AW, SPARTACUS, THAIMAT OCH BRÖLLOP.

Mycket för tillfället.
Vart på AW kom hem och var lite bakis¿ Haha blev på riktigt rund om fötterna av fyra cider och det hann gå över till huvudvärk.
Käkat thaimat och glor på spartacus, varför har jag inte tittat på det tidigare? Fyllt av halvnakna djuriska män och massa blod? Perfekt för mig?

Imorgon ska jag på bröllop. Inbjudan kom för en evighet sen, framförhållningens ansikte ut (jag och este) har glömt bort den och han ska jobba så jag går med en tjejkompis och kanske går till Jobb nr 2 och jobbar en sväng efteråt. Vi får se helt enkelt.
På söndagmorgon ska vi dock hem till min älskade mami.

Nu ska jag titta färdigt på nakna män och sen sova gott.
förhållanden

det är nästan värt att vara i ett förhållande när man får sova själv o sådär.

cp strejk som ska börja imorgon? lamslå hela röda linjen? Lätt att komma ut till jobbet då när man jobbar på RÖDA LINJEN!?

MVH GLAD TJEJ!!!!!!!!!!!!


fredagspinglan ...
Jag är så snygg denna fredagskväll. Tvätta kläder är även himlans ROLIGT! Inte nog med det är det kul att skriva CP-UPPSATS när hjärnan går i s l o w m o w ... (läs i slowmotion)
Skulle nyss ner till tvättstugan "ahh vart är nycklarna?!" alltid samma panik. "ah este får ta dina nycklar".. Väl nere i tvättstugan "åh jag hitta nycklarna, dom låg i min bakficka" BRA TJEJ.
Första omgången kom jag ner pigg som en lärka, i med headset och full rulle på musiken. Helt ensam så drar av mitt grymma solo till Nelly - Dilemma , inser sedan när min tvättstugekompis ska gå att jag tydligen inte alls vart ensam..
Åh så mkt mer kan bli bra ikv. Vankas sömn , dock måsre det bäddas. Lär inte jag orka?
Nu ska jag läsa lite o försöka hitta en referens till något jag själv hittat på o skrivit i CP-uppsatsen.. tydligen måste man vara mer tydlig med egna tankar och vad som e sant.. JAJA SNICKSNACK SÄGER JAG!

Nu har jag dampat klart.
Adjö!

snabb tjäj

Nu är jag snart på gång igen. Det hjälper att vara envis och använda för små bralls.
Idag var det jobb efter en långhelg, halvproduktiv dag. Men försöker köra lite avslut så vi inte har massor kvar till hösten och datakrångel = nada produktivitet.

Därefter bjöd E på middag på akkurat, satan vad gött det var med musslor. Ni vet när man börjar äta middag och alla vid bordet tystnar, det enda man hör är maten som blir uppäten, ungefär så rolig var vår middag. Haha men nu vet man vart man ska vända dig när man ska äta musslor.

Nu blir det kort dusch och sen hopp i säng! Ny dag och nya tag imorgon och tröttheten börjar ta över lite smått nu.
(taylan är en bajskorv)

RSS 2.0