det blir vad man gör det till..

älskar du mig, på riktigt?
fråga så vet man, så enkelt är det.

sova,

vet ni när man somnar som bäst? efter en lång dag och bredvid den personen man älskar mest. det tar två sekunder sen är man däckad. vet ni när man njuter som mest? i en situation där den personen man älskar mest sitter bredvid en samtidigt som man gör något man blir lycklig av.
ibland så handlar det inte om vad man vill, det går inte alltid att få allt man vill. om jag tex idag, skulle göra allt för att få somna bredvid någon, den någon, skulle det ändå inte hjälpa. vet ni varför? för i slutändan så handlar det inte bara om oss, i slutändan handlar det om oss och alla andra. och det är när man låter alla andra komma emellan som man vet man inte bör vara där. det är då man  vet att det inte är det man skulle vilja att det skulle vara, det är då man vet att det förmodligen är dags att gå vidare. det är när alla andra blir större än mig och dig.
det handlar inte enbart om känslor, det handlar om att våga mer än vad man ibland vill. det handlar om att satsa, det handlar om att kompromissa, det handlar om att respektera, det handlar om att värdera, det handlar om att vara, det handlar om så mycket mer än känslor bara. men varför är det alltid känslorna vi låter styra oss, när det verkligen kommer till kritan? varför gör man det korkade valet om inget annat går ihop? varför inte bara välja o tänka med hjärnan? all jävla skit om att människan kan välja vad den vill göra stämmer, vi är bara äckliga svaga varelser som böjer oss för varenda liten lockelse som kommer i våran väg, för varje jobbig känsla som vi känner, vi böjer oss för att bara för o slippa känna det. Precis som när nikotinberoendet drar igång och man tar en cigg, varför? För att man är för svag för att orka stå emot, för lat. Precis som när personen man älskar går ifrån en och det känns som om man bryter både benen och kan inte längre stå upp, för att man helt plötsligt är mycket svagare. Och istället för att sluta ligga ner och vilja dö, så borde man ställa sig upp, ta det som en man känna av smärtan, men walk it out. För i slutändan när det har gått över står man där och tänker 'men va fan, var det inte svårare än såhär?', varför höll man på o kämpa med det konstant i ett halvår då? Jo , för att man var för lat, för svag eller helt enkelt för korkad för att orka göra något annat.
Egentligen spelar det verkligen ingen roll, för alla människor är likadana. Någon gång böjer vi oss, antingen handlar det om att klänga sig fast vid personen man älskar, att konstant försöka få den att inse vad han eller hon betyder, att ständigt minnas och ångra att saker är som dem är, eller en så enkel sak som att gå runt i hans eller hennes kläder, att sova med t-shirten på och sniffa på den, och önska att lukten fortfarande satt kvar.
För, så länge känslorna finns där, så kommer dem alltid vinna, det handlar bara om att vara stark nog att släppa taget om dom.
beror allt det här på min nya rädsla över att faktiskt vara själv? över att somna i en tom lägenhet. har inte den blekaste, men jobbigt är det allt. finns inga nallar i världen som kan rädda mig nu.
att älska någon är en sak, att älska någon på riktigt är en helt annan sak. och ska man göra det, så ska man göra det på riktigt. tyvärr , är inte alla kapabla till det.

fredag,

och jag är inte på festen. något är lite fel här.
or not.
har varit duktig, diskat jätte mycket och städat upp i köket. och skrubbat ihjäl soffan typ.
och nu sitter jag här och funderar på om jag ska sätta lösenord på bloggen eller inte. vi får se. ska fundera på det. Och isf om det är någon som vill fortsätta läsa då, så får den personen be om lösenordet. Blir nog så åtminstone för ett tag framöver i såna fall.
Nu ska jag dock gå till mitt rum och vika kläder. intressant fredagskväll.


"allting är oändligt"
fest?


fick sjunga singstar och bli ägd varje gång..


åkte lite för mycket taxi..


såg alldeles för kort ut jämfört med de andra tjejorna..

dagens andra läge;

besviken.
jag hatar när folk (vänner) ljuger, när vänner i slutändan inte alls är dem man lärt känna. och jag hatar att jag fortfarande är lika naiv när det gäller människor. men jag vägrar sluta upp som en bitterfitta som hatar mänskligheten. men när fan ska människor sluta gå runt som vandrande lögner? när ska människor kunna ha stake nog att säga sanningen? visst, JAG är inte världens bästa människa, och jag ljuger också, men jag försöker att inte ljuga om jag inte behöver, eller om det handlar om något som jag känner att någon annan person har något att göra med - oftast är det mitt privatliv isf.
jag hade såna förväntningar på att du skulle vara en av dem som var ärlig, det är väl din vardagliga kommentar "jag är åtminstone ärlig" , att du inte skulle sjunka så lågt du också. jag förväntade mig att du skulle klara av pressen, men tydligen inte. är det alltså dags för att bli en bitterfitta och börja tycka mänskligheten är en hemsk sak? att människor inte är något annat än vandrande lögner? är det dags att börja bete sig som alla andra idioter som finns runtomkring en? eller är det dags att vid 20 års åldern, börja sålla bort vänner?
fan, jag önskar jag kunde vara lite mer förstående, och bry mig lite mindre. men de två sämsta egenskaperna jag vet hos en person är när dem är oärliga eller nedlåtande. varför?
trött.
jag blir trött när människor vägrar respektera ens beslut. varför kan man bara inte respektera det någon annan tycker, tänker eller vill? varför ska man vara såpass ego att ne jag skiter i vad du vill, du vill ändå det jag vill. och så gör man som man alltid har gjort. i slutändan handlar det ändå alltid om respekt.

blöh. nu ska jag sitta här i soffan och försöka skriva klart min uppsats, fast först skicka iväg ännu ett fjantigt sms. tänk om det här helt plötsligt skulle kännas fruktansvärt rätt? tur att jag har cola, och muffins. Och chips! Har jag nämnt att jag är med o tävlar om 50 kg muffins? fan vad gott det ska bli om jag vinner. Jag ska rulla fram nästa år isf! Awesome!
Ps; igår var jag lätt klockrenast " Hi, have you met Karina? " jag ska lätt bli Barney. Han är min stora idol. Stöta på allt med två ben och ett manligt könsorgan.

dagens läge;

bakfull OCH mensvärk.
jag vill dö. och fattig också för den delen. varför försvinner allt förnuft så fort  man får i sig alkohol? Jag fick för mig o slösa bort pengar jag inte har. fan vad bra.
dessutom ska min uppsats vara klar imorgon, och jag sitter hos mullva nu och ska även ha personalmöte ikväll. väntar på grillad kyckling som milan tar med sig, woho.
men igår var ändå as bra. och vi ägde på dansgolvet igår, igen. " är du dansare ? " Nej inte utanför den här lokalen..
Men nu ska jag lägga mig i deras soffa o krama mina ben. Mullva är duktig och städar inför lördag, fest , igen. Men sen efter det blir de lugnt.. har visserligen inget val. ;P
Om jag inte hittar mig en sugar daddy. ;-)

energy dryck igen,

nu måste jag satsa på det igen, uppsats tills imorgon och jag har inte ens börjat. which sucks. är jävligt trött, men måste man så måste man.
jag är dessutom med och tävlar om 50 kg tiger muffins, fattavad bra om jag skulle vinna! it would be awesome.
bortsett från det är allt som det ska vara typ. ikväll sover jag dock hos mullva, måste skriva den här skiten. men nu toa, energydryck och en god cigg. det är fan livet.

ps: nej det har jag inte. ds.

snygg.

får man skryta om att man var snygg i fredags? hur som helst så tänkte jag göra det, även fast det kanske kan sticka ut från normen. fan vad snygg jag var. awesome! elma också för den delen.inte konstigt då att de gick som de gick haha.
och nu har jag druckit typ alldeles för mycket energydryck. så jag sitter här och typ skakar i benen och har typ spasmer. inte alls ovanligt för o vara jag. jag är snäppet för liten för o dricka energydryck med hög koffeinhalt! sick! blev helt galet och mina fingrar går typ 200 km/h , helt sjukt. woho!
dessutom gör jag revbensspjäll. fast tydligen är jag inte speciellt duktig på det. slängde bara in det i ugnen, och nu ser det lite ut som fan. jag är inte duktig på det här med revbensspjäll men uppenbarligen ville jag ha det idag :s och korv också! korv, vem fan köper korv?? då vart jag tvungen o köpa korvbröd också. helt åt helvete. nu ska jag använda cancerpinnar för att öka min lycka lite mer.
melesch hår hänger fult, hon tror hon stör den dumma jäveln som om jag aldrig skrivit utan o titta!

it was almost legen - wait for it - dary!

Melisa satte nästan datakabeln i förlängningssladden genom o slänga den ditt,
det som gjorde det hela var när m ställde sig upp för o faktiskt sätta i den, och satte i strykjärnet och var helnöjd med det, fastän den kabeln är vit och min datasladd är helsvart. Förstår inte hur det gick ihop, men tydligen hann kabeln bli vit på vägen mot förlängningssladden? eller m? vad tror du? faaail!


melisa vill dö,

okej nu har jag avklarat den här hemska men ack så underbara helgen. sovit i genomsnitt kanske 5 timmar per dag i 10 dagar nu och är väldigt redo för att ge upp precis allt bara för att få sova i två dagar. men det går inte, min ruggigt osmarta chef fortsätter fortfarande sätta upp mig på sena tider på söndagar fastän jag egentligen inte kan komma hem kl 1 när jag ska till skolan dagen efter. jag är ingen bra student som festar på vardagar och sedan går till skolan, jag är den där extremt lama studenten som väljer att sova så länge hon kan bara för att inte vilja dö dagen efter när man ska spendera alldeles för lång tid på en föreläsning.
ikväll har jag haft så ont i mina ben att det vänstra har vibrerat med jämna mellanrum, väldigt frustrerande då jag ständigt trodde att jag fått sms eller något. sjuk känsla det där iaf, typ som små bubblor bubblar i benet.
det värsta med allt det här är att de kommande tre dagarna kommer genomsnits sömnen inte bli bättre, reflektioner, grupprapporter samt uppsats ska skrivas, och det ska läsas en hel del. och hur fan ska man hinna med det och massa sömn? funkar liksom inte.  sen på torsdag då kanske jag får sovmorgon, och den ska fanimej bli bra.
well, hur som haver, nu ska jag antingen värma min kanelbulle eller däcka. jag tror däcka är alternativ nr ett , orkar inte röra på mig mer än nödvändigt ( vända på mig i sängen )
annars så ska nog allt gå fin fint, jag är ju framför allt superwomen, om ni inte visste det så vet ni det nu.

men nu - god natt och gå och dö. de två kommande månaderna blir fan en prövning, tom för mig. men det är alltid kul med utmaningar.


oförklarligt.

Låt oss börja med att ungefär 2 sekunder efter att jag och elma träffades kändes det som att man träffades igår typ. alltid samma sak. sedan blev det en tripp på stan och jag köpte det behövliga plus alkohol. sen åkte vi hem till elmas söta lägenhet där vi gjorde allt från massera varann, duscha (inte ihop då...) och laga + åt mat plus dricka. alltid dricka.
kvällen började där, och slutade hemma hos amer och senci. där emellan hamna vi på frimis. där A också var. och fortfarande lika snygg som för 1,5 år sen då vi typ träffades sist, han blev uppraggad av en bög tom, som vägrade sluta förrän jag sa till. sen bar det av hem till elmas amer, där jag spenderade min tid med att prata om allt mellan himmel och jord med nicko, elma o amer försvann några gånger. sov ungefär 3,5 timma innan man skulle upp o hoppa och hem till elma och duscha o packa.
väl på jobbet började det brinna i sladdarna till fritösen, det var lite sjukt. tänk om det hade gått såpass långt att det bara hade exploderat och alla hade dött? hade vart sjukt. men sen tänker jag alltid lite för sjukt och lite för långt. men ändå är jag en bra tänkare.
jag är så fullt medveten om vad jag vill, men sen finns den där sidan kallad för känslor. det är svårt när man dras åt två olika håll, vilket aldrig är speciellt bra. skulle man gå all in så riskerar man mycket och man förlorar mycket, går man inte all in så förlorar man också mycket men man riskerar inte lika mycket. vilket är bättre? störande att ständigt ständigt tänka på det. och det är det som gör att jag inte orkar.
Jag kan inte ge dig det du vill ha , och du kan inte ge mig det jag vill ha. vi kan inte. vi är inte gjorda för det. we we're never ment to be, we just happen.

woho!

pratade nyss med elma, ska packa ner lite kläder (klänningar) nu och sen dra o lägga mig. vi kom fram till att vi inte träffats sen dino merlin i MAJ månad. fan vad läskigt. men det har varit mycket, och då får man acceptera det. men är vi sämre vänner för det? nej - väldigt långt ifrån. och imorgon ska vi bevisa det, jag och min älskade elma.
dagen idag har varit jätte bra, umgicks med m , fick mig en ny tröja - tack m, och så bjöd hon på mat och cigg. då vart jag glad, sen somnade jag lite i deras bäddsoffa medan vi kolla på himym, vilket är awesome! därefter åkte jag hem till mikael med en pizza i handen, som jag åt upp all by  myself. awesome. fan vad mycket mat det var.
och nu sitter jag här i soffan och fryser om fötterna, balkongen är öppen och därav kylan mot fötterna.
har suttit och pratat om diverse olika bra saker med karina hela kvällen, vilket var sjukt bra. älskar o prata om sånt här med människor man älskar.
och nu säger jag god natt, ska stänga ute mig från omvärlden under helgen, vilket ska bli awesome också. bara ha kontakt med människorna som är runt omkring mig i helgen.

nu är de heeelg, för mig iaf.

jag förstår inte varför jag ens försöker ibland, om inte den andra parten ska försöka varför ska man själv göra det? Och istället för att inte göra saker värre, har jag börjat med o göra saker värre. vet inte helt hur det känns, bra eller dåligt. jag hämnas. och hämnden är alltid ljuv. jag har lärt mig en sak av att vara lite för snäll, av att vara den som accepterar det mesta. det handlar om att kompromissa vad gäller allt.
imorgon efter att jag och mullva skrivit färdigt vårat grupparbete ska jag påbörja helgen med snatch ihop med mikael, var ett tag sen jag umgicks med honom och jag skäms för det. vänner som anstränger sig ska man inte försumma. och på fredag ska jag och elma gå ut. det var så länge vi var ute ihop. på fredag gäller inga hämningar, bosnien 2005 all over again. love it! saknat henne något så fruktansvärt dessutom. minns inte ens när jag träffa henne sist, så länge sen var det. 4 månader sen? det är helt sinnes och det gör ont. slå mig om jag inte gråter när jag ser henne på fredag.


"Bara två saker är oändliga, universum och den mänskliga dumheten. Men när det gäller universum är jag ännu inte absolut säker" - Albert Einstien.

not as it is supposed to be.

klarar inte riktigt helt av en sån här situation, det är precis den här situationen jag ville undvika. känslan av att vara betydelselös. av att inte vara behövd. och jag hatar det, jag är inte sådan. långt ifrån sådan.
så nu ska jag anstränga mig mest för att undvika vara sån här och fortsätta skicka lama sms, dra ett par bloss och fortsätta stirra på teven, samt ladda ner himym. ska bli awesome!
och ps; fredag ska bli legen - wait for it - dary!

kissobajsålderrules.

nu ska jag sova och njuta av mina typ 4 timmars kommande sömn. lätt inte värt det. fan vad jag kommer hata allt och alla imorgon. Upp o hoppa kl 7 på morgonen. skjut mig någon.
har jobbat hela dagen idag, fick dock sluta 1,5 timma tidigare än vad jag skulle, vilket var aaawesome.  Hade sällskap av långa stefan medan jag vänta på tåget, det är läskigt vad lång han är. Läskigt. Jag kommer till strax under hans axlar. Och han kliver över spärrarna på tågstation som om de inte vore något alls. Det fick mig att vika mig dubbelt av skratt. Helt sjuk syn. Man är nästan jätte då.

men hur som haver, nu sova och försöka att inte visa min tatoo för min bror. han vet fortfarande inte om den.. fast juste ja, mobilen ringde tror det var J, så ska nog ställa mig upp nu. jag som sitter så skönt.

god natt, puss.


Vem är ToDo?

Internskämt för hela slanten.
Men melisa har gjort sin egna To Do list á la Mc Donald's, och har upptäckt att hon har förjävla massa o göra helt plötsligt. Så går det när man lutar sig tillbaka ett par dagar.
De närmsta tre dagarna kommer allt vara kaos i princip. Det enda jag ska göra är jobba, plugga och plugga. jag har redan planerat hur allt ska gå till.
Imorgon jobbar jag hela dagen, om sambo är tillräckligt snäll hämtar hon mig på jobbet, om inte. 1 timmas läsning om jag inte råkar somna.
Sen därefter komma hem, göra lunchlåda för morgon dagen och andas litegrann. Imorgon ska brown + språkdidaktik kompendiet vara färdigt samt translation 12. Vilket innebär att jag har en massa o läsa ikväll redan.
Sen ska jag även läsa igenom Sonny's Blues eftersom på tisdag ska jag ha skrivit en literär uppsats om den. Känns tryggt. Faktiskt inte. Hur hade jag tänkt mig o lyckas med allt det här? Jo med kaffe, eller redbull eller vad som helst som innehåller socker och koffein. Så hela måndag + natten till tisdag är det skriva o läsa som gäller. Det ska bli awesome. 
YEY!
Nu hör jag kycklingen, dags för potatiskroketter och någon sås.. Men vilken?

time stands still,

jag har lite smått panik över min frustration över att inte förstå situationen helt korrekt. vad ska jag göra?


melisa ska,

  • städa om ungefär 10 minuter.
  • laga middag, det blir nog kyckling ikväll.
  • kanske läsa lite senare ikväll.
  • tatuera sig imorgon!!!!

och den här listan gjorde jag enbart för att jag ville påpeka den sista punkten något extremt mycket! yey.


jag har.

mer än vad jag någonsin kunde önska mig.
"lycka för mig idag är att andas"


we we're never ment to be, we just happen..

ever thine,
ever mine,
ever ours.

dagens planering.

ska ta och dö tror jag. det passar sig bäst för idag.
och jag insåg att jag kan ha lite bråttom. fan också.

duktig idiot.

nu har jag förmodligen haft min mest produktiva vecka någonsin, och blivit klar med veckans planering precis i tid. Allt är verkligen gjort. vilket känns fruktansvärt skönt, men fruktansvärt påfrestande för det fick mig att inse att jag behöver minst 4 timmars konstant plugg varje dag. Utan vila. Eftersom det med vila tar ungefär 5-6 timmar att bli klar med några saker per dag. Skrämmande tanke. Är det meningen att jag ska lära mig lägga undan dessa 4 timmar minst varje dag nu? Varje vardag åtminstone. För att jag ska hinna med allt såhär perfekt som jag gjort den här veckan. Som jag undra innan, när ska jag hinna andas? Och sen utöver det ska man väldigt gärna försöka jobba en del också. Minst sådär 2 gånger i veckan. För att tjäna de där 3000 kronorna extra som man behöver per månad.

Men nu ska jag sova, njuta av att jag är klar med allt viktigt och njuta av kvällen som varit. Jag är nöjd med vad jag åstadkommit idag, och imorgon ska jag hålla tummarna så hårt och så mycket som jag bara kan. Det pirrar. Definitivt, pga flera saker.. men nu, är just nu viktigast och just nu är jag fruktansvärt kissenödig. Så nu ska jag kissa sen somna. God natt.

vissasakerkommerdualdrigattförstå.

Misery colored by the greens and blues
in my mother's voice took all of the grief out of the words and
left me with a conviction that pain was not only endurable, it
was sweet
.

never take anyone for granted. tomorrow they will not be there.

respirator kanske?

måste hinna med. 80 sidor kvar. detärsnäppetförmycketigen. när ska man andas förresten? inte direkt som så att man hinner med det när man är död, som tex sova... ähh.

sve je prolazno.

har köpt en ny jätte snygg helt underbar jacka idag, och ska tatuera sig nästa vecka på torsdag kl 12! Så det här blev helt plötsligt en helt jätte bra dag. Skit bra.
Nu ska jag läsa trudgill och plugga på resten av dagen, duktig tjej :-)

borde verkligen sova nu.

melisa dör lite lätt inombords. vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, sitter här och tänker på vad som är det absolut bästa och kommer inte fram till någonting. jag hatar det här.
måsteslutatänkaförmycketläkartidimorgon0830måsteorkamiguppdå. god natt.

mangårfrånjagälskardigtilljaghatardigpånolltid

dra åt helvete ditt jävla miffo.. tack. said, and done.


igår vart man pirat, och idag kan man knappt stå på benen. det var en bra kväll, och värdinnorna blev glada för presenterna. så man är nöjd. mycket bra hände, men kvällen slutade dåligt, som det oftast gör nu för tiden, tyvärr. jävligt onödiga saker som uppenbarligen bara måste ske.
men jag hade roligt under hela kvällen, dansa som fan, och sjöng, även om jag inte ens kunde låtarna. Och på slutet, hm runt halv 5 - 5 tiden så blev det chillmode till max och christian drog på massa sköna reagge låtar som vi sista ståendes människor stod och dansa till. roligast var snubben som däcka på soffan, sov i typ 2 timmar och sen vaknade upp och bara satt där helt tyst. Då hade inte han sagt ett ord till någon på nästan 3-4 timmar tror jag..
Och idag mår mina lår som dem gör, bara för att vi dansa limbo igår och jag kan lätt säga att johannes ägde oss alla ganska så stort. sjukt att han som är så fruktansvärt lång också, okej alla är långa i jämförelse med mig men ändå, kan komma så lågt ner.
Nu sitter jag och funderar på vad man kan äta, är dödshungrig men orkar inte laga mat. Och vad gör man i ett sådant tillfälle? 
Får vänta o se.. kanske bara fortsätter vara hungrig, och dör till slut. fan vad bra.
Men nu säger jag god natt, pallar inte. Och varför i helvete funkar inte elementen hemma hos oss? Det är cp kallt i mitt rum!! hela jag är iskall.en bild säger mer än tusen ord..


Tomma ord är något du är fruktansvärt bra på. Förtroende kommer när man håller sitt ord utan ett löfte..
Jag tänker alltid att tid är något man behöver för allt, men tid är inget som är baserat på ett förtroende. Vad händer om man aldrig lyckas släppa tanken på de tomma orden? Det finns mycket här i livet man kan förlåta, men sällan oengagemang, tomma ord och tomma löften.
Men det finns tillfällen då man låter det komma åt en, och det finns tillfällen då det inte berör en.


Nocas bi te htjela zagrlit, nocas bi te htjela poljubit.
A sutra te ostavit, ne okrenut se.
Nemam vremena da te volim, da te trazim i da te osjetim,
nemam vremena da me volis i da me svaki drugi dan ostavljas..


gamla minnen tycks komma tillbaka när man är som tröttast..

'du var min värld och du var min nummer ett. Det hade räckt i en evighet för mig'

RSS 2.0