ikväll ses vi i dimman gott folk!

Nu ska melisa iväg, borde egentligen tagit bussen som går om ungefär 1 minut. Men jag var ca 4 minuter för seg för det. Tråkigt nog. Får ta nästa 36. Helst av allt vill jag ringa taxi, men EKONOMISKT - tänk ekonomiskt melisa.
Fattar inte hur jag gick från nästan 18 lax till 2400? På ungefär 5 dagar. Galet. Men väldigt typiskt melisa demir. Men jag har nya snygga . eller ja skit snygga, skor åtminstone. Fast ikväll blir det klackar. Och kjol och korsett. Som alltid lyckas jag klura ihop något någorlunda okej. Och ikväll ska det skakas på rumpan, och drickas snäppet för mycket alkohol! Gud vad gott det ska bli.
Hade bjussat på en bild om jag vore klädd, vilket jag inte är än. Därför bjussar jag på bilder på måndag - möjligtvis. I natt sover man borta, igen. Och imorgon jobbar man hela långa dagen, tyvärr.

Hur som haver, SKÅL!

mycketmanintevet.

såg precis en massa bilder på gammal tid. då allt var som de skulle vara. då allt var mer än bara minnen som det är idag. då allt kändes starkt.
som här om kvällen, då min vän sa till mig att fan vad tråkigt det är att inte vara kär. och det är en känsla man alltid saknar, för grejen är det finns sällan något starkare man kan känna än det. att verkligen tycka om någon, att verkligen njuta av att bara titta på den personen, att le av bara tanken på personen - för hur klyschigt det än är så är det ju så, man ler när man tänker på personen man är kär i, att nästan ha ont i kroppen när man varit ifrån personen lite för länge, att det gör ont i varenda cm av kroppen när man blir krossad, men man känner att man lever. man känner så starkt att man lever.
det bästa som finns är att vara kär i någon som man har där, som man kan titta på, känna på, andas med, sova med, men någon som inte krossar en, någon som inte sviker en, någon som inte ger en den känslan man inte kan leva med, någon som får en att dra sig tillbaka såpass mycket att man knappt vågar gå fram till en okänd människa på gatan och fråga vad klockan är.
ibland saknar jag det. ibland önskar jag nästan att jag kände det igen. varje dag önskade jag att du en dag skulle sluta.


på torsdags äts det ärtsoppa..

lördag är det fest, men fredag är ändå den dagen som känns bäst..
Well idag spenderades stor del av dagen i skolan, och därefter var jag ute på Gärdet och skulle till kinesiska ambassaden. lite random sådär. men det var stängt. sen hade jag tyvärr lite för mycket tid över till att slösa pengar. så melisa köpte ett par till skor idag. och har numera två par nya "höstskor", vi kallar dem det bara för att ha en anledning till att påstå att jag "behöver" nya skor.
och mina och karinas bungy jump planer gick åt helvete tyvärr. får hoppas på att det händer någon annan gång snart i framtiden. annars så är de faktiskt fest på lördag. jävligt nice med fest. och melisa ska råsupa. sådär full att hon skrattar åt ordet bajs. det ska bli bra.
nu ska jag vara lite smått hungrig och fortsätta stirra på mina nya skor. :)

såjävlabra.

Nu är melisa trött. trött i skallen, trött i kroppen, trött i och på allt.
Registrerade mig på nya kursen idag, fast var nära på att inte kunna göra det. Skit lärare man kan ha. Bra att han under två månaders tid inte kunnat läsa igenom mitt arbete. TVÅ MÅNADER! Vart så förbannad, men det löste sig till slut och jag kan fortsätta mina äckliga studier som innan.
Idag fick vi schemat. Mycket mindre mysigt. Kommer ha skola i princip varje dag. Varenda jävla dag. Vissa dagar kommer jag ha skola 4-5 timmar och andra dagar 2 timmar. När ska jag andas? När ska jag jobba? När ska jag vara? När ska man hinna leva?
Well.. fast fan. Karinas mormors citat har fastnat i huvudet på mig 'det är när man sitter o väntar på att det där bra o det där bra ska komma som livet går förbi en'  det gäller alltid alltså att ta vara på nu, och inte på sen.
Sen har jag även spenderat dagen med att shoppa. Kom hem med skor, t-shirt och kjol. Kan ni fatta - jag köpte en kjol, som är blå och luftig. Så nu är melisa väldigt nöjd. Nöjd med dagen. Käka lunch på ett rätt nice ställe i stan också med mina två tjejor. Så en bra dag. Och handlat mat. 805 kr. Tror ni jag fick med massa jävla mat hem? Jag fick med maaaassa jävla mat hem.


Och nu sitter jag här helt själv och inser att jag hatar att vara ensam. Fan också. Förut klarade jag mig så bra med att vara själv. Micke drog för typ två timmar sen, och sen dess har jag suttit och stirrat i väggen och dator skärmen. Visserligen var jag inte speciellt social som somnade till filmen men wtf.. jag är ju faktiskt trött. men jag var ändå inte ensam åtminstone. men nu. helt jävla as ensam. och min närmsta kontakt med omvärlden är msn. fan vad det suger. 


"du har den vackraste insidan jag någonsin träffat"

..........................................................

det värsta jag vet är när saker som är så enkla och så nästintill perfekta blir lite komplicerade. blir lite svårare än vad det varit, och blir mer förvirrande än vad de varit innan och man vet inte riktigt hur man ska vara. man vet hur man bör vara, men man vet inte vad man gör.
jag behandlar dig så som du förtjänar att bli behandlad.

it's never the same.

fan, nu blev det en såndär sen natt igen. jobbat idag, första dagen efter semester. kändes helt okej, gick helt okej sjukt förvirrad och tappade bort mig ett par gånger, men är ju faktiskt fortfarande lite av en nybörjare och ett avbrott på 3 veckor hjälper inte då.
slutade kl 9 på jobbet men satt kvar och vänta på emil och hans vän, som också heter emil. och under helgen så bor det två emilar hemma hos mig och karina. medan både jag och kära karina kör all in på jobbet. stänga imorn och på söndag.

sitter och tänker på hela allting. när man vet vad man har, precis allt man har. är det då man ska vara nöjd? är det då allt är som det "ska" vara? förstår inte om det är såhär det kommer att vara från och med nu. lurar man sig själv ibland? eller kan man faktiskt lyckas med vissa saker? eller är det sant att tiden ändrar på saker och ting, tiden gör vissa saker enklare, och vissa saker svårare, vissa saker sämre och vissa saker bättre? och hur är det, både blivit bättre och sämre eller kan man ens uttrycka sig än.
fast det som är värst just nu är att jag tror att jag försöker göra mig själv förvirrad, för egentligen vet jag precis hur situationen ligger till. innerst inne vet jag det. och jag kan försäkra omvärlden att tiden, det är en bra grej. tiden ändrar på saker och ting - men bara om man själv vill.. tydligen så ville jag. väldigt mycket dessutom. man klarar allt man vill, som jag alltid sagt det blir vad man gör det till.
nej nu måste jag sova. jobba 14-00.30 imorgon. kommer dö. fittlön för slitjobb. skjut mig.
(hahah kalabalik, grabbarna i bosnien är som iglar. har redan fått två st erbjudanden om att de betalar om jag kommer till nyår. inte illa. kör hårt, all in?)

bosnien 09.

                           
              

i'm here to suck on some toes... ;-)

Så, nu har jag nu älskling som det funkar att skriva helt utmärkt på det. Det flyter på precis så som det ska, och nu kan jag skriva lite om bosnien resan som var i år och allt därtill.

Well, var lite tråkigt att lämna sverige i början, och kände att nä ville faktiskt inte åka i år plus de faktum att jag var såpass sjuk att jag fick akut åka in till sjukhuset fyra dagar innan bosnien också - kändes inte heller helt stabilt. men som tur är vet vi vad som är fel nu, och därför ska melisa börja simma, styrketräning och möjligtvis yoga. Fatta vad grymt om jag börjar yoga, och blir vig. Och alla vet vad det innebär att vara vig. Gud vet vad jag kommer kunna lyckas med då - rätt mysigt.
Men bosnien var as nice ändå. Bröllopsfirandet varade i ca 4 dagar. När vi skulle åka och hämta bruden var det bästa kvällen på länge, vi satt där och prata, åt och rökte alldeles för många cigaretter, och sån där gunga man sitter två på, både jag och sambo sitter och funderar på vad det heter men kommer fan inte på... gungbräda? cp-namn , gungbräda.. lyssna bara på det gungbräda - en bräda som gungar är det ju men va fan? det var mysigt. dagen efter helt underbar, kusin började gråta när vi skulle hämta hans numera fru, so beautiful. där borta dansades det och man åt massa mat.
sen hem o vila inför morgondagen som skulle vara the big day då de skulle gifta sig. hotellet som det firades på var okej stort, inte jätte mycket plats för o dansa, men ändå så dansade man i ca 4 timmar på alldeles för höga klackar - benen värkte såpass mycket dagen efter att man knappt orkade stå upp. Firandet höll på till halv 8 på morgonen då de sista efterfestarna gick. Bada kl 6 på morgonen var illa för många, de flesta blev sjuka efter det.
Veckan efter det innebar bara utgångar och träffa vänner familj och hela de köret så ofta som det bara gick, och slösa så mycket pengar som möjligt på absolut ingenting. Vi festa lite för länge vissa nätter, och vissa nätter låg jag hemma med feber och illamående och problem med allt möjligt. Och vissa kvällar var galet lugna.
Sen så började allt kännas lite mer bekvämt och sista kvällen var ruskigt jobbig då man skulle ta farväl av alla. Men det var mysigt ändå, det dansades, det dracks och det åts två tuggor pizza. Underbart iaf. Och man hittade ett nytt favvoställe av alla ställen att gå till - galet mycket folk med sjukt bra musik och bra människor.
Fast söndagmorgon vaknade jag och längtade hem , haha en överraskning väntade mig ju :) fastän min underbara väns plan gick lite sådär så blev det underbart. Världens bästa mikael hade lagat mat och gjort iordning as fint hemma hos han mamma, och vi skulle på bio men det  sumpa ju jag genom att titta på public enemies i bosnien istället ;p Men bäst var det. Och  jag som aldrig fått en middag lagad till mig blev lite rörd. Eller okej, jävligt as rörd.

Och nu sitter jag här, med en helt ny dator för att min gamla inte gick o laga. Underbart värre. Och imorgon har jag inga planer what so ever vilket känns jävligt skönt. Imorgon ska jag stänga bort omvärlden litegrann. Och försöka ignorera så många som möjligt så mycket som möjligt. Och köpa mig en pizza också. Det är jag sugen på nu. Fastän jag ätit så galet mycket idag. Frukost, mc donalds, hemmalagad mat, pommes på mc, sen paj från mc. Galet äckligt as mätt. Och börjar bli lite smått uttråkad av att sitta här och skriva. Imorgon lägger jag in ett inlägg med lite fina bilder från Bosnien och bröllopet och allt det där. Nu ska jag göra annat istället! Bye.

melisa

skulle behöva sig ett ligg, kankse.
bror hoppas du inte läser min blogg.. påpeka inte detta isf. it was a long time ago. och min dator har fortfarande inte kommit, så fett missnöjd över det :( cheer up melisa. imorgon får jag min söta eller nej den var faktiskt rätt ful men vad ska jag göra , det är den jag får för att min inte gick o laga. myspys!
sen är jag dessutom -200 kr på kontot och pengarna kommer inte förrän den 25e. mys!


hej

marie, ja jag ska uppdatera.. strax lite senare ikväll, när jag vart och hämtat min splitters nya underbara älskling till dator:)
den jag sitter på nu vägrar sammarbeta till max, så jag ska skriva från den nya fina sen. vi hörs då snygging ;-)

not so weelll..

okej, melisa ska nog ga hem nu. hm har feber till max, och kroppen faller ihop snart kanns de som. vet inte om utgang ar en sa bra ide idag. far saga hejda till min alskade kusin imorgon och hoppas pa att jag mar battre sa att jag kan aka till srebrenik och traffa mina grabbar.
den har dagen har anda inte varit sa javla rolig. och jag hatar att vara langt fran vissa manniskor nar man behover dem som mest. och att fastan man ibland sager att man inte behover dem sa behover man dem alltid. och jag hatar nar manniskor sager en sak, men inte haller det.
det ar nog sagt for ikvall. nu ska jag ga hem och lagga mig, ata mitt javla knackebrod och dricka ackligt te. fan ocksa.
har inte druckit cola pa tva dygn, det dodar mig. och har rokt typ 4 cigaretter pa tva dagar. det lonar sig att ga till lakaren. och skont att man efter tva ar antligen vet vad som ar felet. shit, svenska lakare kan suga min penis... om jag anda hade en.

hm, jagkommersaknadig.

ibland ar det bra, ibland inte.

yeeey ska till lakaren idag. hoppas jag far veta vad fan som ar fel. wonderful! nu tar min tid alldeles strax slut och det ar fett varmt for att jag har jeans pa mig. ska ta av mig naken har och nu typ. nastan iaf. for varmt. och jag glomde kopa cigg. sa nu ska jag tvinga edo att mota mig halvvags dar han ar, haha vi sitter i varsitt internetcafe som ar mittemot varann typ.
nu cigg och lite sallskap.

puss

hej bosnien 2.

nu har jag bara nagra fa minuter kvar.
nu ar iaf brollopet over, och det var en javla natt. fan holl pa i 13 timmar. Inte illa. Och jag hade 10 cm klackar fram till ungefar kl 2 sen dog fotterna o pallade inte trycket mer. men det var nice. haha , fick mer an vad jag ville ha dessutom, sa att saga. sick. hah.
men jag vart duktig och holl mig spiknykter hela natten. duktig flicka. slutade med efterfest och ett dopp i bassangen kl 6 pa morgonen och dar holl vi ungdomar igang till halv 8 pa morgonen. haha de salde slut pa 125 red bull pa brollopet , helt insain och gud vet hur mycket lite whiskey, vodka och vin som gick at. en javla massa rakija ocksa (hm, bosnisk hembrand cp stark sprit for de som inte vet) men mysigt hade vi. det dansades pa stolar, i ring och vi sjong tills vi blev hesa.
tydligen ar jag numera bortgift, eller kommer bli, med en gammal barndomsvan jag inte minns men tydligen lekte vi nar vi var sma. alltid nagot. slipper man leta man och san skit. bosnier alltsa.
och nu ska vi tillbaka till min mosters hus och kopa med lite kak, cola och bada i bassangen igen. as nice med privat badplats! Det skalar vi for, skal!

pusspuss

hej bosnien

ar for tillfallet i bosnien, lite halv nice sadar. pallar inte just nu, men de far ga for tillfallet. brollop pa lordag, fest imorgon och pa fredag sen lordag igen. maste orka med.
myggen har kakat upp mig typ, mindre mysigt om jag ska vara helt arlig. eller ja, de suger helt. kliar overallt o ar rott overallt.

annars hander inte sa mycket folk e gravida o gifter sig typ. folk brakar, super och mar daligt typ. 
imorgon kommer de fina vadret tillbaka. de hagla fett mycket igar, nastan sa man kunde do av hur stora is bitarna var. efter sisadar 40 graders varme.
och nu orkar jag inte skriva mer. om en vecka till min kusin och mitt grabbgang och hanga med dem. de ska bli skont. eller javligt underbart. de ar bast de grabbarna. man skrattar sa mycket o super sa mycket att man inte har nagon aning om nagot.
nu tar min tid snart slut o jag ar inte klar har.

jagsaknardigmensnartarjaghemmaigen.

måste bara påpeka,

inte nog med att idioten (min bror) somnade så snarkar han också! Vem fan ligger o snarkar på flygplatsen? va i helvete?
tror ni jag är lite avis för att jag inte kunde göra det medan tjockis skitar idioten här bredvid mig däcka på 20 sekunder? fan vad orättvist. jag hade två säten på flygplanet - kunde inte somna. låg ner här och blundande i 2,5 timma - kunde inte somna.
dö dö dö. gaahh!
men söt är han.

är fast i österrike, myys.

okej,  nu är jag och min bror två riktigt o-snygga uteliggare. jag har försökt somna på de stenhårda orangeröda stolarna som finns på flygplatsen, gjorde mer ont än gav mig nytta. men spenderade 2,5 timmar blundandes. både två har sovit ca 1,5 timma i natt och jag ihop med min förkyldning ser ut som en pundarhora som skulle göra allt för lite heroin för tillfället. och folk tittar lite konstigt på mig, beror det möjligtivis på det? nu är det min brors tur att försöka somna. men tror att om ungefär 20 minuter kommer vakna upp och inse att det fan inte hjälpte.
här borta skiner solen redan och det ska bli underbart att om ca 3 timmar vara i 30 graders värme. fan vad skönt det ska bli. och det första jag ska göra när jag kommer är slänge de svarta linnet jag har på mig för tillfället. och sedan vankas det fest. orkar man? om jag somnar i bilen så orkar man lätt.

nu ska jag hitta något annat ofascinerande att roa mig med. vad vet jag inte riktigt. och det är första gången på ett bra tag som jag blir röksugen. har inte rökt sen halv 5 imorses. duktigt jobbat. beror nog mest på huvudvärken och de faktum att jag varit för trött för att ens kunna tänka.

this is how it works.

nej, vet ni vad det värsta som finns är?
det är när man anstränger sig som en idiot för att hjälpa till, för att finnas där, för att en person som man skulle kunna tänka sig att ge halva sin kropp för ändå i slutändan viker sig. viker sig för allt. för vad som en kommer. man blir så jävla förbannad när man själv tvingas vara så förbannat stark åt andra människor att man inte ens orkar vara stark åt sig själv längre och vad får man tillbaka?
jag hade kunnat ge dig allt du ville ha, men du tog allt. du bara tog allt jag hade. och jag själv hade noll betydelse i slutändan, vad jag gjorde och hur jag funkade försvann.


om man inte får vara ego för sin egen skull, varför i helvete ska man då vara det?

RSS 2.0