JOBB!

Japp idag kan man verkligen säga att jag har jobbat. Igårmorses kl 08.03 stämplade jag in och 03.40 stämplade jag ut. Någon som orkar räkna timmarna? Inte jag iaf. Lunchpasset var helt ok, relativt lugnt för att vara fredag. Kvällspasset å andra sidan var speciellt. Lite annorlunda än vad det brukar vara, förvirrande. Jag trivdes med båda situationerna, vilket vart jävligt skumt. Men tror mina fördommar om vad som har hänt stämmer, för min första instinkt brukar vara rätt och det känns ganska mkt som att den stämmer. Skitsaksamma nu egentligen. Bör vara hemma om typ 15-20 min och då blir de kanske något nytt avsnitt av något. Så får jag hoppas på att imorgon blir som jag vill att det ska bli. Vore ganska kul faktiskt. Fan vad livet works in mysterious ways!! Men nu, mina vänner säger jag god natt! Lot's of love, M.

true story.

BEFORE SEX; you help each other get naked.
AFTER SEX; you only dress yourself.
Moral of the story, in life, no one helps you once ur fucked.

PUSS.




Är så förbannat jävla trött idag. Fattar inte hur jag kan vara det. Eller jo det förstår jag. Somnade alldeles för sent igår. Men blir definitivt inte samma visa ikväll, imorgon är det ett 18timmars långt arbetspass framför mig. Kommer vilja ta livet av mig när jag stämplar ut. 

Tänkte på dig igår, och saknade dig så mycket att jag inte visste riktigt vart jag skulle ta vägen. Det enda jag behöver i ett läge som detta är dig, den tryggheten. Jag behöver höra din röst, höra din åsikt om allting i mitt liv. Jag behöver att du lugnar mig. Men nu kommer jag behöva klara mig själv, behöver själv inse vad som är rätt och vad som är fel. Idag har jag ingen aning om vad som är rätt eller fel.

Nu ska jag äta en macka och dränka sorgerna med min älskade colaburk jag snodde med mig hem från jobbet. 

Make you come alive, I can take you higher

ps; glöm aldrig det.
Idag är lite bättre dag än igår! high five för det. 
Nu ska jag laga mat och överanvända min bbqsås igen, varför är den så jävla beroendeframkallande, jag vill äta den till allt - vare sig det handlar om mackor, finmat eller riktig sluskmat som jag ska laga nu , men jag vill ha den till allt allt allt. 


det var de enda.

 

I don't care how much money I gotta spend, 
Got to get back to my baby again 
Lonely days are gone, I'm a-goin' home,
'Cause my baby just a-wrote me a letter.

Well, she wrote me a letter 
Said she couldn't live without me no mo'.
Listen mister can't you see I got to get back 
To my baby once a-mo'--anyway...


Så jävla bra!

Jag har beslutat mig för att åka! I höst blir jag thailändare, på obestämd tid. Jag orkar inte med det här längre och jag behöver en förändring på hög nivå. Orkar inte tänka konstiga onödiga och dumma tankar och få en liten men ack så störande klump i magen av onödiga konversationer som sker där alla dumma saker sker. Ingen förstår vad jag samtalar om, men det är helt ok. 
Jag har även ångest för att jag hade 308 kr kvar på kontot och det är inte ens första maj. Jag har ca 3 veckor kvar till lön. Tacka gud för att moster fyller 50 och jag la undan pengar till hennes födelsedagspresent - förlåt moster men jag måste överleva tre veckor till. Tacka även gud för att jag jobbar på fredag, och förhoppningsvis tjänar lite svarta drickspengar , de vore ju en aning trevligt faktiskt! Min fuck it all and do what u feel like doing religion gick lite överstyr när jag lyckades bränna 2000 på 4 dagar utan att ha en aning om vad jag bränt dem på. Jag har ju bara varit full i 4 dagar, inte gjort något annat vettigt? Hur lyckades jag med att bränna så mycket pengar på fyra dagar då? 
Gud det här är inte ok. Därför jag ska göra det här och bete mig såhär i thailand istället. För där är allting ok. Där kan man dö vilken dag som helst om vattnet bestämmer sig för att spela ett spratt med världen. Förlåt mig mamma för den tiden jag kommer vara borta, förlåt för de sömnlösa nätter du kommer ha men jag orkar inte med mitt liv här i sverige. 
Att inte ha en jävla aning om vad som händer är en smula jobbigt. Man hade ju hela framtiden framför sig och nu när den inte längre kommer bli som den var planerad med två små mörkhåriga fula barn, stuga vid vattnet i västra götaland och ett hus någonstans i sveriges huvudstad med ett jobb på en skola där alla barnen älskar mig och han med eget - ne det blir ju inte så. Vad blir det då? Då blir det något helt annat och för att veta exakt vad måste jag lämna mitt liv här, för det här inte mitt liv. Mitt liv skulle se annorlunda ut, mitt liv såg annorlunda ut, det här är bara främmande för mig. Inte nog med det så kommer jag ju vara snygg 24/7 iom att jag kommer ha en solbränna to die for. Efter lite jobb och närtill alkoholism i thailand ska vi fara till australien på rehab. Vet inte när jag väljer att komma hem, men detta är lite av en brytpunkt. Från och med nu ska jag spara och spara varenda litet öre jag ser och har. Från och med nu ska jag äta nudlar fram tills okt månad och jobba som en liten horunge - kanske tom bokstavligt talat? Eller nä, det kanske är o ta i. 
Ska slicka så mycket röv på arbetsintervjun imorgon och få henne att älska mig mer än vad hon älskar sig själv så hon ger mig jobb och ett par nya skor. För skobutik kan inte vara tråkigt att jobba i. Och har man mycket jobb hela tiden, ja då hinner man inte med det här som jag gjort hela april månad - att vara full var och varannan dag. 

Men nu, NU ska jag städa.

Thailand?

Enda frågan som snurrar i mitt huvud just nu - ska jag åka till thailand och jobba i höst? Hjälp!

what did just happen?


all the games we play.

är så fruktansvärt trött på den här leken och den var inte alls vad jag gav mig in på. jag ville ju kunna njuta och ha roligt! men fuck you får man tillbaka då.
jag är så uttråkad av mig själv just nu. kvällen var soft, blev en lugn kväll. köpte en drink, som jag tog kanske 5 klunkar av, ställde ifrån mig den och drack ingen mer alkohol. värt 140 kr. kommer aldrig mer i mitt liv gå ut på en klubb som börjar på sture. eller jo, skulle lätt kunna tänka mig att gå tillbaka dit och bara dansa och svettas. som ikväll. men man frågar sig om det är värt att pröjsa dom pengarna för att få dansa sig svettig till bra o skön musik? jag vet inte, kanske bara är jag som gått och blivit snål sen jag började gå ut på golden och bli bundis med thomas - i donno.
Nu är jag trött och önskar Er en god natts sömn från min lilla lgh och min lilla säng här. Imorgon blir de antingen häng i solen eller en runda på ikea. Har tydligen lovat bort mig på både, de ena mindes jag dock inte, så vi får se vilket som sker imorgon. Om jag får gissa blir det nog ikea, kanske inte pga de skulle först o främst vara mitt val men för att någon leker lekar och flyr fältet snabbare än en hare (makes no sense, fullkomligt medveten om det)
god natt.
puss

födelsedagsfest!

Tänk vad mycket smink kan göra med ett egentligen helt förstört ansikte. 
Är så sönder just nu egentligen och så jävla trött, men ska ändå ge mig fan på att inte sitta hemma när jag är ledig såhär fint. Och när det är en så fin kväll ute! Då ska man njuta tycker jag och vara med människor är bra för en. Iaf om det är positiva människor! 
Ska iväg kl 9, så wish me luck med att orka hela natten! Eller åtminstone till 12-1 ikväll haha.

wtf hände igår egentligen!?

Igår gick jag och karina all in vilket inte alls var planen, tänkte gå mer all in ikväll men blir nog ganska lugnt ikväll om man jämför med igår. Vi skulle till lobby, gick dit och vakten ritade ett hjärta på min handled (?) why förstår jag inte, sen insåg vi att det var ganska så mycket rock n roll kväll igår och därför gick vi tillbaka till golden hits där vi hade påbörjat kvällen. 
Som tur var fortfarande kökspersonalen kvar och det blev ganska så mycket alkohol som flödade mellan oss alla. Vi dansade och gick lös på mojitosen och alla sorters möjliga drinkar. Jag gick lite för wild and crazy på dansgolvet sista låten - men han spelade ju faktist min låt så vi skyller på det. Måste säga till Thomas att inte ge mig shots hur mycket jag än ber om det i fortsättningen. 
Karina gav mig fylleregler som jag behöver följa från och med nu tydligen.
Nr 1: Prata inte med främlingar.
Nr 2: Kontakta inte din mamma på fyllan.
Nr 3: I do not remember och det är väl lika bra det.  

Men nu ska jag och min bakfylla städa undan lite här hemma för att sen kanske gå på't ikväll igen. Vi får se vad som händer. Min älskade vapendragare dissade mig så jag får se lite vad som kommer hända istället. Men det verkar bli födelsedagsfest ändå.. Så det innebär väl att jag måste upp och hoppa typ pronto för o hinna bli snygg tills vi ska iväg! 
Så länge bjuder jag på lite fula bilder från igår/inatt. 





Jag hade på mig min nya snygga killskjorta och shorts igår! Eller som min älskade chef kallade dem för "hotpants" haha dog lite av garv då. Tur att jag vart relativt nykter när han vart där. Och jag snodde åt mig en arbetskollegas brillor och såg lite ut som en lärare tagen ur en porrfilm med skjortan uppknäppt och korsetten kikandes fram. Det hade ju kunnat vara sexigt om inte jag hade varit plakat och knappt kunde gå rakt. Då är allting mindre sexigt.

Ego-melisa goes all in!

Vem visste inte att det skulle komma massa egobilder på mig själv iom den nya kameran.

FREDAG!

Med stora bokstäver, vet ni varför? 
För i skrivande stund är bästis på väg till sthlm och någon timma efter det är hon min för kvällen och förhoppningsvis natten också. 
Jag kämpar lite som en tok för att vi ska kunna ha något alkoholhaltigt att dricka ikväll men om marcus inte svarar vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Så nu håller alla tummarna för att Marcus ska höra av sig snart snart snart.

Utöver det blev det en nästan halvspontan öl igår eller ja cider, men öl för resterande människor. Helt ärligt så låg jag och brorsan och powernapade i min soffa efter alldeles för mycket våfflor med nutella och cola till vid 8-9 på kvällen (japp vi är relativt unga båda två), för att vid 11 vara på väg in till stan. Där vi egentligen skulle möta upp kusin bara, men det slutade upp med att vi mötte upp nate & yonis och deras vän frans/z (? ursäkta men frans/z? hur ofta heter någon frans/z? ) 
Med tanke på att de tre små grabbarna hade förkrökat var de jävligt glada i hatten och kortdragen historia - nate fick skjuts av polisen till kungsholmen (hahah) , yonis sa till taxichauffören att han bombar folk och deras hus - och försökte ge honom en komplimang genom att säga att eritreaner inte har balls nog att göra det. Väl framme vid Berns vände jag och min bror, vilket jag ångrar lite idag, eller ångrade det mestadels på tåget hem igår. Borde bara stannat och kört all in igår men får bli det nu fre-lör. Självklart, fotograf som jag nu för tiden är, fick jag med mig kameran och blev EN riktigt fin bild och det var på kusin - fan att han ska vara så jävla fotogenisk då! 

Enjoy!






och så världens snyggaste kusin

i'm loving angels instead.


Vilka braaa dagar det har varit nu.

Trots jobbiga omständigheter som i mina ögon är helt onödiga har jag haft tre fruktansvärt bra dagar. 
Njutit av allt till fullo. Idag började jag dagen med att en främling sa att jag var vacker, vems dag blir inte bra av bara det? Igår raggade man till sig kreditvärde på expert, blev en ny bäbis rikare och en ny plånbok rikare & ett nytt linne rikare, i måndags blev jag ett par skor rikare, idag blev jag en ny skjorta rikare plus att jag fick i mig en måltid som har hållit mig riktigt mätt i 5 timmar nu - vilket är väldigt ovanligt. Brann dock i munnen på mig när jag åt den, så stark thaimat har jag nog aldrig ätit. 

Men nu ska ni få njuta av massa fina bilder som tagits idag! 


Jag slängde lite mer huvudet och håret på jobbet idag. 


och så min alldeles för snygga bror!

Och jag önskar jag kunde fastna lika bra på bild som min älskade snygga bror gör!

uteservering!


tisdagskul!

Idag köpte jag mig systemkameran. Fattar noll av kameran, vet inte hur man ställer in så bilderna blir sjukligt bra, vet ingenting förutom hur man trycker på ta-kort-knappen. Trots Marcus (försäljaren) snälla försök att förklara allting. Stackarn. Dock lyckades han lura till sig mitt nr, men elak som jag är tänker jag nog inte svara på smset han så fint levererade.

Idag gick vi tjejer från jobbet på stan och njöt lite av livet och snackade pojkar och livet. Det var nice! Uteservering hanns inte med, men det får bli en annan dag i veckan. Kanske på fredag? Jag tror det kommer att hända på fredag! Vore riktigt nice. 
Idag köpte jag mig även en ny typ plånbok och ett nytt typ gult linne. Nu funderar jag på att antingen gå och lägga mig eller färga håret. Varför får jag alltid för mig att färga håret jättesent på kvällen? 

Iom att jag blev rödhårig för en månad sen och det inte blev riktigt så rött som det skulle tänkte jag nu färga över det med mörkbrun och bli mörkmörk hårig - igen. Japps, jag vart rödhårig ett tag! Erkännde inte riktigt det i bloggen iom att det var i ett moment of weakness och ensamhet där jag inte visste riktigt hur jag skulle handskas med ensamheten. 

Imorgon blir det bilder, idag har jag fotat sjukt mycket men nu laddas kameran och måste låta den göra det så imorgon kväll / eftermiddag blir det foton iom att dumma datorn inte vill läsa av minneskortet.

puss.

"merry christmas, happy new year, go fuck yourself"


SUSHI och sommartankar!

Åh, nu har jag varit och storhandlat tillräckligt mycket mat för att jag ska kunna överleva resten av månaden - hoppas jag. Det gick på mindre än vanligtvis, men sen å andra sidan hade jag massa mat kvar i frysen från förra storhandlingen. 
Eftersom jag varit så duktig på sistone har unnade jag mig själv sushi och muffins. Vad jag varit duktig med vet jag inte riktigt. Jag känner bara på mig att jag varit duktig. Min fina ursäkt. Jag har varit tålamodig, jag har jobbat bra, tagit ett beslut för vad som händer härnäst. Nu är den största att fullfölja mitt beslut, och faktiskt agera och göra något åt det. Tror dock att anledningen till varför allting bara ligger still och inget händer är för jag har så mycket ångest över vad jag ska välja. 

Idag har solen skinit som bara den och jag svettades för jag hade lånat en tjocktröja iom att jag inte varit hemma sen lördag innan jag åkte till jobbet och kände inte för att ha på mig samma tröja tredje dagen i rad. Idag har jag även köpt skor, idag har jag även insett att from ny on så lever jag mitt liv mycket på känsla. 
Imorgon känner jag kanske för att köpa mig en ny kamera, jag är så trött på att inte ha en bra kamera och min egna kamera som jag har varken funkar eller har batteri nog att sättas på och gud vet vart laddaren är. 
Ska tala med dom på expert imorgon så kanske jag kommer hem med en ny liten älskling, och då blir det fan en hel del bilder från min sida. Ska lära mig att fotografera och ta världens vackraste bilder. 

Nu ska jag dock skriva om mitt cv, äta mer muffins och sen får vi se. Irritera mig på den förbannade onödiga kontrollen som existerar där. 


Den kanske det blir då :-)

igårkväll!

Hade en bra kväll igårkväll. Dock lite för mkt alkohol i kroppen och har ingen aning om hur jag ska orka jobba hela jävla kvällen / natten. Men det får duga. 
Började hemma hos natta och malin och som tur var hann jag träffa malin innan hon var tvungen att åka till jobbet, och andra människor var också där. Jag trodde det skulle vara jag, karina och natta med det hela slutade i princip med en stor jävla korvfest (aka massa pojkar bara) Inte ens natta fattade hur det gick till för från ingenstans så var det massa folk där. Hur som helst, så valde jag att dra ganska så fort så lämnade alla typ två minuter efter ett telefonsamtal och sprang till tåget. 
Mötte upp trevligt folk på wallmans och satt där riktigt jättefull medan de hade jobbat och var relativt nyktra. Sådär jobbigt. Fick med mig ett pärlhalsband hem också? Som de har för folk som firar födelsedagar? Varför Alex tyckte jag skulle ha det, vet jag inte riktigt.
Väl hemma lagade jag middag. Haha, sjukt ändå tre på natten ställa sig och göra kycklingfile, potatis och sås. Var så överdrivet trötta så det blev sängdags ganska så omgående efter maten. Tror det tog 5 minuter efter man lagt huvudet på kudden och så sov man. Gud vad det var länge sen. 
Och idag har jag haft en jättebra förmiddag, dock väldigt för lite sömn iom att jag vaknade och mådde sådär. Ett OC-avsnitt och en kebabtallrik senare sitter jag här och skriver, borde diska och vika kläder. Ska hinna diska, vika kläder får vi se. Som tur är behöver jag inte titta på det ikväll. 

Nu bjuder jag på lite bilder. Man ser hur fint det går åt helvete för vårat lilla gruppfoto. 




ok gruppbild!


sen blev de lite fler, och lite jobbigare. 


Sen höll det på att rasa..


Till slut hamnade jag nere på golvet. 


Men jag vart glad ändå. 


Sen skulle jag tydigen ha solglasögon på mig halv 11 på kvällen. Min ursäkt är att de är nyinköpta från igår. Måste få visa upp dom. 
Sen finns de inga fler bilder, och lika bra är väl det.

Jätteglad!

Åh, om jag hade haft orken och styrkan i kroppen hade jag hoppat av lycka. Har fixat en räddande ängel som fixar så jag får min klänning. Vilka åtgärder man inte tar till för att få den klänning man vill ha ;-) Ska få den budad från London så fort som möjligt. Är liite nöjd nu.
Hur som helst, ikväll är det utgång och jag är tyvärr fruktansvärt otaggad. Knappt sovit, ingen bra dag idag alls och det jag vill mest av allt är att sova men måste hinna fixa mig och städa undan här inom typ 1,5 timma. För annars blir jag ganska så sen. Klockan bara tickar iväg! Dumma klocka. Kan du stanna i två minuter (läs: en timma) så att jag kan få somna en stund och vila innan jag måste iväg och vara social. 
Ska försöka mig på att ta lite bilder ikväll så ni har något åtminstone lite roligt att titta på här i bloggen och inte bara läsa tråkig tråkig text. 


Puss så länge.

April månad!

Åh snart är den här veckan slut och jag bara längtar tills den tar slut. Den här veckan är den mest ångestfyllda och deprimerande veckan på hela året för mig. Jag lyckades tog ta bort de onda tankarna för någon timma idag på stan! Mötter upp Mullva med syster & pv och spenderade 2 timmar med massa snack, jakt efter min klänning från HM's concious collection som självklart var slut överallt. Skulle kunna dö för att kunna få tag på en typ pronto! Den skulle sitta så bra och jag skulle vilja ha den när jag ska på middag - som för övrigt flyttades fram några veckor. Men jag vill jag vill! Provade en i stl 38 idag - självklart alldeles för stor - men envis som jag är ville jag verkligen bara prova för säkerhetsskull. Hade behövt gå upp ett par kilon plus skaffa större tuttar, men gud vad snyggt den skulle sitta om jag bara fick tag i en stl 34! Någon vänlig själ som tror sig kunna skaffa fram en och buda den till mig? Självklart står man för allaaaa kostnader! Den har inte ens hunnit komma till västerås och är helt slutsåld på internet och inne i typ 5 olika HM-affärer inne i stan. Hur är det möjligt? Varför inte göra massa massa fler exemplar? Dumma dumma människor. Och dumma dumma internet som vägrade funka imorses när jag hade ca 7 minuter över innan jag skulle gå till tåget. Då hade jag säkert kunna beställa en över internet utan att den skulle varit slutsåld! Menmen, karma's a bitch - trots att jag spenderat flera dagar nu med att vara en god medmänniska, hjälpt folk på gatan, givit människor mer energi än vad jag krävt av dom och massa massa sånt. 

hur som helst, har precis diskat och är dödstrött. Ska vika kläder en liten stund, klippa naglarna och sen gå och lägga mig. Ja, jag är fullt medveten om att kl bara är 20.55 men jag ska upp kvart över 6 imorgonbitti och jag har fruuuktansvärt lång dag framför mig imorgon. 
Utöver det känner jag på mig hur jag smått börjar bli sjuk, lite huvudvärk, hosta och jobbig i halsen. Men jag överanvänder enchinaguard (eller hur de nu stavas) och knapprar piller så borde väl funka och rädda mig från en förkylning. 

Aja, nu är det dags att rulla vidare med sina tråkiga måsten. Och hoppas på att 15 april går över väldigt fort! väldigt väldigt fort. Om 14e var jobbig , tänk hur påfrestande 15e kommer vara. Gud vad jag vill gå tillbaka 5 år i tiden. Förstår ni att det hunnit gå 5 jävla år? men men sve je prolazno, sve je prolazno, sve je prolazno, sve je prolazno. Jag kommer orka med. 


ge mig den! geee miiiig deeen!

sökes:

En klänning med öppen rygg! Ett stort vill ha just nu. Ska på middag om en vecka, och jag hade tänkt att klä upp mig finfint! 
Har försökt hitta en fin bild på typ hur jag skulle vilja att den såg ut, men jag är dålig på det här med google och bilder och sånt där! Så i'm sorry, men ni får visualisera den framför era ögon - öppen rygg! Eller ja, låg rygg = snygg rygg. 
Måste gå och shoppa på fredag! Åh, det kommer bli en bra fredag isf! Can't wait for the weekend to come. 

Oj, nu är jag svinhungrig. Har varit på jakt efter en klänning alldeles för länge här framför datorn. Glömt att äta. 
Dessutom kom jag på hemligheten på hur det blir bra tidigare idag, jag kom på hemligheten för att den negativa hjärnaktiviteten ska kännas som bortblåst. 

puss.

Everyday a star is born.

Har sällskap som väntar på mig hemma, och det får mig att le! Och jag gillar att le. Att le är faktiskt bland det bästa som finns. Jag är nöjd med att jag har haft en bra dag trots för få timmars sömn och helvetes resor fram o tillbaka från jobbet. Nu är jag i huddinge, vilket innebär nästa station är min station. Joy!

Kan de bli mer värdelöst?

Sitter på bussen hem efter en sjuukt kass kväll på jobbet, jag stod bokstavligt talat i kloakvatten. Tack för den golden hits! Inte nog med det är det några jävligt jobbiga småpojkar som försöker prata med mig trots jag sitter med musik i öronen på högsta volym, kul lär väl bli våldtagen på vägen hem från bussen också. Kul kväll. Ska lägga mig i badet o dö så fort jag kommer hem. Adjö!

Bra dag!

Är hemma från jobbet nu, eller jag kom hem för 45 min sen men har legat i soffan, ätit muffins och tagit det lugnt bara. Så skönt att bara tagga ner totalt efter en helstressad dag på jobbet. Blev fel i kassan också, tråkigt nog. Så det gick inte helt min väg idag - men jag är glad idag ändå. 
Och ska bli lite tipsy ikväll. Ska möta upp bra sällskap på wallmans vid 12 ikväll och innan det ska jag hänga med bror samt (förhoppningsvis) kusin & kanske Sami också - vore kul att få träffa kusin. Vart ett tag sen jag träffade honom. På hans födelsedag senast faktiskt. Så skulle bara bli glad av det. Har några cider som jag anser tar alldeles för mycket plats i min kyl, trots att kylen i princip är tom! 

Innan det hade jag tänkt att jag skulle städa, laga mat och göra mig sjukligt snygg. 
Sometimes it's a fine line between love and hate..

Friday!

In o lyssna på rebecca black's låt på youtube som heter friday, ingen kan säga hur bra fredagar är som hon kan! Otroligt duktig tjej det där! Speciellt delen där hon säger i vilken ordning dagarna kommer. Jag står i pendeln på väg till jobbet. På relativt bra humör, känner mig sugen på att bli en smula tipsy ikväll. Ska bara se om jag kan ragga upp roligt sällskap. Nu är jag snart framme. Tråkigt med tanke på hur mys det är när tåget är överfullt pga andra inställda tåg. Tror vi kan ha en svimmare här framför mig. Stackars man, han kan inte vara från sthlm.

we laughed together.

En ganska så halvtragisk sak var att höjdpunkten av min dag idag var när jag och diego hade vattenkrig på jobbet, och jag skratta så helhjärtat så det gjorde ont att sluta efteråt. men roligt var det! hans lilla pistol hade inget mot duschslangen till slut. sen flydde jag för livet för att inte behöva bli nerduschad själv! Och någons skor blev helt nerskvätta. haha - oops. 

Utöver det har jag faktiskt, hör och häpna, tvingat mig själv att gå till gymmet. Orkade inte gymma så mycket idag, då jag var helt slut idag igen. Förstår inte varför jag är så trött hela jävla tiden. Vill gå och lägga mig nu, men jag måste tvätta klart. Men om en timma så är det klart sen. 
Då ska jag mysa ner i sängen med min bok och en kopp te innan jag somnar. 

Hjärnan har inte varit där den bör vara, och det stör mig. Jag är egentligen så trött på att vara arg men det är så svårt att låta bli att vara arg. Speciellt när människan man gav hela sig själv till inte gav ens hälften tillbaka. Men även det kommer att försvinna, även den ilskan kommer att släppa och då kommer jag inte ens minnas ditt namn. 

Jag önskar jag kunde hänga fast mig vid det som tar bort tanken av det onda just nu, men jag tänker inte tillåta att det enda som får mig att le när jag sitter i min ensamhet blir något som hjälper mig att ta bort dig - för det är så långt ifrån det egentligen.

I'll assume yes!

Nu har jag haft ännu en meningslös dag. Haha, förstår inte varför jag är så fruktansvärt lat! Jag var så påväg att gå till gymmet och njuta av livet lite extra mer - men så kom min lathet i vägen och jag fastnade i sängen framför datorn. Dumma dator! Den borde avlivas.. Fast ändå inte riktigt. 
Skypade lite med mami, igen, lagade jättetråkig mat och är hungrig nu igen. Utöver det har jag spenderat dagen med att försöka inse hur vissa människor kan leva såna dubbelliv. Sen undrar jag även hur jag kunde vara tillräckligt dum att låta mig luras men shit happens och nu står jag här och är en nöjdare människa än jag någonsin varit. 

Ikväll går min önskning i uppfyllelse och en snabbkaffe under dagen på 30 min räcker inte! Tur att jag nästan höll på att somna tidigare på soffan och tog en liten kort vilonap (nytt ord jag uppfunnit). Så inatt får jag sova gott igen. 
'cause i'm running on sunshine..

is running on sunshine.

Gick och la mig i sängen för nästan tre timmar sen, vad gör jag vaken kan man då fråga sig? Ja det undrar jag med... Meen jag fastnade framför greys och var illa tvungen att titta färdigt på alla tre avsnitt ikväll. Därför är jag vaken.
Därför är jag även hungrig just nu. Vilket är jättedumt iom att det enda ätbara jag har just nu är kladdkaka, som jag redan ätit massor av sen igår - och jordgubbar förvisso. Men inget av det där är riktigt mättande på rätt sätt. 

Utöver det har jag spenderat kvällen på skype med mami och bara i sängen. Var och tog en långpromenad / fika med Shirin efter personalmötet aka brandövningen på jobbet så var inte hemma förrän efter 7. Trevlig kommentar jag fick av Jens vi skulle spela fulla "du är alltid full melisa", inte alltid bara x antal helger de senaste två månaderna. Bara trevliga fyllor dock! Men nu är det bara jobb som gäller tre helger i rad, typ kanske lite utgång. 

Längtar redan till helgen, för jag gör ett antagande att den kommer bli awesome. Och förmodligen har jag väldigt rätt! Speciellt efter kvällens slutsats. 
Nu ska jag trycka i mig sista biten av kladdkakan och sen somna, tror nog jag kan lyckas göra det snart.. Juste ska njuta av lite skadeglädje innan jag lägger mig. Måste få skratta åt det faktum att de är födda 92-93? Hahaha. Åh, ibland är livet som det ska vara... 
Nattinatt. 

As i've said before..

"förlåt för att jag inte skrivit på ett tag men jag har varit upptagen med mina riktiga vänner" I detta fall med mitt riktiga liv. Har inte haft en ledig stund sen lördagkväll! Och den här helgen har varit så perfekt gjord. Visst kan det tänkas vara elakt mot den som varit i smärta 90% av tiden men jag har inte kunnat låta bli att njuta. Den har innehållit allt från bio till mysspelning med sköna människor till oc-marathon, kladdkakebakning till sjunga bsb sent in på natten. Just nu sitter jag och käkar frukost, min arbetsdag börjar om ca 4 min men iom att vi hade stängt igårkväll är det mesta förberett redan. Vilket innebär världens slappaste förberedelsedag! Vilket KAN vara skönt iom de få timmars sömn jag fått i mig. Nu ska jag överleva dagen med hjälp av en väns råd (som jag då inte kan skriva ut, men tänka för mig själv)! Awesomeness.

middag!

Ikväll kommer älskade bror över på middag. Det blir lövbiff, potatis, sås och vitlökssmör och bara jag skriver om det vattnas det i min mun. Jag hade tänkt att försöka göra det så gott som möjligt så ska strax marinera köttet och låta det ligga i marinaden en liten stund åtminstone. Så att det får en så stark och god smak som möjligt! 
Till efterrätt blir det chips och dip. Ska bli en underbar och mysig kväll, älskar min bror han är världens bästa bror
Utöver det är det här en bra dag, och idag är jag definitivt mycket lyckligare än igår. Ångesten är långt ifrån påtaglig och jag är nöjd med livet. Idag önskar jag inte att livet var så mycket mer annorlunda. Imorgon väntar en ännu bättre dag med bio och spelning på Engelen. Så det ska jag också längta till lite. 

Hade ett väldigt givande samtal med en person förut, och insåg att jag tycker så synd om vissa människor. Hur kan man låta sig sjunka till den nivå där man är någons nummer två? Där man blir vald i efterhand, där man först blir bortvald men när personen i fråga inte längre har sin nummer ett tar han till sin nummer två. Hur kan man inte tycka att man själv är låg, att man är av mindre värde? Varför sätter man sig själv i en så otroligt korkad och nedvärderande position? 
Hur kan man som person vara med någon som strax innan smutskastat en totalt bakom ens rygg. Tänk om man skulle berätta för den personen vad som sagts - undra hur hon skulle må då? Skulle man känna sig värdelös då också? Ha ångest upp över öronen. Gud vad vissa människor kan vara naiva. 
Jag är bara glad att trots all skit som hänt de senaste 5 åren så kommer jag ur den som en mycket starkare person, en person som ser mer värde i sig själv än innan. Jag älskar att jag känner mig själv ut och in, vid den här åldern. Att jag vet vem jag är och vad jag vill och vad jag tycker. Jag tycker synd om människor som ständigt låter sig luras av någon annans manipulativa sida. Visst är jag själv inte bättre iom att jag varit i precis samma situation. Men jag lyckades ta mig ur den, och jag är så nöjd med mig själv för att jag lyckades med det. Är så lycklig över att jag inser mitt egna värde. Och det är way to high för att låta mig själv bli manipulerad resten av mitt liv. 
En tankeställare för vissa människor kanske. Tänk efter innan du tror att du vet bäst. 


I love you.

mitt hem.

tomt, tomt, tomt, tomt, tomt och återigen tomt.
dumma onödiga tankar, dumma onödiga känslor, dumma onödiga saknad, dumma onödiga allting
du äcklar mig så in i helvetes mycket just nu. lögner och lögner är vardagsmat och egentligen skrattar jag åt allting. men samtidigt är jag så ledsen att någon som var min halva är sån. jag blir så ledsen över att du är sån, över att du gör som du gör. inte för min skull, utan för det är så tråkigt att du varit allting en gång i tiden och ikväll förstår jag inte hur det var möjligt

Tittar på foton på saker jag inte vill behöva välja. Önskar att livet var annorlunda, varför vet jag inte riktigt. Jag bara önskar det. Jag vill inte behöva ta det här valet som 22-åring, hur kan det någonsin vara rättvist? 20 år. Snart har 20 år gått. 20 år, vet ni hur lång tid tjugo år är egentligen? 


Skitsamma, nu ska jag ta och lägga mig i sängen ihop med Gavin Degraw och flyta bort till en annan värld med hjälp av hans stämma. 

Don't push but don't hesitate
wake me from this slumber
rush me but leave time to wait


jag hatar

att du känner mig bäst av alla.
att du vet vad du ska säga, men alltid säger det när det är försent.
att du gör vad jag vill att du ska göra, när det är försent.
vart fanns du då? vart fanns allt det som jag behövde då? 

hjärnan går på högvarv och hjärtat slår hårdare än det ska. nu ska jag återvända till sängen och sova någon timma innan bästis beger sig hitåt för att hålla mig sällskap. hon har ett mission hon ska slutföra ikväll, säger hon. jag å andra sidan tror inte att det kommer gå så bra med det.

RSS 2.0