i fooled ya.

Nu så har jag lurat systemet lite och fixat mitt internet också.
Alltså, borde jag kanske ge upp läraryrket och bli typ teknisk support? Tycker jag iaf.
Nu ska jag fortsätta äta mina mariakex och hoppas jag blir mätt snart. När jag var barn brukade mamma ge mig mariekex ihop med mjölk och värma det i micron. Det var bland det godaste som fanns och var typ som välling... och jag var nog över 15 när jag sist åt det. yes, mogen melisa!


Idag gick vi in på hm home och tanken slog mig, alla planer man har förändras nu. Den där byrån behöver jag inte riktigt, balkongen kommer inte se ut som det var planerat, och det blir ingen hylla bredvid soffan..
Allt förändras så fort, så enkelt. Och jag har sagt det tusen gånger innan, hela ens liv kan förändras på en sekund.

är nöjd!

Är nöjd med dagen. En lång fika i stan med människor som ger energi. Som får en att le och vara glad. När man sen kommer hem har mitt halsband kommit, och Det blev perfekt och Jag är jättenöjd! hoppas bara att det kliar av någon annan anledning på min hals. Nu ska jag bara titta på tv, läsa och vänta på att det blir helg. Jobb blandat med bra saker innebär alltid en bra helg.. kanske lyckas somna i natt också. Och jävlar skulle äta lunch med B imorgon. Måste kolla när och vart. Nu sprider sig en skön känsla i kroppen. Det kommer bli bättre, och B kan om någon få mig att skratta. God natt. Visar halsband när dator och Internet väljer att sammarbeta, för trots att den tekniska sidan av mig lagade dator igår så gav mitt Internet upp vid 4 imorses.

ångest i magen.

Fan också, trodde inte det skulle vara sån pina att sitta helt själv. Trodde det skulle funka någorlunda ok ändå.. Men just nu är magen fylld med ångest, och huvudet vill explodera. Vet inte riktigt vad jag ska känna eller tänka och oron släpper inte taget om mina lungor.
Försöker att andas som en normal människa gör, men det känns mer onormalt än normalt. Hjärtat slår 150 slag i sekunden och jag försöker fatta vad som händer, men jag fattar ingenting.
Tillit. Noll av det. Att vara helt hundra på något, finns inte i den här världen, våran värld.

Nu ska jag försöka somna, om det går.

onsdag mitt i veckan.

Har haft två helt perfekta dagar ihop med världens bästa märy! Utgången i måndags var väldigt lyckad, sen dog vi i soffan resten av tiden och åt god mat på söder. Utöver det har jag ont. Ligger och glor på tv med kusinen. Och försöker att andas normalt. Tråkigt nog är min dator död också, väldigt fel tillfälle då jag måste bli klar med en kurs den här veckan.. men kan inget göra förrän B är ledig. Får se hur mycket jag orkar skriva på mobilen.. Nu ska jag återvända till min hjärna. Ps: varför har man ett samvete....?

dampsöndag!

Idag är det en dampsöndag, och jag är på världens bästa humör.
Jag är helt själv och har varit det i flera timmar denna söndag, det var ungefär en evighet sen jag kände att jag var själv hemma. Vilken trevlig känsla det är.
Dessutom har jag sovit min andra natt i sängen, och vet ni hur SKÖNT det är att sova i en säng? Jag låg kvar och sov till kl 2 idag. Lite illa, men fyfan vad underbart det var. Drömde massa trevliga drömmar också. Vad jag annars sysselsatt med mig idag är att skriksjunga till bosniska låtar och dampdansa. vet ni hur skönt det är? skulle någon se mig, skulle den personen förmodligen gråta av skratt. men som sagt - jag är ju själv. Ska sätta mig med lite plugg snart också, få något gjort innan Märy kommer på besök.

Och nu till igår! Också anledningen till mitt goda humör idag.
Ps: Kära bror, om du har hittat hit skulle jag råda dig till o skippa det här inlägget, du kommer att ångra dig att du läste det. ds.

Hade ju en liten "överraskning" till J. Vi hade bestämt dejt igår. Första kvällen vi var själva hemma en hel kväll och natt på 3 veckor eller något sånt. Vilket självklart innebär sex och nakenhet. Jag hade varit världens bästa flickvän som gått och handlat väldigt god mat, och tillagat väldigt god mat. Vitlöksbiff, med potatis, champinjoner, stekt tomat och beasås till det. Lite nöjd med resultat. Blev lite för gott och jag gick nog upp ett kilo på bara den måltiden. Magen som innan vart platt blev nu lite rund. Och senaste avsnittet av criminal minds till det - yes, vi  följer det som slavar.
Till allt detta tände jag doftljus och släckte ner. Jävligt bra kväll med andra ord. Sen knulla vi, som djur. Och det var skönt och nu mår jag bra för nu har jag äntligen fått lite normalt skriksex som alla andra par får ha! Därför sitter jag här och mår onaturligt bra för att sitta helt själv hemma och göra inget speciellt haha.
Vi skulle på dubbeldejt ikväll (haha) men det blir nog inte så. Vilket innebär att dagens outfit stannar på mjukisar och skön tröja. Och oborstat hår och oborstade tänder. Japp, jag är äcklig! Men jag trivs med det.
Nu ska jag fortsätta dampa! Trevlig söndag på er vanliga människor.

I la la love you. Och det vet du. Så sluta vara grinig nu tjockis. <3

massamassamassabilder.

jag laddade över massa bilder från mobilen till datorn förut, så nu vill jag lägga upp dom här... enbart för jag faktiskt inte har något bättre för mig. Inte för tillfället iaf. Ska snart börja fixa inför ikväll.. någon kommer få sig en trevlig överraskning.
skit sam om du läser detta, men du vet inte vad jag planerat. men jag vet vad jag planerat. så du kan väl gå runt och tänka på vad jag planerat, för det kommer bli jättebra.

ett par skor jag ångrar att jag lämnade tillbaka. Nu skulle jag ge allt för o ha dom igen.
den här grabben var ute på vickan en kväll när jag var ute med tjejerna, problemet är att den här grabben är på vickan ganska så ofta har jag upptäckt, och förra helgen tyckte jag att jag kände igen honom, men kom inte på vartifrån. Så hitta jag dessa bilder idag, då blev jag lite ställd. Nej, man ser inte hans ansikte, men jag kom på att det var därifrån jag kände igen han. Främmande människor i min mobil.
egobild á la melisa.
peniscevape ihop med en pottfrilla på J. Mindre sexigt ja.
JAG SAKNAR DETTA (typ) SKÄGGLÖSA ANSIKTE!
såhär långt kan det gå när vi bråkar i detta hushåll, man stänger ute varann på balkongen och av ren tristess lägger man sig o sover på en petflaska... självklart cola!
det här är min snygga sida på bild.. Tror jag. Om jag minns rätt.
internt ;-)
hur mycket melisa än talar om att barn är läskiga och lumska och diverse andra negativa saker, finns det få människor som kan få mig att skratta och le som en av de sötaste ungarna som existerar. Barn är underbara varelser. Ärliga leenden.
jag var sjukt snygg en utekväll i somras. Och blev jävligt full.   modellerna.     Såhär sov Persson när han var riktigt trött. 
min älskade hatt jag hade på rhodos. älskade den hatten!  min snygga man satt mittemot.


och här får ni! (klicka på bilder för att de ska bli större..)

att bo i sthlm.

Jag har inget annat än bra att tala om våran huvudstad. Innan jag flyttade hit avskydde jag den, alla sprang runt som idioter och var allmänt jävla asjobbiga tyckte jag. Jag fattade ingenting och t-centralen kändes lika stor som lilla Lidköping som jag växte upp i. Eller åtminstone populationsmässigt. Det var så mycket folk inne på t-centralen att jag blev förvirrad, och det kändes som att man kunde gå åt femton olika håll för att komma till antingen tunnelbana eller pendeltåg, fast när det i själva verket är en rak sträcka - har jag insett nu.
Dock så är det omänskligt irriterande när kommunaltrafiken stannar upp halva stan, okej kanske en smärre överdrift, halva södra sidan av förorterna till sthlm, mer specifikt flemingsberg och huddinge. Skulle iväg och fika med en vän igår, en vän jag inte träffat på ca 3 år, men när jag kom fram till tåget upptäckte jag att det var 45 minuter försent och en hel hjord av människor stod på perrongen och väntade.
Kom dock snabbt på att det finns omvägar att ta, buss till en tunnelbanestation och sen in till stan, resan då tog ju självklart mycket längre tid, dubbelt så lång tid som den ska, plus lite till. Jag vill inte klaga, men jag måste få klaga. Så, en halv hjord av människor placerade sig på samma jävla buss och tur som fan så fick jag en liten plats i hörnet där bussen svänger. Och det var varmt, och man såg ingenting för alla människor var i vägen, och man missade tunnelbanan med en minut ungefär. Yes, skitkul!

Dock så lyckades jag göra gårdagens goda gärning på tunnelbanan sen, en tant kom in och det var fullt överallt. Och varenda svensk som hade tagit sig en plats satt och stirrade på henne och jag ställde mig upp och bad henne sätta sig ner där jag satte mig.. Vad säger ni nu då era jävla sverigedemokrater, om oss muslimer och våran religion? HA! Sug på den... Iofs är det bara märy som läser min blogg, men ändå. Ilska o frustration som aldrig riktigt vill släppa helt.

Nu sitter jag och äter frukost i sängen och leker bakfull, jag jobbade igår så jag har all rätt att vara seg idag. Molle ligger ute i vardagsrummet och är död, han var bortom full igår och älskling åkte iväg till jobbet för ett tag sen.
Gårdagen gick bra, fram tills vi satt på bussen hem. Varför gör man alltid så? Börjar bråka när man kommit hem eller är på väg hem, trots att man haft en jättebra kväll ute? Eller ja, jag jobbade... Men dom var ute. Men nu är allt löst, och det är som det ska vara.


TGIF!

Or not.
Fredagar som för majoriteten av svenskar (i min ålder) innebär någon barrunda, några shots och ett besök på systembolaget innebär jobb för mig. Riktigt trevligt.
Fast varför inte liksom. Har precis betalat varenda räkning jag har, inklusiven en gammal från augusti så från och med idag är jag mindre rik. Trots det ska jag hinna med en resa till Holland, samt en helg i Örebro - plus att världens bästa märy kommer hit på måndag. Det kostar att ha kul, i alla lägen. Men jag tänker att, fan det ska nog kunna gå att lösa på något sätt. Visst är jag mindre rik än vad jag trodde att jag skulle vara efter att jag betalat alla räkningar, iom att den gamla räkningen drog rätt mycket från kontot. Skiträkningar! Men jag ler idag ändå.
Planen idag är att skriva färdigt två arbeten och sen ta mig in till stan för o fika. Skulle fika med stjärna, men han svarar lite dåligt, så ska nog möta upp Oscar istället.
Allt för att hålla mig från lägenheten, då min kusin ska ha hit en vän och de ska hitta på saker. "Jag vill inte vara ivägen" säger vi.
Ska försöka tvinga iväg han till affären för att inhandla toapapper, shampo och diverse andra saker. Ett måste är definitivt cola! För jag orkar inte röra på mig just nu, och då kanske man kan skicka iväg honom istället..

Hah! NU insåg jag en sak.. Har haft en sån spränghuvudvärk de senaste dagarna, problemet kan kanske vara att jag inte använt mina brillor när jag suttit vid dator, eller när jag läst. Kan detta stämma?
Jag slutade använda dem ett tag, men började igen för inte alls länge sen.. och det kan väl inte vara så bra att hålla på så egentligen? Ska käka färdigt min frukost nu och sätta på mig brillorna inför plugget.


det är såhär jag egentligen ska se ut...

pluggtorsdag.

Nu sitter jag hemma hos Melesch med rökelser och cola och ska börja plugga strax. Är någorlunda trött eftersom det blev alldeles för lite och för dålig sömn i natt, vilket det blir nästan varje natt nu för tiden. Skitsoffa.
Men det ska nog gå bra ändå. Skriva fint mitt arbete och försöka bli klar med den här delen av kursen så är jag närmare den här veckans mål åtminstone. Om jag blir klar med detta innan jag kommit hem, eller innan jag lagt mig ikväll blir jag superdupernöjd med mig själv och med den här dagen.
Utöver det sitter jag och hoppas på omval, hejar på omval. Omval diskuteras vilt just nu, och jag hoppas det blir omval.
Men då min älskade vän som inte röstade - DU VET VEM DU ÄR :P - då måste du rösta. Rösta för min skull åtminstone :D och du vet vilka du ska rösta på isf. (Love you haha)
Nu ska jag ta en cigg och titta igenom den här katastroftexten jag skrivit här. Och hoppas att min hjärna kommer igång lite bättre.



världens bästa artikel <3

Artikeln kommer från DN.

 

Skriftställare: Den som vill slå vakt om Sveriges välfärd och kultur­arv bör se till att värna riksdagen från Sverigedemokraterna.


Sverigedemokraterna vill begränsa invandringen kraftigt eftersom ”den mångkulturella samhällsordningen” sägs hota den svenska välfärdsmodellen. Partiet vill ”värna det svenska kulturarvet och svenskarnas rätt att utveckla sin kultur på egna villkor”.

 

Vad menas då med ”det svenska kulturarvet”? Kanske tänker vi på Astrid Lindgren. Om SD:s partiledare Jimmie Åkesson bläddrar i hennes böcker finner han teckningar av Ilon Wikland, som är flykting från Estland. Sjunger Åkesson ”Idas sommarvisa” gör han det till en melodi komponerad av Georg Riedel, som föddes i Tjeckoslovakien.


En rättrogen sverigedemokrat är nog rojalist. Den svenska regentlängden har inte tillförts en droppe svenskt blod sedan den fransmannen Jean Baptiste Bernadotte besteg tronen 1818. Silvia är den femtonde svenska drottningen som är född i Tyskland.

 

Något som utmärker den svenska historien – och det svenska kulturarvet – är att vi alltid har mottagit värdefulla impulser från invandrare. De första svenska mynten präglades av engelska myntmästare i Sigtuna för drygt tusen år sedan. Det svenska stadsväsendet byggdes upp av tyska affärsmän under medeltiden. Louis De Geer, som var född i Liège, skapade under 1600-talet de första stora svenska exportindustrierna.

 

Den svenska statsförvaltningen byggdes upp av utländska experter. Conrad von Pyhy var tysk rådgivare till Gustav Vasa och lade grunden till regeringskansli och rättsväsende. Att de svenska statsfinanserna är i så god ordning kan vi delvis tacka den holländske affärsmannen Abraham Cabiljau för. Han inkallades av Gustav II Adolf för att ordna upp statsräkenskaperna. Han införde ”den uppriktiga räknekonsten”, alltså dubbel italiensk bokföring, vilket var epokgörande för Sverige.


Rader av välkända svenska företag har skapats av invandrare, bland annat Abba och Ballograf, Beckers och Bukowskis, Bonniers och Gleerups, Cloetta och Marabou, Felix och Findus, Göteborgs Kex och Göteborgs-Posten, Handelsbanken och Sparbanken, Höganäs och Perstorp, Expressen och Svenska Filminstitutet, liksom Sveriges största företag, Securitas.

 

Bland dagens aktiva företagare har vi exempelvis Fernado Di Luca. Han kom från Italien som turistinvandrare 1961 och grundade livsmedelsföretaget Zeta. Innan han lanserade olivolja i livsmedelsbutikerna kunde man bara köpa den som laxermedel på apoteket. Akbar Seddigh från Iran har gjort stora insatser inom den medicintekniska industrin.

 

Bokförläggaren Dorotea Bromberg kom som flykting från Polen och har introducerat flera blivande nobelpristagare i Sverige. Indiern Bicky Chakraborty har räddat en rad gamla fina svenska stadshotell genom sitt företag Elite Hotels – där kan man verkligen tala om någon som värnar det svenska kulturarvet.

 

Det finns framförallt fyra skäl till att invandrare är så viktiga för ett lands utveckling. De kan ha särskild kompetens som ännu inte finns i Sverige. De kan tillföra landet kapital för investeringar. De kan ha ett internationellt kontaktnät som är värdefullt för internationella affärer. Människor som bryter upp från sitt hemland är dessutom genomsnittligt sett mer kreativa och initiativkraftiga än de som hela livet bor kvar där de har fötts.


Den som i höstens val verkligen vill värna Sveriges välfärd och kulturarv bör framförallt bidra till att värna riksdagen från Sverigedemokraterna.

 

Anders Johnson
skriftställare som i höst utkommer med boken ”Garpar, gipskatter och svartskallar – invandrarna som byggde Sverige” (SNS Förlag).


hur får man det att funka?


Han.

Okej, nu har han bestämt sig för att behålla sitt skägg hela vintern, och vägrar lyssna när man säger att nej - det är inte snyggt!
Så precis innan han sprang iväg till tåget frågar han om han är snygg, och jo visst är han det, men skägget ser så jävla malplacerat ut att jag inte kunde låta bli att skratta först. "Men svara då!" skriker han och ballar ur, när han sen stänger dörren skriker han "hejdå älskling, jag har borderline!"
En helt vanlig dag i kollektivet.
Nu ska jag käka nudlar till frukost för flingorna ihop med yoghurten smakade ungefär lika gott som skrumpna jordgubbar. jätteäckligt med andra ord. så ska jag titta på nyaste avsnittet av himym, som jag har väntat.



som jag saknar detta.. <3

att överumplas

Av sina egna tankar. Vad gör man i ett sånt läge? Jag ligger i soffan bredvid herr Karlsson och skulle inte kunna somna om någon gav mig en mille för det. Förstår inte riktigt hur min hjärna kom in på de samtalsäme den gjorde, och ja den för ett samtal med min inre röst. Ett samtal som för tillfället faktiskt oroar mig lite, som ifrågasätter vad jag egentligen vill och är inte det alltid en ganska så läskig sak? att inte veta om det man gör är vad man verkligen vill. Hur fel är det att ägna en människa som inte förtjänar din tid några tankar då och då? om den här människan inte gjort mycket mer än skadat dig? Egentligen är jag jättetrött och vill somna nu, men har inget bra tips på hur man lyckas med att sova när hjärnan går på högvarv? Jag undrar dessutom hur många människor som tvivlar på sin lycka? hur vet man att något kommer eller redan gör en lycklig? Varför vill man alltid ha mer än man har? varför är vi människor så jävla giriga? Över till något mer intressant. ikväll vart det val och de kommande fyra åren kommer Sverige fortsätta styras med högerpolitik, inte nog med det är även Sverigedemokraterna i riksdagen. Vad hände? och när hände det? Hur gick det till? Varför väljer det svenska folket alliansen framför de rödgröna? när förlorade socialdemokraterna så mycket förtroende? När blev Sveriges befolkning så omänsklig? Visst jag kan erkänna att de människor som tex har utbildat sig längre, de människor som tjänar mer, de ska få sina höga löner och kanske inte behöva betala 50% i skatt, men om man ska välja, då väljer man väl hellre att ALLA människor ska ha mat på bordet från 25e till 25e än att de rika ska ha de bra, medan de människor som kanske inte har samma möjligheter eller förutsättningar för den delen, också ska ha mat på bordet. Moderaterna förväntar sig att det ska gå smärtfritt när de väljer att ta pengar från de sjuka, ta deras bidrag och tvinga ut dem i arbetsmarknaden? hur hade de tänkt sig att en människa med cancer ska klara av det? en människa med ms? Hur? det finns människor som inte klarar det, och tack vare att moderaterna sänker deras bidrag kommer även dessa människor ge upp. Många har redan blivit påverkade av detta, och alldeles för många har tagit sitt liv, istället för att sitta och vänta på att dagen då de dör ska komma. just såna människor existerar inte enligt våra älskade högerpolitiker. Gud vad jag nästan hoppas att någon i deras familj blir kroniskt sjuk, så får de stå och titta på när den regering de själva skapat inte ger ut bidrag till den personen. undra hur bra det skulle kännas? Sen hoppas jag verkligen att reinfeldt håller sitt löfte om att han inte tänker samarbeta med sd. Hur hemskt är det inte att det finns en möjlighet att sd kan vara med o besluta om hur Sverige ska styras? det gör ont i mig att det var en så stor summa människor som valde att rösta på dom, att all jävla propaganda som finns runtom i världen har skrämt livet ur fega svenskar. jag hoppas jimmie Åkesson får en käftsmäll en dag snart, och jag hoppas det är sol ute den dagen, och jag hoppas det är en blond och blåögd svensk som ger honom den! Jag måste sluta nu innan jag blir arg igen, och försöka somna på riktigt.. och drömma att socialdemokraterna vann, vilket jag gjorde igår... man vet iofs aldrig vad som sker på onsdag! med det säger jag god natt.

Att sakna det förflutna..

Satt och läste lite om september 09. Det var en ganska så känslofylld samt jävligt rolig månad faktiskt.
Jag satt och nästan saknade det lite, sakna att bo med sin bästa vän och spendera tid och pengar på sena utekvällar och boka resor till London. Man inser att på ett år hinner livet förändras ganska så radikalt.
Idag bor jag med min pv, och för en vecka sen kom vi hem från rhodos, på min födelsedagshelg gick jag inte ut med tjejerna och drack och blev jättefull, jag satt hemma med J och dagen efter käkade vi middag med min plastbror.
Vad hände? När blev allt så himla annorlunda? Jag har nog inte ens hunnit inse förändringen. Och nej, jag påstår inte att jag har det dåligt, eller att jag vill ha det som då, utan allt har förändrats bara och man inser att beroende på vilket stadie man är i livet så vill man ha olika saker. "change isn't always bad"
Nu ska jag fortsätta läsa artiklarna till imorgon och sen får vi se vad som händer, middag eller något inne i stan hörde jag?


2009 - jag och tjejerna efter en jävligt rolig utekväll.

Lyckorus genom kroppen.

Nu läste jag finaste kommentaren jag någonsin fått i bloggen, läs föregående inläggs kommentar.  Och så blev jag jätteglad!
Nu har jag tvättat alla lakan, dammsugit lite i vardagsrummet och diskat, plockat lite här o där också. Så det ser någorlunda fint ut åtminstone.
Baby och hans kusin David aka tjoffsan aka tjejen (enligt mig) kommer om typ en timma. Egentligen är jag dunderhungrig nu, funderar på om man ska äta lite flingor innan för jag har inte ens hunnit börja laga mat. Blir väl till o göra det så fort Ermin & Sami är hemma.
Annars har jag velat slösa pengar idag, tittat på nelly och andra webbutiker. MEN ändå så vill jag inte ha något. Hur kan det vara möjligt? När man har pengar på kontot är det väldigt trevligt att slösa dom jue..


jag älskar dig..

och så var den dagen över..

Japp, men då var man 21. Känns inte värre eller bättre än igår, eller jo lite bättre med tanke på att förkylningen inte är värre idag. Vilket är tur.
Dagen D spenderade jag med baby. Vi låg hemma och kollade på Idol, käkade entrecoté till frukost och så grät jag lite då och då iom att jag var så utmattad. Väldigt normalt. När kvällen närmade sig mötte vi upp Oscar på söder och gick och käkade grekiskt, förrätten var godare än varmrätten, men jag blev mätt. Och det var väl det viktigaste, i guess. Ja och sen fick dom för sig att de skulle sjunga för mig där på resturangen, vilket kändes lite jobbigt och jag satt med en servett över ansiktet och på huvudet. Lite pinsamt. Tur att vi var själva där då.
Sen åkte jag och baby hem och kollade på film och gjorde absolut ingenting. Vid halv 1 fick jag höra "hah, nu är det inte din födelsedag längre nu måste jag inte vara söt mot dig hela tiden" och så räckte han ut tungan. Jättetrevligt. Tänk om man istället alltid skulle behandla folk som om det vore deras födelsedag? Vilken harmonisk atmosfär vi människor skulle leva i isf.
Hur som helst så blev det inga presenter så som man vanligtvis får. Baby bjöd ju på resan, mamma har redan gett mig pengar för present och moster likaså.. Och det var väl det. Gud vad jag önskar man var 5 igen och anordnade världens största födelsedagskalas och fick bautamycket presenter. Nu äter man middag ute och åker hem och lägger sig. Fan för vuxenlivet.

Nu ska jag städa och duscha, ja sånt får jag hålla på med dagen efter och innan min födelsedag! Det känns bra. Not.

The story about me and my best friend...

För ca 10 år sen, så blev jag introducerad till något som jag då inte trodde skulle vara kvar 10 år till. Till något som den dagen bara var ett bus för en 11åring som mig.
Första ciggen jag någonsin tog ett bloss på var Marlboro light, och det gick åt helvete. Stod bakom stängda konsum i drömstan och smygrökte med två av mina gamla dåvarande vänner, varav den ena jag fortfarande har kontakt med då och då. Det var då det hela började, sno cigg från mamma och hennes dåvarande sambo, hitta cigg lite var som helst och underhålla oss med att dela några st om dagen. Vi trodde vi var coola.
Mamma kom på mig, förbjöd mig att umgås med dessa två samt stängde in mig i tre månader. Trots det gav jag inte upp, som den skitunge jag var.
Självklart kan jag inte kalla mig själv för storrökare vid 11-12 års åldern, det var mer något jag gjorde för det var fel och för man "inte fick för mamma" som alla andra barn gjorde, dock kanske inte rökte.
Där kom högstadiet, och delar av min umgängeskrets blev inte mycket bättre. Jag kan dock stolt säga att nu kunde det gå veckor, eller någon månad utan några cigaretter alls och det blev även då en coolhets-grej att göra med de nya umgänget.
Sen hade jag ett bra umgänge, som alla någon gång varit del av ett dåligt umgänge, så vi tre bästa vänner har minnen tillsammans på hur vi satt på den ena tjejens balkong och rökte cigg och blåste ut röken så att hennes föräldrar inte skulle känna något. Då var det inte längre någon coolhets-grej, då blev det helt plötsligt en lite roligare prova på det mer på allvar grej. Vi köpte på turkaffärer där turkarna bara var intresserade på att tjäna pengar och inte bry sig om att 14 åriga tjejer kom in och köpte cigg, för pengar de lånat av föräldrarna. Men även den lyckliga sagan tog slut.. Och man började gymnasiet, och där blev man exponerad för en värld fylld av nikotin och tobak i alla möjliga storlekar och former.
Även där kom min älskade plastbror som är några år äldre än mig, 3 för att vara mer exakt och några dagar (Grattis i efterskott älskade Oscar), och han var största rökaren som existerade, utanför mami och moster och mosters man, så jag tog och jag tog och han köpte åt mig. Och där fastnade jag, trots mina naiva kommentarer om att jag inte vart beroende 'nejnej, det är ingen fara jag röker inte så farligt mycket'. Måste påpeka, att just då var det inte illa. Men sen knackade en viss kärlek på dörren och han rökte värre än plastbrorsan, och där var Melisa körd. För dom älskade att röka ikapp, dom älskade att röka över huvud taget. Innan sex, efter sex, innan maten, efter maten, när dom gick och när dom satt. I alla möjliga lägen. Vilket ledde till att det bara gick utför.
Detta var ändå 3 år senare, så jag hade hållit mig i någorlunda shack de första året, men nu de senaste har de nästan blivit ett helt paket bästa vänner om dagen. Vilket är illa för någon som redan är sjuk så det räcker året om.
Så, för ungefär två timmar sen bestämde jag mig för att det var min sista cigg. Och det ska jag hålla fast vid, trots att jag biter i kudden för jag vill röka, trots att jag slår mig själv i huvudet för att jag vill röka, trots att jag skulle ge någon vad som helst för ett litet bloss så får jag inte. Den här gången ska jag sluta på riktigt.
Och nu ska jag ta mig en dusch, för det behöver jag, så ska jag gå till affären igen, köpa 20 kg godis och chips och allt som kan få bort tankarna på cigg och kanske lite mat...


Får man ljuga och säga att man slutat även om man inte gjort det? Får man fuska? Får man försöka trappa ner istället till färre cigg om dagen till att sluta helt? Eller måste jag sluta helt sådär från ingenstans... hjälp.


Bye my beloved friend, I will miss you 'til the end of time.. <3

Fan vad bra!

Jag är sjuk, dagen innan min födelsedag ligger jag hemma i sängen och nyser, hostar och har superduper huvudvärk. Precis vad jag önskade mig. Exakt vad jag ville ha. Funderar på att slösa varenda krona jag har på mig på ett sånt där par easytone reebok.
Eller så duschar jag snabbt som blixten och sätter mig på ett tåg hem till mamma, jag kan inte bestämma mig för vilket jag ska göra. Jag hatar den här beslutsångesten, den gör allt jobbigt för mig. Jag vill att någon annan ska säga åt mig exakt vad jag ska göra.
Men är det värt att åka hem för två kvällar och en förmiddag? Och betala 700 spänn för det? Och kanske inte alls bli frisk tills på måndag när jag ska jobba igen? Jag har ingen aning om vad fan eller hur fan jag ska göra.


In or out?
Jag vet inte.

Snart födelsedag.

På söndag fyller jag hela 21 år. Funderar på att dra till USA direkt på måndag och leva livet där en liten stund. Eller inte.
Vad jag dock skulle vilja ha är dom där easytones från reebok som tränar lår och rumpa mycket, mestadels pga reklamen som jag antar alla människor älskar. Rumpor, rumpor och återigen rumpor - vem skulle inte vilja ha ett par såna då? Man tror ju att det tillkommer 5 st sjukt snygga rumpor med dem. Så kan jag börja mina powerwalks och träna upp rumpan så den blir som deras i reklamen. Nu vet min enda läsare detta, så den person som läser detta kan ju köpa dom till mig och posta dom kanske? Jag hade blivit jätteglad då!
Annars är jag lite ledsen för att jag inte kan åka hem till familjen i år, för mami är expert på att skämma bort mig på födelsedagen, frukost på sängen, alltid min favoritmat och behandla mig som att jag vore drottningen sylvia själv.. Därför har jag också alltid älskat födelsedagar och längtat till dom. De skulle vara den enda anledningen till varför jag skulle kunna tänka mig att flytta hem till mami igen, så jag får vara den där bortskämda ungen för en hel dag.
Men icke sa nicke, istället ska det jobbas ikväll, dock efter bio med J. Och imorgon vetja fan vad som händer och likaså på dagen d.
Nu ska jag äta något litet, duscha och sen dra mig till kista.


varsågod, här får ni rumpor!

2 veckor senare.

Har ni märkt att ganska så mycket hinner hända på ganska så kort tid? Jo det gör det faktiskt.
Idag började jag dagen med o hjälpa baby stryka hans kläder, jo förra inlägget handlade om hur jag nästan gav upp. Men det var det där nästan som gjorde att jag inte gav upp. Det blev en hel del bråk, en hel del tårfyllda och ångestfyllda dagar, som man till slut tog sig genom. Och för att man tog sig genom det firade vi med en liten resa till Rhodos.
Som förändrade en hel del. Trots bråken där så hade vi underbara dagar med sol, bad, soleksem och turistande. Det var bortom mysigt.
Gamla stan i Rhodos är ett måste för många, det är ett sjukt vackert ställe som man vill sätta sin fot på. Trevliga människor också. Bargatan är något för de som är 18 bast och singel, med andra ord ett skitkasst ställe som inte har så jävla mycket förutom fulsprit att erbjuda. Grekisk mat är väl också bortom gott, tsatsiki har jag fastnat för. Likaså för sushi, och dagens middag/lunch kommer att vara Sushi. Jag ska bara orka duscha och dylikt.

Utöver resan och vårat förhållande så har även skolan börjat nu. Vilket jag inte väntade mig förrän 1a november. Och jag har äntligen börjat få lite mer koll på det nu.
Det enda jag behöver just nu är få in registreringen från skolan och få in mina pengar från csn så kommer jag att vara lyckligast i världen. Då kommer jag att må väldigt bra. Frågan nu är vem det är man ska tjata på angående registreringen?
Vet att mitt bloggande har legat under ok nivå den här sommaren, men helt seriöst vem vill läsa om någon som knappt har något att göra om dagarna, eller någon att umgås med förrän kl blir senare på kvällen och baby är hemma.
Ja, något mer som hänt är att vi blivit tre st i lägenheten, dock återvänder vi till den fina siffran 4 på söndag. Vilket känns som det gör, men man står ut med det.

Den här dagen ska jag spendera med att äta sushi, som sagt, men även plugga lite och skriva lite skit inför pedagogik tentan, och kanske nästan försöka bli klar med den? Det hade varit ett hallelujah-moment för mig faktiskt. Då har det bara tagit mig 1,5 år att bli klar med den.
Sen tänkte jag även fixa lite med bloggen då det blir en liten nystart nu när allt startat bra i livet igen.
Idag är det även Bajram, vilket innebär 20 miljoner sms från bosnier där det står Bajram Serif Mubarek Olsun - JÄTTEKUL! Jag undrar hur många av alla bosnier som skickar smset vet exakt varför man firar bajram?

love.





RSS 2.0