orkar inte vara mig själv..

I need to do something about my sleeping issues.
sitter för närvarande på tunnelbanan hem, hur det kom att hända kan man fråga sig men är alldeles för trött för att klara.
Ska göra en rostad macka med nutella på när jag kommer hem och sen sleeeping pills and a bag of sleep.

Godnatt sköra mänsklighet
Mvh snygg-melisa
Fredag!

Sitter i soffan och chillar. Läst lite kurslitteratur så måste vila. Ögonen är fortf. helt paj sen igår. Är ansträngda och gör lite ont.
Om en tim eller så ska jag försöka äta lite lunch sen tänkte jag ta en powerwalk hem till svärisarna för påskmiddag och övernattning. Eftersom jag inte hinner träna får det bli en promenad.. Åh , minnas tillbaka till början, två år sen på sommaren när vi promenerade hem. Vad livet är lättare på sommaren. Alltid mycket bättre.
Nu är pausen över och dags att återgå till plugget. Ska läsa färdigt detta kapitel och sen fixa lite kyckling till lunch...Har inte ätit något annat än kyckling sen igår så pallar inte äta det men det finns defrostat i kylen så har inget annat vaaaal.

Med kärlek, en glad melisa med lite avklippt hår.
nervös tjaj

Efter en alldeles för lång dag ska jag rikta in mig på en skön natts sömn. Känner mig faktiskt jävligt nöjd med det faktum att klockan är strax över 22 och jag strax går och lägger mig. Vem har jag blivit? Men längtar efter morgondagen, vakna tidigt, äta frulle, plugga göra gott och tom återgå till träningen efter mitt sjukdomsuppehåll. 
 
Annars har dagen spenderats på UNI i ca 8 timmar. När vi gick kände jag mig ganska illa till mods. Inne på en av damtoaletterna stod ca 3 kvinnor och tvättade sina kläder i handfaten, torkade kläder på elementen och ett barn sprang in och ut med jämna mellanrum. Utanför på bänkarna satt männen och väntade. Jag visste inte vad jag skulle känna. 
Mycket motstridiga känslor. En del av mig tycker att det är extremt fel, de får inte vara där, de bör inte vara där, dom gör fel. En annan del av mig skulle aldrig förmå att tex ringa polisen, göra något för att stoppa det för vem vill skicka ut dem i kylan nu? Vem vill låta den där lilla pojken utan jacka vara smutsigare, frysa mer eller gud vet vad? Ångesten av att inte veta vad man ska göra åt situationen. Sen var det en smula läskigt också. Dem blev bara fler och fler och det gjorde att man fylldes av något obehag.. 
 
MEN till något lite roligare. Väl inne på min mejl inser jag att jag bör läsa den mer noggrannt, hittade svar från en jobbansökan. Så nu på fredag (om en vecka inte nu) ska jag iväg på en intervju. Initationsintervju, eller vad det nu heter. En skola söker vikarie via rekryteringsbyrå. Nervositeten stiger som aldrig förr. Det är en speciell skola också. 
Så nu får ni, alla mina 3 läsare; Marie, Neval och occasionally Karina, hålla alla tummar och tår för att detta ska gå vägen. Så jag kan få prova på detta yrke på riktigt för en gångs skull.. 
 
Nu är kl alldeles för mycket. Så nu ska jag bjuda på några insta-bilder. Både glada och random ego-bilder. 
 
kvällens kväll.. 
 
 
Tjejen som ska på långsemester och pluggar på golvet. Ibland är livet ganska så rättvist (Om vi bortser från de hemlösa människorna i ovanstående text)

liggläge..

snälla kropp börja funka.. jag klarar inte detta // trött på att inte må bra // vilja hoppa från fönstret och // tjejen som är nära sammanbrott.. ORKAR INTE DETTA NU !!
sa ju det

Nu har jag någon konstig sträckning/inflammation i någon muskel vid mitt högra skulderblad (!!) Det om något säger väl sig självt, i am almost there death...
Varför ger min kropp upp ALLTID när jag behöver den som mest? Den har en tendens att ge upp när jag precis börjat nytt jobb, har praktik, födelsedagar eller annnat viktigt. Det slår aldrig fel. Förra sommaren blev jag sjuk i början på mitt nya jobb, i vintraa under praktiken och nu under praktiken igen. På riktigt?

Så nu ligger jag i princip i sängen och inväntar mannen i svart kappa.
Så länge får man väl önska Er en goder natt! Sofv så ooootroligt gott !
döende..

Det här är ganska tufft att skriva men jag är typ 99% säker på att jag är döende, huvudet är tungt, näsan full med snor, halsen skriker av smärta varje gång jag sväljer, det gör ont i varje lem på kroppen så fort jag rör mig. Huvudet vill även sprängas i tusen bitar av smärta.. Men jag accpterar detta så länge det går över. Orkar inte må såhär

För utöver detta har jag självklart tusen andra saker att fixa, men har turligt nog inte börjat med något av dom. Istället har jag ägnat mig åt att mest göra ingenting o sådär. Det känns stabilast. 
Annars blev jag i princip ett hus rikare igår, bokstavligt talat också. Det känns intressant. Vet inte exakt HUR jag ska känna. Men känner på många olika sätt.. 
NU ska jag sätta mig och försöka luska ut hur man skriver en fullmakt, då jag inte har den blekaste aning om hur man gör detta, på bosniska dessutom. Svenska sure fine, men bosniska - nja inte riktigt. 
 
God morgon sverige!
 

 
 

dagens frukost; smoothie på hallon och apelsin. Godaste någonsin och förhoppningsvis friskframkallande. 
Melisa a la nya glasögon för några dagar sen. Om man ändå såg ut sådär när man är sjuk. 
(ovanstående text kan innehålla en smula överdrift)

förvirrade melisa

Idag är jag inte helt med i svängarna. Har haft en ganska så skön dag med häng med svärfamiljen. Tränat och slagit mitt rekord, numera springer/joggar/powerwalkar denna dam 5 km på 36 minuter. När jag började låg det på 45 minuter. Så liten förbättring är det allt. Jag är i alla fall nöjd. Så småningom ska jag börja springa längre sträckor.
Jag måste ta mig genom de första tre månaderna med träning. Då blir det en vana. I Bosnien får det bli morgonpromenader i solen som start på dagen, bara för att inte förlora det.

Hur som haver, mitt i mitt chillande så får jag sms från chefen som frågar om jag är där. SJÄLVKLART har jag glömt bort att jag börjar 18.00 idag. Sms får jag när kl är 18.00. Jag älskar min extrema koll på saker och ting. Jag är sånhär exakt hela tiden. Glömmer saker, varje dag. Jag har mycket som ska göras dagligen, ungefär hälften glömmer jag bort.
Hur ska jag lösa detta problem? Behöver tips och råd på hur man skapar mer struktur och vad man gör om man är förvirrad som mig?

Nu sitter jag på jobbet, något mätt då jaf fick springa och köpa mat. Thaimat , och vi alla vet vad den maten gör med min mage. Så här sitter jag och släpper väder och låtsas mest som att det regnar.

träningsmelisagod morgon lördag.

Vad konstigt detta känns, vanligtvis är det ca 3 timmar sen jag brukar kommit hem från jobbet, istället är jag nu på väg till jobbet.
Himla trött för att jag numera sover med en snarkningsmaskin? Som gått på repeat halva natten. En halv kaffe senare är det lite bättre.
Imorses vid 7 var jag mindre snygg när jag spillde mjölk så att det låg över hela köksgolvet. Då var jag glad.

Nu är jag snart framme. God morgon världen!


tjejen med glasögon

WOW vad svårt det ska vara att välja glasögon. Behöver nya glasögon, eller ja VILL (och lite behöver) ha nya då mina är ca 4 år gamla och väldigt fula. Har nu provat ca 500 stycken (nej inte alls överdrivet), men jag passar sämst i glasögon? 
Så nu mina fyra st läsare, which one's should I choose?
 
 
fun fact: på dessa bilder med gul tröja är halsduken täckt över hela tröjan eftersom jag har spillt barbequesås över hela tröjan och lite på byxorna. typiskt melisa. 
 
 
 
Och den här sista bilden vill jag egentligen inte ens lägga ut pga för hög sexighet, men you gotta take one for the team.. 
 
KAN MAN VARA TRÖTTARE MÄNNISKA ÄN MIG? 

Någon annan som också känner med mitt hår på den första och näst-sista bilden? Det vill fly från mitt huvud. Hahah, det sticker rakt ut. Jag dör. Fan jag kanske borde börja bry mig om mig själv igen. Men orkar inte. 
 På tal om annat har jag än så länge druckit kaffe, sökt ett jobb, funderat ut en ny utbildning, och ska NU börja plugga. Nästan varit effektiv. 
 
Såhär ser jag för övrigt ut när jag dricker kaffe. 
Gud vad roligt det är att lägga ut massa ego-bilder på sig själv.. Förstår alla bloggare. 

Lets pretend to be someone else

Idag är en såndär strålande skön dag där det känns som att enda vägen ut är att sova, sova och återigen sova..
Tror mycket av mitt mående beror på mina arbetstider. Har insett att jag är en alldeles för skör själ för att orka med. Men måste stå ut ett tag till.
Jag måste lära mig att sätta mig i situationer som förenklar tillgången till ett bra mående.
Då jag som person är alldeles svag för att lyckas hålla fast vid ett beslut. Idag är ångesten över alla dumma beslut (stora som små) otroligt påfrestande.
Alla saker jag vet får mig att må antingen fysiskt eller psykiskt dåligt och ändå gör, dödar mig innifrån. Jag vill ha ett starkare psyke än såhär. Hur tränar man sitt psyke?
RSS 2.0