nobody cares, you're ugly..

idag har jag bäddat sängen för första gången på lite mer än en vecka, sådär halv sunkigt. Väldigt sexigt, väldigt väldigt sexigt.
Annars har jag spenderat någon timma på en sten i sjön vi har här i närheten och kastat boll med sebben, handlat alldeles för mycket mat - hej tomt visakort och hej blåsor på händerna, och träningsvärk i armarna, mina två påsar höll på att gå sönder och var tvungen o stanna var 10e meter för o vila. Och jag är inte den som är vek fastän jag väger ynka 49 kg på mina 162 cm! Men dagens absolut bästa var att min nya bäbis har anlänt, jag skickade iväg den gamla till mammas adress. Äntligen! Hoppas att bäbisfanskapet funkar som den ska nu. Trött på söndriga bäbisar.
Imorgon står sol & bad och möjligtvis bio och/eller fest på schemat!
Bortsett från det är allt som förut.. precis som vanligt. Alltid samma gamla visa ungefär. En dag. Some day i will meet you there, some day..


"she was perfect, i lost the perfect woman"


tunga tuffa tider..

för en del..
ännu en lång dag på jobbet avklarad. Satt och degade där 2 timmar extra efter att jag slutat bara för o slippa åka buss och tåg hem. Orkade verkligen inte det. Och kom hem för typ 40 minuter sen. Ska lägga mig när som helst.
Dock fick jag jävligt tråkiga nyheter när jag väl kom hem, min älskade underbara fina dator är sönder så sitter vid karinas just nu, hej karina jag lånar din dator bara så du vet:) , och ska lämna in den på tisdag eller på måndag. Får se vilken dag de blir:)
annars gick dagen sådär, första delen av dagen gick så åt helvete som det bara kunde förstår inte problemet, förstår inte varför det blir såhär, förstår fakiskt inte ett skit. Sen helt plötsligt vände det och jag blev på läskigt bra humör. Gick runt och sjöng, och drev med viktor, vattenkrig for the win dessutom. När vi bara var 4 pers kvar på golvet hade alla även blöta tröjor, såå jätte mysigt och jobba i en blöt tröja - or  not.
Lärde känna ett nytt stort gäng blattar från sthlm också, fan vad jag älskar så sköna människor som bara från ingenstans skit trevliga och bara kollar läget. Nya bekantskaper är alltid trevligt!
Och nu, nu ska jag sova. Ännu en gång med en klump i magen. Förstår aldrig varför. Varför kommer det efteråt? Varför bryr jag mig efteråt? Varför gör det ont efteråt? Varför varför varföööör?

wherever you go i will follow.. jag vill. jag vill. jag vill. fast vill jag eller vad är det? jag vill nog tror jag kanske, jag vet inte.

myyyys,

tänk vad gott det hade varit med en is kall cola (vilket jag visserligen har) men en entrecoté till det och klyftpotatis! mumsigt värre. Fan vad underbart det hade varit! vet inte om jag är speciellt hungrig, vet bara att jag skulle kunna tänka mig o äta mat.. maaat. en annan jätte mysig grej är att man fick lönen IDAG och att man IDAG är jätte fattig. As mysigt, sådär mysigt så jag skulle kunna tänka mig knyta ett band runt halsen och hoppa från balkongen, fan vad bra det hade varit isf!
Och samma visa gäller nästa månad! Kan inte augusti månad komma snart snart snart? Ne, nu ska jag pigga upp mig själv med en ny telefon!  As bra!

it could have been a little bit easier.

det är nu det tär på en, det är nu det knäcker en totalt. det är nu det känns riktigt för jävligt. och det är nu man tänker att det hade kunnat vara ännu värre om... precis, om.. det får sluta där. tänker inte skriva ner hela den tanken. det blir bäst så.
vad ger dig rätten att göra såhär? jag hatar tvåsidighet hos människor. att man ena stunden kan känna så, och andra studen känna på ett helt annat sätt. jag hatar att vi människor besitter den egenskapen. men de funkar. jag får det att funka. vilket annat val har man?
menar, jag ska definitivt inte klaga på dagen som varit idag - det var helt underbart. underbart är helt rätt ord. hur töntigt de än låter. det är bara kvällen som gått åt helvete, skärde upp halva fingret - AJ! och fick mina läskigt tråkiga nyheter, varför kan det aldrig ta slut?
ska ställa in colan i frysen och lägga mig och kolla på tv. orkar inte med datorn nu, är egentligen sjukt trött och väldigt sugen på att gråta lite till. kanske tom skrika lite på köpet, sånt humör är jag på. men älskade johan ska ringa lite senare, så jag väntar. det blir bäst så.

"stjärnorna finns alltid där, tom på dagen. Ibland kan man bara inte se dem"  hmpf, kanske inte för att de sällan lyser starkt?


 


hejvärldensskönastedag.


sexigt


this is life.
jag citerar min bästa vän " har du någonsin vart med om ett sånt ögonblick som får dig att tänka 'ah, det är såhär livet ska vara' ?" jag minns en gång, för kanske en sisådär 9 månader sen. jag minns att den känslan slog mig rätt starkt just då.. Så starkt att jag gjorde allt för att det skulle vara så. Men sen ändrades allt på 0,2 sekunder. 
Och så hände det man inte trodde skulle kunna hända. Den känslan slog mig för inte alls lika länge sen. Kanske 5 månader sen. Precis nyinflyttad till sthlm, nya vänner, bo med sin absolut bästa vän och inte ha ett problem eller en enda oro i kroppen. Vet ni vad det är? Det är livet.  
 some day you will be there..

we call it dreams..

nu har jag sovit, visserligen inte alls länge, men tänkte mig att de kanske skulle bli bättre i mitt huvud. men det blev bara mer förvirrande. varför drömmer jag sånt? det är så frustrerande. men ska försöka ignorera det. ska försöka ignorera allt som får mig och känna mig förvirrad. för idag, idag är en bra idag. Idag är jag klar med mitt portfolio och ska lämna in det. Idag ska bli underbart för idag ska det förhoppningsvis firas. Idag ska jag kanske, bara kanske vara riktigt full. Man skulle behöva det där alltså.
Och idag, har regnet upphört för en liten liten stund.. magiskt.

hmpf..

" För helt ärligt, så var du min bästa vän, du var min värld och du var min nummer ett. Det hade räckt i en evighet för mig. Vi har förstört det snäppet för mycket. Det var synd att du gjorde som du gjorde, och det är synd att jag gjorde som jag gjorde. Men när man kommer till point of no return är det bara att vandra vidare. "

Ibland säger jag jävligt smarta saker faktiskt.. så stå kvar eller inte? alltid samma misstag.

man får hoppas på det bästa..

är nästan där, or not. kan man bli mer förvirrad? nej skulle inte tro det.. och det känns som om jag aldrig kommer få sagt det jag kanske behöver få säga. men frågan är vad som händer om jag skulle säga det?  det är kanske det jag är mest rädd för.
allt är så upp o ner, att jag inte vet vart jag har mig själv längre. jag vill bara att det ska bli helg och att jag ska bli klar med det viktigaste, dvs skolan och allt sånt. då kan jag äntligen påbörja mitt sommarlov och slappna av helt. fan vad underbart det ska bli.
jag vill ha fredag nu igen. fredag den här veckan.. och hoppas på att det inte går åt helvete, hoppas på att det inte blir en gång för mycket den här gången, hoppas på att det inte spricker för sista gången. det är läskigt att det känns som om jag kommer vara mindre förvirrad på lördag.


"tack.för.att.du.förstört.mitt.liv."

det finns människor för allt här. och du lyckas fylla upp de mest negativa egenskaperna en människa kan besitta. frågan är då varför man står kvar, och vad man kan göra åt det. hur man kan förändra situationen. jag skulle kunna ge dig allt.
..if only for a while, baby you make me smile..


melisa aka 65-åringen.

idag var det märys student, bilder därifrån kommer. och hennes snygga farbror var också där, haha. marie var full och fruktansvärt söt också för den delen.
hur som helst, jag åkte dit med hennes mor och söta mormor. haha , vi hade jätte kul ihop :$ och nu är jag fruktansvärt trött. så jag funderar på att lägga mig och läsa en stund, och sen kanske somna. får se, mina två enda vänner jag ringde upp var upptagna typ så jag kom inte så långt där... så , hm läsa och sen gå och lägga sig och sova - kan man bli äldre? orkar förhelvete inte ens gå och köpa cola och godis så jag har något gott att få i mig ikväll.. eller jo, kanske orkar gå och köpa cola.. det är ju framför allt cola liksom..
God natt.

well, you can try but i bet you'll fail..

den som någonsin skulle tänka sig att påstå att studera på universitet är enkelt should bite my ass. suttit med en hemtenta i 24 timmar nu och är fortf. inte klar. Är faktiskt långt ifrån klar. Börjar tyvärr bli lite trött nu, och hungrig och irriterade och kände precis hur motivationen försvann totalt. Vissa saker kanske aldrig kommer att förändras? Is it even worth trying then?

tentajobbtentajobbtentajobbdöö.

jag skulle kunna sitta här och skriva 20 000 ord om hur frustrerande allting är, och hur störd jag blir av allt och hur det inte kan lämna min hjärna. vem går lögnerna till och vem får höra sanningen? men just nu orkar jag inte skriva 20 000 ord. Så jag lämnar det där, hängandes i luften för jag orkar inte bry orkar inte anstränga mig orkar inte ta åt mig. Jag gör som jag alltid gör, jag backar. Åtminstone känslomässigt. Det blir bäst så.

RSS 2.0