dör

Jag dör trötthetsdöden idag och igår. Igår la jag mig i sängen vid kvart över åtta, men med min kropp så somna jag vid tolv. Idag pallade jag lite längre, för tjugo min sen la jag mig. Är väldigt trött idag med och hoppas jag somnar lite tidigare idag.
Snart är första heltidsveckan över och jag trivs något otroligt på jobbet, detta går precis som jag vill just nu... Måste bara lära.känna eleverna lite mer. Måste se lektionsmässigt vad som funkar och inte funkar. Är en riktigt stor utmaning de här. Ger mig dessutom otroligt mkt i ett läge där jag varit osäker på om det här yrket är exakt vad jag vill göra.. Men känns det såhär bra nu så tror jag att jag är rätt.

För övrigt var jag såhär glad på jobbet idag..
17 dagar senare.

Här sitter jag, med en i princip klar C-uppsats. Ni minns då jag skrev att jag skulle skriva mer? Jag gjorde inte det. Istället avvaktade jag en vecka eftersom jag är sämst på framförhållning och när jag väl insåg att den skulle vara klar fem dagar senare så skrev jag den. Så 21a maj hade jag skrivit ca 15 sidor. Idag har jag gått igenom de kommentarer min handledare skrev och rättat och fixat och trixat. Jag skulle kunna lägga till mer, men jag orkar inte. Detta får räcka för nu känner jag. I o m att jag är sämst på framförhållning så dödade jag mig själv i ca 5 dagar. Nu vill jag inte mer. Men imorgon så blir det proof-reading och sen är jag klar och tänker då skicka in den.
 
I torsdags kom min älskade systeryster hit. Vi hade bästa helgen på länge. Gick på Bon Jovi konsert och var allmänt snygga och bara ruskigt fulla. Lördag spenderades på skansen, som är skitkasst för övrigt? Hade förväntat mig mycket mer. 
Men tror den här helgen har bevisat vilken sjuk vänskap vi egentligen har. Whats wrong with us? Nobody knows. Som ett kärlekspar
 
 
Nu har E duschat färdigt och vi ska kolla på serie och sen sova. Skön måndag. Imorgon är det jobb igen, 9-5 och sen skola någon timma. Såhär ska livet vara. Fullspäckat. Älskar för övrigt mitt nya jobb. 
 
innan bon jovi .. 
 
efter bon jovi .. 
 
''
lördag kväll ... 
 
Taylans fina konst på lill-kontoret idag.. 

främling.. vad känner du för mig.

Jag vet, är nästan en främmande sak att blogga för tillfället.
Men livet har rullat på så mycket i otroligt snabb fart att jag inte ens vet exakt vad jag ska ta mig till. 
Sitter och jobbar på med min bachelors och borde egentligen vara halvklar, men jag är så himla långt från mål att jag är osäker på att jag blir klar i tid. Vi får helt enkelt se. 
Har fått heltidsjobb, dock inte börjat heltid än utan bara kört på halvtid nu, varit några dagar i Holland och hälsat på. Även jobbat på mina två andra jobb. Det är lite sjukt, hur jag på en månads tid gick från att ha ett typ 20% jobb till tre jobb varav ett är heltid och de andra är på 20% var - typ. Vad jobbar man då, 140% eller? Otroligt skönt är det iaf. Det kommer bli bäst i höst när heltidsjobbet kör igång på riktigt. Då kommer livet se så himla annorlunda ut. Mycket lättare på sitt sätt. Mindre ångest definitivt.
 
Annars så sitter jag just nu och undviker att jobba med uppsatsen, noll koncentration så får i princip ingenting gjort. Två pojkar springer runt, spelar bandy och bråkar konstant. Livet i ett nötskal sådär. 
Jag har feber, och mår skit, ska åka hemifrån om ca 2 timmar för att jobba några timmar på Golden. Är sådär taggad på det i o m att jag mår piss, men ska på en månads semester i sommar, så det behövs så mycket pengar som möjligt för tillfället. 
 
I tisdags köpte jag inlines till mig och hjärtat, han fick en för tidig födelsedagspresent. Så i förrgår var vi ute och åkte. Det var skitkul. Men även otroligt läskigt. Dödsångest i backar. Kan ju inte stanna så blir lite jobbigt att åka i backar då. Fick åka vidare och inte kunna stanna. 
 
Nu måste jag väl återvända till den här jävla cp-uppsatsen. Är redan trött på den. Har ca 15 sidor kvar att skriva. DET känns stabilt. 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0