hihi

De två kvinnorna sitter och pratar:

- Vi hade sex igår, vilken katastrof. Han kom hem från jobbet, åt upp sin middag på tre minuter, vi hade sex i fyra minuter och två minuter senare så somnade han. Sj då?

- Åh det var fantastiskt. Han bjöd mig på middag på en fin restaurang som jag hade valt och sedan tog vi en långpromenad hem. Väl hemma tände han några levande ljus och så hade vi förspel i en timme innan vi älskade i minst en timme. Till slut, kan du tänka dig, så pratade vi i en timme. En sagolik kväll med andra ord..

Deras respektive sitter på annat håll och pratar:

- Vi hade sex igår. Underbart. Jag kom hem från jobbet, middagen var redan serverad, jag käkade, vi hade sex och sen somnade jag. Kan inte bli bättre, sj då?

- Åh, det var KATASTROF då jag kom hem från jobbet så hade elen gått. Fick bjuda tanten på middag, inte alls gott och dyrt som fan. Så dyrt att jag inte hade råd med taxi hem så vi fick promenera hela långa vägen. Elen hade inte kommit tillbaka när vi äntligen kom hem så jag fick tända några ljus så att man såg något. Jag var så arg att det tog en timma för mig att få upp den och sen kunde jag inte komma på en timme. Frustrerande när jag äntligen kom så jag kunde inte somna. Minst en timma låg jag där tills hon till slut lyckades snacka mig till sömns..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0