Breakfest for a champ..

Eller?
Nu har jag och baby startat av dagen med ett kort spinningpass, eller hemmagjort spinningpass. Vi gnabbades i 40 min om vi ens skulle gå till gymmet o så bar det av för ett kort pass till slut. Känns gött. Snart är man på topp igen.

Ska nu äta upp min frukost och stressa ihjäl för att hinna med en skön dusch typ.
Puss och god morgon på er!


nöjd tjaj

idag går livet bra. jag sålde bäst på jobbet (tror de var byxorna som gjorde det), jag har även fått klartecken på att studierna kommer att fortsätta i 100% studietakt till hösten, vilket gör mig till en väldigt nöjd tjej, väldigt väldigt nöjd tjej. min livsglädje kommer komma som rullandes tillbaka på en skateboard - typ nästan iaf. rätt så trevligt det där. 
utöver det ska jag få träffa min familj om ca 3,5 vecka och  om ungefär 2 månader får jag åka ner till bosnien där jag inte varit på 2,5 år nu så det känns också rätt så spännande.. kommer kanske gråta när jag får se hela storfamiljen där nere. En konstig känsla förväntar jag mig i vilket fall som helst.

Nu ska jag dock försöka att somna så snabbt som möjligt, iom att jag börjar bli en smula hungrig och jag får icke förtära mat denna tid på dygnet så jag har upptäckt att det gör mig mer och mer fet. Så imorgonbitti ringer klockan runt halv 8 för en dryg timma på gymnet där jag satsar på att förbränna mer än jag lagt på mig de senaste dagarna. Mycket magångest på sistone, vilket är väldigt ovanligt för att vara Melisa. Var en del år sen jag kände någon ångest över min kropp, eller iofs har ofta stört mig på hur smal jag varit, smala ben osv osv, nu helst plötsligt är det tvärtom - då blir det lite kaos i lillhjärnan och i hjärtat och i magen och i kroppen så nu ska den skötas om till max.

God natt sköna och sköra värld.. välkommen morgondagen.
Mvh nöjd tjej.


mina nya byxor

jag älskar mina nya byxor. även om de är så tajta runt vaderna att jag knappt kan sitta ner. Men det är ok ändå. Jag älskar er byxor, ni är coola.
PUSS


update: skulle publicerats idag 11.36


truth..

det är så många saker och tankar du aldrig kommer vara medveten om, eller någonsin förstå..


Jag och mina fina skor..

Är nu på väg mot svärisarna för att fira födelsedag och mors dag.
Önskar jag vart på lite bättre humör men blev lite ledsen när jag prata med mami nyss. Saknaden är enorm, och fick mitt fina hjärta till mami att börja gråta, för hon sakna oss. Nästa år på mors dag är jag hos henne, nu hade jag dumt nog jobb inbokat hela helgen och måndag så det blir omöjligt för mig, om jag inte vill åka över natten = skaffa körkort NU så hade jag utan tvekan åkt redan inatt efter jobbet och överraskat min fina älsklingsmamma.

Jaja måste lyfta humöret, idag ska det ju firas!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/943494/images/2012/pic_204227937.jpg" class="image">


Lördag, eurovision, jobb, häng m vänner.

Är på väg mot tantolunden för att möta upp bacon o co, ska umgås lite innan jag ska vidare mot jobb o såna däringa "roligheter", och ikväll förväntar jag mig en jävligt fartfylld kväll ihop med eurovision, elitloppet och löningshelg på det så ikv blir det multrakalas.
Dock finns en specifik anledning till varför jag vill påpeka just idag. När det är eurovision och allt. Jobbade förra året på eurovision också. Då satt jag där i kassan och blev uppdaterad av vad som hände via sms.
Det har nu gått ett år sen jag och mitt hjärta påbörjade den här extremt långa resan. Mestadels har det varit roligt, ibland mindre kul. Jag tycker det är jättemysigt, trots att jag ibland kan vara sämst i världen på att visa det så tycker jag att det är världens mysigaste sak att ett år senare fortfarande vara här, och så hoppas jag på att bli uppdaterad via sms ikv igen. Förra året var det ju enbart pga att man inte kunde låta bli att smsa, spela roll vad det handlade om, även något så tråkgt som eurovision!
Love you baby.


Skön fredag.

Nu är jag lagom seg och trött tjej efter en hel dag i solen. Vi solade, klättra på lekplatser, åt mackor, sparka boll och umgicks. Bästa citaten från idag är "melisa jag älskar dig såhäär mycket" och innan jag skulle gå till jobbet "melisa du är fin" , sen kan vi väl ignorera de tusen kommentarerna om att melisa är dum och melisa gjorde för att man inte fick äta chokladkex till frukost och för att det var dags att bege sig hemåt efter flera timmars håll igång?
Nej men idag var en jättemysig dag.

Nu sitter jag på tuben och några timmars jobb väntar. Denna helg är jag själv för E och lillfisen sover hos svärisarna då E måste jobba imorgon och jag likaså. Men de är väl bra på sitt sätt, jag får mig lite melisatid och blir lite lättare att handskas med.
Hötorget nästa, nu ska redbull osv inhandlas.

M,


tvättstuga, kompletteringsuppgift och flyga drake.

Som tur var fick min yrsel över efter en tim. Väl då upptäckte jag på min studentmejl , som jag inte kollat på väldigt länge, att jag skulle bli klar med en kompletteringsuppgift för de basgruppsdagar jag missat senast idag kl 17. Så det var bara att sätta sig och kötta och få ihop en någorlunda ok uppgift. Den visade sig vara relativt enkel så jag gjorde det på ca två timmar.
Nu väntar sista lasset med ren och torr tvätt nere i tvättstuga som jag ska iväg och hämta.
Vid första lasset försökte vi flyga drake med Elias, men det gick sådär. Ingen av oss minns hur man ska göra riktigt? Förutom springa? Den bara flög rakt ner i marken så fort vi försökte.

jaja, dags för tvättstugan.
Med ett cpöra men ack så mycket värme o kärlek från er Melisa!


Jag kanske dör idag

Nu har jag haft en riktigt bra, men även djävulsk vecka. Jag rular på det nya jobbet, de två dagar jag har sålt så har jag faktiskt sålt bättre än någon annan fram till lunchtid (då jag slutar denna vecka) så har fått mycket beröm och bekräftelse. Vilket är jätteskönt.
Det som gått åt helvete verkar vara mina öron, eller mitt vänstra öra, hör sämre på det och tanten på apoteket trodde det var en vaxpropp? Lagom äcklgt.
Dock har inte lösningsmedlet hjälpt ett dugg, och igår fick jag världens yrselattack så kunde knappt röra på mig. Samma sak hände nyss. Gick upp vid sju med lillfisen, allt var bra vi prata vi spela flöjt och vi klädde på oss. Sen gick dom till dagis, och jag la mig i sängen igen. Kunde ändå inte träna örat var konstigt så kan lika gärna vila lite mer då. När jag väl vaknde var jag så yr att jag bokstavligen inte kunde röra mig..
Den här känslan är jätteläskig och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Ta mig till vårdcentralen? Jo skulle det men de stänger sina ickeextrema ärenden kl 11, kan som sagt inte röra på mig spec mkt. Jag är mest rädd för att svimma. Jag är helt själv här hemma, vad händer om jag skulle råka svimma? Usch vill inte tänka på det..


dödstrött tjej

Idag igen. Blev en väldigt konstig natt / morgon med väldigt konstig sömn. Jag hatar det faktum att jag vaknar så himla lätt och somnar om så jävla svårt. Inget hjälper.
Så här sitter jag och klunkar redbull för att piggna till, det går sådär. Vill helst somna. Men idag har jag första dagen på nya jobbet, dock så klantade jag mig så kan inte riktigt göra spec mycket. Typisk melisa sak att göra.

För övrigt tror jag att det kanske är en ögoninfektion på G, då blir man ju så jävla snygg.
Men nu ska jag dö på tuben. Puss


Ajkeja

Efter en liten promenix är vi nu på bussen mot ikea. Här ska "fönstershoppas" och införskaffas lite nytt. Och jag vill äta köttbullar. Möjligtvis även det första jag gör. Eller kanske börja med en korv.

Solen skiner och det är varmt som satan. Eller inte som satan, men lite varmare än igår iaf.

PUSS

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/943494/images/2012/pic_203346339.jpg" class="image">


smygkik

Blev helt ok nöjd med håret faktiskt :) skulle vilja ha det en smula ljusare men hon sa att de blir väldigt svårt eftersom jag har både rött, brunt och svart i håret.

Men jag trivs ändå! En smula bankrutt men de funkar liksom. Shoppade lite också. Fina kläder på gina. Såg på HM också, men ska avvakta med dem en vecka eller så (enbart för jag glömde mina rabattcheckar hemma)

Nu ska jag istället försöka hålla mig vaken i ca 8 timmar till innan jag får bege mig hemåt för att avnjuta lite sömn på det.


Hello alienhead.

Svintrött tjej idag. Vet inte riktigt hur denna dag ska gå. Är lite på väg att somna på tuben nu.
Sitter en tjej här med söthund som fan, är helt kär. VILL HA HUND JAG MED, en liten bäbis jag kan pussas och kramas med och ta hand om.
Nu sitter två jättesöta pojkar här också, som också är jättesöta, så det vill jag med ha! Åh vill också ha någon som skriker "mormor" till min mami. Gud vad jobbigt det är att "behöva" göra vissa saker först i livet, innan man tar det där stora steget att skaffa barn, så tröttsamt. Kan inte den här mellantiden bara ta slut? Så nu har jag levt den i några år nada mas por favor. Jaja man ska njuta av nuet och yadayadayada, men har redan gjort det några gånger, nu längtar jag till någon större än det här.

Oj, skulle bara säga hej och att jag nu ska hoppas på att jag blir snygg idag. Men tankarna bara flög iväg..


Nakenfis.

Hoho här halvligger/halvsitter jag halvnaken i fåtöljen och funderar på vad jag ska ta och göra nu?

Längtar tills på lördag, då ska jag bli ljushårig och betala en förmögenhet för det också. Kommer kännas sådär. Eller det känns redan sådär. Men det verkar vara så in i helvetes dyrt att färga håret hos frisören och nu när jag har lite pengar till övers så ska jag faktiskt ta och unna mig det. Nervös som fan är jag också. Men det ska bli roligt faktiskt!
Och imorgon ska jag på middag med svärföräldrarna. På tal om det hade jag en fruktansvärd dröm inatt. Jättekonstig.

Men nu ska jag ringa karina, var någr veckor sen vi talades vid.


Ångest

Ligger hemma i soffan, lägenheten ser ut som ett bombnedslag efter en halvgjord uppackning, efter mys med familj här igårkväll och min frukost imorses.
Jag har tusen saker att ta tag i, men orkar verkligen inte.
Behöver städa upp allt det här, behöver hitta papper till baby, behöver kanske möjligtvis duscha, samt göra allt annat som man gör om dagarna. Just nu dock så orkar jag inte ens lyfta mig ur soffan.

Senare kanske jag skriver Lite om Madrid som stad.


Hola!

Ligger på hotellet, japp är relativt gammel dåra, och chillar. Men det är lite befogat. De två föregående dagarna har vi promenerat och promenerat och promenerat. Grovt. Lärt oss runt typ centrala madrid relativt ok.
Sett i stort sett två tredjedelar av staden och shoppat upp mer pengar än jag gör av på shopping på typ ett år eller nåt sånt.
Min shopping är bäst, nya snygga ray bans pilotisar, snyggaste nikeskorna ever, mineralsmink, ny skinnjacka (ÄNTLIGEN FÅR JAG SLÄNGA/GE BORT MIN GAMLA FULA SLITNA SKINNIS) och klänning och två par jeans.
Imorgon väntar fotbollsmatch och mer promenerande. Värmen är helt kaosartad, ligger på minst 25 grader om kvällarna och runt 35 om dagarna.
Vi gnäller mestadels om hur ont man har i fötterna efter vårat promenerande, annars är det mest njutning på hög nivå.
Men mitt hjärta saknar lillfisen så det gör ont i mitt hjärta.

Jaja, nu kanske vi ska vara vår egna ålder och kanske, KANSKE gå o ta något alkoholhaltigt o dricka. Får se vad fötterna säger. Annars trivs jag gott o väl på hotellrummet med fötterna högt upp och lite chips..
Imorgon byter vi även hotel, till ett som ligger ännu mer centralt:) livet leker här.

Godnatt från madrid.


Mission : MADRID

Started.
Vi sitter nu på bussen ut mot skavsta, e la änna 3 timmar för tidiga men jaja babe ladda ner hela star wars vad de nu är till mobilen så vi blir inte sysslolösa.
Jag är så nöjd med allt nu. De här ska bli bäst. Stenrika är vi där också. GÖTT!


JAG ÄR SÅ LYCKLIG NU!!

Min dag började bäst och slutade minst lika bra.
Nu ska det sovas här för imorgonbitti ringer klockan jättetidigt!
Imorgon är vi även i ett helt annat land.

Med massa glädjelyckliga pussar från en stört glad och nervöslängtig tjej!


Att hitta orken

Jag är nog bäst i världen på att tappa orken för saker och ting. Varit på dop idag. Jättemysigt med bebismys, det lugnar mig lite vilket är bra. Dock inser jag att om jag ska orka hålla bebis länge i framtiden måste jag träna armmusklerna.

Har även tusen saker som behöver göras. Jag orkar ingen av dem. Är jättehungrig, behöver verkligen fixa mat men vill helst inte. Vill helst bara ligga kvar och bli mätt på godis och kladdkaka , men de blir jag aldrig. Vill helst inte behöva sortera tvätt, men det behöver jag inte.
Fatta ångesten när ens andra hälft ber en försöka fixa lite mysstämning och jag bara vill somna.
Får försöka övertyga mig själv att när allting är klart, då får jag sova.

Kan någon komma o hjälpa? Snälla?

TRÖTT TJAJ

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/943494/images/2012/pic_201340171.jpg" class="image">


Hemma!

En blev ju varken måttligt eller omåttligt berusad kvällen till ära. Dock hade jag en jävligt trevlig kväll, det quizades, dracks jello-shots = first time ever och det röktes för många cigg och det socialiserades med några nya människor. Dock blev det ett slag i ansiktet av en. Oförberett. Annars var allt bra gjort. GullBacon som fixat allt så fint och en klapp på axeln till mig och felix som hjälpte till med att dekorera så fint och mysigt. Skulle nästan vilja kalla mig för självutnämnd svensk mästare på att knyta ballong efter både barnkalas och nu ett vuxenkalas.

Nu ligger jag i min (vår) sköna säng och ska somna typ för en tim sen då klockan ringer vid 9 imorgon för att bege oss mot staden för att införskaffa doppresent... Älska sista-minuten paret. Tummen upp för oss.

Nada mas. God natt önskar jag från en måttligt (läs:väldigt) trött tjej.


Ansiktsmaskmelisa.

Nu har jag provat två olika ansiktsmasker, numero uno är den där aspirinmasken alla pratar om och numero duo är någon avokado, olivolja och citronsaft mask som jag för tillfället har i ansiktet. Ska kolla vad för under den kan göra med mitt vackra ansikte. Om jag blir snyggare, eller fulare...

Men tänkte att jag skulle köra lite testa-på-ansiktsmasker period ett tag nu, samt lite för håret. Vill hitta något som gör underverk för mig och mitt hår och mitt ansikte.

Ikväll ska jag faktiskt på hemmafest, hur länge sen? Minns inte ens.. Men det ska bli kul! En tjej som fyller år. Ska dit o hjälpa fina lilla Bacon innan alla gäster kommer, och kanske dricka mig måttligt berusad innan så att jag inte får magångest av att vara social mot främlingar.


Jag med aspirinmasken, som funkar sådär för mig faktiskt.. Den gör ansiktet lite lenare men så som det snackas om den förväntade jag mig kanske värsta mirakelkuren som gör mig till adriana lima? Maybe a bit much to ask for, but still.. tänk om.


Och jag med avokadomasken... ja, jag lever i min onepiece, so what? den luktar lite illa.. men vi får se om den gör några underverk.


wow

Detta måste dokumenteras. Har precis nyss varit ute och joggat, first time ever.
För att vara första gången någonsin gick det lite som förväntat. Tappade bort mig ca 3 gånger och kom hem med en mindre hel mobil - den åkte i marken och nu blir det tredje gången jag kommer laga den här mobilen. Med det sagt så kommer jag ha lagt ut tillräckligt med pengar på reparationerna för en ny skinnjacka, för kanske en tredjedel av min framtida tatuering och tusen andra saker. Känns bra.

Nu ska jag experimentera fram en kycklingpasta, för det är i princip det enda som finns i hushållet... Nästan. Ihop med köttfärs o bröd typ. Och tre olika sorters pasta. Så vi får se vad som händer i köket.

Med vänlig hälsning, färdigjoggad (för idag) tjej.


underbara lediga dagar.

var nyss på nya jobbet för ett kort informationsmöte, utbildningen skulle börja nästa vecka men nu är ju jag bortrest just de dagar de pratar om så går inte riktigt helt för mig.
Ska träna en sväng i think, ut o promenera / jogga eller hit the gym. Får se lite.
Utöver det har både jag och mitt hjärta varit ledig de tre föregående dagarna som har bestått av allt bra som det bara kunnat, vi har parkhängt, grillat, resturangdejt, bio (the avengers som var BÄST), fotboll och filmmys. Varit så obeskrivligt lycklig att det varit läskigt.

Nu väntar en bra helg och sen är det bara 4 dagar kvar tills vi är i madrid.
Ska läsa min bok nu.

Puss, M.


jag älskar dig..












morgonpromenad.

Skönt väder ute, måste utnyttjas. Jag och min musik ska kanske börja vandra hemåt och göra frukost.
Senare ikväll ska jag på dejt.

Med kärlek, M.


RSS 2.0