Med vänlig hälsning, nöjd tjej.

Imorgon bitti åker jag. Klockan ringer om ca 4 timmar, om man ens lyckas sova något alls..


Melisas lilla vill ha.

Åh nu har de uteblivit lite inlägg på sistone, o värre lär de bli de kommande tre veckorna. Ska ju åka på friday friday! Semester ska bli skönt, en lång period utan min kärlek ska bli mindre skönt. Är just nu på väg hemåt. Det blir completos till mat! Ska bli riktigt gött! Men sitter här o läser lite bloggar o känner till vill-ha begär till lite olika saker ; en ny fin fungerande klocka, massa pengar till semester (? Oklart på hur de ska lösas, bortsett från via jobb då) , att mina nya skor ska anlända imorgon absolut senast, massa bra dyra sminkborstar - har bestämt mig för att börja använda mig av bra smink de dagar jag väl väljer att sminka mig... Hm det kanske är det enda än så länge, men de kommer nog mer saker jag vill ha - finns alltid saker man vill ha.. Fram tills jag införskaffar mig dessa saker ska jag dock mest njuta av det jag redan har, Och pussa på min fina pojkvän som är bäst. Ångest. Vill inte lämna han. Ångest också över att jag inte kommer få träffa på lillgrabben på en evighet, dog en smula när vi sa hejdå i söndags. Grät en sväng när de gick hemifrån. Nu är jag strax hemma. Med kärlek, M.


Sleepless in hagis

Kan återigen inte somna. Först somnade pojkarna vid 10, sen vaknade E vid 12 , precis när jag tänkte gå o lägga mig. Så var han hungrig, nu är jag hungrig, efter att vi spenderat någon timme med att snacka lite allmän skit i sängen.. Ska jag vara ärlig blir jag lätt girig vid såna här nätter - vill aldrig att dom ska ta slut..! Trots att jag numera hatar sena nätter skulle jag definitivt kunna vara vaken om det innebar att jag fick en hel natt pratandes med min kärlek, för de är de bästa jag vet! Så nu blev jag istället lite ledsen när han faktiskt somnade ifrån mig.. Menmen, vad finns de o göra. Skulle ändå aldrig erkänna de rakt ut, just hur lycklig jag blir när såna här nätter kommer runt, för dem är bäst.. Nu ska väl jag med försöka sova.. Kanske borde äta något litet för att kunna somna. Imorgon väntar en bra dag dessutom. Jag älskar dig, min fina. Så du vet det.


Tristesse

Dör av tristesse på jobbet just nu, inget att göra. Sitter i p-rummet och "äter", har kommit fram till att om jag helt enkelt slutar äta så blir jag smal och snygg. Eller så är det för att maten är för salt för mig så jag petar mest i den med min gaffel. Ni får gissa vilket? Ne nu ska jag återgå till jobbet. Adjökens. (tidigare soffhäng idag)


Lite bitter kanske.

Ja okej, jag kanske inte har ett hittepåförhållande, och kanske inte grät igår, var mest irriterad för att jag aldrig kunde somna om. Men någon gång strax efter 05.00 fick jag till det. Gött var de också. Dock var ja ändå helt åt helvete när jag vakna. Så blev en dag hemma idag. Känner mig dock väldigt rastlös just nu. E vill ligga o glo på serier medan jag vill ut, ut och ännu mera ut. Röra på mig. Jogga, gå eller vad som helst. Men blir nog serier för jag älskar Han en smula mer än jag borde så då blir de väl såhär. Nu till något roligare. En sak jag gjorde för typ en vecka sen. Snart är den så fin som den ska vara dessutom.


orkar inte

vakna mitt i natten, kramper i magsäcken som håller en vaken, ha ett hittepåförhållande där man sover typ helt olika tider på dygnet för det är så himla lätt o sova dåå , neeej. jobba imorgon, men hur ska jag annars ha råd att ha roligt på min semester. kukskitfitthorabajs. Ont i magen. Ska äta min yogurt o gråta lite sen. Godnatt.


Sent

Nu är klockan sent och jag borde sova, vilket jag även ska göra strax. Måste upp tidigt imorgon, ska lämna av lillkusin på tuben och säga hejdå fram tills jag kommer till Bosnien, som är om ca 20 dagar - LÄNGTAR ! Vi funderar även på att dra förbi kusten ett par dagar och ha lite riktig semester, om man lyckas få ihop det pengamäsdigt så bör det gå, samt tidsmässigt. Skulle bli skönt i vilket fall som helst. Så ska verkligen försöka få det att gå ihop. Enda som ger mig ångest är hur jag ska lyckas vara ifrån min andra hälft i nästan 20 dagar? Kommer jag kanske möjligtvis att dö? Svårt blir det iaf. Imorgon ska jag försöka återuppta träningen lite bättre. Gymma o jogga och allt som man bara kan den kommande tiden nu. Legat på latsidan allt för länge. Blir definitivt ändring på det nu. Känner hur kroppen blir svagare och svagare. Just nu dock tröttare o tröttare. Ska stänga av och somna nu. Alla andra sover redan. Godnatt världen.


äntligen!

Åh nu funkar blogg.se's app igen och jag är lycklig. Men allt blir så himla mycket simplare för mig via mobilen eftersom jag nästan aldrig hinner sitta vid datorn. Det är mycket som händer och har hänt. Min stora lillkusin från bosnien är i sthlm på besök så vi hittar på roliga saker, och jag ser mer av sthlm än vad jag hittills sett under mina 3,5 år här. Så ganska mysig helg än så länge! Ikväll ska vi på bio, något lillkusinen aldrig gjort i sitt liv iom att det inte finns någon fungerande biograf i vår hemstad... Så ska hon tom få se den i 3D. Och det blir tom the amazing spiderman som alla säger är bra, så det ska bli skitkul tycker jag! Nu kommer jag kunna blogga på precis som innan. Vad skönt det känns! Men nu är jag svinhungrig. Ska se om jag kan knåpa ihop någon frukost till min tomma mage.


RSS 2.0