depressing

Shit känner själv hur tröttsam jag låter i mina inlägg.. Men vad annars har man inte en osynlig vän för om inte för att gnälla?
Ska försöka skära ner på det. från och med imorgon. Just ikväll är jag extra ängslig. Har min andra intervju imorgon och har SÅ mycket ångest? Har sån otrolig prestarionsångest att allt som jag bedöms för är otroligt svårt, speciellt om jag blir bedömd där på stället. Nu ska jag visa imorgon vad jag kan och hur jag kan använda mig av det, då kommer alla tusen frågor ; är detta bra? är detta dåligt? är detta rätt? Ifrågasättandet sätts på max och jag vill helst av allt fejka en sjukdom och återkomma någon gång i nästa liv.. Därför jag alltid får blackout på en salstenta , klarar inte av dem.

Annars har dagen varit bra. Jobbade på simskolan idag och det gjorde mig glad. ♥ Ska få jobba lite mer nästa månad. Vill helst skippa Golden helt, men dricksen är behövliga inför sommaren. Dem ska hjälpa mig överleva min månadssemester hade jag tänkt.
Nu ska jag somna. Trött som satan.

God natt // Mälisa.
15 april

Alltid lika mycket ångest den 15e april. Att aldrig kunna acceptera att du inte längre finns.
Bästa vore att radera detta datum helt ur kalendern.
Ska sova nu så kommer morgondagen definitivt mycket snabbare. Livet blir lättare och jag kan återigen andas utan att behöva ta trehundra djupa andetag i minuten.
SJU ÅR SENARE. Vet ni hur lång tid sju år är? Det är ca en tredjedel av mitt liv. Lite mindre. Åren kommer inte heller sluta gå. Det om något skrämmer mig mest.

Jag saknar dig idag precis som då.
Världens bästa kusin.
PLL

Nu ska jag äta lunch och försöka ge serien PLL [Pretty Little Liars] en chans i och med att många skriver att den är bra. Känns smålöjlig, men look who's talking, beroende av; OTH, GG och Greys så det kan vara en serie för mig.
Har spenderat förmiddagen med att läsa lite, svårt att hålla sig vaken när man läser kl 8 på morgonen dock, och gjort färdigt mitt index till portfoliot. Ska fortsätta läsa efter min break och se om jag kan påbörja min mid-term essay uppsats till modernismen.
Förstå att det endast är ca 2 månader kvar av min Engelska kurs som lärare, sen då? Får se, det lutar åt Sv2 - Jag minns än min Sv2 lärare Kajsa, jag tyckte hon var underbar. Eller så slutar det upp med att jag har ett jobb och undervisa SFI på kvällarna åt nykomlingar. Det vore också roligt! Det finns så mycket som vore roligt att jobba med och lära sig och göra i livet.
Men först ska vi bli klara med detta, och you never know. Var på en supercool intervju i fredags, han skulle höra av sig denna vecka om hur det gick. Så kan sluta med att en har jobb redan om två-tre veckor. Sen har jag även simlärarjobbet som jag ska börja på nu på torsdag igen. Ska bli riktigt roligt! Längtar otroligt mycket. Har redan 5 dagar denna månad. Så håller bara tummarna för fler nu..

Nu är första avsnittet strax klart. Ska värma maten.
Adjökens (som elias sa imorses, så jävla rolig unge)

Ps: Sommar we miss you, please come again!

skön start..

Vore gött om man alltid kunde börja kl 13.00 , man hinner med mycket innan.
Startade dagen med ett gympass och verkligen MÖRDADE mina ben idag. Cykel, benpress, lår, rumpa, utfall, knäböj sen gav jag mage o rygg lite knuff med ryggresning o sittups. Kommer gå som jag bajsat ner mig tre dagar framöver men det är ok. Sen unnade jag mig lite brunhet.
Jävlar vad trött jag är just nu. Sitter på tuben till skolan och skulle inte tacka nej till en powernap på tuben.
Nu är det dags att ge hjärnan en liten knuff. Idag behöver jag fixa lite skola och sen ikväll är det bara serier för heeela slanten.
Idag hämtar vi även lillfisen så det blir självklart att leka lite där emellan.

Melisa i solarium..power of the mind

död_tjej_89@hotmail.comIgår var det 3 km på ungefär samma tid. 30min / 3km. Idag var jag lite grymmare, för idag började jag jogga också.
Det kändes lite som att kroppen skulle sprängas innifrån, någon som kan förklara varför? Känns inte alls lika jobbigt på löpbandet? Förstår inget.
Men jag är en nöjd tjej! Nu ska jag plugga och käka lite brunch/lunch. Senare ska jag träna.

Dold förstoppning.

Känns som en roande rubrik. Nej men på riktigt så har min mage känts mer eller mindre som en boll den senaste månaden typ.
Eftersom jag har en släng (underdrift) av hypokondri så googlar jag det mesta, så nu verkar jag ha dold förstoppning, alltså; du bajsar som vanligt men det är typ gul signal i tarmen så maten står i kö för att komma ut = inte så jättebra.
Vad som kan hjälpa är att äta avokado, nötter, ägg och ost. Så imorgon tänkte jag handla 13 kg avokado och nötter och trycka i mig allt på en o samma gång. Får hoppas det släppt i övermorgon isf.

Annars har dagen varit tillfredställande, powerwalk, plugg , träning (lyckades dock inte nå de mål jag ville men det finns en dag imorgon också) , lite mera plugg och jag blev tom klar med en punkt på tisdagslistan.
Så jag är stolt över vad jag åstadkommit idag. Jag är också nöjd över att det blev oavgjort på den match både min bästa vän och min pojkvän var på. Kan alla familjemedlemmar snälla sluta heja på motsatta lag? Blir svårt att välja vem jag ska bli glad med?!? Förstår ni inte det?

Nu ska jag läsa i en alldeles underlig bok som verkar handla om två mörkhyade lesbiska kvinnor från någon gång för länge sen.. JAG TROR de tom skriver hur den ena får orgasm, fast inte uttryckligen? Den är bra på sitt sätt. skriven på ett provocerande sätt, lyfter många frågor på samma gång och turligt nog endast 62 sidor lång.

Mvh förstoppnings-melisa ..
Segstartad måndag..

Började dagen med en powetwalk och just nu ligger jag i soffan och vilar än..
Riktig segstartad måndag. My beautiful Märy fyller år idag så har spenderat förmiddag i telefon med min syster.
Ska sätta mig och plugga strax. Har en del kvar att göra idag. Känner mig bara så otroligt seg.
Men hjärtat är i Borås så har verkligen hela dagen för mig själv. Ganska ensamt. Han är ju inte hemma förrän sent i natt och då sover jag redan..

Det är väl dags att göra något vettigt av den här dagen också..
Med kärlek, M.
RSS 2.0