Flemingsberg.

Åh, åkte lite fel och åkte förbi min lgh. Och minnena bara flödade genom min minnescentral i hjärnan. Det fanns många fina minnen <3


love

Love will never ask if you are ready, it is something more like 'ready or not, here I come' and then it's up to you to choose whether or not you are redy for it..


sometimes i just wanna...


ångest

Varför ska det vara SÅ JÄVLA SVÅRT att vakna? Har kommit in i en förjävlig cirkel. Vaknar efter 2-3 timmars sömn, det tar mig någon timme att somna om, sen sover jag 3-4 timmar till och det är helt omöjligt att vakna... Ångest.
Jag hatar att gå upp sent på dagen vid 1 liksom. Jag vill upp vid 10-11 som senast och ha en hel dag att se fram emot.. Men just nu är det enda jag hinner/orkar med jobb och sömn. Vilket också ger mig ångest. Jag och att jobba sena nätter går inte ihop längre, min sömn är alldeles för rubbad. Men snart är det semester, riktigt snart är det semester. Som jag ska njuta. Men fram tills dess är det bara att stå ut, nästa vecka blir inte lika jävlig. Så ska jag och baby unna oss en liten dejt för vi är lediga från jobbet halva veckan och jag börjar på mitt nya nästa torsdag. Woho!

Men nu ska jag gå upp o sen om jag hinner/orkar ta mig till gymmet.. Vilket jag tvivlar på.


dödstrött.

Måste erkänna att den här veckan tar kål på mig, har praktiskt taget levt på ipren och alvedon och allt vad det heter. men idag är jag totalt slutkörd. funderar på hur jag ska orka med den här arbetsdagen/kvällen ockås. OCH två till nu till helgen som är lite jobbigare och lite längre.
Nu är jag nyduschad och halvt redo att påbörja transformationen från dead melisa till alive melisa. men jag vill helst inte idag. Vill bara lägga mig i sängen och sova bort den här tröttheten, smärtan och inflammationen.. bajskropp.


fake happysmile yay


underbara barn

När jag satt på jobbet ikväll fick jag världens underbaraste mms skickat till mig.
Visade sig att busungen där hemma skulle kunna klara sig helt själv hemma, utan problem. E vände ryggen till medan han bäddade rent sängen och hittade lillfisen såhär framför bumbibjörnarna, då har han även försett sig själv med sked också.
Ibland är de små liven allt för underbara. Och vissa dagar längtar jag efter mitt egna lilla liv, inte för att lillfisen där hemma skulle räcka men jag skulle vilja känna känslan av att ha ett eget litet liv i magen, vilken sjuk känsla det måste vara. Förut skrämde det livet ur mig och aldrig i livet att jag skulle skaffa barn, men nu finns det allt för många dagar då jag längtar till det.. Men än är det inte dags. Precis nu när skolan börjat rulla på som den ska så ska jag nog ta vara på den till o börja med.

Jaja, är väl snart hemma. Är så trött nu att jag mest skriver för att hålla mig själv vaken och inte hamna på en bussterminal, som hände mig för typ 4 år sen.. Åh, vissa minnen är fina minnen. Minns den kvällen. Ville inte åka hem, så drog ut på det så länge jag kunde, slutade med att jag somnade på bussen hem så sent som jag åkte... Vaknade upp i skogen, där de har sin bussterminal och som tur var vaknade jag - annars hade jag nog blivit kvar under natten.. Haha busschauffören hade inte ens sett mig. Var något livrädd över att han skulle döda mig.. Men han körde mig hela vägen hem, ja det var ju ändå lilla lisch.

Oj, nu blev de långt.. God natt.


tomt

När jag satte mig och vänta på tuben vart det helt tomt på folk, nu har det fyllts på lite. Men jag är bäst på att stänga dem ute med hjälp av min musik.

Kvällen på jobbet var helt ok. Väldigt lite folk men jag insåg njutningen av att ta med datorn och kika på serier eller film - hjälpte tiden att flyga förbi.

Känner mig själv lite tom just nu. Vet inte riktigt varför. Men längtar efter konstiga saker, en bra bok, tomrum (trots att jag känner mig tom?) och lite sorg. Jag vet. Man måste tycka att jag är helt dum i huvudet, men sån är jag som person, ibland behöver jag lite sorg i livet bara sådär för att balansera allt det bra som finns. Jag är lite ledsen , men inte för ledsen, behöver känslan av att bli lite mer ledsen. Sen kan det även bero på att mensen är på ingång och då blir jag ganska ofta lite melankolisk.
Men mest av allt längtar jag efter något jag kan stänga mig in i.
Jag önskar jag kunde lära mig att njuta av saker på rätt sätt, att inte behöva det som tynger, att inte njuta av det..

Men nu, your body is a wonderland och njuta av det.


redhead / purplehead

jo men man ska inte lämna mig själv hemma och låta mig bli uttråkad. förra veckan blev jag typ rödhårig / lilahårig.
nu ska jag fortsätta titta på film och hoppas på att denna inflammation/infektion i kroppen vägrar bryta ut, för just nu mår jag inte på topp. Men med 5 nätters med jobb inkommande så kommer jag säkert må utmärkt snart.



vs.




Mvh uttråkad ny tjej.

Wörk

Är återigen på väg mot jobbet, med känslan av att detta kommer vara en motsträvig kväll då jag har cpont i halsen och vill helst dö en sväng. Men det får duga för ikväll.
Får hålla tummarna att det inte är halsfluss igen bara. Det vore ändå förjävla typiskt liksom. Har som tur är kvar den där gurgelgrejen kvar som jag ska försöka att överanvända dessa två dagar. Har jobb hela nästa vecka, dvs tis-lör natt all night long typ nästan.

För övrigt har jag glömt nämna en underbar liten (läs: stor) sak jag fick av E's long lost morbror. En sjukt snygg kreatur som jag börjat bära dagligen, vilket är lite sådär då den kostar mer än vad något annat jag ägt i väskväg.
En så vacker väska. Wow.


Madrid.

Jaja, jag slängde fram vart vi ska åka. Men de var ändå bara tre veckor kvar så de skulle kommit fram så småningom.
Ska bli 4,5 dag med shopping, fotboll, god mat och njutning på hög nivå. Vårt berg av sparpengar har dock slutat växa lite, ska försöka råda bot på det de resterande arbetskvällar jag har kvar.

Igår blev jag för övrigt lite av en red head. Mest typ vinröd, eftersom min mobil vägrar samarbeta och jag ska iväg till jobbet får ni se imorgon när jag orkar fota med kameran.


Normal pojkvän.

Mitt sms kan ju förklaras med att egentligen ingenting. Jag tror att alla människor någon gång i livet är lite intresserad av att experimentera, plus att vi pratade om porrfilm igårkväll så jag tror att det uppenbarade sig lite i mina drömmar imorses.
Men E hans drömmar är ju inte rättfärdigade på något sätt alls, typ nästan iaf...


MULTRAMÄTT

Jääävlar vad mätt jag blev. Gjorde massa pasta carbonara, den blev helt ok.. Behövdes mer salt så ska hälla i halva falksalttuben(?) eller vad är de för något? Förpackningen? Jaja ska salta de som blev kvar och sen ska jag göra en liten förändring och hoppas det blir snyggt.

Tjockismättnadsmage.


TE AMO

jag älskar att slänga fram kameran vid tråkiga dagar och bara börja fota, speciellt när det är ljust ute för då är kvaliten på bilderna underbar.









nattbajs

Här sitter jag och nattenbajsar och njuter av tystnaden /john mayers röst, dvs min gud.
Ikväll var långt och långtråkigt, som fan. Ville bara hem. Fick ta sena bussen hem, som var gamla hederliga 791:an, fick åka buss med en kollega, och typ hundra andra ( utan att överdriva, ordningsvakten sa till busschauffören att de var på ett ungefär hyndra pers )

Jaja, nu är jag typ klar efter mitt livs typ längsta bajsning(?) no joke alltså.. Verkligen njutit av det nu.

 


check

På bussen efter att arbetsintervju nr 2 för idag är avklarad. Jag tror det gick skitbra. Hoppas verkligen på att det gick skitbra. Verkar vara ganska givande ändå och tänk om man skulle utvecklas inom den branschen och sluta upp där istället för läraryrket? Tror den här branschen kan generera mer pengar så småningom ;-)

Jaja, viktigast nu är att jag får det här jobbet så jag kan äga på det.
Med vänlig hälsning, självsäkra jobbsökar Melisa.


Sömn 2.0

Ska strax somna efter en väääldigt låååång kväll på jobbet, 10 timmar senare (kanske minus 4 min) var jag klar. Inte ens nog med dricks liksom. Vilka kukskallar, akta språket men blöh på kvällens snåljopar.

Jaja, idag tyckte jag dock om mitt hår. Var lite lonelygirl på tuben och tog kort på mig själv sådär. Observera gärna att den ena inte medvetet var drömmig, är så fint vi gamla stan så är en obligatorisk blick varje gång man åker förbi.
Med det säger jag även god natt och hoppas att jag somnar snabbt.


Det perfekta håret.

Hatar när någon med, enligt mig, det perfekta håret sätter sig mittemot en på tuben och man är illa tvungen att stirra. Så nu sitter jag och stirrar och frågar mig själv, varför jag inte fick ett frikort med mitt hår?
Så elakt. Det jag längtar efter mest och önskar jag kunde ändra på är mitt tunna, slitna tråkiga hår som i princip är helt omöjligt att göra något med. Sen tänker man jo men extensions då? Jo visst, vem vill betala det?
Jag googlar ofta runt på saker som kan hjälpa håret växa fortare, på bra shampon osv osv. Men liksom allt kostar en tredjedel av min inkomst (typ).

Undra om hon skulle bli chockad om jag bara började ta på hennes hår? Vet ju att hon i vilket fall som helst skulle flytta på sig då, så slapp jag sitta här och känna en släng av svartsjuka.
Fan, varför kunde inte alla bara vara perfekta? Eller varför kan man inte alltid få det man vill ha? Vem kom på den idiotiska iden att det är mycket roligare att kämp för saker? Det är det inte! Eller att vissa ska få vara perfekta medan andra får lära sig att leva med defekter.
Idiotiskt är vad det är.

Så här roligt är mitt hår idag. KUL LIKSOM.


TRÖTT

Wow, tror aldrig jag har sett tröttare ut än vad jag gör just nu. Wtf liksom? Jag tom sov efter att jag började må dåligt. Så borde inte vara såhär trött för jag har sovit tillräckligt.
Jävla typiskt det här.

Snart kommer E med mat och gud vad gött det ska bli. Har inte kunnat äta spec. mycket än så hoppas jag får i mig all mat.


typiskt när man kräks.

  • det är samma dag som man ska på jobbintervju.
  • samma dag som man ska jobba efter man vart ledig en vecka.


Meen det stoppade inte mig från att gå till ica för att hämta ut min efterlängtade onepiece som jag njuter av nu och ser ut som en förstoppad jättebebis.
Kan väl garantera att 90% av sexyness som fanns här, är numera gone gone gone. Men den är ju så skön!
En dag som denna är det även rättfärdigat att jag får ha på mig den. Trots detta ska jag dock klä ur den senare för att ändå bege mig mot mitt såkallade jobb och bossa runt lite. Nej, men den ansvarige är ledig så han bah "men du får va lite miniboss i helgen då" jag bara "höhöhö OKEJ" Och ikväll är även min brors (hör o häpna!) första kväll on the job så då ska ju jag självklart dra lite på de där "okej gränserna" för hur mkt boss jag får vara och jävlas lite. Ska bli roligt. Frågan är om jag bara ska hitta på massa saker som han behöver göra för att jävlas eller hur ska jag på bästa möjliga sätt jävlas med honom? Vi får se :)

Nu ska jag fortsätta mysa lite här innan jag behöver gå upp ur soffan. E slutar inte jobbet än på typ 2 timmar. Score!


En sån dag

Idag är jag återigen själv hemma under dagen, vilket är något jag verkar vara i behov av. Kivas konstant med E här hemma om de minsta saker, och kan inte sätta fingret på vad det är.
Handlar det om något jävla tvång på att hävda mig själv och min egna betydelse, handlar det om att jag har någon inre irritation som vill bubbla upp till ytan eller är jag bara trött på människor - som den ensamvarg jag egentligen är.
Nu såhär, snart ett år, in på förhållandet har vi väl aldrig haft några tunga påfrestningar på oss, mest har de varit små missförstånd från bådas sidor eller att vi krockar i våra åsikter om ett specifikt ämne (oftast samma ämne som nästan alla andra par på denna jord också krockar i litegrann) , hur som haver är jag lite trött på mig själv, och ja jag förstår väl att man inte ALLTID kan vara upp över öronen, fjärilar i magen förälskad i någon - men jag blir så himla besviken när det går några dagar utan den känslan, istället blir man arg på sig själv och sin partner för man vill framkalla den känslan, men istället blir det helt tvärtom. Vilka i-landsproblem man har va? Näe, men jag gillar oss när vi är töntiga och äckliga... Konstigt nog.
Det är den stora skillnaden med mig idag och för något år sen, då var jag så in i helvetes envis med att framhäva ALLA mina egenskaper till 500% (även de negativa) så jag var långt ifrån enkel.
För i grund och botten så tycker jag att det är fruktansvärt jobbigt med för mycket närkontakt - om man inte ska ha sex annars blir de ju skitsvårt, men utöver det så är det lite påfrestande faktiskt, aldrig varit en sån person som kramas och håller på allt för mycket, men nu så trycker jag ner dom där känslorna lite och har de framme kanske 40%, ja som sagt - man lär sig det mesta med åldern.

Jaja, nu ska jag sluta svamla förhållandegoja och ist sätta på ganska hög musik och dammsuga, sjunga för mig själv, och njuta av de återstående tre timmar av ensamhet.

Såhär gillar jag oss.., åh de var en bra, men suddig, dag.


schhh..



här ser vi klart och tydligt att mitt hår behöver åtminstone en liten klippning. nu var det ca 3 månader sen jag klippte det. blöhh att det ska kosta så förbannat mycket bara.


sorry seems to be the hardest word..

en ursäkt räcker alltid långt. lär er det. jag önskar jag visste det för ca 2 år sen, då det var det sista jag kunde ge någon annan. man undviker mycket hat och onödigheter med hjälp av en ursäkt.
en ursäkt kan rensa mycket av ilskan man bär på sig, och att bära runt på en hel del ilska kräver energi - vilket bara trycker ner dig mer än vad det håller dig på topp.

jag har lärt mig värdet av vad en ursäkt kan innebära. har du?


färg

Limegröna hörlurar, marinblå halsduk, vinröda halvhandskar och grågrön jacka? Jo men visst, och metallic/silver naglack.
Nu är jag inte alls schizofren. E la jävla tur att kläderna under matchar.

Är på tåget och dricker min happyjuice och hoppas på att illamåendet/nervositeten släpper.


Sporadiskt,

Blir inte så mycket blogg nu för tiden, är väl lite upptagen med saker, lite väl för ofta på sistone.
Just nu sitter jag och käkar frulle i sängen, endast för jag har en sån dag där jag har separationsångest när jag ska upp ur sängen. Aka jag vill ligga och sova hela dagen, men just idag har jag något att göra så får och kan inte..
Ska iväg på arbetsintervju, otippat! Något ja, men måste få in någon mer tusing på kontot framemot sommaren. Annars har jag ingen aning om hur i helvete jag ska överleva sommaren, plus en resa till le bosnien.

Jaja, kanske dags att tvinga upp sig själv för nu börjar tiden bli knapp, men åååhhh jag vill inteeee. Denna konstanta hjärnkamp och värdelösa självdiciplin.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/943494/images/2012/pic_197901531.jpg" class="image">


skrytsamt.

Åh, jag vet att det blivit lite skrytsamt på sistone. Men vad ska man annars skriva om än den lycka och glädje man kanske känner över vissa saker?
Hur som helst, idag har jag sett det absolut sista avsnittet av one tree hill och nu känns det lite tomt i huset.
Har även spenderat förmiddagen med att söka jobb, och få ett samtal till en första intervju - vilket känns awesome. Jaja, halvdan lön men wtf bättre något än inget. Men hoppas mer på ett annat jobb. Ska intensiva hålla tummarna som en idiot.

Sen är mamma här om ca 5 timmar, vilket också ska bli jätteroligt. Så slipper saknaden bli så stor eftersom vi annars inte kommer få ses förrän om typ 2 månader.
Visst är det bra när livet, sakta (ibland för sakta) men säkert börjar reda sig..

image description
ska jag bli ljushårig igen? hmm..

att gråta av lycka.

Ikväll när jag stod och gjorde mat till mig och baby så började jag nästan gråta av lycka, allt är precis så som jag vill ha det. Vi har "vårstädat" lägenheten - aka städat ur all skit, slängt ca 12 påsar av saker och ännu mer saker. Dessutom fick vi sålt den jobbiga byrån som stod i hallen och bara tog plats idag också.
Så nu är allting perfekt. För idag så fick jag reda på att jag klarade den jobbiga tentan, som gör att jag får börja plugga nu till hösten, vilket innebär att mitt liv kommer att bli så komplett som det bara kan i år.

Nu passade jag på att skriva lite här medan min andra underbara hälft är på toa, så nu ska vi fortsätta umgås med antingen film eller serie.

Massa med kärlek / M.


dessutom kommer mami hit imorgon...

RSS 2.0