Ny favoritsyssla.

Ursäkta min frånvaro men jag har de senaste dagarna har jag sysslat med något jag tycker är ganska så trevligt och skönt, vilket innebär gå och lägga mig i sängen vid 9 halv 10 tiden. Fruktansvärt skönt. Förvisso har jag även hunnit med både jobb, bad och umgänge med j under de senaste dagarna. Som sagt, det har varit tre bra dagar. Ikväll ska jag bara ligga här hemma och vila fötterna, väldigt ont i dem faktiskt. Därefter får vi se vad kvällen har att erbjuda. Vad som står på matmenyn vet jag inte heller. Vet bara att jag är alldeles för trött för att ställa mig och laga mat just nu. Imorgon är första december o det skrämmer mig. Idag har jag även bestämt mig för vad jag ska hitta på när j fyller år. :) varför jag skriver det här är för att han ska bli nyfiken! Muahaha se på fan. Det kommer bli jättebra :) En till anledning till varför jag inte skrivit på ett par dagar beror på att jag råkade göra sönder min datasladd o kan därför inte ladda datorn, tråkigt nog. Love, M

Trött!

Idag får jag klaga på att jag är trött. Sovit alldeles för dåligt för att orka jobba 16 timmar idag. Är inte hemma förrän vid 5 inatt och har bara hunnit vila 20 minuter mellan arbetspassen idag. Inte ok det här. Imorgon ska jag inte röra mig ur sängen förrän jag måste bli snygg inför invigningen. Det står att kl är 16.07 i pendeltåget, om den ändå vore det. Till råga på allt är jag inte nöjd med att jag bytte om, inget känns bra på mig just nu och tvättkorgen svämmar över men hinner inte tvätta förrän på söndag. Inte heller hinner jag städa förrän söndag, vilket också känns sådär då det börjar se ut som skit hemma. Aja nu är jag snart framme i stan igen och ska röra på mig. Håll tummarna för att jag ska överleva natten, och för att folk ska känna sig givmilda idag och ge mig tonvis med dricks! Love, M

Nighty nighty.

Nu har jag ätit sushi, ätit donken och köpt med godis, choklad och cola hem. Helt underbart bra kväll. Kollade precis färdigt på greys och nu ska jag lägga mig i sängen med min dator och med GG & HIMYM och sen somna riktigt skönt.
Imorgon ringer kl 06.55 igen och då ska jag upp och hoppa med detsamma tänkte jag! Så jag hinner köpa kaffe innan jobbet, har suktat efter en latte i flera dagar men alltid förseningar eller att jag kommer iväg lite för sent för att hinna. Dessutom kan det vara bra att vara där tidigt imorgon iom att vi bara är två pers igen, fram tills Robban bestämmer sig för att vakna och komma in till jobbet.

Imorgon ska jag dessutom slösa lite pengar och det ska bli fruktansvärt skönt. Nu lämnar jag mina två efterblivna små vänner här, de är fruktansvärt irriterande. :)

Love, M.

snygging joakim,

fast egentligen ser han ut såhär.............. :)


Jöbb.

Kul dag på jobbet idag, var två fram till 20 i 11 och lunchen börjar 11. Jag var en av oss två, och jag är ju fortfarande som ett spädbarn man måste gå och hålla i handen för jag inte riktigt vet allt som behöver göras, iom att Tina och Zandra fixar det mesta med själva maten och jag med andra småsaker. Jättekul. Men sen gick det bra.

Utöver det har det varit snöstorm hela dagen, och gubben från igår kom förbi idag igen och stod och prata en stund. Han är snäll, men jag vet inte exakt vad man ska prata om med en helt främmande man? Känns sjukt skumt att stå och dela med sig livshistorier. Men det gör vi. Kan inte ens hans namn.

Utöver det hatar jag när människor klagar när man själv är grinig, och otrevlig pga diverse anledningar och sen är värre själva när dom är griniga pga någon anledning. Om man lovat att man ska försöka och anstränga sig, då får man göra det också. Jag gör det nu.

Utöver det längtar jag till söndag. För helgen kommer bli lite hektisk. Fredag är det jobb från 09.00 till 03.30 på natten. Trevligt det där. Vet inte riktigt hur jag ska orka. Men det är fredagens problem.

Hoppas på att J och O kommer hem snartsnartsnart, så jag får matmatmat för nu är jag väldigt hungrig!

Love, M.


Tack

Tack granne för att du är ett psykbryt som skriker och bankar på väggar mitt i natten så att j blir rädd och ringer polisen, vilket resulterar i att jag sovit ca 3 timmar. Tack Gud för snöstormen , för det hade ju inte alls varit ok att åka och jobba utan att behöva utsätta sig själv för x antal olika snö-i-ögat olyckor. Tack Jens för du fixade detta jobb åt mig, hade verkligen inte hellre legat kvar i sängen under täcket en dag som denna. Tack sl för att ni är så värdelösa! Mvh, Melisa demir

God morgon världen!

Idag är en rätt trevlig dag känner jag, även om jag är så trött att jag vill mörda omvärlden. En smula hungrig också, blir nog en jävligt ovettig frukost, typ kexchoklad och en god latte. Det bästa med de här jobbet är att man inte får en rast, så då röker inte jag på sex timmar. Bra skit det där. Så kan jag påbörja min mission att sluta röka, då har jag nog slutat om ett år eller två. Nu ska jag sätta mig och lyssna på människorna omkring mig, tåget är megafullt - väldigt ovanligt för en vardagsmorgon, not. Undra vart det finns en waynes nära station? Ps; den dagen jag förstår hur man lägger upp bild på bloggen via mobil, den dagen kommer jag lägga upp en bild varje mobilbloggning.

så är det.

hemligheter.

rädsla.

jag vill våga vara din, men jag vill inte brytas ner sådär som jag alltid gör.
jag önskar jag kunde släppa allt så enkelt som man kan släppa saker man håller i, bara slappna av i musklerna, men det funkar inte så.
jag vet inte vart jag ska börja, och om jag skriker så skriker jag av rädsla - inte av hat. om jag backar så backar jag av rädsla, inte av hat.Question.

Hur ok är det att sätta någon annans lycka före sin egen?

Vad får man ljuga om?

Är det någonsin ok att ge upp?

Varför gör vi människor sällan precis exakt vad vi vill?


För mycket konstiga tankar som snurrat runt på sistone. Vill kladda ner om kvällens trevligheter, men konstiga tankarna tar plats och jag är alldeles för urusel för att låtsas som att de konstiga tankarna inte exister.
Skulle nog kunna kalla mig själv för svensk mästare i att inte kunna fejka mående. Något som inte alltid är bra, men samtidigt är falskhet även en av mina svagare sidor.. Såå det är ju bra.

Love, M


Trust.

Vill inte längre.


Öronproppar!

Egentligen är detta inlägg mestadels för min egna skull då jag vill påminna mig själv om att skaffa massa mer Öronproppar, de försvinner ju så lätt men är väldigt behövliga nu för tiden. Då min sömn blivit helt knasig och jag inte kan somna om det inte är knäpptyst eller om inte alla andra redan somnat. Just nu ligger j i sängen bredvid och sover, och andas sådär lite för högt som han alltid gör, och Oscar ligger i vardagsrummet och snarkar, lite sådär som han alltid gör. Och här ligger jag, planen imorgon skulle vara att gå upp i någorlunda bra tid och ta tag i diverse viktiga saker, tex söka jobb och skriva ut mitt cv. Ska börja dagen med en kort promenad till biblioteket här och undersöka deras datastatus och skruvade, kanske inte är mer komplicerat än så. Sen tänkte jag åka iväg på tejpjakt, inte vanligt tejp utan dubbelhäftande. Idag har det inhandlats speglar som skall hängas upp, på ett ganska så farligt ställe faktiskt men det blir fint åtminstone. Annars spenderades en sisådär tre timmar på Ikea idag och tyvärr står en hel del på önskelistan, men tror att det får vänta tills efter nyår och tills man har en lite störres inkomst så att man kan handla för belopp med massa nollor i, det vore väl ändå ganska så trevligt? Jo de tycker jag. Jag måste få komma bort lite. Bort med dagens vardag och in med något nytt och annorlunda, något lite oväntat - men på ett positivt sätt helst. För övrigt satt jag och gjorde lite iqtest från en app jag laddade ner i all tristess jag fått utstå de senaste tre timmarna, på det ena vart jag strax under average, på de andra vart jag ganska högt över averege och på det tredje vart jag severly damaged. Innebär det då att jag är jävligt korkad eller bara lite halvkorkad? Kanske skulle ge det där kallat för sömn en liten chans igen, jag och min ena öronpropp jag hittade kanske kan lyckas lura kroppen! God natt, love M

Typiskhetens mamma.

Melisa är ledig första hela helgen på lääänge, dvs då alla andra människor som hon känner och gärna vill spendera en dag eller två med också är lediga, och vad händer? Jo det börjar fredag förmiddag/eftermiddag när hon vaknar med huvudvärk, efter en halv rostad macka mår hon illa och vipps så kommer mensen (trevlig info huh?) och 1 timma senare sitter jag böjd över toalettstolen och spyr. Jag spyr för mitt liv i princip. Värken slutar aldrig, Oscar springer o köper alvedon, då mina vanliga värktabletter inte hjälpte. Underbart. Han kommer tillbaka och helvetet brakar loss, allt blir bara värre o värre, jag har ingen som helst styrka eller ork att sitta upp, eller prata för den delen, smärtan i min kropp tar mest över och leker med mig - skitkul. Oscar får ringa the hospital iom att jag inte är världens lättaste att få kontakt med. När ambulans folket kommer ligger lilla jag på golvet och vill dö eller vad som helst bara för att få slippa smärtan och för att få slippa spy en gång till - det räckte redan då tyckte jag. Till råga på allt så snorade jag som en liten skitunge och det var jävligt äckligt.
Ambulanskvinnan var i början jävligt elak för hon skällde på mig, och jag blev först ledsen men sen förklarade hon snällt när dom lagt ner mig på soffan att det bara berodde på att hon var tvungen o vara hård för att väcka mig - bra kvinna tänkte jag då. Så satt hon där o klappa på mig och jag tänkte bara att jag ville att hon föralltid skulle stanna kvar och klappa på mig.
När de åkt låg jag i soffan i ungefär 9 timmar och spydde en gång i halvtimman, om inte lite oftare, och försökte få i mig någon form av vätska, proviva, utslagen cola, vatten, inte utslagen cola. Fram tills klockan blev ungefär 12 då jag orkade resa mig upp och ställa mig i duschen. Vilket hjälpte, och jag kände mig sjukt bra och sjukt frisk och var aslycklig över det.. Så gick det en timma och jag satt där böjd över min kastrull igen. I ca 4 timmar till.
Väldigt roligt sätt att spendera fredagen på, faktiskt! Tycker alla borde prova på att spy 1,5 liter vätska (om inte mer) under en hel dag, det absolut bästa som finns.
Nu är problemet att jag inte ätit någon mat på 48 timmar. Mestadels mina älskade mariakex som alltid finns där. Dock börjar dom ta slut. Och jag behöver även diska. Men jag orkar inte. All kraft försvann när jag gick till turken och tillbaka, vilket tog ca 8 minuter allt som allt.
Men jag behöver mat. Big time. Skitroligt att jag som redan är spinkig som få säkert gått ner två kilo minst nu också. Det behövdes. Äh, jag ska väl inte klaga - min mage är ju läskigt sexig ivf. Ser modelltränad ut. Nu behöver jag bara dras ut på längden sen står jag där på Victorias Secretshow och dansar runt i underkläder, eller vad tror ni?

Just nu ser det mest ut såhär.

Ursäkta min sexighet, jag vet det gör ont att titta på mig.

God kväll världen!

Japp, då sitter man här, ännu en natt. Helt jävla totalt sömnlös.
Jag funderar vad grejen är ikväll, suttit och stängt av hjärnan med tidsfördrivande internetbajs-skit som att läsa meningslösa bloggar, faktiskt tog mig tid till att titta på "ung & bortskämd", och bara göra inget vettigt, trycka på "home" knappen på facebook bara för att liksom. Även tryckt i mig några mariakex.
Funderar på att gå ut och ta en cigg, men vill inte väcka Oscar, han snarkar så fint nu och har sovit så dåligt så känns elakt, men nikotinbegäret börjar klia lite i fingrarna.. tyvärr.
Jag känner för att sitta och prata med någon i timmar nu, bara spendera en hel natt med att prata och hoppas så hårt på att min vän Elma ångrar sig och väljer att ta sig hit imorgon, för då kan jag spendera den natten med att göra precis exakt det istället för att jobba.
Jag är så uttråkad men samtidigt så bekväm, jag behöver något att göra och jag behöver rycka upp mig ganska så omgående känner jag.

Smsade bästis. Imorgon blir det tjejkväll för mig och henne istället för utgång på lördag, och sen på lördagen ska jag få träffa hennes mormor för första gången. Är det konstigt om jag känner mig nervös? Visst jag och hon kommer inte förstå varandra för fem öre då hon inte pratar ett ord svenska utan enbart ryska, men ska ändå bli jättekul att träffa henne :-)
Kommer dock få mig o sakna min älskade mormor lite. Yey! Nu längtar jag till imorgonkväll så sjukt mycket så det är lite pinsamt. Ska fortsätta planeras lite här, tidningar, ansiktsmasker, alkohol, tvspel, och mat står på menyn - än så länge. Gud vet vad vi kommer komma på mer imorgon.


Love, M


True story.

Jag och Oscar kommer fram till Flemingsberg station, och är nästan hemma.
Utanför dörren vid station står en random tjej och delar ut flygblad, konversationen går till såhär.

Tjej: Varsågod, kämpa mot rasism!
Jag: Oh, gärna tack! (fortsätter gå)
Oscar: Vad var det för något?
Jag: Något angående bekämpa rasismen.
Oscar: Jag vill också ha! (springer tillbaka 3 meter)
Oscar: Tack! Ja du står ju på rätt ställe iaf!

Det komiska i det här är då att i älskade lilla Flemingsberg bor det väl ca 80% invandrare, och Oscar drar ett halvrasistiskt skämt. Bra jobbat plastbror!

Kontrollbehov

Jag är en sån människa som tror att jag alltid vet och kan bäst. Nej inte på de översittar-sättet vissa människor tror dom är bättre än andra, utan mer som de kontrollfreak jag är så inbillar jag mig mer än gärna att mitt sätt att göra saker är de enda sättet som funkar och de enda sättet jag vågar göra saker på. Med andra ord, och kortare förklaring kan man säga att jag inte kan lita på att någon annan idiot kan klara av de saker jag tror jag gör bäst, när i själva verket vilken apa som helst kan klara av det. Tex; disken, jag ser gärna någon annan diskar, så länge de diskar på mitt sätt, laga mat är kul men inte varje dag, därför får någon annan gärna laga mat, så länge de gör det på mitt sätt, och om det inte skulle göras på mitt sätt så tar jag mer än gärna över arbetet så det blir gjor på rätt sätt. Nej, inte helt normal människa, men jag är åtminstone medveten om mina brister, vilket många människor inte är. Så det så. Frågan är väl bara när jag ska lära mig att släppa kontrollen, lite åtminstone? Och hur länge behöver jag egentligen gå till en hjärndoktor för att fatta att jag inte gör allt bäst? Det absolut värsta som finns för mig är när jag tror att jag kan bäst, och jag forcerar mig på matlagningen eller dylikt och sen misslyckas ganska rejält. Japp, då är man besviken så man kommer till mars och tillbaka. Sådär mysig känsla. Så, nu har ni lärt er något nytt och jag har fått spendera några minuter extra med min nya iphone. Jag hatar att jag är beroende. Känner mig som en addict, vilket inte är helt ok. Nu ska jag försöka somna. God natt alla andra iphoneaddicts, love. M

I promised to never fall in love with a stranger.I Will Never Find Another Lover
Sweeter Than You
Sweeter Than You
And I Will Never Find Another Lover
More Precious Than You
More Precious Than You
Girl You Are..
Close To Me You're Like My Mother,
Close To Me You're Like My Father,
Close To Me You're Like My Sister,
Close To Me You're Like My Brother
And You Are The Only One My Everything
And For You This Song I Sing....

All My Life
I Prayed For Someone Like You
And I Thank God
That I..That I Finally Found You
All My Life
I Prayed For Someone Like You
And I Hope That You Feel The Same Way Too
Yes, I Pray That You Do Love Me Too

I'd Send You All That I'm Thinking Of

You're All That I Ever Know,
When You Smile All My Face Always Seems To Glow,
You Turned My Life Around,
You Picked Me Up When I Was Down,
You're All That I've Ever Known,
When You Smile My Face Glows
You Picked Me Up When I Was Down
Say...You're All That I've Ever Known
When You Smile My Face Glows
You Picked Me Up When I Was Down
And I Hope That You
Feel The Same Way Too
Yes, I Pray That You Do Love Me TooLivsavgörande beslut ger en lättnadskänsla i kroppen ganska så omgående.
Lyssna och lär.

no curryburry.

Nu har jag lagt ner lite skit i en låda som jag ska försöka få ner till källaren på något vettigt sätt, måste gå två omgångar dock och jag hoppas att lådan inte går sönder då jag fick tejpa ihop botten ganska så rejält.

Mat för ikväll blir för en person, kycklingen står i ugnen och potatisen ska väl också in dit om ett tag I guess.
Jag hatar när man vill försöka, men så går planerna åt helvete. Om det ändå vore enklare att andas och allt nödvändigt här i livet, då hade det varit en rätt trevlig tillvaro i precis exakt alla lägen.

Om 30 min har jag skypedejt och jag vet inte om jag orkar, eller om jag bara ska gå och lägga mig i sovrummet under täcket och läsa en bok och stänga ute omvärlden. Låtsas som att den inte existerar. Visst hade det varit underbart?

Nu ringer en bra människa. Så nu ska jag njuta av dennes röst.

Motherfu*

Kan man intala sig själv något så mycket att man till slut känner så?

Nu ska jag rensa lite här i lägenheten, det känns som att det finns lite för mycket av allt i den här lägenheten känns det som. Så nu ska det rensas för fulla muggar.
Sen ska jag laga middag. Det blir currygryta i hushållet ikväll. Och det ska bli förjävla gott.


Lite såhär känner ag mig idag.

clean as a whistle..

Nu har jag storstädat lägenheten, typ. Åtminstone rengjort alla hörn och kanter och skrubbat, dock inte städat allt det jättesynliga överdrivet mycket - dvs rensat bland all skit som jag skulle kunna ta ner till källarn och till de som jag kan tänka mig spara i lägenheten. Egentligen vill jag ha väldigt lite i lägenheten, men jag har faktiskt helt överdrivet mycket saker... Om jag skulle ha loppis på massa bajs, undra hur mycket jag skulle kunna tjäna då?
Nu ska jag bara spendera kvällen framför tv och dator med te, cola och inget mer då jag varken orkar eller vill gå till affären och köpa sötsaker när jag har så lite kr kvar på kontot. Smart Melisa. Insåg detta när jag stod i duschen nyss, att alla dessa begär jag har inte behöver vikas för precis exakt varje dag.
Idag har jag både en trevlig och otrevlig känlsa i kroppen och eftersom min blogg på sistone varit rätt otrevlig och rätt deprimerande tänkte jag ändra stuk lite och förklara om hur peppad jag känner mig.
Känner hur en stor sten har lyfts från min bröstkorg sedan jag tog ett val igårkväll. Har numera valt att ta ett avbrott från skola ett år framåt. Jag själv har inte tagit ansvar för mina studier, vilket ger mig så ofantligt mycket ångest att jag inte har viljan att göra något alls, jag skyller inte allt detta på allt som hänt det senaste året, men en liten del av allt som hänt de senaste året har påverkat min vilja och min ork till allting här. Utöver det är det bara jag, jag och jag som inte tagit nog ansvar nog för att klara av detta. Därför ska jag nu söka jobb, jag ska få tillbaka min vilja till allt och framförallt så kommer jag ha något som får upp mig ur sängen och tvingar mig att ta ansvar för mig själv.
Ska dock under detta år slutföra alla kurser som jag hamnat efter med utan all tidspress jag haft på mig det sista. För då kan jag nog göra det bra, och inte bara ordbajsa som en idiot. Ska börja redan imorgon ihop med M. Ska bli skönt att för en gångs skull plugga utan ångesten och pressen hängandes över ens axel som en liten djävul.
Men nu ikväll ska jag skriva personligt brev till mitt cv jag skrev klart igår och sen ska jag bara njuta av att andas lite lättare.

Nu direkt ska jag dock ringa min bror innan han råkar läsa detta här på min blogg och frågar varför jag inte berättat något för honom än. Sen ska jag också drömma mig bort till en mindra lat värld. Det skulle vara trevligt.


såhär ser jag också ut när jag städar.. eller?

Paris calling!

Det blir fan en weekend-trip till Paris så fort pengarna räcker till lite.
Jag och bästis under, bredvid, i och överallt på eiffeltornet. Ska bli lite gött! Måste bara fixa ett kackerlacks-boende man kan sova på då man inte är ute och strosar runt på gatorna och tittar på människor och röker cigg genom sånadär långa fina saker, och så ska man äta sniglar, och klubba med massa fransmän och leka modefashionistor för några dagar. Bara gå runt i snygga kläder så  man blir misstaken for a top model, eller något. Om inte nu i december så får det bli efter nyår när mer pengar kommer in.
Jag längtar.
Nu ska jag istället återvända till vardagen och diska, moppa, dammsuga, damma och diverse andra o-sexiga och o-roliga saker.
Det börjar dessutom redan bli mörkt ute. Sånt gillas INTE! Men jag är själv hemma och på ett lite gladare humör än innan, och nu ska gammal bosnisk rock hjälpa mig genom denna städdag.

Love.


mycket som förvånar idag.

Idag förändras mitt liv lite faktiskt, idag förvånar och förvirrar en hel del saker mig dessutom. Upptäckte precis att en kille från min högstadie samt gymnasieklass inte alls är bög. Då var väl han det bögigaste jag kände, till min plastbror tog den rollen. Hur som helst var det en chock. Nu ska jag lägga huvudet på kudden och hoppas på en god natts sömn, vilket jag dock tvivlar på. Någon som vet om man har urinvägsinfektion om man behöver kissa precis hela tiden, eller är det bara för mycket vätska? Godnatt.

Mat.

Jag är hungrig igen, vet dock inte riktigt hur det går ihop. Idag har jag ätit massor. Tryckte dessutom i mig en skål med popcorn nyss. hur jobbig är jag om jag ställer mig o steker lite kött och potatis? bör jag låta det vänta till imorgon och kanske laga något mer normalt för den här tidpunkten på dygnet?

det har flugit en hel del tankar genom skallen den här helgen. och allt har varit så olika beroende på vilka jag är med och vad jag gör för tillfället. Vissa människor får mig att vilja växa upp och att inte sluta upp som dem, andra människor får mig att vilja bli lite mer spontan och lite mer 21 än vad jag är för tillfället.
Så står jag här, förvirrad som aldrig förr och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Är livrädd för en väldans massa och kan inte riktigt släppa taget om den där ilskan som kommer och knackar på dörren med ojämna mellanrum. Vad gör man i det läget? Jag förstår att ingen av er kan förstå fullt ut vad allt det här handlar om, det skulle förvåna mig om någon kunde fatta helt , men nu är det som så att vissa saker vill jag inte skriva ut, vissa känslor och tankar stannar i min hjärna. Där de misshandlar den lite tills huvudet spricker..

Imorgon blir det fan kött och fan vad gott det ska bli. Längtar lite faktiskt.
God natt världen.


Man kanske skulle ta det där erbjudandet och fly till Barbados och jobba där i värmen?

RSS 2.0