Norway!

Vet att jag inte skrivit ett ord om norge, och vad som hände där. Men som man oftast säger när man varit utomlands - what happens in oschlo stays in oschlo
Men nu efter att andrea lagt upp lite fina bilder på oss tänkte jag dela med mig av några ord om denna underbara resa som kan ha kommit att förändra mitt liv. Det vet vi inte än på några månader, men man kan ju alltid hoppas! 

Men allt började med en ganska så lång resa dit med både godis, mat och alkohol inblandat. Oschlo var konstigt, kontrasternas stad. Ena sidan var sliten och såg ut som en förort medan andra sidan hade hightech byggnader. 
Vi arrivade till wallmans vid 6 tiden, självklart lite senare än väntat men så går det när 20 pers ska ta sig till en o samma plats samtidigt - omöjligheternas omöjlighet. Middagen och showen var helt fantastisk och sinnessjuk - de flög i taken och de sjöng hur många olika låtar som helst, det var mer av en musikal än en show och det var massa massa gästartister också som var sjukt duktiga, och sen fanns den nakna mannen. Han var speciell. 
Bästa var dock resten av kvällen, bästa var sista halvtimman innan sömnen tog tag i en. Bäst var bananen. Bäst var regnet, bäst var att promenera utan vetskapen om vart i helvete man var. 
Sen upp och hoppa för att inse att en person av oss var totalt försvunnen. Ingen visste vart hon var, så vi kan säga att gaby ägde måndagen! Men det var sol och det var cigg i trapporna och det var djupa underbara andetag som gav hjärtat små galopphopp. Mys, sen vart det prat och så mycket skratt som bara går på en ganska så mysig bar. 
För att sen bege oss mot ännu en lång hemresa, som inte var den roligaste för mig - mådde dåligt och inte bakfull dåligt utan feber och illamående och frysa dåligt. 2,5 timmas sömn är inte nyttigt! Väntan på pendeltåget var bra. 
Sen kom man hem nöjd och belåten med livet och däckade en timma senare. 
Dagen därefter förändrades allting igen. 

Nu ska jag bjuda på lite bilder från Oschlo!



















Varsågod för bildregnet! Nu ska jag diska och läsa min bok. Den är så bra ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0