Ganska trött tjej.

Idag har varit en relativt lång dag. 
Fick knappt någon sömn i natt, som att jag och E har en sömn cykel som vi båda följer känns det som. Eller som att jag bara följer hans sömn. När han sover, sover jag, när han inte sover sover inte jag och ibland när han sover sover inte jag. Lite sådär funkar vi. 
Kom iväg till skolan hur som helst, i en relativt god tid. Väl i skolan fick jag åtminstone en liten del gjort. Därefter träffade jag min handledare från praktiken. 
Nu är det mesta klart när det gäller utformningen av mina uppgifter, det som fattas just nu är självaste lektionsplaneringen, texterna, min reading draft och lägga till schema på min actionplan. Det hade jag tänkt göra ikväll. 
Sen självklart har jag X antal sidor att läsa i the good soldier och även svara på lite frågor angående boken samt tematexten. Alldeles för mycket på en och samma gång ihop med en tjej som har extremt dålig självdiciplin och sämst planeringsförmåga. 
Idag bestämde dock jag och Neval att åtminstone once a week sitta i några timmar i skolan och skriva och läsa och ha framförhållning. 
Imorgon blir det en lång dag igen. Hela den här veckan kommer kännas som en extremt lång dag. 
 
Nu kallar tarmen verkar det som, därför ska jag avlägsna mig detta forum. Ta en avkopplande stund på toa, kliva in i bekvämaste kläderna ever och göra färdigt och läsa. KANSKE att jag unnar mig lite revenge. 
 
önskar idag vore en sånhär dag där man kunde vila fötterna och njuta av att göra lite ingenting.. 

pigga tjejen

Idag avnjuter jag en alldeles underbar fredag, i tvättandets namn. Nej men på riktigt så undrar jag lite vart mitt liv tog vägen?
Å andra sidan är jag riktigt trött idag. Vill sätta på mig sköna kläder och avnjuta en lugn kväll utan press på att orka, vara social, snygg eller speciellt mycket något alls. Så tom tvättandet tar över mina planer att göra ingenting.
Ibland behöver även en energifylld själ som min få lite ro. Just nu är det brain overload. Har så mycket att ta tag i, men så lite ork och koncentration att göra det så paniken över tidsbristen stiger. Ska spendera halva dagen imorgon med studier, likaså på söndag, måndag, tis, ons och torsdag tänkte jag. Mycket som ska göras klart innan torsdag och innan helgen.

Dagens bästa var ändå att komma hem till en relativt städad lgh. Inte kläder överallt och inte saker överallt. Applåder till mig och min man som lyckades uppnå detta mirakel, for once.
Nu kallar tvätten. Blöhh säger jag till det.
i love myself..

Ibland tycker jag själv att jag är rätt så underbar. Att dela vardagen med mig måste oftast (läs: ibland) vara helt jävla underbart.

vem skulle inte älska ett ansikte som detta?
Nej nu måste jag låta bli det här och faktiskt läsa. Har två veckors läsning att ta igen och allt ska läsas idag! Tihihi så himla kul.


ADJÖ!

svårt.

När man är så långt bort är det så lätt att förtränga och inte känna efter. Men när man står där, ser verkligheten framför sig så är det så tydligt. Det gör så ont. Det får knäna att gång på gång vika sig. Det får hjärtat att sluta slå och det får lungorna att krampa. 
Jag förstår på nytt vad som har hänt. Jag inser igen att jag aldrig mer får se dig skratta, prata, sjunga, äta, sova eller något annat som alla vi andra människor som finns kvar här får göra. Det är orättvïst. Livet är orättvist och jag hatar det. Mer än något annat nu. Jag försöker konstant att förtränga det, men efter en liten stund kommer det tillbaka. Det som faktiskt har hänt. Det som jag inte tror har hänt när jag är så långt bort. Det som inte finns i den verklighet jag väljer att leva i. Om ni bara visste hur det är att leva i den här verkligheten så skulle ni aldrig stanna kvar. Ni skulle fly så fort möjligheten fanns. 
Jag försöker andas men luften räcker inte till. Jag försöker vara men det känns som att jag inte ens finns. 
Jag vet att du inte finns, men när jag är så långt bort från verkligheten så gör det inte lika ont. Jag pratar med dig ofta. Det är en trygghet. Men när jag kommer hit så slår verkligheten till och jag förstår återigen att jag aldrig mer kan prata med dig. 
Just nu längtar jag bort, till en dag längre fram i framtiden. När jag återigen flytt den här verkligheten och glömt vad som finns, till en viss del åtminstone. Till när jag kan andas, till när jag kan leva utanför den här skumma bubblan som gör att tiden går men ändå står. 
Du vill inte leva i den här verkligheten. Den är inget för dig. Den är inget för någon. Men jag är inte ensam. Jag är långt från ensam, men det känns som ingen annan finns här. Fast jag vet att jag är långt ifrån ensam
Det känns som jag drunkar. Jag inser gång på gång vad som egentligen har skett. Jag spelar scenariot i huvudet på mig själv gång på gång och inser vad som faktiskt är. 
Jag minns den sista dagen, ditt skratt, ditt hår och dina ögon. Jag minns ditt kroppspråk, hur du aldrig hade kollt på det, jag minns hur du prata och hur din röst lät. Mer än vad jag någonsin gjort förut. Jag minns hur du sa "tydligen var jag skitrolig igår, synd att jag inte minns det" Jag minns hur du sa "bra melisa, fortsätt så" 
Jag minns så många andra saker. Jag minns när du tvingade mig att skjutsa dig på cykeln. Jag minns hur bra du var, hur mycket du gav. Jag minns hur lycklig jag var.
 
Grattis på 30-årsdagen. Förvisso var det igår. Men jag har ständigt försökt att skingra tankarna med hjälp av annat, men när man ska sova är de alltid där. 
Idag tror jag att du hade haft fru och barn. Du hade firat på bästa möjliga sätt, vi alla hade varit lyckliga. Vi hade inte varit dom vi är idag. Vi hade skrattat, dansat och vi hade varit lyckliga. Vi hade ätit god mat och vi hade njutit av varandras sällskap. Du hade varit 30 år idag. Din åldersnoja hade varit outhärdlig. Men samtidigt hade du älskat det. 
Jag önskar att du hade fått allt det här. Jag önskar att jag kunde ge dig allt det här. Dig, mig och alla andra, att alla hade fått det här idag. Jag önskar oss alla det här. Vi borde ha fått det här
Det kommer aldrig vara rättvist.

sleep I hate you..

Efter några dagar med totalt förvrängd sömn borde jag ha lättare för att somna.. Varför händer det inte? Istället lyssnar jag när.Esteban snarkar och vill att dagarna ska gå lite snabbare. Men dom går sådär. Jag vill mest att mer ska hända. Men att tiden inte ska gå. Det säger självklart emot allt jag nyss sa, men det kan jag inte bry mig mindre om., jag tänkte fel. Imorgon ska jag långfika med bästiskarina och snacka mycket skit.

Idag har vi slösat pengar och hittat massa fina saker mer att köpa. Nytt köksbord kommer in till helgen, stolarna ska vi hämta imorgon och en ny matta fick vi hem idag. Vi siktar även på en ny soffa tills på lördag. Vore rätt skönt att skaffa nytt och fräsht. Åtminstone de saker som inte är nya. Sen någon gång kommer även ett sideboard. Eftersom den vita hyllan inte längre får plats så måste vi ändra på lite mer. Största frågan kommer bli vad vi gör med skrivaren och all annan skit från skrivbord + hylla? Tåls att tänka på. Mycket i-landsproblem idag. Men sånt är skönt det också. Nu är jag väldigt hungrig och känner att jag helst inte orkar äta något.

God natt..elias är en riktig mästerfotograf..

jag har haft snyggare dagar..

Just idag har jag än så länge legat i soffan och käkat pizza och ätit daimtårta. Man blir så himla produktiv efter en kväll på krogen. Men jävlar vad kul vi hade. Länge sen vi njöt så mycket av att gå ut haha. 
Men idag är man inte på topp, tror att jag tappade ca 98% av mina hjärnceller igår, mitt samtal med pizzasnubben tidigare: 

Melisa: Eh hej, är det här pizzerian här bredvid vid vägen? 
Han: Ja alltså, det beror väl på vart du bor? 
Melisa: Joo, precis.. Men du vet glanshammarsgatan, här precis vid vägen? 
Han: Jo det är den fristående kiosken vid vägen, ja. 
 
När jag kommer ner för att hämta pizzan så börja jag självklart skratta, han fattade att det var jag som ringde och frågan "bakis idag?" kom efter ca 3 sekunder; ah syns det så väl? Som tur är mår jag inte så dåligt, som jag är trött. Mår fysiskt jättebra. Och min mat jag skulle fixa och äta igår innan jag gick och la mig, var en halv muffins som jag tryckte i mig i sängen. Känns väldigt stabilt och väldigt harmoniskt. 
Jag har sovit assämst så antar att jobba ikväll kommer bli en utmaning. Men det får gå! 
 
Något jag dock funderar på är hur man botar svullna röda ögon? Är helt röd och svullen under ögonen, som utslag i princip.. Har kräm på, men det vill inte riktigt helt sammarbeta idag.. 
 

bästa

Tack Marie Hedström för en av bättre kvällar på sistone !! Mår som en kung just nu.. Kom hem nyss. Jag är så glad
. Men samtidigt så ledsen
Så jävla kluvn. Är så glad över att min vän gör mig så glad och lycklig och vi skrattar ihop och nu vill jag gråta av glädje pga detta. Men samtidigt känner jag mignså otroligt förbisedd att lyckan varade i 7 timmar innan den vek med sig .. jävla skit.
Längtarninte till imorgon. Men det är ok. Jag har cola och ska fixa något käk nu så jag mår bra imorgon serru. Donken vore ju änna gött ! men nänä.
Hur som haver. Allt gott !
RSS 2.0