longing for better days..

idag känner jag mig närmare död än levande, igår kräktes jag en sisådär 5 minuter innan klubben stängde så någon annan fick ta över ett litet tag.
Har tvättid kl 13, men ligger fortf i sängen och vet ej om jag riktigt orkar tvätta idag.. kanske ska fokusera mycket på att vila? och plugga, självklart.

ska ta o kliva upp nu hur som helst...
me atm, not so fresh and so clean clean..

longing for it to be done
dont want to play charades anymore
it would all be so much easier
if we only could runaway...





chillaxing

borde sitta o skriva på min hemtenta , men är så förbannat trött o seg just nu. Vi har precis ätit en av mina godare kycklingpastor jag försökt mig på.. Så jag är supermätt och busungen likaså.. Han sitter och tittar på någon mussefilm medan jag ligger här o jävlas mest med honom och petar på han med fötterna. Så söt när man kittlar honom och han skrattar sitt söta skratt, sen försöker han få bort mitt ben och jag bara skrattar åt honom.
Nej, måste starta med hemtentan nu. Bajsockså. Puss från oss.






korthårig melisa..

Såhär blev håret och jag är nöjd, kanske lite kortare än planerat men det är ok. Nästa gång kanske jag går helt bananas och klipper av mig mer än så! Vore kul o pröva nytt.



nu ska jag torka mig och seb läsa en hel bok om mobbning (är tanken iaf,vi får se hur de slutar) och om hur det är att vara utstött! Kan jag också skriva en bok om, en självbiografi om det för en har ju vart lite mobbad för många år sen! De ni..

klipp klipp

idag åker håret av! Eller ja kanske någon centimeter och möjligtvis ett försök till frisyr, just nu är det mest bara konstigt och jobbigt. Men jag blir alltid likadan vid den här längden på håret, jag är himla rastlös och orkar inte vänta på att det ska växa 10cm till så jag har lite längre hår, det jag numera eftersträvar litegrann. Därför jag inte ska klippa allt för mycket idag heller.. Självklart ska jag klippa mig på ett ungefär så son jag alltid brukar - oooväääntat? NEJ! Men jag älskar förändring, när man inte har möjlighet eller ork eller vilja att förändra allt för mycket i livet kan man alltid köra på små förändringar.....
men såhär typ hade jag tänkt mig.









bilder..

JAG la upp bilder, men blogg.se's app är bajskass så den la inte upp bilderna ..

men här är en bild på väskan åtminstone. (grytan blev god)









vfu, väska och gym.

sista dagen av vfu'n avklarad. väldigt skönt! observerat matsalen tillräckligt nu.
efter vfu'n åkte jag hem och sen direkt till gymmet. gick väl sådär, ganska segt och jag hade egentligen inte så mycket ork men gjorde väl nästan mitt bästa. känns skönt att ha varit på gymmet - känns i benen iaf.
köttgryta står just nu och kokar på spisen, E är hemma om ett tag och då ska det bli så in i pipens gott att få i sig mat. hoppas bara maten smakar gott också! Har freestylat lite så vi får väl se.

men bästa med dagen är väl kanske min nya skolväska jag köpte mig för födelsedagspengar från fam. klebic ♥ så den ska jag framöver försöka använda mig av, får plats med dator och allt som jag behöver. så idag är jag glad tjej !
Sen är mensen borta , ta i trä, så ska njuta nu tills den väljer att dyka upp igen!



nu ska jag röra om i grytan.






jobbigt värre

sitter här hemma vid köksbordet medan två av mina favoritgrabbar kollar på fotboll. vet inte vad som är fel på mig men är möjligtvis tröttast i världen mest hela tiden, möjligtvis järnbrist o diverse annat. Iom p-staven visste jag att mensen skulle bli krånglig , hälsa på tjejen som haft mens i 8 ÅTTA dagar fram tills idag. Inte haft ork för något, vill mest sova och äta. Ja det har jag verkligen inga problem med kan jag säga er. äter en hel del , hela veckan dessutom. Men tröttheten är oändlig typ. köpte järntabletter med 100mg järn i och man ska egentligen få i sig ca 15? Hjälper inte?
Ändå sitter jag här och försöker läsa och lära mig begrepp som används ur den här boken.. insåg kanske idag hur mycket jag har att göra inom loppet av två veckor.. ska köpa berocca boost imorgon och se om der boostar mig något alls.

men just nu känner jag mig mest såhär.. mitt hår ser ut att ha fått utstå en elektrisk chock.




long time no see.

nu har det hunnit hända grejer här! mer än en vecka har gått, i think? till o börja med har jag införskaffat mig en ny bäbis och sitter och skriver via min samsung galaxy sIII atm som jag är månge nöjd med.
utöver det har jag fått fina presenter när jag fyllt år, skor, jeans, espressomaskin (i♥latte), pengar, presentkort och sist men definitivt inte minst utan verkligen årets finaste present en jättefin ring från svärisarna och oj vad glad jag blev. ville gråta men försökte hålla mig. men jag blev väldigt rörd av geseten och allt fint de sa till mig. jag älskar att komma överens med E's föräldrar för mina är inte alltid här och då blir det tufft ibland och då är det skönt med hans..
nog om det nu. sen var bästismarie plus mamma karin här och njöt av en skönt utgång i fredags. det var en jätterolig kväll med massa dans, alkohol och en hel del skratt. min kusin och este gjorde oss sällskap under kvällen också.













men på lördag kom allt det roliga igång. lillfisen fyllde fyra år. han firade dock med sin mami på lördagen men estes föräldrar hämta han på kvällen och vi alla tre sov där på lördaag för söndag skulle vi ha STORKALAS för både han o sötkusinen noelia. jättelyckat kalas och jag tror barnen hade jättekul då de fick springa ute och leka. lillfisen fick ca 25 presenter haahah var helt sinnessjukt mycket! han var så himla lycklig över det

♥ log mest hela tiden. fick sig en vattenpistol som han så gärna ville ha också!
nu har jag dock mest ångest och vill inte att det ska vara måndag... innebär saker jag inte vill.












Lördag.

Hej!

Skön start på lördagen, nu lovar jag att jag ska orka mig iväg till gymmet och röra på fläsket.
Igår kom mamma och sefik hit för att hämta sin bil de hade köpt, jättefin volvo. Sen åkte vi hem till oss och åt middag och umgicks, slutade med att vi satt uppe till halv 1 och pratade om umgicks. En väldigt skön kväll med andra ord.
Gick upp vid 9 och åt frukost, sen begav mami o sefik sig hemåt och jag ligger i soffan inlindad i tjocka täcker och sköna kläder.
Måste orka mig upp nu till gymmet, för att sen städa lgh och längta till ikväll då det är MAGIC MIKE på bio. Som jag längtar!!

Funderad på om jag ska klippa mig igen?
Yes, No?


Muy bien muy bien.

Ligger i sängen o läst färdigt pdf-fil nr 3, bara 4an kvar nu, medan hjärtat kikar på MIB2 på datorn. Skön kväll.
Jobbat idag, kom hem, käka mat o läsa.
Min nya kurs är för övrigt världens bästa kurs. Skulle rekomendera alla småbarnsföräldrar att läsa den, man inser så himla mycket om sitt beteende mot barn och vad barn vill och inte vill.
Läste ett citat igår, som jag självklart inte minns idag hur det gick exakt, men kontentan var väl i princip att barn är de mest fotade människorna i vårt samhälle, men samtidigt de vi minst lyssnar på.
Egentligen, de finns olika perspektiv och teorier. Barnperspektivet och barns perspektiv, så lika men ändå så olika. De flesta utgår oftast från barnperspektivet där vi vuxna tar de flesta valen åt barnen för vi tror på att det är bäst för dom, för de ska lära sig vett och etikett, för de ska förstå att allt inte alltid funkar på deras sätt - vilket självklart är bra till en viss gräns. Men hur ofta frågar man barnen vad dom vill! Vad dom tycker är roligt, tråkigt, varför de vill göra på ett visst sätt o varför inte? Menar inte enkla självklara saker, man frågar alltid vad barnen tycker är roligt att göra osv osv, men ofta har vi ett sätt vi anser att saker funkar på,
När vi sen bestämt oss för detta, så blir det kaos i stugan när barnet inte vill göra så, am i right or am i right? Hur ofta frågar man VARFÖR VILL DU SITTA MED STOLEN SNED NÄR DU SKA ÄTA? Nej istället blir det "man ska sitta fint vid matbordet" and thats that.. Men så är det med allt. Vi tar självklart alla besluten som vi tror är bäst för barnen, men hur ofta fråga man barnen om de ens tycker det själva? Aldrig i princip.. Gud vad den här kursen kommer öppna mina ögon för hur jag framöver ska förhålla mig mot lillgrabben, hur jag ska prata med honom och bete mig mot honom.. För trots att han inte har lika många års erfarenheter som vuxna så har han ändå en egen vilja, en egen världsbild och det är meningen att man som vuxen ska låta den bilden vara trygg och bekväm och inte försöka röra om i grytan allt för mycket, men de finns självklart undantag för allt, kommer alltid att finnas..

Ne. Nu är de väl dags att tänka mindre och sova mer. Lång dag imorgon. Ska försöka bege mig mot gymmet på morgonen och vara duktig tjej. Sen kallar jobbet imorgon också, i think. Om jag inte får sparken för att jag väljer skolan framför allt nu den här gången. Vi får väl se.

Med vänlig hälsning,
Melisa Dämir.


Skolstart!

Skolstarten idag gick väl sådär.. Jag hitta aldrig till min föreläsning, den visade sig vara på sociologiska institutet som ligger på sveaplan (hängde inte jag alls med på?) så det gick sådär. Som tur var råkade jag på en grupp som ska plugga samma kurs så de visade sig att jag inte missa allt för mycket, att jag har ca 80 sidor att läsa till imorgon och att böckerna är svindyra. Men de är ok. Har ändå absolut hur mycket pengar som helst... Säger vi.
Satte på mig nya skorna, ångest vill inte behålla dom - dumma mig och dumma impulsköp. Jag har hamnat i någon konstig slösamassapengarsvacka, alltså hela jag är så himla mycket i kaos o tusen bitar medan resten av mitt liv är ganska stabilt och allt är verkligen som se bör vara - sen kommer mitt psyke och ställer till det i mitt annars relativt stabila liv.. Typiskt.
Positiva är väl att skolan är igång och att jag numera också ska komma igång med resterande saker jag är i behov av , som träningen o plugget.
Utöver det var jag iväg och satte in p-stav idag så här blir inga barn gjorda på typ tre år. Känns gött att slippa oron för att det ska råka hända, iom att jag är sämst på att komma ihåg mina p-piller. Så fick ta spruta idag och jag ville dö litegrann. Är ju himla läskigt med sprutor tycker jag. Gör ont o sticks och grejer. Men det är rätt udda då jag älskar att tatuera mig? Jaja nog om det..

Kvällens planer är städa lgh, träna, läsa mina 80 sidor.. Dags o börja.


on my way..

På väg hem från jobbet. Har fått jobba med Linnsan ikväll, det var himla skönt. Tiden gick fort och vi hade så jävla kul! Min lillasyster :)
Sitter på tuben och har lite ont i hjärtat, varför vet jag inte. Längtar tills på måndag, då mitt nya liv startar lite igen, vilket känns himla skönt och jag är överlycklig för det. Ska bli skönt att göra något viktigt igen, känna mig viktig för mig själv igen, jag behöver verkligen det..
Inte spendera resten av livet på krogen och inte göra något av det jag fått.
Fast det är ju långt från tråkigt att gå hem med fickan full med dricks, så det har sin fördel också.
Köpte mig skor idag, efter ett arbetspass är dom betalda liksom, plus lite till.

Nu är jag jättetrött, är hemma snart. Då ska jag äta macka, dricka vatten och däcka stenhårt.
Imorgon vankas bio med mina två små hjärtan.. Finisar.


Kan inte sova.

Dumma rubbad sömn. Kan inte somna. Vill väldigt gärna som na. Borde läst min bok, men jag vill verkligen inte, det tar emot så himla mycket så vet inte riktigt hur jag ska orka med att kämpa mig genom den.
Igår var jag överlycklig för jag blev klar med ännu en kurs och enligt någon mattias på csn så skulle jag ha tillgång till studiebidrag o lån och allt jag ville ha, men eftersom jag är som jag är så ringde jag idag igen och då var det SKITTRÅKIGA nyheter som jag inte alls ville höra, så nu är jag ledsen och ångestfylld till max igen. Varför tog jag såna korkade beslut vinter 2010? Varför slösade jag mitt studielån fastän jag inte borde? Varför förlitade jag mig på människor jag egentligen visste inte var pålitliga? Varför funkar vi människor på de sättet, att när vi verkligen vill något så gör vi så himla mycket för att det ska bli så trots att ALLT pekar på att det inte går, det inte är så? Varför ska vi vilja såna ouppnåeliga saker? Eller varför ville jag ändra någon som inte ville bli ändrad, varför skulle jag engagera mig i något som inte gav mig de jag ville och behövde tillbaka? Har så himla mycket ångest för gamla beslut jag tagit tidigare i mitt liv, hade jag inte varit så naiv hade jag inte vart i exakt samma knipa som jag är i idag med csn, men har bara mig själv att skylla, var ingen som tvingade mig att välja, förutom mitt egna dåvarande dumma hjärta.. Skönt att ha ett nytt hjärta. Jo jag gick ju igenom en operation och skaffade mig ett nytt och lite mindre naivt hjärta som inte var lika skadat och påhoppat, smart ide kände jag. Känner jag än idag.
Ne, ångest för gammal skit är bland de värsta som finns. Borde ignorera den så mycket som man bara kan, ibland är det dock svårt, speciellt när det kommer tillbaka i form av huvudvärk. Dumma dumma dumma melisa..

Ska väl försöka somna ändå. E snarkar och jag önskar jag kunde vara i samma djupa sömn som han är i, alltid. Skulle vara skönt.. Bara ge sig själv det. Vore drömmen. Vore allt.
Nu ska vi trolla bort ångest.

Bjuder på bilder som är långt från ångestfyllda för att bryta de tråkiga humöret med något lite roligare.. (självklart bara bilder på mig, jag är ju egoist o denna blogg handlar om MIG)



https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/943494/images/2012/pic_50414313ddf2b356c9000f7f.jpg" class="image">


RSS 2.0