cik cik cik pogodi,

Åh, Melisa hade en galet underbar dag och kväll och natt igår! :-)
Började med att vi åkte och hjälpte Pam hitta till sin PO-dags adress, därefter käk på en alldeles för dyr resturang där en barnpizza (som jag nästan inte ens kunde få i mig) kostade 100 spänn! Sjukt. Helt jävla galet. Därefter åter hem till my place där vi skulle byta om och göra oss galet snygga (vet dock inte hur bra vi lyckades? :p) och sen åka in till stan och dansa till reagge musik.. Där gick det dock åt helvete, haha vi missa varenda jävla buss. Och till slut fick jag den smarta idén - vi tar en taxi till station. Why god, why didnt you make me a little bit brighter kunde vi gjort det direkt istället?
Hur som helst slutade med att vi var inne i sthlm galet sent, men ändå han vi ha galet kul! Först KGB sen något okänt ställe. Där en rätt så udda grej händer, en svart snubbe börjar snacka med mig, och det hela slutar med att han sjunger en så jävla dålig men underhållande låt på bosniska! Skulle aldrig tippa på att någon människa kan den låten. (som inte är bosnier, serb eller montenegrin(?))
därefter sprang jag och pamela i princip hela vägen från hötorget till centralen där bussen skulle ta oss hem. Väl hemma gjorde jag fiskpinnar & potatismos, skrek åt oljan som spruta och drack upp sista drinken. När maten var klar kollade jag på flight of the conchords, ännu bättre när man är onykter, och däckade två minuter efter det var slut.

annars har dagen varit galet seg. borde ha packat färdigt hittills men jag ska börja nu istället... Men insåg liksom, så jävla mycket är de väl ändå inte? Bara massa jäävla kläder. Sen är allt rätt lätt o få ner i lådor i think.. Bara slänga i de , förutom disken visserligen.. Men den måste jag ändå diska först och behöver tidningar, så ska påminna min kära sambo att ta med sig detta när hon kommer hem från jobbet idag.
En annan rätt rolig grej som hänt idag är att sebben sprang in i en av flyttlådorna och snubblade över mina pumps för att han blev lite för ivrig när vi skulle ut. Såg så jävla roligt ut.
och ett ps jag vill tillägga är att jag ler åt nattens sms.:-*


den här låten. liksom, what? hur lyckas man kunna den här ??

melisa funderar,

hur ska jag lyckas med att göra en uppsats på tre sidor innan kl 16.00 imorgon om jag inte ens har börjat? Okej, jag har läst.
Fakta. Det har jag gjort. hur börjar jag då? Vad börjar jag med? Jag försöker lägga upp det, inte så jätte enkelt o göra det heller. Jag har många idéer, men kan inte sätta dem på papper. Något blockerar hjärnan, och jag avskyr när det blir så. Och jag kommer ingenvart. Jag bara står där. Eller just nu sitter jag iofs. Sitter i skolan. I ett grupprum. Och har läst. Funderar på att åka hem, köpa lite potatismos, ett sexpack energydrinks och en cola (ett måste), laga lite goda fiskpinnar ihop med potatismos och kanske bearnésås eller dillsås. Jag menar, fastän det är galet mycket studentkäk så får man väl ändå lyxa till det med någon äcklig sås, eller?
Och därefter - då kommer klockan möjligtvis vara 21.00 ? Sätta mig och skriva. Tror ni det släpper tills dess? Eller ska jag sitta här och skriva tills jag kommit igång med åtminstone en inledning och därefter åka hem. Kan ju inte heller åka hem hur sent som helst, jag håller ju redan på och nästan blir hungrig.
Livet är en pest, säger vi. nej men helt ärligt så är livet långt ifrån en pest. väldigt långt ifrån. jag funderar bara på hur jag ska klara av det här, ingen press alls. Nej, men jag funderar bara. Bara funderar. Inget annat. Och sen även helst få ett relativt bra betyg på skiten också då det i princip kommer vara mitt slutbetyg för kursen.
I n g e n  p r e s s  a l l s.

hello mister,

you just made my day.

hur lyckas man?

vakna två timmar försent med mobilen i handen?
ändå inte hinna med en någorlunda tidig buss?
hur lyckas man glömma skicka ut pengar till mitt konto?? fan ta er csn horrövknullare hoppas ni brinner i helvetet. jag behöver mat!
fin i mun ska man va, dock inte alltid.
jag är så förbannad just nu och vill hänga mig upp o ner från taket i en timma så att jag blir röd i ansiktet av allt blod som kommer till hjärnan. bara för att liksom.
men kuuuuk jag vill inte. nu ska jag söka tröst från omvärlden.

livet är som diarré, det rinner ur dig..  Ett av mina motton som jag absolut tycker man ska följa. Jag är rätt trevlig och så.

duärväldigtvackermåstejagsäga.

läget i lidköping funkar, stör mig dock att det är extra jobbigt att skriva lidköping på grund av min förlust där. may it rest in peace.
hur som haver. idag ska jag plugga, går nog snabbt tror jag. jag ska försöka tvinga min bror att kanske möjligtvis umgås lite med mig? bror, vill du det? läser du det här? Och även gå och säga hej till min älskade kusin. Men jag känner mig så galet efterbliven, snuvig och allmänt slö. Skulle vara så himla passande om jag skulle bli sjuk nu, inför flytten i helgen och praktiken som börjar om en vecka ungefär. får man erkänna att man är så läskigt nervös att jag skakar när jag tänker på det? jag ska stå framför massa 14-15 åringar och spela lärare. JAG? Jag kommer vara mindre än typ 80% av alla där. Kommer inte långt på respektnivån från 14-15 åringar med 162 cm i kroppen bara! haha kommer vara kul o uppleva det här.

jag har en vän, en väldigt vis vän. ' irriterande att någon som gjort dig illa fortfarande har något att säga till om ' min vän säger ofta väldigt smarta saker. och min vän är helt enkelt en bra vän. antar att det är en sådan vän man verkligen ska lyssna på?


nu är de sovadags,

sleepytime i min soon to be bäddsoffa som ska stå i mitt soon to be vardagsrum med för tillfället alldeles för fula tapeter. idag har jag lyckats med att göra en vurpa och landa rakt på rumpan för att sen få typ hjälp av folk som oftast behöver lite mer hjälp än mig, förstöra mitt p på tagentbordet så det för tillfället inte är mer än någon gummigrej som sitter där på just nu (eller kanske är de jag som behöver lite extra hjälp och inte de andra?) och ändå har jag bara spenderat dagen i en buss.  min halsduk är även fylld med smulor från ballerina kex. Glömde hur kallt det är här i huset, gått runt med halsduken på sen jag anlände.
Så nu skulle de inte sitta helt fel att återvända till mitt lite för tjocka täcke med mitt lite för varma element. Tror ni det blir för varmt om jag sover med alla kläder på? Plus typ vantar o mössa, får gå upp och sno ett par vantar av mamma isf.

fast innan jag somnar ska jag nog köra en omgång mafia wars på facebook, damn you amil som introducerade mig för skit spelet som är galet tråkigt men en smula beroendeframkallande. måste dock besöka toan och kissa först! Idag fick jag även ett samtal som jag inte alls hade väntat mig, där blev jag glatt överraskad!
nu ska jag försämra min kondis lite till.
puss och god natt. ps: jag tror morgondagen kan bli en av de bra morgondagarna. Låt oss hoppas för det! eller som norsken från igår skulle sagt, låt oss be för det. ds.

when i look at him,

I see the world in a different way..

Hörde melisa på tåget idag, en kvinna om sitt barn. Måste vara en stark jävla känsla de där. Och ibland funderar man på om man kanske möjligtvis någon gång i framtiden ska sluta vara så hatisk mot barn. Kanske en dag. Kanske.
Annars har dagen varit i princip så kass som den kan vara. Och inte nog med det behöver jag plugga lite till ikväll. det känns som att jag behöver ett break, jag behöver också ett sportlov som alla högstadie och gymnasie elever får. Orättvisans värld.
Därför funderar man på en trip hem till mamma, där hon lagar maten och där hon sköter om allt viktigt och jag bara glider runt som en riktig glidare.. eller något.
Vi får se på torsdag. Jag bestämmer mig helt på torsdag. Vem vet, jag kanske mår bättre imorgon.
Fast det är ingen idé o sätta sig när hjärnan inte helt hänger med, så det får bli tre liter te och något avsnitt av skins först innan jag sätter igång med pluggandet.
någon annan än jag som ibland kan tycka att när man hoppas på något är det ändå ett lite halvstarkt ord o använda, man hoppas ju liksom på något. Hoppas. Hopp. Hyppää betyder hoppa på finska. Men det var inte sånt hopp jag tänkte på.

Annars så började den här dagen lite mer annorlunda än andra dagar. Selfconfidenceboost till max typ. Vem gillar inte det?

bra skit,

och mindre bra skit. jag glömde totalt av att jag skulle göra klart sista kapitlet på part två i brown boken. Så jag får sätta mig och göra skiten nu, väldigt mycket mindre bra. har minne som en guldfisk, gick till mc donald's och tillbaka och hann glömma det under den tiden. bra gjort, starkt jobbat melisa.
Sova vid 4 idag igen blir de alltså. Så jävla typiskt mig att göra något så jävla korkat.

annars har dagen varit bra. som jag sa, idag var de en ny dag, en ny bra dag. imorgon likaså. varje ny dag är en ny bra dag från och med nu. alltid.
det är 12 dagar kvar tills vi ska flytta. 12 dagar kvar. Finally. Längtar lite för mycket, av diverse olika anledningar. Och nej, de behöver icke nämnas här tycker jag inte. Folk som vet vet, och det räcker alltid för mig.

idag klippte jag mig även.


skit bra, fucking underbart.

Jag kan inte sova så bra i natt.
Låg och böla som ett barn till filmen seven pounds förut. Kunde knappt andas på slutet där. Bra skit det där.
Har egentligen seminarie kl 9 imorgon bitti, meeen det verkar som att jag skippar det, och pluggar hemifrån. Bjuda hit Pam också så får vi plugga ihop jag och hon.
Även fast det imorgon är en ny dag, en ny bra dag så kan jag inte somna. jag försökte förut direkt efter filmen.. men det slutade med att jag låg och pratade med mitt gossedjur, eftersom det inte alltid kan vara speciellt normalt så insåg jag att jag ska försöka med något annat.
har spenderat en timma med armin via msn och snackat om absolut ingenting, skabbiga människor och magsjukor. känns inte heller speciellt stabilt. men de duger, rätt okej för en söndag till måndag natt där man egentligen bör ligga och sova pga skola.

en fråga.. varför tar dom alltid fram en stekpanna i filmer när de vill slå någon? Det första dom tar fram i huset är en stekpanna, visst det skulle göra jävligt ont. MEN om du har ett jävla psyko efter dig som är trippelt så stor som du och har mördat en sisådär 20 pers innan dig så lär inte en jävla stekpanna hjälpa? Skit filmer.
jag ser att tiden går alldeles för fort nu och snart är den halv 4, riktigt sådär mysigt. ska våldta sebben nu och tvinga honom sova ihop med mig, mindre ensamt. och samtidigt ska jag försöka ignorera de faktum att jag fick hund sperma på mig igår.. mys.
god natt.

orkar så lite idag,

är helt slut, håller på och somnar så tror de blir sängen för mig snart. ska ju ändå upp lite halv tidigt imorgon så.
imorgon är en helt ny dag igen, imorgon kommer de bli bra.
jag och karina lyssnar på gråt dina tårar fan vad länge sen de va. man njuter lite av o lyssna på den nu, gamla minnen. fan vad kär jag var i honom då. detta var alltså 5 år sen nu. 5 hela jävla år. minns den kvällen så väl, hur mycket jag grät. "sitter här o skriver, förstår vad jag gjort jävla skit, de svider"

tiden går förbi galet jävla snabbt.


det är fredag,

vilket innebär applåder för min del.
nu ligger jag dock i sängen, magen är stor som ett hus och gör ont. ovanligt, nej väldigt långt ifrån ovanligt tyvärr. 
jag undrar vad du gör, och vem du är med. men samtidigt så känns det inte längre lika viktigt. och jag hoppas att den sistnämnda känslan växer och blir större. 
jag velar. jag får vela i sömnen för nu börjar jag bli läskigt trött.
skönt som fan o ha sovmorgon imorgon, ska gå upp kl 11. Så jag kan chilla och ta de lugnt , aka städa och diska här hemma innan jag förmodligen ska iväg till skolan och plugga lite ihop med Pam.

is this it?


RSS 2.0