sveriges sämsta bloggerska.

det är nog jag, efter min vän marie som bara låter sin blogg ligga där och chilla månader i taget?
Här sitter jag på tuben är på väg mot skolan där vi i järngänget (jag, mikael & neval) ska gå igenom lite kurslitteratur inför tentan på tors-fre. Eftersom jag åker bort kommer vi inte sitta ihop och skriva tillsammans så vi passar på att hjälpas åt innan.
Jag gissar på att Mikael är mer förberedd än både mig och Neval.

Utöver det har jag haft snyggare o bättre dagar. Känner mig blek, finnig och mest sliten. Förstår inte varför min hy börjat göra revolt mot mig? Möjligtvis att det är p-staven, men konstant fet hy och konstant sliten är jobbigt att vakna till. Hoppas att jag får lite lugn och ro hos mamma och massa bra sömn och så ska jag basta. Det är också bra för hyn.

Ne nu är jag väl framme strax. Ska försöka mig på att skriva här lite mer frekvent än vad jag gör just nu.

Mvh Sliten tjej



jackor

Åh, jag har ett sånt sug efter en mockajacka, eller något liknande iaf.. Fått något fnatt och tycker det skulle vara snyggt för mig att gå runt i en sådan? Hittar dock INGEN som jag vill ha.. Självklart en som tydligen kostade femtonhundramiljoner kronor och var från kenzas kollektion hos Jofama. Känns dock sådär för mig att spendera femtonhundramiljoner kronor på en jacka. Så ska kika vidare. Inte för att jag har pengar, mest i hopp om att råka på en relativt billig mockajacka (måste inte vara äkta mocka, man är som man är) som också är skitsnygg och kanske lite varm då.
 
Utöver det sitter jag här i soffan i förd ett linne och trosor och extremt sexigt diadem som tar upp 70% av min stora skalle med en toffs (om man kan kalla det för det) och mina återfunna läsglasögon. Insåg att det hjälpte att ha dem. Bild skänkes ej. (Mest pga att jag fortfarande ett år senare inte förstått hur man tar webcambilder med min dator)
Ni får använda fantasin mina vänner... use your minds. Ska bege mig mot sängen och hoppas på att min sömn kommer fort inatt, orkar inte med många fler sömnlösa nätter. Ska dessutom upp tidigt imorgonbitti. Skola hela dagen imorgon.
 
Adjö!

sunday mornin' rain is falling...

 
Idag har varit en bra dag. Vaknade upp "relativt" tidigt, runt 10-snåret. Upp och äta frukost, därefter spenderades lite mer än en timma på gymmet. Då jag är sjuk i kroppen, och inte jobbade igår, tog jag det lugnt och gick bara lite på löpbandet, gick dock i uppförsbacke så jag fick lite motstånd hela vägen.
Därefter städade vi lägenheten så allt är fint och rent nu (typ) och sen åkte vi till globen för att handla lampa till lillgrabbens akvarium, det gick sådär - den fanns inte där. Får fortsätta sökandet.
Sen lagade E mat och jag satt och skrev lite på min gruppredovisning till imorgon. Är klar nu så ska strax lägga mig. E ska upp vid onormal tid imorgon och jag tänkte lägga mig också. Vill vara utsövd till imorgon inför redovisningen så att man inte framstår som en idiot. Möjligtvis tantvarning att lägga sig vid 22, men wtf är dödstrött och måste hitta mig bättre rutiner. Jag är så bra på att ge andra rutiner och säga vad de behöver ,men aldrig ge mig själv det jag behöver. Vilket jag håller på och ändrar på nu, of course.
 
En annan sak som jag är en "smula" lycklig över, är att jag enbart har min lingvistikuppsats kvarn av allt gammalt skit som blev kvar från skolan. Jag är så lycklig över det. Äntligen har jag kommit någonvart. Tror dessutom jag kommit på ett ämne jag ska skriva om. Nu är det bara kvar att göra det och sen är jag på rätt väg mot min utbildning igen och inget gammalt är kvar.. Förstå känslan att gå från att behöva fixa ca 7 kurser, till att endast ha en enda kvar? Lyckan är enorm.
Med det ska jag lämna er i er ensamma lilla värld. Ensam är stark - nästan alltid.


 

 
 
 
 

sjukdag.

hej här chillar jag i soffan nybadad och ren, dock "smärre" smärtor i kroppen - varför vill du inte bli frisk för?! Är så himla trött på att var o varannan dag må bajs.
Kylen tjuter också, trots att gubbarna varit här och fixat den. Orkar inte ställa mig upp och få den att sluta pipa.
Har ätit så mycket dessutom att jag vill sprängas.
Är även extremt känslig så exakt allt som går på tv får mig att börja bli tårögd. Jag försöker motverka det. Går sådär..

Nu ska jag väl försöka klä på mig så möter jag upp E när han är hemma från jobbet så ska vi gå och handla något gott... i think.




en vecka senare..

Sitter just nu på tunnelbanan och är på väg in mot jobbet. Efter en lång vecka väntar en lång helg. Jag har haft saker att göra sen i måndags, bästa systeryster kom måndag eftermiddag och utöver häng med henne där vi hittat på massor så har jag även haft praktik att gå till, gruppmöte och allt som hör till skolan.
Idag har jag tvättat lite och tittat på mina serier, halvchill dag. Meeen självklart väntar jobb så man får inte riktigt tagga ner än. Wonder when... har tankar på att åka hem till mami och sefik och vara där några dagar så jag får vila lite från allt som behöver göras här.

however, märy n me vi har vart på engelen och tittat på shirins klass när de uppträtt, o vi har varit på norra brunn och tittat på stand up vilket var awesome. Vi satt och drack grasshoppers som smaka asbäst och hedrade raj ;)

Nu är jag snart framme så ska sluta skriva meningslösa saker.
Mvh,
tråkig tjej med tråkigt liv atm.




fittgrej

hatar bloggens app via samsung. helt jävla värdelös, bara råka trycka på en knapp så har du helt plötsligt postat ett inlägg.

hur som helst, magic mike jag satt och gapade när han dansa. var heelt magiskt (höhö) nej men på riktigt, hur kan man röra sig sådär? Det var helt sinnessjukt. Sen undra jag över hur många liggerbjudanden han fått sen filmen kom ut? Tom Jag ville ligga med honom och jag vill aldrig ha filmstjärnor på de sättet. Men när han dansa så bara var man helt jävla mezmeriezed eller hur de nu stavas..

nu har jag vaknat. kanske inte sovit jättelänge men de är ok. tror fanimej jag ska ta mig till gymmet idag. det är ändå typ tre veckor sen jag var på gymmet så är nog ganska mycket dags att jag återgår till att ta hand om mig själv igen. Fokusera på det först o främst. Blir tufft för en samvetsfull själ som min, men wtf måste lära mig att jag inte är den som måste ta hand om alla..

förresten såg jag också the intouchables igår, den var helt underbar. riktigt fin film. se den! njut av den! älska den!




magic mike.

jag avslutade min kväll med filmen magic mike igår, gapade när h

better days..

I've met easier days, been to better places, long time I got stuck like this..

Idag har varit en bra dag. Men trots det kan jag inte komma ur en grop som jag verkar fallit ner i. Känns som att luften börjar ta slut..
Men det var skönt idag, jag och lillen gick till underbara barn mässan med farmor och hade roligt. Fram tills mitt underbara kontrollbehov än en gång tog över. Måste hitta förtroende till andra människor och släppa taget om mitt kontrollbehov. Det är mer jobbigt för andra än för mig..

Nu ska jag laga mat, plugga och kolla på film sen. Ensam hemma ikväll så ska kolla på femtioelva filmer när jag är klar med uppsatsen.

Jag och Mu, han är min stödpelare i tuffa dagar. Vi har hängt ihop de senaste 6 åren.. Han var Erdins innan det. Den luktade så mycket honom för sex år sen.. Synd att man inte kan bevara lukter..
Dags o fortsätta deppa.




yaay fredag......

med en underton av ironi. jag skulle helst av allt velat vakna 10 år fram i tiden där allting är som det ska, typ. Eller där jag åtminstone inte sitter och blir besviken för att bajskorven smet iväg, skön vardag.

Gick upp för ett litet tag sen. Igår kräktes jag på jobbet igen. Känns bra. Sa att vi får se om de kommer en överraskning tills nästa gång... eller inte. går jö inte. en är ju ganska så skyddad vettö.

Nu ska jag väl borsta håret och försöka hitta någon present till min svärmor. Har inte den minsta lilla aning om vad man lan köpa. Har tvättid kl 13, men den kan man nog fetglömma. Måste handla mat för fyrahundramiljoner pers. Vet inte heller vad jag ska handla till då kocken i hushållet glömde lämna lista på vad som behövs... Känns ju bra.
Ne nu måste jag torka mig. Ha de gött!

Mvh,
spybitterfittan Melisa.




Hjälp?

Eller något... Vet inte riktigt. Sitter på jobbet just nu och borde kanske läsa. Men har ju ändå två timmar kvar på jobbet så kanske hinner läsa lite mer sen. Orkar inte just nu. Har inte så mycket ork för mycket längre. Känns som att skolan tar över mitt liv och typ gräver ner mig i ett hål. Det tar liksom aldrig riktigt slut. Vi har fått femtio miljoner böcker att läsa inom loppet av en månad, vilket också känns sådär kul, sen vill hon att vi läser en skönlitterär bok också för att kunna sätta oss in i specialpedagogiken utifrån någon som har svårigheter , blähh säger jag. Hon säger "man kan ha den liggandes vid nattduksbordet och läsa innan man går o lägger sig" och jag ville mest skrika rakt ut: om man gör annat än läser i sängen eller om man inte har något jävla nattduksbord!?!? Jag orkaaar inte vill jag skrika till allt och alla. 
Varför finns inte fler timmar på dygnet? Varför ska det alltid ta sån förbannat lång tid att ta sig ut dit man ska i stockholm? 
Ikväll är jag en frustrerad Melisa, dels för att jag börjar bli trött nu - en vakna ju vid halv 7 imorses och dels för att jag bara mest känner att det inte finns en enda dag då jag inte behöver plugga. Men jag antar väl att det här är vad skolan egentligen innebär när man väljer att prioritera den allra först. Vilket jag vet att jag måste göra nu. 
 
Nu har jag försökt skriva av mig i en evighet, men det är en massa spanjorer som vill bjuda på drinkar i framtiden eller ikväll. Varför alltid spanjorner? 
Jag ska nu försöka ta mig i kragen och vakna lite till liv, har ändå mer än en timma kvar på jobbet.. Utöver det är det till stor del korvfest på golden hits just nu, bara män
 
Imorgon ska vi fira svärmor, hon fyllde i onsdags. Blir lax till middag. Ska bli mys. På lördag tänkte jag kanske att man får sova lite mer, eller en hel natt utan massa vaknande osv. Utan massa ångest, utan massa jobbiga måste. Jag vill kunna njuta av det som finns runtomkring, har glömt lite hur man gör det.. Sen så fort helgen är slut kommer min vackra vän hit och vad vi ska mysa. Vi ska prata tills orden tar slut. Min vackra syster. 
 

 
 
 

depressiva melisa.

Ibland är jag allt bra konstig, nu har jag en såndär konstig saknad efter den där hemska smärtan man en gång i tiden känt. Det känns verkligen som att man ibland glömmer bort att känna efter vad man känner och inte känner, men såndär smärta går inte riktigt att undvika. Jag är fullt medveten om att jag förmodligen är dummast i stan som saknar att må dåligt. Men jag är sån. Jag behöver känna det där som dödar en ibland för att uppskatta allt annat. Jag tror att alla människor behöver göra det. För att förstå och inse. Men som tur är brukar dessa känslor och tankar släppa relativt fort. 
it's easier to enjoy sunshine if there's rain 
and easier to enjoy joy if there's pain.
 

Jag måste vara helt sjuk i huvudet. Jag behöver aldrig bli lämnad ensam. Man tänker alldeles för mycket då.. 
 
 
mindre lycklig melisa..

Ha!

Lurade min dator. Den har börjat krångla. Kanske för jag råkade tappa väskan i golvet här om dagen när jag skulle betala på Gina Tricot. Men kunde komma in på att skriva nytt inlägg nu utan musen. 
Sitter och känner att det känns som fredag idag, förstår inte varför? Kanske för att jag egentligen inte har någonstans att vara imorgonbitti och kan därför ta en sovmorgon och sova ut! Känn glädjen med mig. 
E står just nu och diskar efter den extremt goda maten jag lagade "ja men de var inte så illa" sa E när jag frågade om det smakade gott. Enligt honom syftade han på det sega köttet, som då inte är mitt fel att det är segt, och att smakerna var jättegoda. *skylla ifrån sig
Jag sitter och skriver lite på min Dickens uppsats. Känner att jag egentligen inte vill. Men eftersom vi fick ca 0 dagars ledighet mellan våra två kurser så måste jag bli klar med litteraturtentan ASAP, så ska skriva klart den och de två andra miniuppsatserna i helgen så jag slipper tänka på den kursen mer sen. Så måste jag även läsa de kapitel vi ska läsa tills på tisdag. 
Känner att min utbildning kommit till den del där jag äntligen börjar tycka att saker är mer intressant, tex barn och ungdomsvetenskapen som jag läste fram tills igår, och idag började specialpedagogik vilket jag också är intressant. 
 
Utöver det hade jag nog världens sämsta start på dagen. Vaknade ca 8 minuter innan jag behövde gå hemifrån - försovning deluxe typ. Borsta tänderna, klä på sig, på med skorna och försöka borsta håret samtidigt - gick sådär och min plattång ville ej samarbeta. Slängde den i golvet / väggen (sorry babe) men den överlevde. Duktig plattång! 
Imorgon börjar min jobbhelg. Ska bli sådär kul. Men himla skönt med dricks. Så tänker jag. Får tänka på dricksen. Vilket påminde mig att jag glömde ringa bacon. 
 
Nu ska jag och mitt snygga ansikte istället försöka fokusera på den här uppsatsen så kanske man kan fortsätta umgås lite med sin pojkvän. Vi gör ju det så sällan nu för tiden.. 
 

uni.

Sitter i ett grupprum på universitetet nu. Äter lite av min (andra) macka för dagen. tänkte att jag ska leva på mackor idag då jag inte fick med mig någon matlåda till skolan idag.. Ångrar mig nu. Pluggar sämre på låg energi. Men skitsamma. Iom att det är typ helt omöjligt att läsa och äta samtidigt passar jag på att lämna lite avtryck.
Har ca 6 timmar kvar i grupprummet , ska se till att bli klar helst innan kl 21. Men man vet aldrig..
Det absolut viktigaste idag är dock att jag ska ge mig själv ben & jerrys när jag kommer hem ikväll. Ska äta hel burken idag också.

Nu måste jag fortsätta.
Adjö!


blogg.se's app bajssuger

iaf via samsung och allt jag skrev försvann.
skickade iväg ett tomt inlägg? trevlig läsning. typ.
ska till skolan nu och börja renskriva min hemtenta. den ska bli klar imorgon när jag går från skolan. så ska lägga ner typ 15 timmar effektivt arbete, typ, på den så jag blir nöjd med resultatet.

igår var bra.
nada mas.










Oct. 01, 2012


RSS 2.0