försöker,

ingen bra dag idag heller. jag fattar inte vad fan jag håller på med.
jag hatar dig. jag hatar dig så jävla mycket att jag vill spy på mig själv.

trött, trött, trött..

Det värsta är att jag är sugen på mat, riktig jävla mat. Känner för o ställa mig och steka en till pepparbiff och ännu mer potatismos just nu, men det känns så jävla för mycket. Klockan är snart halv 1 och jag är jätte trött, men jag vill ha mat.
Så, vad fan gör man i en situation som denna? Jag vill ha en betjänt. Jag vill att mat inte ska ta slut på en vecka, och jag vill inte köpa mat varje vecka, jag vill att mat ska vara gratis. Jag vill ha mat. Jag är sugen på mat. Ge mig mat. mat mat mat mat mat mat. Det ska bli så skönt att åka hem och låta mamma laga all mat, och låta mamma laga mig min favoritmat. Jag vill ha massvis med mat när jag åker hem.

they grow up so fast...

M - så det är Hon med stort H alltså? :):)

men du är säker på du vill det nu?

J - ne hon heter inte Henrietta hon heter Michaela så de blir hon med stort M
japp säker som ett lås ifrån ASSA.

Läskigt, jag minns när han var 15 och nu ska han helt plötsligt bli sambo. Tiden går snabbt, galet snabbt. Men jag kan inte låta bli att glädjas så mycket åt att människan äntligen börjar växa upp. Nu kan man faktiskt äntligen avsluta den boken på riktigt.
Och helt plötsligt känns det som att det faktiskt är ett helt nytt liv man påbörjar nu.Galet.


jag skulle ge upp allt för o få höra dig skratta igen..

Hört på tåget idag.

- Älskar du mig?
- Varför undrar du?
- Jo men säg nu. Älskar du mig?


Det har varit en lång lång dag, med alldeles för lite sömn natten till idag - igen. Höll på att somna förut, men så ringde mamma och väckte mig. Och nu sitter jag här och funderar, våfflor eller inte våfflor ikväll? Fast det blir nog väldigt mycket inte våfflor för måste åka in till centrum om jag ska göra våfflor. Och det orkar jag aldrig.


kazu vrijeme je da zaboravim te..

nu ska jag faktiskt försöka lägga mig direkt efter tedrickandet ikväll, måste upp vid halv 7 imorgon och har föreläsning i ca 4 timmar imorgon, mys! och det är enbart info om våran VFU. Måste köpa dricka och något att käka innan jag börjar.
Ska bli så mysigt o möta upp tjejerna precis innan föreläsningen också. Så man slipper tappa bort sig.
Och konstigt nog så längtar jag efter att ta mig an allt skolarbete. Blir plugg hela helgen. Medan Karina jobbar så pluggar jag.
Och nu är det dags för te. Och lite lugnande hade också varit skönt så galenskapen inte känns av lika mycket.


Snart är vi här.. Som jag längtar..


vi kommer någonvart,

bögar och lebbar i alla former får gifta sig från och med maj i år ( i sverige )! ser ni, vi går någonstans här i världen. Och så har vi en svart snubbe i de vita huset. (haha) Gud borde ge mig pris för mitt tvång att påpeka att det bor en svart snubbe i det vita huset. En svart snubbe i det vita huset alltså.
Nu ska melisa laga mat, kycklingfilé ihop med antingen makaroner, nudlar eller potatismos.. Vad kan vara godast? Nudlar egentligen.. Så jag tror det får bli nudlar. Kommer bli galet gott när jag får göra det på mitt sätt. Det jobbiga är bara disken. som precis blivit ren. Så typiskt. kan man inte låta det vara rent i mer än 2 timmar ibland? tydligen inte säger magen!

och anledningen till varför jag sitter här och skriver om absolut alldeles för mycket skit är för att jag måste göra något. Precis hela jävla tiden. jag måste hålla mig sysselsatt ständigt. Verkligen hela jävla tiden. Jag orkar inte. Jag ska göra karina sällskap i sängen framför vänner snart.
Jag satt o stirra på henne tills hon reagera.. det tog ett tag.

Nu ska jag laga mat. smaklig måltid melisa! pusspuss.

today today today,

idag fick jag nya vänner. kändes som en helt mysko grej, det var länge sen. det var nog över ett halvår sen jag fick en kram av en helt okänd tjej som jag precis lärt känna. det är creepy. men det kändes bra bra bra.
allt är bra bra bra. får man förtränga det som är dåligt dåligt dåligt? ja det får man tycker jag!

det kliar i fingrarna!!!! men jag överlever, jag andas. dude, andas dude.
nej, men faktiskt. dagen har varit sjukt skön. var igång och fixade massa saker, köpte böcker, avbokade böcker, la undan böcker, handlade mat, var på banken, lektion med världens absolut coolaste eng-lärare ( jag tror jag är lite kär.. ) som kommer från NY och bara är helt allmänt jävla as grym. 
allt är as grym, nu måste vi städa lägenheten.. det ser ut som som.

Jag måste citera en vän..

" ORKA LJUGA MIG RAKT I ÖGONEN
när jag frågar dig om jag kan lita på dig!!

UNDRA VAD DU EGENTLIGEN HAR GJORT MEDANS DU LJUGIT FÖR MIG OM ATT JAG KAN LITA PÅ DIG...

jag är så JÄVLA trött på det här "


Jag har en vän, vars blogg jag läste igår för första gången. Och det var så läskigt, för de kändes som att läsa mina egna tankar...


du är en del av min lycka,

Melisa i storstaden är ingen höjdare idag. Skolan tog betydligt mycket längre tid än vad jag vänta mig, och jag satt där och var galet hungrig och ensam och helt förvirrad. Fastän jag fick hjälp med vilken buss osv jag skulle ta så gjorde jag helt fel. Så jag gick där i mina tygskor när snön aldrig sluta falla, med förfrusna fingrar och tår och håret slickat som en riktig brat från stockholms universitet. Underbar känsla det där.
Bortsett från det så gick skoldagen relativt bra. Skaffade mig nästan typ nya vänner. Och skolan är huge. enorm, som en myrstack fylld med massa jävla myror.

annars har kvällen gått åt telefonsnack, tjaffs, våfflor, lite för mycket cola och choklad. Plus den där ständiga känslan av hur kluven man är. det konstigaste jag vet är att vara så ruggigt förbannad på någon som jag bryr mig om. det går inte ihop, och allt i huvudet och kroppen krockar. Så känns det ungefär. Och jag bara väntar och väntar på att det ska gå över.. men det vägrar ge med sig, och jag vägrar komma förbi stället jag är på just nu.
Att bara stå stilla gör att hela huvudet väger tre ton. Tre jävla ton.

" som vanligt är du en del av min lycka " hållkäfthållkäfthållkäfthållkäfthållkäft.

Saturday,

idag orkar jag inte göra all skit som jag egentligen verkligen behöver göra. städa, och duscha. jag vill gräva ner huvudet under jorden som en struts och ignorera omvärlden. om jag inte ser den, då försvinner den väl?

fan vad bitter man är idag. jag vaknade helt fuckad idag, och dagen verkar inte kunna bli bättre på något sätt what so ever. fan vad jag hatar dig idag.

I-landsproblem.

Chips & dip, våfflor eller varma mackor?
Jag vet inte vilket jag ska välja, borde ta varma mackor men jag tror det blir chips och dip istället. Orkar inte mer än så för tillfället. Sen blir det jag och typ 20 st vänner avsnitt. Det är vad jag ska leva på fram tills på söndag kväll.
Det är bästa botet för ett brustet hjärta. Insåg det igårkväll. Det erbjuder dig allt, vänskap, kärlek, massa jävla skratt och lite tårar. Vad mer kan man önska sig. Och när man väl tittar så är man så inne i det att tankarna aldrig vandrar iväg, att all kraft är fokuserad på vad som händer mellan Chandler och Monica i säsong 5. Och även om jag sett alla avsnitt förut är de minst lika kul o se dem igen.

Annars har dagen gått ut på att ta farväl av älskade Karina som idag åkte till Skottland. Och varenda människa som hör detta ställer alltid samma fråga " Skottland? Va fan ska hon göra där ? " Jaja, det är väl inte det första stället man åker till när man ska utomlands, but hey vi alla har våra ställen..

Tiden läker alla sår. eventually.


RSS 2.0