett denna lgh när jag väl flyttade in, men jag vill ändå ha de där från grunden. De vore mysigt, såna saker saknar jag mest. Dock kan man ju inte sakna de man inte haft så blir väl mer en längtan i de läget?
Å andra sidan så finns det saker (läs: människor(a)) jag saknat hela mitt liv, fast det har kanske varit mer att jag haft viljan att ha de där, precis som alla andra. De är svårt att förklara exakta känslan. Men ibland var man anvundsjuk på de som hade de man själv ville ha.. Nu svamlar jag en del.

Ska somna nu, dags att få den sömn jag verkligen behöver och gå på min riktiga energi. Idag kom marie hem så imorgon ska jag få höra hennes ljuva stämma också.

Mysungar, posar'n och lilla My.


nya kläder

                 

snygg tjej de där alltså.. sne också.
jag älskar min kamera. ibland kommer jag ihåg hur mycket och använder den. som idag.
Måste komma ihåg att använda den mycket oftare.

titta hur magiskt rena bilderna blir.. love it.
Förresten någon som sett filmen, ett öga rött? Jag tänker att jag skulle kunna göra en uppföljare som heter - ett öga mindre. Observera bilden rakt framifrån hur väl det syns där.


BAKNING.
Idag har vi haft världens mysigaste bakdag här hemma.

hår.

Ibland är man snygg, ibland inte..,.


RSS 2.0