Jag orkar inte mer.

Hur kan de, fysiskt möjligt, vara så att jag fortfarande är vaken? Jag vet att de blir jävligt mkt gnäll nu men jag är så jäävla trött på att ha så jävla ont i halsen, spy och frysa. Vill bara trycka i mig 5 st sånadär sömntabletter man somnar så gott av o inte vakna på. 12 timmar typ. Meeen eftersom jag käkat både ipren o alvedon idag vore det en dum ide.
Sak samma, jag vill verkligen bara skära av mig halsmandlarna.


Sjukligt sjuk.

Är helt död. Ligger i soffan med massa kläder + filt + mössa på huvudet o ändå fryser jag.
Tror att jag fått mig en släng av halsfluss - mandlarna ser ut som någon har misshandlat dem - mindre sexiga med andra ord. Iom att baby också är sjuk ska vi båda till vårdcentralen imorgon. Hoppas på antibiotika.
Men därav kass uppdatering, plus jag jobbade med feber o allt de här mysiga igårkväll. Det var sådär.
Jag har inte sovit något inatt heller för den delen. Sådär mysig den här helgen alltså.


K.A.O.S!

Jag håller ju på och får ett psykbryt här. Känns som att jag har tvättat kläder som räcker för en hel by i afrika, samtidigt som det fortfarande ligger saker lite här o var i lägenheten för man inte riktigt vet vart man ska lägga det. Så ihop med alla ikeapåsar fyllda med alldeles för mycket kläder så snubblar jag på allt , det är grus framför dörren och jag börjar bli hungrig - SAMTIDIGT som jag mer än gärna skulle vilja sätta på mig kläder och se någorlunda ok ut istället för att se ut som ett vrak och sliten white trash hora hela dagen. Till råga på det så ska jag hinna med all tvätt. Är så glad för att tvättiden är slut om en halvtimma. Men tills dess måste jag hinna att lägga in all tvätt som redan är klar, byta om och sluta se ut som en white trash hora. (ursäkta uttrycket men wtf)
Måste även dammsuga framför dörren, måste även laga mat så man kan mätta magen, måste även hinna plugga och läsa 500 milj. sidor tills imorgonbitti.
VARFÖR KAN INTE ETT DYGN VARA ÅTMINSTONE 30 TIM?! Jävla dom där människorna som räknade ut almenackan osv osv - fan heter de nu igen? Något på M var de la??

Gud skjut mig någon.

Att drömma.

Jag är en såndär som drömmer så intensivt varje natt att jag alltid minns drömmen o känner av dem lite för väl.
Tyvärr är det oftast mardrömmar jag drömmer, därför börjar jag bli riktigt less på det. Om det inte är mardrömmar så är det åtminstone att jag anstränger mig vääldigt mycket i drömmen.
Vilket gör att när jag väl vaknar, är jag helt jävla asslut. Jag orkar ingenting, ont i kroppen, ont i huvudet och fortfarande jättetrött. Så trots att jag varje morgon när baby går till jobbet, går upp ur sängen o vaknar till så somnar jag alltid om när han gått och vaknar alltid vid 11, vilket ger mig ångest. Jag vill vakna tidigare!

Nu börjar jag bli less på drömmarna och vill få bort dom, är så trött på att vakna av att jag behöver döda någon, eller kämpa för att någon i min familj sks överleva - vad mina drömmar oftast handlar om... äckligt jag vet.


True story.

Although, if you're stupid enough to break her heart, you're not the one.


DH!

Efter lite plugg ska jag nu mysa ner mig framför teven och desperate housewifes.
Därefter får vi se om de blir mer plugg eller vilka roligheter man hittar på en tisdag som denna! (valmöjligheter skulle vara film med baby eller lägga sig en alldeles för tidig tid - vilket inte är mig emot) såå ni inte blir värsta nyfikna och faktiskt tror jag ska göra något extraordinärt. Det är ju framför allt en helt vanlig tisdag.

Puss o kram.


Braaa måndag!

Ny vecka, nya tag brukar man väl oftast säga? Idag har varit den bästa dagen på länge, inte nog med att jag fått ett extrajobb där jag får göra precis exakt det jag vill i jobbet, så fick jag även med mig mina stövlar idag - bortsett från att de är extremvarma så är de helt underbara. Ska gå runt med dem hemma imorgon tänkte jag, så jag får känna på lite mer hur de känns.

Ang. jobbet så ska jag från och med torsdag börja vikariera lite på en skola. Förhoppningsvis så får jag några gånger i veckan , vilket skulle vara underbart för mig, så blir jag även pushad till att fortsätta med plugget och faktiskt bli klar. Tex bara ikväll la jag ner två tim på lite skrivande inför min hemska tenta jag har fredag morgon.
Kommer vara en jävligt nervös vecka för mig känner jag på mig, med de nya jobbet och med tenta är min mage helt ur balans. Var länge sen såhär mycket gick såhär rätt för mig - och jag är så lycklig just nu.
Nu ska jag lägga mig och läsa i min bok och försöka lägga tankarna åt sidan så länge - annars lär jag aldrig somna.

Trots att jag kommer få de uppgifter eleverna ska göra vill jag komma på en "lära känna varann" - lek som inte tar allt för lång tid.. Så kanske jag börjar memorera lite namn istället för att kalla dem för "du och du där".

Måste sluta skriva nu. Är.så.nervös.Hjälp!

Ps; boken är ganska bra. Började läsa den för jääättelänge sen (sisådär någon vecka innan den blev jättekänd och alla ville läsa den och innan den skulle upp på bioduken, men bytte till niceville när baby kom hem med den som surprise. Har jag sagt att jag har världens finaste pojkvän?)



bastu och snyggmelisa.

Alltså förlåt men jag la in bilderna på mig själv på min dator och ibland så lyckas man bara!
Kan inte sluta stirra på mig själv just nu, vilket känns lite sådär men jag blev så snygg (enligt mig) på vissa bilder att jag blev den där bruden jag själv brukar hata, ni vet hon som är liiite för snygg för någon annans bästa? Haha.
Eller är det bara jag som tänker så kanske?
Hur som helst, efter en lång dag med både positiva och negativa diskussioner (som det alltid uppstår när jag är och hälsar på mami) och en middag med tetake och tetka på besök med mycket av min favoritmat så tog jag mig en skön bastupaus och bara svettades ut det dåliga.

Imorgon är jag äntligen tillbaka i min säng, i världens bästa och finaste famn. Så länge får vi (töntiga som vi är) nöja oss med skype. Trots att det bara var torsdag sen vi sågs sist - det här är inte friskt va? Men det gör ju så ont, och är så jobbigt. Jag tror att mitt hjärta vill dö och att min bröstkorg vill gå i en sisådär tusen bitar..


snyggmelisa





trött bastumelisa.

SKOOR!



WHAT TO DO WHAT TO DO?
Antingen de bruna eller de svarta? Okej, egentligen är det inte antingen eller iom att jag inte har några pengar att lägga på skor just nu men om man var tvungen o välja - vilken av dem skulle man då välja? HJÄLP MIG NU MÄRY!


Lisch!

Idag har vi gått på lidköpings gator och myst! Köpte inget så nu är jag depp. Bjöd moster och mami på lunch, så fick äta min kebabtallrik äntligen.
Suktar fortfarande efter mina stövlar dock, önskar jag kunde släppa tanken på dom.. Kanske kanske om jag slappar lite i bastun. Menar en bastukväll efter en riktigt skön oljemassage kan väl ändå inte göra en dag dålig?
Hmm vi får se ;-)

Bjuder på en leende melisa från tidigare idag.


Hello Emtunga!

Nu ligger jag i sängen hemma hos mami & sefik, i en alldeles för stor pyjamas (glömmer alltid ta med pyjamas och tandborste när jag ska sova borta) och har faktiskt försökt blogga typ tusen gånger tidigare under dagen, när jag satt på tåget hit, men den där jävla appen ska då fanimej krångla - plus att mottagningen är så jävla konstig att man kan tro mobilen fått en släng av schizofreni.
Nu ska jag hur som helst sova, med skallen full av tankar - why did u come back!? För imorgon väntar stor och bra dag. Imorgon är det bara positiva saker som händer. Jag ska få äta amigos kebab, bästa ever, jag melisa demir ska få första massagen ever in my life. I en timma. Imorgon ska jag få träffa min älskade moster som jag inte träffat sen maj-månad, alldeles för länge sedan if u ask me. Och imorgon ska jag förhoppningsvis få mina cash som någon är skyldig, om någon grows some balls och svarar i tel dvs.
Dessutom är det som att fylla år varenda gång man hälsar på här. Jag får presenter överrösta över mig. Ett armband (skitsnyggt) från Filippa K i think och en väldigt fin ring - dock lite för stor så ska kika på mindre stl imorgon. 
Som sagt imorgon är det bara en bra dag.

Därför säger jag god natt nu.
God natt världen.

och eftersom internet är helt efterblivet här blir det ett fint inlägg utan bild.. tjohej. orkar.inte.vänta.noll.tålamod.

måste bara visa!

Igår fick vi med oss (enligt mig) en av världens snyggaste tavlor, jag sett, hittills.



Nu vände jag på mobilen när jag fotade, egentligen hänger hjärtat uppåner. Är medveten om att tavlan ska hänga åt "rätt" håll, jag tyckte dock det blev lite bättre när hjärtat hängde uppåner.
Nu ska jag ta paus i byggandet och städandet med hjälp av pizza och HIMYM och GG.
Puss.

SKITBLOGG.SE

Alltså vad fan händer? Innan brukade blogg alltid spara ens inlägg om man råkade trycka på fel knapp, men nä inte nu.
Jag hade skrivit ett skitbra och skitroligt inlägg om jag själv får säga så, trycker fel (fortfarande ovan med den nya datan och kommer tyvärr åt knappar jag inte är van vid de ska vara där de är) och backar, vanligtvis brukar ingen större skada vara skedd iom allt är kvar men inte fan är det så nu. Nu försvinner hela jävla skiten!
Lack.

Nu orkar väl inte jag skriva om allting.
Ska fortsätta käka min usla frukost trots hungern som ropar efter mkt mer - mackor = inget bröd = kallt ute = vägrar ta mig ut i kylan NU.
Ska försöka mig på att börja ordna något i den här liknelsen till lägenhet, för tillfället är det nog mer en avlastningsplats för IKEA lådor. Vi monterade saker fram till 2 inatt. Fyfan vad skönt det var att lägga sig sen!

Hur som haver, nu har mitt te blivit tillräckligt svalt så man kan dricka det, så ska ta och göra det nu och därefter försöka ordna här innan baby slutar från jobbet.

PS: God morgon!
PS2: Hade jag vetat hur man får igång webcamen här hade ni fått ett godmorgon kort, men jag vettefan. Någon som kan msi datorer??!
DS.


IKEA!

Nu har vi handlat MASSOR här på ikea och när jag säger massor menar jag massor, värkte lite i bröstkorgen när kassan visade strax över 10 000. Hjälp!

Snart kommer våran skjuts och då blir det bara till att fixa och trixa där hemma. Så fint det ska bli..
Längtar.
Just nu sitter jag i soffan medan baby letar passande skruvar.


Nu är helgen slut.

Och jag hade skrivit ett halvt inlägg om igårkväll och tidig morgon när jag la mig, för att sen komma åt en jävla skitknapp på datorn och backa utan att något blev sparat. Bajsblogg!

Idag har det varit mys med "extrafamiljen", hans föräldrar + syster. Nu sitter vi här, båda jävligt döda - mest jag dock, efter att ha somnat vid halv 7 på morgonen ska vi chilla ner oss framför en film och cheese n onion chips. Mumma!
Imorgon är det en ny dag och ännu en dag på ikea. Kommer vara nöjd när dagen är klar.

Nu är filmen klar. Och jag ska kissa.
God natt världen. Puss.


Imorgon är det exakt 5 månader sedan sedan ja vad ska man säga, hur ska man förklara?
Sedan jag insåg att jag inte kunde låta bli, vare sig jag ville eller inte.
Eller som Phil Collins säger - I can't fight this feeling anymore.. (vi ignorerar fortsättningen av texten)

Saturday it is!

Nu är jag nyduschad och det var så gött. Nu är även min människofobi över och jag känner numera att jag saknar att prata med människor. Igår - not so much. Jobba inom service i 14 timmar på en dag och med tanke på hur mycket människor som går genom den där resturangen på en fredag så orkar man inte prata med folk efter att ha pratat med ca 1000 pers på en dag blir man dum i huvudet.
Nu har jag ätit min äckliga frukost , mackor med nutella på och funderar på om jag ska köpa en pizza också eller inte.

I vilket fall som helst ska jag ringa baby nu och säga hej.

Fuck.

Orkar inte dom här känslorna. Är så jävla trött på få dem. Det räcker. Tröttsamt och förmodligen onödigt, men det vill inte släppa.

Är på väg hem från jobbet, fick sluta tidigare ikväll. Riktigt skönt! Är hemma om 10 typ. Är själv i helgen dessutom.
Roligt att jag lyckades få till mig två cheese från två grabbar på jobbet, så jävla hungrig var jag och dom skulle gå o käka mat, iom de var fullbokat hos oss. Så fick jag två cheese, måttligt nöjd tjej.
Nästan en tusing rikare dessutom. Då svider de inte lika intensivt när man köper åkkort för 800:-
Nu ska jag fortsätta läsa min bok och fortsätta längta till den påtagliga ensamheten som kommer existera i lägenheten..
Och min nya dator.

God natt.


BEHÖVER FRIVILLIG!

Någon som känner sig manad till att städa upp efter att en tre-åring ätit soppa? Eller som han säger - foppa? Nu har vi hunnit bada och jag tom bloggar bara för att slippa ta tag i det.. Barnskedar är varken stora eller djupa, och barn förstår inte att man inte kan vända på skeden som man kan göra med en gaffel. Så om det finns någon - vem som helst - som känner sig villig till att ta tag i det får ni gärna hojta till så guidar jag er till pölen/arna.


Nehe, jag får väl ta tag i det då. Typiskt. Vad kan man hitta på sen då? Borde plugga lite men lite svårt i de här läget..
Puss från oss.

Tjolahopp!

Kan ju säga att den här appen funkat värdelöst för mig och därför jag inte bloggat överdrivet mycket de senaste dagarna.
Sen tog mullva tillbaka sin dator för några dagar sen också, förvisso är de problemet löst nu när världens bästa pv kom hem med världens bästa present till mig.
Min egna nya jättetunna o fina dator. Så jag kan ha något att plugga på igen. Vilket jag även ska göra, sååå fooort jag orkar starta dagen på riktigt.
Just idag är vi extra lata. Börjar dagen med disney channel, skönt.. Men måste snart röra på mig.

Puss


Done and done!

Vad mycket "lite" smink och plattång kan göra...
Diamonds are a girls best friend they say, let me disagree.
Puss!


DATE!

Nu ska jag faktiskt hoppa in i duschen och göra mig snygg, för ikväll ska jag faktiskt på dejt. Det ni, undra med vem ;-)
Jag hoppas och håller tummarna för att det ska sluta regna snart så att huvudet kan se någorlunda ok ut när man väl kommer fram till stan. Vi ska på biodejt, se de tre musketörerna i 3D , hoppas verkligen den är värd pengarna! Haha vilken snåljop jag låter som.

image description
Melisa innan smink.

i wanna dance with somebody.

framtid.


fast minus hjulen, dom  är ju sjuukt fula.
alla dessa drömmar, vad ska man göra av dem egentligen?

långdag.se

TRÖTT!





Men nu börjar greys och då blir de chips, dipp och choklad!
Puss


Prinsessan!

Vi har jättemysigt!


God morgon världen!

Det är inte ofta jag är up n running vid den här tiden, men just idag ska jag få leka med en liten prinsessa i några timmar.
Jag och min äckliga shake är strax där.


Sthlm denna morgon.


Yesss!

Äntligen är helgen över. Ja de brukar inte vara lycka över en sån sak, men efter alldeles för många timmars slit på för få dagar - enligt mig, så är jag trött och ska äntligen få sova. Utan att behöva återvända till jobbet imorgon , finally, som jag har väntat. Visst har det varit en bra helg pengamässigt men nu är jag alldeles för slutkörd.
Dessutom ville inte micron funka så får köra på en såndär tråkig ersättningsshake som baby överanvänder. Sådär gott. Men man får taga vad man haver!
Natti.

Trevligt jag har det.

 

 


Död.

Hemma från jobbet nu. UNDERBAR kväll på jobbet. Hoppas ni känner ironin där, den är helt underbar den med.
Nu hoppas jag på att jag somnar gott och att ingen i brorsans korridor ska upp för tidigt imorgon och ska hålla på med högljudd skit.
God natt hemska hemska värld.